bende adet olunca tüp bebek tedavisine başlicam
ama şimdiden heycan sardı beni
inşallah hepimiz bu ay hamile kalırız
hoşgeldin, hayırlı olsun tedavin.dua için benden de kocaman bir AMİN..
Mrb kizlar ben geldim :)))
Nec cim tebrik ederim Allah tamamını erdirsin
Benimde ayın 24 kalp atışları ve kese için utrasyona girmem lazım benim psikolijm bozuldu o gün keseyi görmeden hamile oldugma inanamıyorum elimde değil
Nec cim sen de hiç belirti falan varmi ben sirt ağrısından oluyorum arada adet olcakmisim gibi sancılar var
Cnm çok güzel heyecanlar bence tadını çıkar, olumsuz düşünceleri at kenara, sarıl bebeğine, dualarınla görürsün kesesini de, kalbinin atışını da inşallah.
canım çok sevindim o zaman ama yinede üzülmek ağlamak olumsuzluk yok zor çok zor yazarken kendime telkin ediyorum belki bilemiyorum ama sabır metanet çok çok önemli sakin olmak tatlı güzel heyecanlar:))
pınarcım nolur samimiyetime inan, amacım eleştirmek değil asla. Ben de senin gibi bir günlük tutuyordum, tedavi süresinde yaşadıklarımı, duygularımı, özlemlerimi, isteklerimi aynı senin gibi evladıma hitaben yazıyordum. Önce müsvette yazdım uzun bir süre, geçenlerde evladımın bir gün bunları okumasını istediğim için çok güzel bir anı defteri aldım ve başladım temize geçmeye. Sana yemin ederim, hem yazdım, hem ağladım. 2 gün her anım o defteri yazarak geçti. Eşim halimi görünce beni uyarma gereği hissetmiş olacak ki yaklaşık 2 saat süren bir sohbetin ardından farkettim ki bu yazdıklarım beni çok yoruyor. Henüz varolmayan, ne zaman olacağı ya da olup olmayacağı belli olmayan evladımla o kadar samimi konuşuyorum ki yazılarımda sanki var, yıllardır onunla yaşamışım, ona alışmış, onu tanımış, onu kendimden, canımdan çok sevmişim. Ama işin aslı bu değil elbet. Demem o ki ben ara verdim yazmaya, defteri kitaplığıma kaldırdım, ve kendime bir söz verdim, onun varlığını içimde hşssetmeden açmayacağım bir daha. Taktir senin ama bir düşün isterim. Bunları yazmak yürek ister, seni canı gönülden tebrik ediyorum. Ama bu yürek acılı, bu yürek özlem dolu, bu yürek küçücük bir yüreğe bunca hasretken üzme onu daha çok derim ben.