• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

hoşgeldin, hayırlı olsun tedavin.dua için benden de kocaman bir AMİN..

hoşbuldum canım teşekkür ederim
rabbim dualarımızı kabul etsin bütün isteyenlere evlat hasreti çekenlere tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin
inşallahhhh AMİN AMİN AMİN hepimiz için:emir_bebek:

hoşbuldum canım teşekkür ederim
rabbim dualarımızı kabul etsin bütün isteyenlere evlat hasreti çekenlere tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin
inşallahhhh AMİN AMİN AMİN hepimiz için:emir_bebek:

AMİN AMİN AMİN:)))
Eğer istersen ve bilgilerini yazarsan ekleyeyim seni de listemize. Bugün listemiz 2.hamilesini kutluyor, inşallah sana da uğur getirir.

Son düzenleme:
slm kızlar hayırlı olsun herkes için bende tüp bebek tedavisine başladım hisar hastanesinde aşılarımı kendim yapıyorum DOÇ.DR.BİRGÜL GÜRBÜZ çok iyidir kendisi desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum kızlar ekimin sonunda yada kasım ilk haftası olucak allah iziniyle çok heycanlıyım.:)

AMİN AMİN AMİN:)))
Eğer istersen ve bilgilerini yazarsan ekleyeyim seni de listemize. Bugün listemiz 2.hamilesini kutluyor, inşallah sana da uğur getirir.

hamile olan kızlar tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallah
30 yaşındayım -pko-1.tüpbebek tedavisi
yeterlimi başka

slm kızlar hayırlı olsun herkes için bende tüp bebek tedavisine başladım hisar hastanesinde aşılarımı kendim yapıyorum DOÇ.DR.BİRGÜL GÜRBÜZ çok iyidir kendisi desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum kızlar ekimin sonunda yada kasım ilk haftası olucak allah iziniyle çok heycanlıyım.:)

slm canım bende çok heycanlıyım hayırlısı olsun inşalalh

İSİM---------------YAŞ---NEDEN--------DENEME--------MERKEZ------------------DURUM

sinem25-----------28----.............------1.deneme-------Memorial-----------------HAMİLE:nazar::49::nazar:
nec86--------------25----sebepsiz-----1.deneme-------Kadıköy Şifa-------------HAMİLE:nazar::49::nazar:

suaenvar----------...----...............-----...............-------...................-------------8 ekim test
aymutu------------29----erkek---------4.deneme-------Anatolia T.B.-------------11 ekim test

toobe--------------27----kadın----------...............-------Gazieurofertil------------transfer olacak
denizden77-------34----........----------3.deneme-------....................------------transfer olacak
mine1987---------24----pco------------3.deneme-------Alman Hast.--------------transfer olacak
baharkus----------33----kadın----------1.deneme------Smyrna T.B.--------------6 ekim transfer
mrln----------------20----kadın----------2.deneme-------Maya T.B. ---------------ekim sonu transfer

pınar72------------39----erkek----------2.deneme------Acıbadem Kadıköy------11 ekim opu
DenizCeren01----34----erkek----------3.deneme------Gürgan Clinic------------13 ekim opu
AliasBlue-----------30----end.-----------2.deneme-------........................--------17 ekim opu

Nazlic---------------26----erkek---------1.deneme------Acıbadem-----------------iğneler başladı
melish83-----------28----erkek---------1.deneme------Ege Üniversitesi---------iğneler başladı
haziran15---------...-----.........---------6.deneme-------.................---------------lucrin başladı

Deren6-------------25----erkek---------1.deneme------Ada Tıp Has.------------16 ekimde başlıyor
pınar1202---------30----erkek---------4.deneme------Özel Ege T.B.------------ekimde başlıyor
fulyabe-------------32----.......----------3.deneme------Umut T.B.----------------ekimde başlıyor
gren82-------------29----erkek---------2.deneme------Alman Has.--------------ekimde başlıyor
bbeydam-----------30----pco-----------1.deneme------..................--------------ekimde başlıyor

baby2007---------25----pco+erkek----1.deneme------Bursa T.B.---------------d.k.h kullanıyor
Bilgemmm---------23----erkek----------2.deneme------ZekaiTahirBurak-------d.k.h kullanıyor
kyr------------------31----kadın----------3.deneme------İrenbe T.B.--------------d.k.h kullanıyor
cloudly-------------28----kadın----------1.deneme------Özel Ege T.B.-----------d.k.h kullanıyor
cakir44------------23-----pco+erkek----3.deneme------Memorial----------------15 kasımda başlıyor
hly7----------------23-----pco------------1.deneme------Umut T.B.----------------kasımda başlıyor
ece22--------------.....----sebepsiz-----3.deneme------Bursa Acıbadem--------kasımda başlıyor

sweet_baby------34----..........---------2.deneme------.................--------------.......................

tuana0225-------...-----pco-------------3.deneme------Medikalpark------------bir dahaki sefer inşallah
pepero------------...-----sebepsiz------2.deneme------Genart-------------------bir dahaki sefer inşallah
sermuh------------...-----kadın----------4.deneme------...................------------bir dahaki sefer inşallah

:nazar::nazar::nazar:MEVLAM HEPİMİZİN BU TEDAVİLERİNE EVLATLARINI YAZMIŞ OLSUN.
SAĞLIKLA GELSİNLER, HUZURLA BÜYÜSÜNLER İNŞALLAH
:nazar::nazar::nazar:

geldikkkkkkkkkkkkkkkkk :))
yazılanları okudum arkadaşlar Allah razı olsun..
çok şükür bebeğim benimleymişşşşşşşşşşşşş... Rabbim inşallah sonuna kadar devam ettirirr..
Allahım bu güzel duyguyu herkese yaşatır en kısa zamanda inşalllahhh..
dualarınız için Allah razı olsun ne olur devam edn herşey yolunda gider inşallahhhh..
dualarımdasınızzzz...

nec canım gözün aydın allah tamamına erdirsin cok sevindim inan. rabbim herkese bu mutluluğu tatdırsın inşallah.
ayy kızlar yarın bende böyle bir mesaj yazarım inşallah içim içime sığmıyor sanki. nec in haberini alınca bide daha bi heyecan sardı yarın nasıl olacak yaaa?

nec canım gözün aydın allah tamamına erdirsin cok sevindim inan. rabbim herkese bu mutluluğu tatdırsın inşallah.
ayy kızlar yarın bende böyle bir mesaj yazarım inşallah içim içime sığmıyor sanki. nec in haberini alınca bide daha bi heyecan sardı yarın nasıl olacak yaaa?

insallah cnm, sabırsızlıkla, duayla bekliyoruz. İnsallah hamileyim diye çığlıkların yankılansın evinde...

hoşbulduk canım
inşallah hepimiz için hayırlı olur
benim adetler düzensiz farlutal içtim bugün bitti bakalım nezaman başlicak

demekki aynı dönemlerde seinilede tedavi dönemlermiz ne güzel birer birer gelsin bayram şekerlerimiz:))

iyi dilekleriniz için çok saolun kızlar hepinize ayrı ayrı çooooooook teşekkür ediyorum..
sinemcim aynı belirtiler.. sırtım ağrıyordu ben yatmaktan uzanmaktan mı acaba dyordum hala da devam ediyor.. bi de dediğin gibi hafif adet ağrısı ara ara kasıklarımda batmalar.. bi de en başından dediğim gibi iştah açıklığı..

senin gibi bende keseyi görmeden kalp atışını duymadan inanamıcam galiba..şokta gibiyim.. inşallah herşey yolunda devam eder hepimizin..

aymutucum hadi canım yarın güzel haberler ver bize inşallahhhh..

ayy hadi bakalımm gelsin zehracığın kardeşi ne güzel inşallah güzel haberlerle dönersin yarın umudumuza umut sevincimize sevinç katarsın aymutu:))

demek ki gelecek bir bayram şekerimiz daha var ne güzel:))hayırrlısı olur inşallah doktorunu duymadım aama sen güveniyo ve inanıyosan gerisi boş bence tekrar hayırlıs olsun hoş geldn kulübe:)) eğer bilgilerini yazarsan kyr arkadaşımız ekler seni listemize..

Nec86 gözünaydın canım,ne güzel bir haber,darısı başımıza:66::66::66:

Aymutu yarın gözümüz kulağımız sende olacak,inşallah senin de pozitif haberini alırız:emir_bebek:

Nec86 gözünaydın canım,ne güzel bir haber,darısı başımıza:66::66::66:

Aymutu yarın gözümüz kulağımız sende olacak,inşallah senin de pozitif haberini alırız:emir_bebek:

gürgan klınıke devam edıyorsun herhalde nasıl memnunmusun?ben ılk denememde oraya gıtmıstım cok yogun ve efabrıkasyon usuluydu ondan bıraz rahatsızdım sımdı nasıl?

pınarcım nolur samimiyetime inan, amacım eleştirmek değil asla. Ben de senin gibi bir günlük tutuyordum, tedavi süresinde yaşadıklarımı, duygularımı, özlemlerimi, isteklerimi aynı senin gibi evladıma hitaben yazıyordum. Önce müsvette yazdım uzun bir süre, geçenlerde evladımın bir gün bunları okumasını istediğim için çok güzel bir anı defteri aldım ve başladım temize geçmeye. Sana yemin ederim, hem yazdım, hem ağladım. 2 gün her anım o defteri yazarak geçti. Eşim halimi görünce beni uyarma gereği hissetmiş olacak ki yaklaşık 2 saat süren bir sohbetin ardından farkettim ki bu yazdıklarım beni çok yoruyor. Henüz varolmayan, ne zaman olacağı ya da olup olmayacağı belli olmayan evladımla o kadar samimi konuşuyorum ki yazılarımda sanki var, yıllardır onunla yaşamışım, ona alışmış, onu tanımış, onu kendimden, canımdan çok sevmişim. Ama işin aslı bu değil elbet. Demem o ki ben ara verdim yazmaya, defteri kitaplığıma kaldırdım, ve kendime bir söz verdim, onun varlığını içimde hşssetmeden açmayacağım bir daha. Taktir senin ama bir düşün isterim. Bunları yazmak yürek ister, seni canı gönülden tebrik ediyorum. Ama bu yürek acılı, bu yürek özlem dolu, bu yürek küçücük bir yüreğe bunca hasretken üzme onu daha çok derim ben.

hem nasıl bir hasret nasıl bir özlemmm içimde öyle bir kanayan yara var ki kyr... böyle göğsüme bi ateş topu düşmüş dönüp duruyo içimde atmaya çalışıyorum olmuyo çıkmıyo gitmiyo orda duruyo öylece bi şekilde atmam lazım onu içimden nefes almam paylaşmam lazımm. kimseye anlatamıyorum artık derdimi hatta eşime bile insanların bana acıyan gözlerle bakmasından ne hissettiğimi gerçekten bilmeden yorum yapmalarından acıma ortak olmaya beni teselli etmeye çalışırken yaramı daha çok kanatmalarından çok yoruldum bende bu yolu buldum kendime..yazıyo ağlıyo sayfayı orada kapatıp hayatıma devam ediyorum..
isyan değil benimkisi gerçekten ben u durumuma şükreder haldeyim vardır bundada br hayır diyorum beterin beteri vardır diyorum Allahım korusun ya eşime sevdiklerime bir şey olursa 10 çocğum olsa eşim olmasa neye yarar diyorumm hep durmadan şükrediyorumin ama bazen hani o Rabbimin verdiği hiç koklayamasan bile içinde bir yerlerde o bildiğin mis koku var ya hani o en yüce bahşettiği annelik duygusu ağır hem de çok ağır basıyo
çok ve olumsuz denemeler sanırım böyle yapıyo insanı:((

samimiyetine gelince bundan zerre şüphem yok beni en iyi senin ve diğer arkadaşlarımın anladığını çok iyi biliyorum çünkü acıyı çeken bilir öncelikle çok teşekkür ederim tavsiyen için dönem dönem duygusallaşıyorum işte hormonların oyunu adetime az kaldı ya:))
bu günlerde bitecek hani derler ya her kışın ardından bizede bahar gelecek ben baharımı bekliyorum:))

Son düzenleme:
kendi test günüm gibi hepinizin test gününü takip ediyorum kendime sevinir gibi hepinize seviniyorum canım çookk tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallahh darısı tüm bekleyenlerin başına

geldikkkkkkkkkkkkkkkkk :))
yazılanları okudum arkadaşlar Allah razı olsun..
çok şükür bebeğim benimleymişşşşşşşşşşşşş... Rabbim inşallah sonuna kadar devam ettirirr..
Allahım bu güzel duyguyu herkese yaşatır en kısa zamanda inşalllahhh..
dualarınız için Allah razı olsun ne olur devam edn herşey yolunda gider inşallahhhh..
dualarımdasınızzzz...

cnm gözünaydın rabbim inş. sağlıklı sıhhatli kucağına almanı nasip eder darısı bizlerin başına inş. cnm bu arada transfer sonrası neler yaptın? nasıl geçirdin anlatır mısın?

nilüfer gözün aydın canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inşaallah ben dün girdim bu bölüme ama akşama kadar sizden haber bekledim sermuhcum inşaallah bir dahaki sefere de senin hayırlı sonuçlarını aalırız inşaallah

Back