pınarcım üzmedin tabiki beni içimdeki duyguları yazıyorsun sonuçta hepiimiz aynı şeyleri yaşıyoruz bebeğini rabbim bağışlasın sana kucağına alıp sevdiğin günlerde gelsin cnm sakın üzüyomuyum diye düşünme burada yaşadığımız iyi ve kötü şeyleri paylaşıcaz tabiki sen ve bebeğin iyi olsun şuan önemli olan bu bende alıcam bebeklerimi pazartesi çözücekler büyük ihtimalle ayyy çok heyecanlıyım jelede başladım sabah hayırlısı artıktuana canım üzdüysem affola yazarken tedirgindim ama istedim ki yaşadıklarım umut olsun herkes hikayesini anlatıyor dile kolay bende inanın 5 denemede kavuştum evladıma dahada bitmedi sınavım düşük tehtidim var.Rabbim nasip eder inşallah kucağıma almaya.
canım benim odunlaşmak değilde donup kalıyo insan bazen ben kalp atışına kadar bir satır yazamamıştım şükürler olsun inan hepsi geçecel Allahın zini ile en kısa zamanda isteyen dileyen herkese nasip etsin Rabbim inan dualarımdasınız
canım sağol inşallah herkese dileyen herkese nasip olsun...slm kızlar hepinizi öpüyorum ....pınarcım canım ne güzel yazmışsın öyle allah bir ömür boyu bu mutlulugunu daim etsin şu anda test gününü bekleyenker ...tedavi olanlar...bebeği yanında olanlar vede kerkesin gönlün de ne muratı olanlar allah hepimizin yardımcısı olsun...AMİN...
canımm inşallah şükürler olsun darısı sana dileyen herkese olsun inşallah...Canimmm arkadasım gozunaydin, şükür artık rahatsin. Tadını çıkar doya doya, bebeğin sende, yaşıyor, büyüyor, sana gelmek, yanında olmak, koynuna girmek icin elinden gelen herseyi en güzel sekilde yapıyor. Bundan sonrası Rabb'inde, koruyacak, kollayacak, nazarlardan koruyacak veeee inşallah 8 ay sonra mısa kokulunu yanına, koynuna, yuvana nasip edecek. Gözünaydin cnmmmm...
Cnm biraz baktım netten bu e2 testi ve ovitrelle neyin nesi diye. Bu çok nadir yapılan bir uygulamaymis. Transfer sonrası tutunmayı kolaylastiriyormus. P.tesi soracağım Ahmet beye sana da yazarım bakalım neymiş.Cnm sagol inşallah son da böyle sevinçli, keyifli olsun. Ben gercekten bebeğimin tadını çıkarıyorum, test gunune kadar benimle sonuçta gerisini de Rabbim biliyor. Senin icin de hayırlı olur inşallah bu testlerin sonucları. Eee ne zaman başlamayı planlıyorsun?
Sigara çook azalmış da olsa devam cnm, her elime aldığımda bebeğimde. Özür diliyorum, 2-3 nefes alıp söndürüyorum.
Sagol cnm, çok sagol bakalım bu deneme de böyle geçiyor inşallah bu sefer senin de dediğin gibi pozitiflik bu ısı çözer:)) teşekkür ederim güzel dilekleriniz sen de 2 Aralık yazmissin yalnis girmediysem, hayırlı uğurlu olsun inşallah.
cnm walla ben de hiçbir tup tedavi yaptıran arkadştan duymadım hatta istbuldaki tedavi olan arkadşlarımla konuştugumda aman sakın vurma gibi tepkiler aldım ama ben vurmştum dr vurucaksın demişti benimde ilgimi çekti korkarak vurdum ovitrelle sakin yanlış hatrlamıyorsam transferdn sonraki 5 .gündü pek emin değilim sen de sor bakalım ahmat beye ve lütfen bana da bilgi ver..sigar konusun da takılma raht ol benm istbulda görüştüğüm dr senın stresin içtiğin 1 2 sigaradn benim için daha önemli dedi buarada iç demedi ama rahat olmak lazım mutlu olmak pozitif yatmak lazım evde onun için çok olmamak şartıtla devam arkadşm ben kötü arkadşmıyım anlamadımbuarada şeker yüklemesi sonuç iyi azönce aldım sorun yok hafta içide genetik gelicek bakalım hiç bir sorun olmaz sa 1 aralıkta dondurulmş tedaviye başlıyorum cnmm benimm hadi ama ben morale ihtiyacım var sen den yana umutla senın hbrleri bekliyorum allaha emanet ol öptümm senii
Ayyy senin de başlamana az kaldı, sen baslar başlamaz ben sonucunu öğreneceğim, allahım inşallah hepimize hayırlı yazılar yazmış olsun.
geldimm defalarca umutsuzca yattığım o masadan bu defa bebeğimin ilk pıt pıtlarının yarattığı göz yaşlarıyla kalktım. nasıl anlatırım nasıl tarif ederim bu duyguyu bilemiyorum ama;
bebeğim bir bedende iki canız artık
bebeğim seninle bir bedende bütünüz artık
bebeğim sen benim canımın yarısısın artık
bebeğim sen benim umudumun kaynağısın artık
bebeğim sen benim sevdiğim adamın emanetisin artık
bebeğim gözümün nuru nefesim hayatımın anlamı geldin tutundun bana hayata umuda yaşama hoş geldin
sen artık cansın canımsın yoluna ömrümü adadığımsın.......
SEENİ ÇOK SEVİYORUM ANNECİĞİMMMMMM :))
Benım ilk denememdi ve dondurulmuşlarım yoktu hastanede ücret işleriyle dr un asistanı ilgileniyor bana dediler ki 1. Olmasa 2. De indirim olucak o zaman sormak aklımız gelmedi şimdi sorduğumuz da bize sadece yüzde on indirim yapacaklarını söyledi bu konuda bana bılgi verebılır senız cok sevinirim sizleri ki nasıl odu..
Cnm biraz baktım netten bu e2 testi ve ovitrelle neyin nesi diye. Bu çok nadir yapılan bir uygulamaymis. Transfer sonrası tutunmayı kolaylastiriyormus. P.tesi soracağım Ahmet beye sana da yazarım bakalım neymiş.
Ayyy senin de başlamana az kaldı, sen baslar başlamaz ben sonucunu öğreneceğim, allahım inşallah hepimize hayırlı yazılar yazmış olsun.
Cnm benim bende arastirmistim ayniseyleri okumusuz galiba bensordugumda pek bir aciklama alamadim insallh sen ahmt beydn ogrenir yazqrsin banada!evet az kaldi zamanim hosuma gidiyr dusunmek bebeklerimi alicam insallh busefer 2transfr olucak umarim genetik testte sekeryuklemesi gibi iyi gelir!yaa bende busefer senin gibi pozitf olucam sigara icinde kasmicm kendimi 9gun icmeyince transfr sonrasi kendimi cok kasmistim hergun bebe magzasina gidicem ve elimi koyup karnima bebeklerimle konusucam hemen gelsinler istiyorum annelerine dua et ne olur bizlere senin haberini alinca hamis olarak yasin okucam umutla bekliyorum sizin anne bebek hbrlerinizi rabbime emanet olun kardesim hepimiz buyuk bir aile olalim insallh evlatlarimizla
slm arkadşm ben de bu lafı duymaktan sıkıldım ee hadi artık sen de 1 çocuk yapsana ve ben de herzamanki yalan boğazm düğmlenerek ben daha düşünmüyorum hiçte niyetim yok walla ben böylr çok rahatım kocaman bir yalan aslında kendim bile inandım galiba bu durumabu dediğine ben hiç katılmıyorm sen de anne olucaksın hem daha sen dur bakalım sırada biz varız kısım biz sen den daha yaşlıyız şaka bir yana inan bana hepimz anne olucaz görüceksin bak
Cnm benim bende arastirmistim ayniseyleri okumusuz galiba bensordugumda pek bir aciklama alamadim insallh sen ahmt beydn ogrenir yazqrsin banada!evet az kaldi zamanim hosuma gidiyr dusunmek bebeklerimi alicam insallh busefer 2transfr olucak umarim genetik testte sekeryuklemesi gibi iyi gelir!yaa bende busefer senin gibi pozitf olucam sigara icinde kasmicm kendimi 9gun icmeyince transfr sonrasi kendimi cok kasmistim hergun bebe magzasina gidicem ve elimi koyup karnima bebeklerimle konusucam hemen gelsinler istiyorum annelerine dua et ne olur bizlere senin haberini alinca hamis olarak yasin okucam umutla bekliyorum sizin anne bebek hbrlerinizi rabbime emanet olun kardesim hepimiz buyuk bir aile olalim insallh evlatlarimizla
ahhh inşş inşşş canımm ben biraz cozuttum sanırım öyleki evdeki kuşu bile çocugummuş gibi sevidiğimi farkettimhatta kuşumuz dişi dün kendime üzülürken gözüme ilişti ahh dedim sende benim yüzümden yavru yapamıyosun ben engelliyom senin aile olmanı die bide oturdum ona agladım
Benım ilk denememdi ve dondurulmuşlarım yoktu hastanede ücret işleriyle dr un asistanı ilgileniyor bana dediler ki 1. Olmasa 2. De indirim olucak o zaman sormak aklımız gelmedi şimdi sorduğumuz da bize sadece yüzde on indirim yapacaklarını söyledi bu konuda bana bılgi verebılır senız cok sevinirim sizleri ki nasıl odu..
Elbette pozitif olacaksın, korkmadan doya doya, hele ben hamile olduğuma emin olayım o zaman yap diyeceklerim artacak:))) Dualar için de Allah razı olsun cnmmm, ayy ben böyle şeylerde çok duygulanıyorum. Rabbim hepimiz için kabul etsin dualarımızı. Sen de Allaha emanet ol cnm, yanında yardımcı olsun mevlam.
canım azdeyil tam olarak aynı inan bunlar umudumu yitirdigim için yazmadım çok umutluyumolcak biliyorum gecte olsa olcak evladımı alcam kuçama beni yıpratan bu çaresizlik imkanlar kısıtlı bizler rapor alıpta tedavimizi karşılayamıyoruz kimseye bişey diyemiyoruz bilmiyorum ben çok çaresizim anata biliyomuyum bilmem ama dilerim r
abimden ne kıza zamanda yavrularımızı versin anamadıgım bişey nasıl düşük yapmayı bekliyosun sakıncası yoksa yazarmısın
herkese çok teşekkür ederım desteklerınız dualarınız için ama malesef başaramadık biz .sonuç 0,1 çıktı yanı gebelığin g si yok arkadaslar ...
ağlayamıyorum bıle şuan. belkı bı umut dıye beklıyordum bugun ama içimde son kalan ışık da söndu gıttı....
canım rabbim inş en yakın zamanda bebegini kendiliginden verir...
arkadaşlar dr bugün kese için çagırmıştı keseyi gördük kalp atımlarınıda duyduk doktor 3 aya kadar dikkat et dedi inş rabbim hayırlısıyla devamını getirir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?