kesenin durumu kötü kendisi düşebilir dedi biraz bekleyelim hemen kürtaja gerek yok demişti ve benden çarşamba günü lekelenmeyle beyazımsı pembe gibi et parçası geldi öğlen ve akşam galiba düştü ,artık eşim bir kaç güne işlerini ayarlayıp doktora gidicem ultrasyonda beli olurmuş düştü kişiden kişiye değişirmiş bende ağrı olmadı ama lekelenmem devam ediyor neyse allah herşeyin hayırlısını versin
canım benim ilk 3gün karsık agrım olmuştu sonra gecmişti 1 durdun ertesi gün kaverengi lekelenme olmuştu doktora gitigimde kansayım 762den 158 birden düşmüştü hemen iyne yapmışlardı ne arım nede kanamam vardı doktor allah emanetsin belki kurtarırız dedi ama olmadı yavrum beni bırakmıştı diyer günlerde agrım olmadı ama ara ara kesik kesik kanamam oldu 4sonra dokt gitim elki biri duruyodur diye tam 10daka uturasyonla daktı dktr ama bulamadı yoktu kürtaja gerek yok dedi 3aysonra gel normal tedaviye başlıyalım dedi yani diycam uturasyonla görüyolar ama varya oraya giderken hep içimden duva etmiştim diyeri ordadır cecee der diye hep umut etmiştim olmadı kısmet deyilmiş hayrılısı haktan