2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

cnm ne kadar güzel yazmışsın rabbim hepimize nasip etsin tabi sen daha şanşlısın bizden rabbim sana 1 melek vermiş inşallah 2.si yolda o da gelicek sen başka kardeşlerin için dua ederken başında ki melek senin duan da sana da diye dua edermiş..ben de 1 aralık gibi hastalanıcm inşallah seninle benim transfr aynı anda olucak inşallah bizde sevinicez ben dondurulmş denicem 9 tane var dondurulmş benim hiç bilgim yok mine cm bu süreç kolaymı dondurlmuşta beni tedavi çünkü çok sıkıyr herşey sil baştan yapılıyr umarım ki aynı zamnda da seviniriz pozitifle

sağolun arkadaslar allah razı olsun hepinizden.kendımı garıp hıssedıyorum elim ayagım baglanmış gıbı.
kimseyı de uzmek ıstemıyorum herkesten özür dılerım

Son düzenleme:

haklısın cnm bende dualrımda zaten hep hayırlı ve saglıklısını istedım.demek kı hayırlı zaman daha gelmemiş.
o bebege de allahtan şifa dılıyorum inş tez zamnda tedavısı yapılıp duzelır...

baby2007 üzntüler paylaştıkça azalır,sevinçler de paylaştıkça çoğalır.aynı şeyleri yaşadığımız için bizi bizden daha iyi anlayan olamaz.içini dök rahatla ki acın hafiflesin...Rabbim sabrını versin arkadaşım...

evet hemen hemen ayni zamanlarda gun sayacagiz
masallah neguzel 9 tane dondurulmusun varmis,bak bu bile tedavin icin olmani gerektirir
bende 2 tane dondurulmus vardi onlarida bitirdik..))
dondurulmus tedavisi 2 tane canim benimki ilacsiz olan( bu doktorunun ve senin vucut yapina gore degisiyor )

ben adetim 12 gunu gittim yumurta kontrolu yapiliyor,sonra 18-20 mm olunca catlatma ignesi oluyorsun,ondan sonra rahim kalinligina gore transfer oluyor,bu surec daha rahat tatlim,insallah senin icide oyle olur
vucut fazla hormon almadigi icin daha kolay oluyor..
hayirlisi tatlim

Baby canım çok üzüldüm allahtan sabır diliyorun sana eşine kısmetimizde buda varmış demekten başka çare yok canım

Kızlar bugün nete bişey okudum yurt dışında birinin 14 yıldır çoçugu olmuyomuş herşeyi denemişler olmuyomuş kadın tarçın ve bal karışımı yapmış sakızla çinemiç tükürük yoluyla yavaş yavaş vücuda salgılanıyomuş kadın 2 ay hamile oldunu ögrenmiş aaaaaaaa çok acayibime giti varmıdı böyle bişey

anladım cnm t ederim açıklama için inşallah hepimz için süreç sağlıklı mutlu huzurlu geçer ve sonu mutlu olur diyorum seninle gün sayıcaz demek ki beraber inşallah iyi hbrler yazarız burdan

cnm nasılsın bugun buarada sana birşey sorucam transferden sonra ki bir kaç gun için de sana çatlatmada kullandığımız iğne dn ovitrelle vardimi dokturn ahmet bey

geldimm defalarca umutsuzca yattığım o masadan bu defa bebeğimin ilk pıt pıtlarının yarattığı göz yaşlarıyla kalktım. nasıl anlatırım nasıl tarif ederim bu duyguyu bilemiyorum ama;
bebeğim bir bedende iki canız artık
bebeğim seninle bir bedende bütünüz artık
bebeğim sen benim canımın yarısısın artık
bebeğim sen benim umudumun kaynağısın artık
bebeğim sen benim sevdiğim adamın emanetisin artık
bebeğim gözümün nuru nefesim hayatımın anlamı geldin tutundun bana hayata umuda yaşama hoş geldin
sen artık cansın canımsın yoluna ömrümü adadığımsın.......
SEENİ ÇOK SEVİYORUM ANNECİĞİMMMMMM :))

pınarcım yaa çok sevindim,işyerindeyim valla o kadar duygulandım ki gözlerim yaşardı,gömüldüm bilgisayara kimse görmesin diye...

ben uzun süredir giremedim,şimdi dönebildiğim kadar geriye dönüp bir bakacağım:)

baby 2007çok üzgünüm cnm kanama olunca hissediyo insan anlıyo ama yinede bi umut vardır belki diyosun inanamıyosun ağla cnm akıt içindekileri sonraki tedavine daha güçlü başlarsın ALLAH yardımcın olsun sabrını versin sonrada bebeğin fazla bekletmeden gelir inşaallah inşaallah bu duyguyu bizlerde tadarız hayırlısıyla ALLAH tamamına erdirsin bide sen ne güzel duygularını bebeğine hissettiklerini yazılara dökebiliyosun bende okadar şey yaşadım ama yazılara dökemiyorum ona olan hislerimi iyiyce odunlaştım katılaştı yüreğim birtek bebeğim yumuşatır bu yüreği

Son düzenleme:

CANIM BENİM aLLAH RAZI OLSUN rABBBİM TÜM ARKADAŞLARIMIZA BU DUYGUYU NASİP ETSİN BİZLERDE SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALALIM İNŞALLAH:))

Cnm sagol inşallah son da böyle sevinçli, keyifli olsun. Ben gercekten bebeğimin tadını çıkarıyorum, test gunune kadar benimle sonuçta gerisini de Rabbim biliyor. Senin icin de hayırlı olur inşallah bu testlerin sonucları. Eee ne zaman başlamayı planlıyorsun?
Sigara çook azalmış da olsa devam cnm, her elime aldığımda bebeğimde. Özür diliyorum, 2-3 nefes alıp söndürüyorum.
Sagol cnm, çok sagol bakalım bu deneme de böyle geçiyor inşallah bu sefer senin de dediğin gibi pozitiflik bu ısı çözer:)) teşekkür ederim güzel dilekleriniz sen de 2 Aralık yazmissin yalnis girmediysem, hayırlı uğurlu olsun inşallah.

slm kızlar hepinizi öpüyorum ....pınarcım canım ne güzel yazmışsın öyle allah bir ömür boyu bu mutlulugunu daim etsin şu anda test gününü bekleyenker ...tedavi olanlar...bebeği yanında olanlar vede kerkesin gönlün de ne muratı olanlar allah hepimizin yardımcısı olsun...AMİN...

Canimmm arkadasım gozunaydin, şükür artık rahatsin. Tadını çıkar doya doya, bebeğin sende, yaşıyor, büyüyor, sana gelmek, yanında olmak, koynuna girmek icin elinden gelen herseyi en güzel sekilde yapıyor. Bundan sonrası Rabb'inde, koruyacak, kollayacak, nazarlardan koruyacak veeee inşallah 8 ay sonra mısa kokulunu yanına, koynuna, yuvana nasip edecek. Gözünaydin cnmmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…