Cnm sagol inşallah son da böyle sevinçli, keyifli olsun. Ben gercekten bebeğimin tadını çıkarıyorum, test gunune kadar benimle sonuçta gerisini de Rabbim biliyor. Senin icin de hayırlı olur inşallah bu testlerin sonucları. Eee ne zaman başlamayı planlıyorsun?
Sigara çook azalmış da olsa devam cnm, her elime aldığımda bebeğimde. Özür diliyorum, 2-3 nefes alıp söndürüyorum.
Sagol cnm, çok sagol bakalım bu deneme de böyle geçiyor inşallah bu sefer senin de dediğin gibi pozitiflik bu ısı çözer:)) teşekkür ederim güzel dilekleriniz sen de 2 Aralık yazmissin yalnis girmediysem, hayırlı uğurlu olsun inşallah.
cnm walla ben de hiçbir tup tedavi yaptıran arkadştan duymadım hatta istbuldaki tedavi olan arkadşlarımla konuştugumda aman sakın vurma gibi tepkiler aldım ama ben vurmştum dr vurucaksın demişti benimde ilgimi çekti korkarak vurdum ovitrelle sakin yanlış hatrlamıyorsam transferdn sonraki 5 .gündü pek emin değilim sen de sor bakalım ahmat beye ve lütfen bana da bilgi ver..sigar konusun da takılma raht ol benm istbulda görüştüğüm dr senın stresin içtiğin 1 2 sigaradn benim için daha önemli dedi buarada iç demedi ama rahat olmak lazım mutlu olmak pozitif yatmak lazım evde onun için çok olmamak şartıtla devam arkadşm ben kötü arkadşmıyım anlamadım
buarada şeker yüklemesi sonuç iyi azönce aldım sorun yok hafta içide genetik gelicek bakalım hiç bir sorun olmaz sa 1 aralıkta dondurulmş tedaviye başlıyorum cnmm benimm hadi ama ben morale ihtiyacım var sen den yana umutla senın hbrleri bekliyorum allaha emanet ol öptümm senii