2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

canım benim ilk 3gün karsık agrım olmuştu sonra gecmişti 1 durdun ertesi gün kaverengi lekelenme olmuştu doktora gitigimde kansayım 762den 158 birden düşmüştü hemen iyne yapmışlardı ne arım nede kanamam vardı doktor allah emanetsin belki kurtarırız dedi ama olmadı yavrum beni bırakmıştı diyer günlerde agrım olmadı ama ara ara kesik kesik kanamam oldu 4sonra dokt gitim elki biri duruyodur diye tam 10daka uturasyonla daktı dktr ama bulamadı yoktu kürtaja gerek yok dedi 3aysonra gel normal tedaviye başlıyalım dedi yani diycam uturasyonla görüyolar ama varya oraya giderken hep içimden duva etmiştim diyeri ordadır cecee der diye hep umut etmiştim olmadı kısmet deyilmiş hayrılısı haktan

derencim dr bugün 6 haftalık oldugunu söyledi senin dr nasıl hesaplıyo gebelik haftasını acaba sordunmu

derencim dr bugün 6 haftalık oldugunu söyledi senin dr nasıl hesaplıyo gebelik haftasını acaba sordunmu

canım şimdi 12.gün kan tesi yaptırdık ya o gün pozitif sonucu aldım ben o gün 4 haftalık sandım sonra 15.gün tekrar kan testi var dediler o gün yine gittim kan testi verdim o da iyi çıktı sordum ben şimdi ne kadarlık hamileyim ddedim bugün 4 haftalıksın dediler canım bugünde yani tam bir hafta geçti 5haftalık oluyo yani benimkilerdemi bi hata var yoksa seninkindemi acaba?

ben doktora gitmeden son adet tarihime göre hesaplamıştım bugün gittigimde dr 6 haftalık diyince demekki dedim normal hamilelikler gibi hesaplanıyo yani dogru hesaplamışım

canım benim 14 ekimdi senin interntn baktım 5 hafta 3 gün diyo istersen bide sen bak

evet cnm bende o şekilde bakınca 5+3 çıktı ama hemşire 5 haftalık diyo neyse hadi 3 gün benden onlara hediyem olsun :) 22.gün ki değerim 13bin 468 iyimi sence bilgin varmı

12.gün 263
15.gün 986
22.gün 13.468

canım degerlerle ilgili fazla bilgim yok bana bikere yaptırdılar 1025 çıktıbidaha istemediler bide oglumda yaptırmiştim ordan hatırlıyorum on günüm geçmişti 100küsür çıkmıştı bi kere daha tekrarlamıştı 3 gün sonra 270lerde çıkmiştı degerlerin çok iyi hiç düşünme bence rabbim kucagına almayı nasip etsin inş...

saol canım inşallah öyledir allahım hepimize kucağımıza sağlıkla sıhhatle almayı nasip etsin, o kadar merak ediyorum ki o günleri anlatamam insanın kendisine banzeyen bir parçasının olması nasıl bişey allahım ne kadar büyüksün ne kadar merhametlisin sen bize merhamet ettin evlatlarımızı bize verdin sen isteyen herekese evladını ver yarabbim senin merhametin o kadar büyük ki sen herkesi gör yarabbim evlat acısı çeken herkesin acısını dindir allahım aminnnnnnnnnnnnn.....

Genelde ve normal şartlarda embriyo varlığının 5-6.gunu tutunuyous ana rahmine. Bu hesapla benim minik bebeğimin 6.gunu bitti bugün, yani benimle olup olmama kararını verdi artık. Basından beri öyle düşünüyor ve inanıyorum ki bebeğim benimle kalacak. Elbette en doğrusunu Rabbim bilir, bu sadece O'nun kararı, izin verdiyse artık bebeğim bedenimin bir parçası, izin verdiyse artık ben bir bedende iki canım. Diliyorum izni vardır mevlamın, dilerim bebegimle tek vücut oluşumuzun ilk günüdür bu. Hepinize teşekkür ediyorum kızlar, bu süreçte hep yanımda, hep destektiniz bana. Allahım hepimizi kavuştursun o eşsiz birlikteliğe... Bebegimle ilk uykumdan önce herkese iyi geceler...

canım rabbim inş gönlündekini sana yaşatır inş tutunmuştur annesine allahım onu senden hiç ayırmasın inş...

rabim gönlünden geçeni nasip etsin hayırlısıyla inşllah canım

Baby canım çok üzüldüm allahtan sabır diliyorun sana eşine kısmetimizde buda varmış demekten başka çare yok canım

canım rabbim inş en yakın zamanda bebegini kendiliginden verir...

arkadaslar hepinize çok teşekkür ederım destegınız için...hepinizden allah razı olsun.

pınarcm senın adınada çok sevındım cnm allah kucagınada almayı nasıp etsın

cnm nasılsın böcükler nasıl acaba? insan ne yapıyolardır dıye merak edıyor hep demı.bugun aşure gununun 2.gunuymuş bızım işyerıne temızliğe gelen abla söyledı bugun edılen dualar kabul olurmuş inş bızlerınde duaları kabul olur.ablada bana son adetın olsun inş dedı az önce, bılmıyokı ben dun neler yasadım ama olsun o duayı duymak bıle bı umut oldu gene içime...
bızım bı komşunun kızı vardı 3 negatıf aşılama 1 negatif tup bebek ve ardından kendı gelen bebiş...belkı benımkıde gelır mı nedersın???

günaydın kızlar...

kyr cım slm canım seni ve pınarı merak ediyordum tesadüf ikinizde burdasınız nasılsınız nasıl gidiyorr öpüyorum sizleriii.hambilibiş annemiz :)çok sevdim bunu pınarrr:)

kızlar dün gece ciddi anlamda kanamam oldu sanırım alttan muayne tetikledi içeride bir,kmiş kan boşaldı. kocaman parçalar geldi çok şükür pıhtıymış. sabah özel has gittik şükürler olsun kesede yeride çok güzelmiş üstten baaktı kalbi nasıl atıyodu anlatamam. çok iyi bi doktora denk geldim şükürler olsun.herşeyi güzelce anlattı bana. doğrulup hyemek yemek bile yasak. bunuda yattığm yerden yazıyorum .sizlere cvp veremiyorum kusura bakmayın bu şekilde yazmak çok zor. ama okuyorum. ne olur dualarınızı eksik etmeyin.
benim dualarımdasınız

Ahh cnm ne güzel olur bebisin sana öyle bir supriz yapsa, inşallah cnm inşallah. İnan benim de dualarım seninle, kalbini ferah tut arkadasım. Mevlam en doğrusunu, en iyisini bilir eminim en hayırlı zamanda verecek mis kokulularimizi bizlere.

Merhaba kizlar Bugun transferimin 3.gunu ,henuz bisey hissetmiyorum ,insallah bebegim benimledir.
Kizlar nelere dikkat ediyorsunuz? Ozellikle yediginiz yada yemekten kacindiginiz seyler var mi?

Ahh cnm bnm ne korkular yasadın, ne sıkıntılar atlattın. Ama yürekten inanıyorum ki geçecek hepsi, az kaldı dayan arkadasım. Allahım bunların ödülünü bebeginle sunacak inşallah kuzum. Hep aklımda, hep kalbimde, hep dualarimdasiniz.

bence bebeğin karar verdi insallah seninle ve seni hiç bırakmıcak
kalemin,yüreğin o kadar güçlü ki ..Allahım gönlündekini nasip etsin yar ve yardımcın olsun cnm..
tüm kalbimle dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…