kesenin durumu kötü kendisi düşebilir dedi biraz bekleyelim hemen kürtaja gerek yok demişti ve benden çarşamba günü lekelenmeyle beyazımsı pembe gibi et parçası geldi öğlen ve akşam galiba düştü ,artık eşim bir kaç güne işlerini ayarlayıp doktora gidicem ultrasyonda beli olurmuş düştü kişiden kişiye değişirmiş bende ağrı olmadı ama lekelenmem devam ediyor neyse allah herşeyin hayırlısını versin
berencim sen benden bir gün öndeydin benim bebişim bugün tam 5 haftalık oldu o zmn sende 5hafta 1 günlüksün baya erken duymuşsunuz ne güzel ben 6 hafta dolana kadar yani 7. haftanın içinde olacak ultrason benim hastanem ağırdan alıyo düşün 4 defa kan testi istiyolar bugün 3 .sünü yaptrdım 13 bin 468 çıktı
derencim dr bugün 6 haftalık oldugunu söyledi senin dr nasıl hesaplıyo gebelik haftasını acaba sordunmu
canım şimdi 12.gün kan tesi yaptırdık ya o gün pozitif sonucu aldım ben o gün 4 haftalık sandım sonra 15.gün tekrar kan testi var dediler o gün yine gittim kan testi verdim o da iyi çıktı sordum ben şimdi ne kadarlık hamileyim ddedim bugün 4 haftalıksın dediler canım bugünde yani tam bir hafta geçti 5haftalık oluyo yani benimkilerdemi bi hata var yoksa seninkindemi acaba?
ben doktora gitmeden son adet tarihime göre hesaplamıştım bugün gittigimde dr 6 haftalık diyince demekki dedim normal hamilelikler gibi hesaplanıyo yani dogru hesaplamışım
benim sat 19 ekimdi seninki kaçtı senin hesaplamana göre ben kaç haftalık oluyorum cnm
canım benim 14 ekimdi senin interntn baktım 5 hafta 3 gün diyo istersen bide sen bak
evet cnm bende o şekilde bakınca 5+3 çıktı ama hemşire 5 haftalık diyo neyse hadi 3 gün benden onlara hediyem olsun :) 22.gün ki değerim 13bin 468 iyimi sence bilgin varmı
12.gün 263
15.gün 986
22.gün 13.468
canım degerlerle ilgili fazla bilgim yok bana bikere yaptırdılar 1025 çıktıbidaha istemediler bide oglumda yaptırmiştim ordan hatırlıyorum on günüm geçmişti 100küsür çıkmıştı bi kere daha tekrarlamıştı 3 gün sonra 270lerde çıkmiştı degerlerin çok iyi hiç düşünme bence rabbim kucagına almayı nasip etsin inş...
Genelde ve normal şartlarda embriyo varlığının 5-6.gunu tutunuyous ana rahmine. Bu hesapla benim minik bebeğimin 6.gunu bitti bugün, yani benimle olup olmama kararını verdi artık. Basından beri öyle düşünüyor ve inanıyorum ki bebeğim benimle kalacak. Elbette en doğrusunu Rabbim bilir, bu sadece O'nun kararı, izin verdiyse artık bebeğim bedenimin bir parçası, izin verdiyse artık ben bir bedende iki canım. Diliyorum izni vardır mevlamın, dilerim bebegimle tek vücut oluşumuzun ilk günüdür bu. Hepinize teşekkür ediyorum kızlar, bu süreçte hep yanımda, hep destektiniz bana. Allahım hepimizi kavuştursun o eşsiz birlikteliğe... Bebegimle ilk uykumdan önce herkese iyi geceler...
Genelde ve normal şartlarda embriyo varlığının 5-6.gunu tutunuyous ana rahmine. Bu hesapla benim minik bebeğimin 6.gunu bitti bugün, yani benimle olup olmama kararını verdi artık. Basından beri öyle düşünüyor ve inanıyorum ki bebeğim benimle kalacak. Elbette en doğrusunu Rabbim bilir, bu sadece O'nun kararı, izin verdiyse artık bebeğim bedenimin bir parçası, izin verdiyse artık ben bir bedende iki canım. Diliyorum izni vardır mevlamın, dilerim bebegimle tek vücut oluşumuzun ilk günüdür bu. Hepinize teşekkür ediyorum kızlar, bu süreçte hep yanımda, hep destektiniz bana. Allahım hepimizi kavuştursun o eşsiz birlikteliğe... Bebegimle ilk uykumdan önce herkese iyi geceler...
baby2007 üzntüler paylaştıkça azalır,sevinçler de paylaştıkça çoğalır.aynı şeyleri yaşadığımız için bizi bizden daha iyi anlayan olamaz.içini dök rahatla ki acın hafiflesin...Rabbim sabrını versin arkadaşım...
Baby canım çok üzüldüm allahtan sabır diliyorun sana eşine kısmetimizde buda varmış demekten başka çare yok canım
baby 2007çok üzgünüm cnm kanama olunca hissediyo insan anlıyo ama yinede bi umut vardır belki diyosun inanamıyosun ağla cnm akıt içindekileri sonraki tedavine daha güçlü başlarsın ALLAH yardımcın olsun sabrını versin sonrada bebeğin fazla bekletmeden gelir inşaallah inşaallah bu duyguyu bizlerde tadarız hayırlısıyla ALLAH tamamına erdirsin bide sen ne güzel duygularını bebeğine hissettiklerini yazılara dökebiliyosun bende okadar şey yaşadım ama yazılara dökemiyorum ona olan hislerimi iyiyce odunlaştım katılaştı yüreğim birtek bebeğim yumuşatır bu yüreği
minecan sağol arkadaşımm kesildi kanamam çok şükür ama doktorum bugün alttan bakınca içeride ciddi bir kanama alanı gördü ve ciddi düşük tehdidi dedi. vc dışında kalkmak yasak.dışta bişey yok ama içten kanıyo galiba yatıyorum bende rapor aldım kuzum iyi olsunda geçecek kanamam ben inanıyorum:))
canım bi çok şey söylenebilir belki seni teselli etmek için ama bilirim hiç vir söz kapatmaz yaranı ağla üzül yaşa acını sonra yola devam dilerim yaran çabuk kapanır hemen toparlanırsın...
canım benim gittim gördüm kuzumun pıt pıtlarını şükürler olsun. kNm YOK AMA İÇTE VARMIŞ 2 HAFTA RAPOR. 2 HAFTA SONRA TEKRAR KONTROL VAR.
canım rabbim inş en yakın zamanda bebegini kendiliginden verir...
cnm nasılsın böcükler nasıl acaba? insan ne yapıyolardır dıye merak edıyor hep demı.bugun aşure gununun 2.gunuymuş bızım işyerıne temızliğe gelen abla söyledı bugun edılen dualar kabul olurmuş inş bızlerınde duaları kabul olur.ablada bana son adetın olsun inş dedı az önce, bılmıyokı ben dun neler yasadım ama olsun o duayı duymak bıle bı umut oldu gene içime...
bızım bı komşunun kızı vardı 3 negatıf aşılama 1 negatif tup bebek ve ardından kendı gelen bebiş...belkı benımkıde gelır mı nedersın???
kızlar dün gece ciddi anlamda kanamam oldu sanırım alttan muayne tetikledi içeride bir,kmiş kan boşaldı. kocaman parçalar geldi çok şükür pıhtıymış. sabah özel has gittik şükürler olsun kesede yeride çok güzelmiş üstten baaktı kalbi nasıl atıyodu anlatamam. çok iyi bi doktora denk geldim şükürler olsun.herşeyi güzelce anlattı bana. doğrulup hyemek yemek bile yasak. bunuda yattığm yerden yazıyorum .sizlere cvp veremiyorum kusura bakmayın bu şekilde yazmak çok zor. ama okuyorum. ne olur dualarınızı eksik etmeyin.
benim dualarımdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?