• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

kızlar dün gece ciddi anlamda kanamam oldu sanırım alttan muayne tetikledi içeride bir,kmiş kan boşaldı. kocaman parçalar geldi çok şükür pıhtıymış. sabah özel has gittik şükürler olsun kesede yeride çok güzelmiş üstten baaktı kalbi nasıl atıyodu anlatamam. çok iyi bi doktora denk geldim şükürler olsun.herşeyi güzelce anlattı bana. doğrulup hyemek yemek bile yasak. bunuda yattığm yerden yazıyorum .sizlere cvp veremiyorum kusura bakmayın bu şekilde yazmak çok zor. ama okuyorum. ne olur dualarınızı eksik etmeyin.
benim dualarımdasınız

pınarcım mrb
yazamıyorum sürekli ama takip ediyorum
hiç endiselenme sadece yat dinlen ve o dünyanın en güzel musikisi olan pıt pıtları düsün
allahın izniyle hiçbisey olmayacak insallah:55:

slm kızlar nasılsınız
dün opum vardı
çok zor geçti narkoz beni mahvetti çok kustum iki serum
iki tane iğne yaptılar eve geldiğimde saat 6 olmuştu
kasıklarım felaket halde kütü ağrıyodu
28 tane yomurta toplandı küşükleride dahil olmak özere
16 tanesi olgun çıkmış ve 16 tanesi döllenmiş
az önce aradılar
dün 16 taneye işlem yaptık ve 24 saat sonra 1. kalite olarak devam ediyo
tabı bunlarda fire verecek ama en iyi ve kaliteli imbiriyo sona kalıcak ve
onu tırasfer edicez dedi
ben bir daha sordum
sizce nasıl dedi
bundan iyisi şamda kayısı dedi:)
inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz ve bu defa alırım bebeyimi kucağıma
pc başında çok duramıyorum hala ağrılarım var
ben ara ara gelirim yine

Genelde ve normal şartlarda embriyo varlığının 5-6.gunu tutunuyous ana rahmine. Bu hesapla benim minik bebeğimin 6.gunu bitti bugün, yani benimle olup olmama kararını verdi artık. Basından beri öyle düşünüyor ve inanıyorum ki bebeğim benimle kalacak. Elbette en doğrusunu Rabbim bilir, bu sadece O'nun kararı, izin verdiyse artık bebeğim bedenimin bir parçası, izin verdiyse artık ben bir bedende iki canım. Diliyorum izni vardır mevlamın, dilerim bebegimle tek vücut oluşumuzun ilk günüdür bu. Hepinize teşekkür ediyorum kızlar, bu süreçte hep yanımda, hep destektiniz bana. Allahım hepimizi kavuştursun o eşsiz birlikteliğe... Bebegimle ilk uykumdan önce herkese iyi geceler...

bebeğin ve sana günaydınnnnnnn :)))))

kyracım mutlu sonun haberini almaya çok az kaldı, ne zaman yaptıracaksın testi 10. gün mü? 10. gün cuma oluyor???

kızlar dün gece ciddi anlamda kanamam oldu sanırım alttan muayne tetikledi içeride bir,kmiş kan boşaldı. kocaman parçalar geldi çok şükür pıhtıymış. sabah özel has gittik şükürler olsun kesede yeride çok güzelmiş üstten baaktı kalbi nasıl atıyodu anlatamam. çok iyi bi doktora denk geldim şükürler olsun.herşeyi güzelce anlattı bana. doğrulup hyemek yemek bile yasak. bunuda yattığm yerden yazıyorum .sizlere cvp veremiyorum kusura bakmayın bu şekilde yazmak çok zor. ama okuyorum. ne olur dualarınızı eksik etmeyin.
benim dualarımdasınız

canım arkadaşım çok büyük geçmiş olsun, şükürler olsun ki bebeiğin güzelce yerleşmiş annesinin göbişine, allahım seni ve kuzunu korusun tatlım, kendine çok dikkat et canım

slmlar kızlar herkesler iyidirler inşallah ...bebişleri yanında olanların eğer izin verirseniz bebişlerinizin yanaklarından kocccaaman öpüyorum...

Merhaba kizlar Bugun transferimin 3.gunu ,henuz bisey hissetmiyorum ,insallah bebegim benimledir.
Kizlar nelere dikkat ediyorsunuz? Ozellikle yediginiz yada yemekten kacindiginiz seyler var mi?

inş hayırlı bı şekılde bebişinin haberını alırsın bugunlerın tadını cıkar yavrun göbişinde ve orda kalır inş

Ahh cnm ne güzel olur bebisin sana öyle bir supriz yapsa, inşallah cnm inşallah. İnan benim de dualarım seninle, kalbini ferah tut arkadasım. Mevlam en doğrusunu, en iyisini bilir eminim en hayırlı zamanda verecek mis kokulularimizi bizlere.

inş cnm ya.nasıl başım agrıyor bugun gözlerım yanıyor aglamaktan...

benim dualarımdasınız

ahh cnm benım sende neler cekıyosun rabbım yardımcın olsun inş kanamaların son bulur hayırlısıyla yavrun buyur önce göbişte sonra koynunda...

slm kızlar nasılsınız
dün opum vardı
az önce aradılar
onu tırasfer edicez dedi
ben bir daha sordum
sizce nasıl dedi
ben ara ara gelirim yine

geçmiş olsun cnm.yumoşların kalıtelı olsunlar inş rabbım hayırlı saglıklı evlat nasıp etsın

bende o hesap bu sabah bı ruya gordum yaşananların etkısınden. olmayan bebegımı yıkamışım altını bağlıyorum o sırada pişmesın dıye krem falan suruyom sonra bornozunun içinde üşümesın dıye orda tutuyom bı taraftanda bebek yagı ile masaj yapıyom bebegıme...bunları gorurken telin alarmı çaldı uyandım gıttı bıttı hepsi....

Merhaba kizlar Bugun transferimin 3.gunu ,henuz bisey hissetmiyorum ,insallah bebegim benimledir.
Kizlar nelere dikkat ediyorsunuz? Ozellikle yediginiz yada yemekten kacindiginiz seyler var mi?

Merhabaaa, hisetmiyorsun çünkü daha o küçücük annesi, amaaa o seni tamamen hissediyor, o yüzden acaba benimle mi diye düşünmek yok. Seninle elbette daha 3gün önce geldi içine ve hep orada olacak. Öyle çok inan, öyle çok emin ol ki o da emin olsun orada kalmak konusunda.

günaydın kızlar...

kyr cım slm canım seni ve pınarı merak ediyordum tesadüf ikinizde burdasınız nasılsınız nasıl gidiyorr öpüyorum sizleriii.hambilibiş annemiz :)çok sevdim bunu pınarrr:)

Günaydın cnm, sağolasın iyiyiz şükür, bebişimle sohbet ediyoruz, sabah sohbeti, nasılsın kuzum bugün, nasıl besinler sana ulaşıyor dimi annem, ayy bak ben ceviz yiyorum bu snein beyninin sağlıklı gelişmesi için kuzum, vb. gibi diyologlar:)))

bence bebeğin karar verdi insallah seninle ve seni hiç bırakmıcak:49:
kalemin,yüreğin o kadar güçlü ki ..Allahım gönlündekini nasip etsin yar ve yardımcın olsun cnm..
tüm kalbimle dua ediyorum:16:

Cnmm ben de öyle düşünüyorum, benimle kuzum şimdi uğraşıyor bana sarılmak, yerini sağlamlaştırmak için. Ben de elimden geldiğince yardım ediyorum. O kadar hamile enerjisi yaymışım ki ortama sabah kocacım daha gözünü açmadan "hapşururken dikkat et" diyor bana. Neden ki dedim. "Bebeği sıkıştırma karnını kasıp"dedi. Nasıl hoşuma gitti, benim o ruhsuz kocam bile bebeği kabul etmiş:))))

Sen nasılsın cnm?

slm kızlar nasılsınız
dün opum vardı
az önce aradılar
onu tırasfer edicez dedi
ben bir daha sordum
sizce nasıl dedi
ben ara ara gelirim yine
Ahhh cnm nasıl olmasın ağrın ben 15 yumurta verdim hala sızlıyorlar, seni düşünemedim. Çok çok dinlen, fazla ayakta durma, yerçekimi ağrıyı arttırıyor. Bir de maşallah bebişleirne, inşallah sağlıkla büyüsünler. Şimdiden harika bir buluşma diliyorum size.

bebeğin ve sana günaydınnnnnnn :)))))

kyracım mutlu sonun haberini almaya çok az kaldı, ne zaman yaptıracaksın testi 10. gün mü? 10. gün cuma oluyor???

Bizden de size günaydınnn, kucak dolusu sevgi:))))
Evetttt az kaldı, ilk defa bu sefer o anı düşündükçe mutluluk perileri dolaşıyor etrafımda, yıllardır beklediğim ana sadece 1hafta kaldı:)))
Cuma vermeyeyim kan diyorum cnm, benim doktor doktor civanım testi 5aralık p.tesi istedi, 4aralık pazar diye. Cuma yaptırırsam p.tesi 3gün geçmiş olacak, aman sağlam olsun 2günlük artışı görebilelim diye c.tesi yapayım ki artışı sağlıklı hesaplansın diye düşündüm. Nasıl fikir?

Canım nasılsın dilerim bebegin sana sımsıkı tutunmuş annesının yanında yerini almıştır...canı sizler daha tecrebelısınz ben acaba tedavı için acelemi ettim diye kaç gündür kafayı yiyicem bizden hiç br şey istemediler yanı tahlıl falan fılan hemen 1 ay içinde oldu bıttı herşey dondurulmuşlarım da yok yanı elde var kocaman bır sıfırr

bende o hesap bu sabah bı ruya gordum yaşananların etkısınden. olmayan bebegımı yıkamışım altını bağlıyorum o sırada pişmesın dıye krem falan suruyom sonra bornozunun içinde üşümesın dıye orda tutuyom bı taraftanda bebek yagı ile masaj yapıyom bebegıme...bunları gorurken telin alarmı çaldı uyandım gıttı bıttı hepsi....

Çok güzel bir rüyaymış gerçekten. Ama hiçbir yere gitmedi arkadaşım, o senin derinlerinin hayali ve o orada olduğu sürece herşey yolunda demektir. Biraz önce emriyologumla konuştum, moralime moral katayım diye aradım, bana rüyalar ne alemde, geldi mi bebiş rüyalarına dedi. Rüyalar bilinçaltımızın çok önemli doneleri, ben bu rüyadan şunu anladım, çok az bir zaman olmuş olmasına rağmen o keyifsiz haber geçeli, sen bilinçaltında hala çooook umutlusun ki bu çok önemli. Hep böyle hayaller kur arkadaşım, bak gör rabbim de izin verecek en kısa, en hayırlı zaman da gelecek yavrun...

Hayal kurmayan, gerçeğine de ulaşamaz, neyi istediğimizi bilmeden, neye sahip olduğumuzu farkedemeyiz.

Son düzenleme:
Canım nasılsın dilerim bebegin sana sımsıkı tutunmuş annesının yanında yerini almıştır...canı sizler daha tecrebelısınz ben acaba tedavı için acelemi ettim diye kaç gündür kafayı yiyicem bizden hiç br şey istemediler yanı tahlıl falan fılan hemen 1 ay içinde oldu bıttı herşey dondurulmuşlarım da yok yanı elde var kocaman bır sıfırr

Cnm bence az biraz dinlen, sonra doğru doktoru bulmak, yapılacak herşeyden emin olmak için araştır. Aklında hiç soru işareti kalmadığında sen doğru yerde, doğru şeyi yapıyorsun demektir. En azından ben yaşadıklarımdan bunu çıkardım. 3deneme yaşadım, biliyorsun ki 3.denememin sonucunu henüz öğrenmedim. Ama bu 3 sürece baktığımda en önemlisi moralin, inancın, güvenin. Bu denememin sonucunda (hiç inanmasam da) olumsuz bir sonuç alırsam, gönlüm huzurlu şunu söyleyebileceğim ki herkes en iyisini yaptı, bu sadece rabbimin taktiri. İnan bana bunu düşünebilmek çok önemli.

Çok güzel bir rüyaymış gerçekten. Ama hiçbir yere gitmedi arkadaşım, o senin derinlerinin hayali ve o orada olduğu sürece herşey yolunda demektir. Biraz önce emriyologumla konuştum, moralime moral katayım diye aradım, bana rüyalar ne alemde, geldi mi bebiş rüyalarına dedi. Rüyalar bilinçaltımızın çok önemli doneleri, ben bu rüyadan şunu anladım, çok az bir zaman olmuş olmasına rağmen o keyifsiz haber geçeli, sen bilinçaltında hala çooook umutlusun ki bu çok önemli. Hep böyle hayaller kur arkadaşım, bak gör rabbim de izin verecek en kısa, en hayırlı zaman da gelecek yavrun...

Hayal kurmayan, gerçeğine de ulaşamaz, neyi istediğimizi bilmeden, neye sahip olduğumuzu farkedemeyiz.

çok haklısın cnm.inan hayali bıle ruyası bıle oyle guzel kı o meleklrın.ben transferden sonra çok garıp ruyalar gormuştum buyuk abımın ruyamda ölum haberını duymuştum annemı babamı görmuştum bırıyle daha doğrusu abıme olduren bırı varmış onunla kavga edıyorlardı ruyamda.(ki ben buyuk abımı ınanılmaz severım.oda benımle kuçuk cocuk gıbı oynar hep,şakalaşırız).2 gece bu ve buna benzer ruyalar görmuştum.çok garıpsemıştım.demek kı benım tutmayacagı bastan bellıymış.neyse geçtı artık o dundu ve dunde kaldı.onemlı olan bugun.....

Herkese merhaba.Arkadaslar bugün transfer sonrası istenen test gunumdu ve test sonucun 12.95 , pazartesi testi tekrarlayacagim ama sevinsem mi bilemedim.Acaba başından böyle tecrübe geçmiş arkadaşlar var mi,sizce bu değer nasıl?

bugun test gunun cnm.hadı hayırlı bebişli haberlerı ben veremedım sen ver en azından.bekliyorm cnm haberını...

ben geldim hamileyiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm çok şükür değerim 124 rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu sizler için dua ediyorum sizin de yuzünüz gülsün inşallah

Back