• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

herkese çok teşekkür ederım desteklerınız dualarınız için ama malesef başaramadık biz .sonuç 0,1 çıktı yanı gebelığin g si yok arkadaslar ...
ağlayamıyorum bıle şuan. belkı bı umut dıye beklıyordum bugun ama içimde son kalan ışık da söndu gıttı....

arkadaşım ne diyeceğimi bilemiyorum çook üzüldüm Allahım inşlh tedavisiz kendiliğnden nasip eder. seni çok merak etmiştim ama bo olumsuzluğu görünce inan üzüldüm.sana ve eşine sabır diliyorum cnm

herkese çok teşekkür ederım desteklerınız dualarınız için ama malesef başaramadık biz .sonuç 0,1 çıktı yanı gebelığin g si yok arkadaslar .
ağlayamıyorum bıle şuan. belkı bı umut dıye beklıyordum bugun ama içimde son kalan ışık da söndu gıttı....

tatlim sakin ha moralini bozma,sen ve esin sagliklisin ya onemli olan bu,bebekte gelecek insallah
bunu teselli icin soylemiyorum ama arkadasim 3 hafta once dogum yapti ilk bebegi,bebegin dudagi ozurlu (bunu yazarken bile agliyorum ) sincap dudak deniyormus,
inanki hersey hamile kalmak degil tatlim,onun icin yazdim
hayirlisi bliyorumki sende inancli birisindir...
lutfen positif kalmaya calis.

ben ekimde dondurulmusla denedim olmadi malesef zaten 2 tanecikti oda tutmadi
simdi sil bastan olacak,
benim adet galiba 2 aralik gibi baslar kismet

canim tabiki dua ederim,ben herzaman dua ederken sunu derim,allahim bana annelik duygusunu yasattin,oncelikle olmayana nasip et sonra banada nasip et diye dua ederim...

canim lutfen poisitif ol,kendine yapabilcegin en guzel iyilik bu,egerki karamsar baslarsan oyle gider...
belki soylemesi kolay geliyor ama basarmasida kolay emin ol..

cnm ne kadar güzel yazmışsın rabbim hepimize nasip etsin tabi sen daha şanşlısın bizden rabbim sana 1 melek vermiş inşallah 2.si yolda o da gelicek sen başka kardeşlerin için dua ederken başında ki melek senin duan da sana da diye dua edermiş..ben de 1 aralık gibi hastalanıcm inşallah seninle benim transfr aynı anda olucak inşallah bizde sevinicez ben dondurulmş denicem 9 tane var dondurulmş benim hiç bilgim yok mine cm bu süreç kolaymı dondurlmuşta beni tedavi çünkü çok sıkıyr herşey sil baştan yapılıyr umarım ki aynı zamnda da seviniriz pozitifle

canım hayrlısı böylemiş demek lazım bilmiyorumki ne yazılır benm değerim de gebelk çıktı ama 2 gün sonra kimyasalda kaldı inan ki daha zor aslında ağlaaaaaaaa hemde bağıra bağıra ben hiç ağlayamadım eşimi sakinleştrdim o daha üzgündü ben den. ben hep dik durdum aman umrumda değilki dedim ama acısı ben den 2 hafta sonra kötü çıktı şimdi danışmana gitmeye başladım aslında kendimi farkında olmadn bastırmışm lütfen rahat ol ne yapmak istiyorsan onu yap. hatta bütün arkadaşlarım ben şuanda canlı kabeyi izliyorum inanınki çok rahatlatıyor insanı lütfen sizde, açın netten ve hep beraber dua edelim hepimize ellerimiz buluşşsun rabbimin katında dua dua beraber olalım rabbim hepimize en kısa zaman da nasip etsin

arkadaşım ne diyeceğimi bilemiyorum çook üzüldüm Allahım inşlh tedavisiz kendiliğnden nasip eder. seni çok merak etmiştim ama bo olumsuzluğu görünce inan üzüldüm.sana ve eşine sabır diliyorum cnm

sağolun arkadaslar allah razı olsun hepinizden.kendımı garıp hıssedıyorum elim ayagım baglanmış gıbı.
kimseyı de uzmek ıstemıyorum herkesten özür dılerım

Son düzenleme:
tatlim sakin ha moralini bozma,sen ve esin sagliklisin ya onemli olan bu,bebekte gelecek insallah
bunu teselli icin soylemiyorum ama arkadasim 3 hafta once dogum yapti ilk bebegi,bebegin dudagi ozurlu (bunu yazarken bile agliyorum ) sincap dudak deniyormus,
inanki hersey hamile kalmak degil tatlim,onun icin yazdim
hayirlisi bliyorumki sende inancli birisindir...
lutfen positif kalmaya calis.

haklısın cnm bende dualrımda zaten hep hayırlı ve saglıklısını istedım.demek kı hayırlı zaman daha gelmemiş.
o bebege de allahtan şifa dılıyorum inş tez zamnda tedavısı yapılıp duzelır...

baby2007 üzntüler paylaştıkça azalır,sevinçler de paylaştıkça çoğalır.aynı şeyleri yaşadığımız için bizi bizden daha iyi anlayan olamaz.içini dök rahatla ki acın hafiflesin...Rabbim sabrını versin arkadaşım...

cnm ne kadar güzel yazmışsın rabbim hepimize nasip etsin tabi sen daha şanşlısın bizden rabbim sana 1 melek vermiş inşallah 2.si yolda o da gelicek sen başka kardeşlerin için dua ederken başında ki melek senin duan da sana da diye dua edermiş..ben de 1 aralık gibi hastalanıcm inşallah seninle benim transfr aynı anda olucak inşallah bizde sevinicez ben dondurulmş denicem 9 tane var dondurulmş benim hiç bilgim yok mine cm bu süreç kolaymı dondurlmuşta beni tedavi çünkü çok sıkıyr herşey sil baştan yapılıyr umarım ki aynı zamnda da seviniriz pozitifle

evet hemen hemen ayni zamanlarda gun sayacagiz:1:
masallah neguzel 9 tane dondurulmusun varmis,bak bu bile tedavin icin olmani gerektirir
bende 2 tane dondurulmus vardi onlarida bitirdik..))
dondurulmus tedavisi 2 tane canim benimki ilacsiz olan( bu doktorunun ve senin vucut yapina gore degisiyor )

ben adetim 12 gunu gittim yumurta kontrolu yapiliyor,sonra 18-20 mm olunca catlatma ignesi oluyorsun,ondan sonra rahim kalinligina gore transfer oluyor,bu surec daha rahat tatlim,insallah senin icide oyle olur
vucut fazla hormon almadigi icin daha kolay oluyor..
hayirlisi tatlim:16:

Kızlar bugün nete bişey okudum yurt dışında birinin 14 yıldır çoçugu olmuyomuş herşeyi denemişler olmuyomuş kadın tarçın ve bal karışımı yapmış sakızla çinemiç tükürük yoluyla yavaş yavaş vücuda salgılanıyomuş kadın 2 ay hamile oldunu ögrenmiş aaaaaaaa çok acayibime giti varmıdı böyle bişey

evet hemen hemen ayni zamanlarda gun sayacagiz:1:
masallah neguzel 9 tane dondurulmusun varmis,bak bu bile tedavin icin olmani gerektirir
bende 2 tane dondurulmus vardi onlarida bitirdik..))
dondurulmus tedavisi 2 tane canim benimki ilacsiz olan( bu doktorunun ve senin vucut yapina gore degisiyor )

ben adetim 12 gunu gittim yumurta kontrolu yapiliyor,sonra 18-20 mm olunca catlatma ignesi oluyorsun,ondan sonra rahim kalinligina gore transfer oluyor,bu surec daha rahat tatlim,insallah senin icide oyle olur
vucut fazla hormon almadigi icin daha kolay oluyor..
hayirlisi tatlim:16:

anladım cnm t ederim açıklama için inşallah hepimz için süreç sağlıklı mutlu huzurlu geçer ve sonu mutlu olur diyorum seninle gün sayıcaz demek ki beraber inşallah iyi hbrler yazarız burdan

cnm nasılsın bugun buarada sana birşey sorucam transferden sonra ki bir kaç gun için de sana çatlatmada kullandığımız iğne dn ovitrelle vardimi dokturn ahmet bey

geldimm defalarca umutsuzca yattığım o masadan bu defa bebeğimin ilk pıt pıtlarının yarattığı göz yaşlarıyla kalktım. nasıl anlatırım nasıl tarif ederim bu duyguyu bilemiyorum ama;
bebeğim bir bedende iki canız artık
bebeğim seninle bir bedende bütünüz artık
bebeğim sen benim canımın yarısısın artık
bebeğim sen benim umudumun kaynağısın artık
bebeğim sen benim sevdiğim adamın emanetisin artık
bebeğim gözümün nuru nefesim hayatımın anlamı geldin tutundun bana hayata umuda yaşama hoş geldin
sen artık cansın canımsın yoluna ömrümü adadığımsın.......
SEENİ ÇOK SEVİYORUM ANNECİĞİMMMMMM :))

pınarcım yaa çok sevindim,işyerindeyim valla o kadar duygulandım ki gözlerim yaşardı,gömüldüm bilgisayara kimse görmesin diye...

ben uzun süredir giremedim,şimdi dönebildiğim kadar geriye dönüp bir bakacağım:)

baby 2007çok üzgünüm cnm kanama olunca hissediyo insan anlıyo ama yinede bi umut vardır belki diyosun inanamıyosun ağla cnm akıt içindekileri sonraki tedavine daha güçlü başlarsın ALLAH yardımcın olsun sabrını versin sonrada bebeğin fazla bekletmeden gelir inşaallah
geldimm defalarca umutsuzca yattığım o masadan bu defa bebeğimin ilk pıt pıtlarının yarattığı göz yaşlarıyla kalktım. nasıl anlatırım nasıl tarif ederim bu duyguyu bilemiyorum ama;
bebeğim gözümün nuru nefesim hayatımın anlamı geldin tutundun bana hayata umuda yaşama hoş geldin
inşaallah bu duyguyu bizlerde tadarız hayırlısıyla ALLAH tamamına erdirsin bide sen ne güzel duygularını bebeğine hissettiklerini yazılara dökebiliyosun bende okadar şey yaşadım ama yazılara dökemiyorum ona olan hislerimi iyiyce odunlaştım katılaştı yüreğim birtek bebeğim yumuşatır bu yüreği:43:

Son düzenleme:
canım hayrlısı böylemiş demek lazım bilmiyorumki ne yazılır benm değerim de gebelk çıktı ama 2 gün sonra kimyasalda kaldı inan ki daha zor aslında ağlaaaaaaaa hemde bağıra bağıra ben hiç ağlayamadım eşimi sakinleştrdim o daha üzgündü ben den. ben hep dik durdum aman umrumda değilki dedim ama acısı ben den 2 hafta sonra kötü çıktı şimdi danışmana gitmeye başladım aslında kendimi farkında olmadn bastırmışm lütfen rahat ol ne yapmak istiyorsan onu yap. hatta bütün arkadaşlarım ben şuanda canlı kabeyi izliyorum inanınki çok rahatlatıyor insanı lütfen sizde, açın netten ve hep beraber dua edelim hepimize ellerimiz buluşşsun rabbimin katında dua dua beraber olalım rabbim hepimize en kısa zaman da nasip etsin
KARASU canı hiç aklıma gelmemişti Rabbim sendn razı olsun bende izleyip dua edeceğim...

tatlim hambilisligin hayirli olsun,allahin izniyle vatana millete hayirili bi evlat yetistirirsin insallah..
yazilarinizi surekli okuyordum ama nette sorunum vardi,telefondada birkac defa yazdim ama teknik sorundan dolayi gonderemedim neyse
allaha sukur kanaman kesilmis,onunla ilgili yazmistim tatlim
benim hamileligim boyunca kanamam olmustu,hatta doguma 1 hafta kala ve dogum sancisi cekerken bile sakir sakir kanamam oluyordu,bebek geliyor sandilardi ama tik yoktu,zorla cikardilar..)))))))))

yani vucut bu ne yapacagi,ne tepki verecegi belli olmuyor,
bundan sonra kanaman devam ederse lutfen panik olma,zaten gordugum kadariyla sakin birisisin tatlim

kim ne derse desin biz kadinlar cok gucluyuz,superiz:46::46::46:
minecan sağol arkadaşımm kesildi kanamam çok şükür ama doktorum bugün alttan bakınca içeride ciddi bir kanama alanı gördü ve ciddi düşük tehdidi dedi. vc dışında kalkmak yasak.dışta bişey yok ama içten kanıyo galiba yatıyorum bende rapor aldım kuzum iyi olsunda geçecek kanamam ben inanıyorum:))

herkese çok teşekkür ederım desteklerınız dualarınız için ama malesef başaramadık biz .sonuç 0,1 çıktı yanı gebelığin g si yok arkadaslar ...
canım bi çok şey söylenebilir belki seni teselli etmek için ama bilirim hiç vir söz kapatmaz yaranı ağla üzül yaşa acını sonra yola devam dilerim yaran çabuk kapanır hemen toparlanırsın...

seni çok iyi anlıyorum canım bende aynı durumdayım çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz benim aylemde 2 hamile var kıskanmıyorum ama onlarla ilgilenilmesi sanki insanın gözüne gözüne sokuyolar inan şuan gözyaşlarım dökülmeye başladı belki onlar bunu bilinçsiz yapıyolar ama bizler rencide oluyoruz benim kendi annem bile yapıyo kız torunu olcak diye ucuyo hep anatıyo bırak artık diyerlerini annen yapıyosa çok yoruldum artık niye yaa niye rabim bizede ver yüregi evlat diye yananlar bunca çırpınanlara yalvarırım benim gibi evlat hasreti ceken herkeze bu güzel günlerinde duy güzümüzü güldür
abadi canım bak bunları düşündükçe kafana taktıkça inan kendi kendini harap ediyosun sadece. lütfen bu düşüncelerden uzaklaşmaya çalış topla kendini arkadaşım ne olur kahretme artık kendini.

cnm senden ne haber nasılsın.bebişin nasıl.bugun mu gıdecektın doktora...kanaman varmı hala....
canım benim gittim gördüm kuzumun pıt pıtlarını şükürler olsun. kNm YOK AMA İÇTE VARMIŞ 2 HAFTA RAPOR. 2 HAFTA SONRA TEKRAR KONTROL VAR.

pınarcım yaa çok sevindim,işyerindeyim valla o kadar duygulandım ki gözlerim yaşardı,gömüldüm bilgisayara kimse görmesin diye...

ben uzun süredir giremedim,şimdi dönebildiğim kadar geriye dönüp bir bakacağım:)
CANIM BENİM aLLAH RAZI OLSUN rABBBİM TÜM ARKADAŞLARIMIZA BU DUYGUYU NASİP ETSİN BİZLERDE SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALALIM İNŞALLAH:))

baby 2007çok üzgünüm cnm kanama olunca hissediyo insan anlıyo ama yinede bi umut vardır belki diyosun inanamıyosun ağla cnm akıt içindekileri sonraki tedavine daha güçlü başlarsın ALLAH yardımcın olsun sabrını versin sonrada bebeğin fazla bekletmeden gelir inşaallah inşaallah bu duyguyu bizlerde tadarız hayırlısıyla ALLAH tamamına erdirsin bide sen ne güzel duygularını bebeğine hissettiklerini yazılara dökebiliyosun bende okadar şey yaşadım ama yazılara dökemiyorum ona olan hislerimi iyiyce odunlaştım katılaştı yüreğim birtek bebeğim yumuşatır bu yüreği:43:[/Q

tuana canım üzdüysem affola yazarken tedirgindim ama istedim ki yaşadıklarım umut olsun herkes hikayesini anlatıyor dile kolay bende inanın 5 denemede kavuştum evladıma dahada bitmedi sınavım düşük tehtidim var.Rabbim nasip eder inşallah kucağıma almaya.
canım benim odunlaşmak değilde donup kalıyo insan bazen ben kalp atışına kadar bir satır yazamamıştım şükürler olsun inan hepsi geçecel Allahın zini ile en kısa zamanda isteyen dileyen herkese nasip etsin Rabbim inan dualarımdasınız

Slm hamile ve kaprisli annecik:))supersiniz siz ailece :nazar:Size midenin bulanmasi super ben seni simdiden kocaman tebrik ediyorum walla ben senin suanda ikizlere hamile anne olarak goruyorum ve yaptigin hic kapris degil vucudun degisiyor tatlim ohhcikar bugun lerin doyadoya keyfini rabbim hakknda hayrli olani versin insallh..ben t ederim iyiym iste idare ederim suanda bir labortvarda bekliyorum kanda pihtilsma ve mutasyon tetsleri istendi seker. Yuklemesi yapildi sikilmis bir halde bekliyorum damari bulamiyorlar hersaat basi sinir yani bunuda yaptiriyorum birdaha zor bulurlar beni delinmedik yerimiz gitmedigimz dr kalmadi bende durum boyle cnm !!sigar olayini nasil merak ediyorm senii
Cnm sagol inşallah son da böyle sevinçli, keyifli olsun. Ben gercekten bebeğimin tadını çıkarıyorum, test gunune kadar benimle sonuçta gerisini de Rabbim biliyor. Senin icin de hayırlı olur inşallah bu testlerin sonucları. Eee ne zaman başlamayı planlıyorsun?
Sigara çook azalmış da olsa devam cnm, her elime aldığımda bebeğimde. Özür diliyorum, 2-3 nefes alıp söndürüyorum.
kyr almissin bebisleri gobusune masallah
insallah 8 bucuk ay sonra bi avazda cikarirsin..))
positif kalmana bayiliyorum,insallah hep boyle kalirsin tatlim
zaten positif kalabilmek tedaviyi yari yariya basarmissin demektir diye dusunuyorum,gerisi allahima kalmis
sevgiler canim
Sagol cnm, çok sagol bakalım bu deneme de böyle geçiyor inşallah bu sefer senin de dediğin gibi pozitiflik bu ısı çözer:)) teşekkür ederim güzel dilekleriniz sen de 2 Aralık yazmissin yalnis girmediysem, hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Cnmmm coook uzuldum, ne desem, ne yapsam bilemedim. Ayyy icim cizzz etti, ama sen guclusun, bunun da üstesinden gelirsin arkadasım. Hep söylüyoruz ya ölmüyorsa vardır bir hayri... Allahım yanında yardımcın olsun.

cnm nasılsın bugun buarada sana birşey sorucam transferden sonra ki bir kaç gun için de sana çatlatmada kullandığımız iğne dn ovitrelle vardimi dokturn ahmet bey
Daha vermedi p.tesi kan vermemi istedi onun sonucuna göre verebilirmiş. Ben kimseden duymadım bunu merak da ediyordum aslında iyi oldu konuyu açman. Beklemede e2 verip tekrar ovitrelle vurulan var mı? Neden ki bu? Ben daha önce yasamadım.

slm kızlar hepinizi öpüyorum ....pınarcım canım ne güzel yazmışsın öyle allah bir ömür boyu bu mutlulugunu daim etsin şu anda test gününü bekleyenker ...tedavi olanlar...bebeği yanında olanlar vede kerkesin gönlün de ne muratı olanlar allah hepimizin yardımcısı olsun...AMİN...

Canimmm arkadasım gozunaydin, şükür artık rahatsin. Tadını çıkar doya doya, bebeğin sende, yaşıyor, büyüyor, sana gelmek, yanında olmak, koynuna girmek icin elinden gelen herseyi en güzel sekilde yapıyor. Bundan sonrası Rabb'inde, koruyacak, kollayacak, nazarlardan koruyacak veeee inşallah 8 ay sonra mısa kokulunu yanına, koynuna, yuvana nasip edecek. Gözünaydin cnmmmm...

Cnm sagol inşallah son da böyle sevinçli, keyifli olsun. Ben gercekten bebeğimin tadını çıkarıyorum, test gunune kadar benimle sonuçta gerisini de Rabbim biliyor. Senin icin de hayırlı olur inşallah bu testlerin sonucları. Eee ne zaman başlamayı planlıyorsun?
Sigara çook azalmış da olsa devam cnm, her elime aldığımda bebeğimde. Özür diliyorum, 2-3 nefes alıp söndürüyorum.

Sagol cnm, çok sagol bakalım bu deneme de böyle geçiyor inşallah bu sefer senin de dediğin gibi pozitiflik bu ısı çözer:)) teşekkür ederim güzel dilekleriniz sen de 2 Aralık yazmissin yalnis girmediysem, hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Cnmmm coook uzuldum, ne desem, ne yapsam bilemedim. Ayyy icim cizzz etti, ama sen guclusun, bunun da üstesinden gelirsin arkadasım. Hep söylüyoruz ya ölmüyorsa vardır bir hayri... Allahım yanında yardımcın olsun.

Daha vermedi p.tesi kan vermemi istedi onun sonucuna göre verebilirmiş. Ben kimseden duymadım bunu merak da ediyordum aslında iyi oldu konuyu açman. Beklemede e2 verip tekrar ovitrelle vurulan var mı? Neden ki bu? Ben daha önce yasamadım.

cnm walla ben de hiçbir tup tedavi yaptıran arkadştan duymadım hatta istbuldaki tedavi olan arkadşlarımla konuştugumda aman sakın vurma gibi tepkiler aldım ama ben vurmştum dr vurucaksın demişti benimde ilgimi çekti korkarak vurdum ovitrelle sakin yanlış hatrlamıyorsam transferdn sonraki 5 .gündü pek emin değilim sen de sor bakalım ahmat beye ve lütfen bana da bilgi ver..sigar konusun da takılma raht ol benm istbulda görüştüğüm dr senın stresin içtiğin 1 2 sigaradn benim için daha önemli dedi buarada iç demedi ama rahat olmak lazım mutlu olmak pozitif yatmak lazım evde onun için çok olmamak şartıtla devam arkadşm ben kötü arkadşmıyım anlamadım :1:buarada şeker yüklemesi sonuç iyi azönce aldım sorun yok hafta içide genetik gelicek bakalım hiç bir sorun olmaz sa 1 aralıkta dondurulmş tedaviye başlıyorum cnmm benimm hadi ama ben morale ihtiyacım var sen den yana umutla senın hbrleri bekliyorum allaha emanet ol öptümm senii

Back