2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

cnm senden ne haber nasılsın.bebişin nasıl.bugun mu gıdecektın doktora...kanaman varmı hala....

ah cnm inan hepimiz aklımızdan bu tarz şeyler gecırıyoruz neden dıye bazen çok sorular soruyoruz ama Allahın var bıldıgı.beklemek gercekten zor ınsan cocugunun olmadıgına ınanamıyor oncelerı ınanmak ıstemıyor sonra yurregıne ince ince sızılarla işlenıyor her ay adet dönmelerınde daha bı katmerlı artıyor bu acılar hele bırde cevrende aldığın hamıle haberlerı gıttıgın bebek mevlutlerı acını katlıyor boğazına dugum oluyor ama elden bışey gelmıyor.bı ev ıstersın kredı çeker alırsın bı araba ıstersın çalışıp alırsın ama bu oyle bışey degılkı verecek olan sadece Allah.dua etmekten baska da çok yapılacak bışey kalmıyor ınsana....[/QUOTE]

kendimi her şeyden soyutladım resmen,gürümcemi ne görmek ne de sesini bile duymak istemiyorum çünkü neler çektiğimizi en iyi bilenlerden birisi ve bizim üzüleceğimizi etkileneceğimizi hiç düşünmediler....bu kadar kötü durumdayım anlayacağın...

bıraz daha sabret be cnm bılıyorum beklemek çok zor ama napalım bızlerın kaderı de hep beklemekle yazılmış.
inş sonuçları guzel gelırde çektıgın sıkıntıları alır goturur senden...

kendimi her şeyden soyutladım resmen,gürümcemi ne görmek ne de sesini bile duymak istemiyorum çünkü neler çektiğimizi en iyi bilenlerden birisi ve bizim üzüleceğimizi etkileneceğimizi hiç düşünmediler....bu kadar kötü durumdayım anlayacağın...[/QUOTE]

senı anlıyorum ınsan gercekten oyle oluyor ben bazen dışarıda hıç tanımadıgım hamılelerı bıle gorunce kendımı kötu hıssedıyorum kı evın içinde yakın çevrende olunca çok daha zor.allahım bızlere dayanma gucu versın inş...

gerçekten çok ama çok zor durumlar duygular şu yaşadıklarımız...4 yıllık evliyiz bizde eşimdede sorun var bende pko luyum yaşımız genç ama insan panikten korkudan arınamıyo malesefdün iki arkadaşımın daha hamiş olduğunu öğrendim nasıl bir umuutsuzluktu anlatamam o an ki duygularımı resmen böğüre böğüre ağladım saatlercebugün biraz sakinim yada ağlamaktan yorgunda olabilirimstresten regl olamıyorum o kadar gerildim ki off offf eşim zavallı ak dese kızıyom kara dese kızıyom ama bazen hak ediyoda ben kadar endişelenmediğini daha rahat olduğunu görünce tepemden ateş çıkıcakmış gibi oluyorum ne olursa olsun erkekler bayanlar kadar yaralanmıyolar bu süreçtetanıdık birirleriyle karşılaşmak istemiyorum malum sorular hemen cepte beklercesine açılıyor " çocuk yokmu çocuk!" yok işte yoookkk benden sora evlenenler hemen çocuk yaptılar cokda cıcı bebışlerı oldu allah bizlere de nasıp etsin inş bize arkadas yapın hadı sızde dıyolar sınsı sınsı.. içimden diyorumkı bu benden 3 sene sora evlenmış ben buna hadı sende evlen sende evlen niye dememişimahhh ahhhh rabbim şu mübarek günün hürmetine bizimde kaderimize güzel hayırlı sağlıklı sıhatli evlatlar yaz bizimde kalbimiz kuzucuklarımız için daha hızlı atsın bizde onlar için mide bulantıları çekelim telaşla ve keyifle onlar için ciciler almaya çıkalım evimizde beşiği için dolabi için planlar yapalım nolursun rabbim bizi bu duygulardan mahrum etme bizi evlat hasretiyle sınama yanan yüreklerimize su serp mevlam aminnnnnn.....

Çok uzun sürdü haklısın valla ana olsun be arkadasım geç olsun da tam olsun yeter ki. Sen de bu zamanı iyi değerlendir, gez, toz bunlar son bebemiz günlerin)))

günaydın cnm inşlh sonucun hayırlı olur. acele etme yavaş olsun önemli değil sonucun iyi olsun inşlh arkadaşım.inşlh en kısa zamnda seninde olur..

bıraz daha sabret be cnm bılıyorum beklemek çok zor ama napalım bızlerın kaderı de hep beklemekle yazılmış.
inş sonuçları guzel gelırde çektıgın sıkıntıları alır goturur senden...

ay inşallah arkadaşlar.bir de bu kadar bekleyip sağlıklı yok derlerde.hiç aklıma bile gelmiyor sağlıksız çıkacağı.ama o da olabilir.allaha emanet ediyorum mercimek tanelerimi.inşallah sağlıklılardır.sağolun iyi dilekleriniz için kızlar.

slm arkadşm ben de bu lafı duymaktan sıkıldım ee hadi artık sen de 1 çocuk yapsana ve ben de herzamanki yalan boğazm düğmlenerek ben daha düşünmüyorum hiçte niyetim yok walla ben böylr çok rahatım kocaman bir yalan aslında kendim bile inandım galiba bu durumabu dediğine ben hiç katılmıyorm sen de anne olucaksın hem daha sen dur bakalım sırada biz varız kısım biz sen den daha yaşlıyız şaka bir yana inan bana hepimz anne olucaz görüceksin bak

slm meryem cim ben de aynı durumları yaşadım 2 kimyasal gebelik ve etrafımdaki herks hamile kaldı bu süreçte şaka gibi ama benden sonra evlenen ve öncesi evlenen 11 tane arkadşm hamile kaldı ben her hbr alışımda onlar adına çok sevmdim ama kendi içimde hep üzüldüm açıkça ama yapıcak hiç birşey yok herşey rabbimin elinde açık içimize bebek koyamayızki beklemekten başka çare yok cnm lütfen üzme kendini aynı duyguları hepimiz yaşıyoruz rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah

Cnm duayla, umutla bekliyorum haberini Rabbim büyük inşallah yaşatır mucizesini...

slm kislarrr
nasilsiniz?
masallah bi suru hamis arkadas var,allahim saglikla kucaklarina almayi ve buyutmeyi nasip etsin..
transferi olanlarada hayirli haberler almayi nasip etsin
negatif arkadaslar allahim yardimciniz olsun,herzaman herseyde vardir bi hayir diyorum..

benim durum ise aralik adetimi bekliyorum insallah basliyacagim hemen
kismet nasip.allahim hayirlisya ver..

kyr almissin bebisleri gobusune masallah
insallah 8 bucuk ay sonra bi avazda cikarirsin..))
positif kalmana bayiliyorum,insallah hep boyle kalirsin tatlim
zaten positif kalabilmek tedaviyi yari yariya basarmissin demektir diye dusunuyorum,gerisi allahima kalmis
sevgiler canim

Cnm duayla, umutla bekliyorum haberini Rabbim büyük inşallah yaşatır mucizesini...

cnmmm allah razı olsun dılerım senın bebıişlerın sımsıkı tutunur sana.
merkezden aramalarını beklıyorum ben aramak ıstemıyorum cesaretım yok yanı (

tatlim hambilisligin hayirli olsun,allahin izniyle vatana millete hayirili bi evlat yetistirirsin insallah..
yazilarinizi surekli okuyordum ama nette sorunum vardi,telefondada birkac defa yazdim ama teknik sorundan dolayi gonderemedim neyse
allaha sukur kanaman kesilmis,onunla ilgili yazmistim tatlim
benim hamileligim boyunca kanamam olmustu,hatta doguma 1 hafta kala ve dogum sancisi cekerken bile sakir sakir kanamam oluyordu,bebek geliyor sandilardi ama tik yoktu,zorla cikardilar..)))))))))

yani vucut bu ne yapacagi,ne tepki verecegi belli olmuyor,
bundan sonra kanaman devam ederse lutfen panik olma,zaten gordugum kadariyla sakin birisisin tatlim

kim ne derse desin biz kadinlar cok gucluyuz,superiz

minecan hayrlısı olsun senın içiinde sen dondurulmuş mu deniceksin galiba biz senınle aynı zaman da başlıcaz bende aralık adetıni bekliyorum benim dondurulmş transfer olucak bugun de genetik mutasyonlar için kan verdim yaa bana da dua edin

ben ekimde dondurulmusla denedim olmadi malesef zaten 2 tanecikti oda tutmadi
simdi sil bastan olacak,
benim adet galiba 2 aralik gibi baslar kismet

canim tabiki dua ederim,ben herzaman dua ederken sunu derim,allahim bana annelik duygusunu yasattin,oncelikle olmayana nasip et sonra banada nasip et diye dua ederim...

canim lutfen poisitif ol,kendine yapabilcegin en guzel iyilik bu,egerki karamsar baslarsan oyle gider...
belki soylemesi kolay geliyor ama basarmasida kolay emin ol..

Teşekkür ederim karasu ama bu bizim en zayıf noktamız olduğu için çektiğimiz acılar ,sıkıntılar ağır basıyor...bazen yılmışlık bazen bıkmışlık karma karışık duygular yaşıyoruz... Rabbime sığınmaktan,çaremizi ondan dilemekten başka yolumuz yok....

cnm kardeşim inşallah senden de güsel hbrler alırız hamileyim diyeee yazmanı bekliyorummmm

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…