günaydın süper anneler ve adayları.dün merkezi aradıım benim testler ne zaman gelecek diye.bu sefer de 15 20 gün sonra dediler.çıldırdım.ama tabi aceleye de getirtmek istemiyorum.sinirlenip getirttirirler felan da araştırması bitmeden.korktum bişi diyemedim yani.ilk aradığımda(1 ay sonra) 10-15 güne kadar gelir dediler.sonra aradım 2 aya kadar uzuyor bazen dediler.dün aradığımda da 15-20 gün dediler yaa.üç aya olacak.offffff.sinirlerim gerildi.bir daha cgh felan yaptırmam yanii....bir an önce bebeğime kavuşmak istiyorum...
ah cnm inan hepimiz aklımızdan bu tarz şeyler gecırıyoruz neden dıye bazen çok sorular soruyoruz ama Allahın var bıldıgı.beklemek gercekten zor ınsan cocugunun olmadıgına ınanamıyor oncelerı ınanmak ıstemıyor sonra yurregıne ince ince sızılarla işlenıyor her ay adet dönmelerınde daha bı katmerlı artıyor bu acılar hele bırde cevrende aldığın hamıle haberlerı gıttıgın bebek mevlutlerı acını katlıyor boğazına dugum oluyor ama elden bışey gelmıyor.bı ev ıstersın kredı çeker alırsın bı araba ıstersın çalışıp alırsın ama bu oyle bışey degılkı verecek olan sadece Allah.dua etmekten baska da çok yapılacak bışey kalmıyor ınsana....
Çok uzun sürdü haklısın valla ana olsun be arkadasım geç olsun da tam olsun yeter ki. Sen de bu zamanı iyi değerlendir, gez, toz bunlar son bebemiz günlerin)))
günaydın cnm inşlh sonucun hayırlı olur. acele etme yavaş olsun önemli değil sonucun iyi olsun inşlh arkadaşım.inşlh en kısa zamnda senindeolur..
bıraz daha sabret be cnm bılıyorum beklemek çok zor ama napalım bızlerın kaderı de hep beklemekle yazılmış.
inş sonuçları guzel gelırde çektıgın sıkıntıları alır goturur senden...
Herkese meraba...
Artık hiç bişeyden ne umudum nede hevesim kaldıneredeyse 2 ay önce umut tüp bebeğe gittik tüp bebeğe başlamak için o zamana kadar bi şekilde regl oluyordum polikiistik over olduğum için genelde günleri düzensizdi hep başlıycagmız tarihi konuşup biraz aglaşıp çıktık doktordan yaklaşıkta 3,5 aydır glukophace ve folik asit kullanıyorum bunların düzenleyici olabilceğini duyunca feci gaza gelmiştim gelgelelim regl tarihi 1,5 ay geçti ben her zamanki umut ve heycanla acaba hamilemiyim sendromlarında olduğum için cok dert etmedım ama ya dıılsemı yıne yasamamak için test de yaptıramadım malum sonuç yine hüsran tokat üstüne tokat ne regl oluyorum ne hamile offf offf doktoru aradım ve farlutal kulllanmamı söyledi onuda kullandım biteli 5 gün oldu hala tık yok deliricem artık her gittiğim yerde cocuk yokmu hala lafını duymaktan yok biz daha dusunmuyoruz yanıtını vermekten bıktımmmmmmmm benden sora ewlenıp cocugu olan arkadaslarımın sende arkadas yap bıze dıye sahte laf sokmalarından bıktım cok canım yanıyor resımlerını gorunce duzene gırsın dıye kullandıgım bu salak ılacların yan etkıleını 7\24 yasayıp bı sonuc alamamaktan da bıktım dertleşirken bile hissettiklerimi söyleyemiyorum kendi kendime dertleşmekten çok acı ama bebişi olan herkesi kıskanmaktan 25 yaşındayım ama anladım kı herkes anne olacak ama ben asla!!!!
cnm benim bende 4,5 yıllık evlıyım ve senın gıbıyım evlendıgım gunden berı beklıyorum evladım olsun dıye.her ay adet gunlerımdekı umutla bekleyışımı anlatamam kımsede anlamaz bunu yaşamayandan baska.benden sonra evlenen herkesın çocugu var hatta bazıları 2.yı yaptı.bense malesef...bazen okadar yıpranıyorum kı ben küçük bi ilçede oturuyorum ve herkes tanıyor bızı.işyerımıze gelen muşterıler bıle bazen soruyor yokmu hala dıye dusunun artık halımı benım.pazarda bıle soran var ya...doktora gıt dıye akıl veren mı dersın yap yap artık olsun bak sonra olmaz dıyen mı dersın.sankı benım elımdemı.ınsan yoruluyor bunlarla ugrasmaktan ..
Herkesin ayrı bir yaşanmışlık öyküsü var....Ben de 4,5 senelik evliyim.Ben 33 eşim 41 yaşında.2 aşılama 2 tüp bebek 1 kimyasal gebelik....3.tedaviye başlama korkusu yaşayanlardanım.Ya yine olmazsa ya yine aynı acılarla yoğrulmak zorunda kalırsam...o kötü günlerimde kendi acımı unutup eşime destek olmak için elimden geldiğince çabalamam sonra kendi acımla baş başa kalışım,pozitiften sonraki bir kaç gün anne baba omuşuz gibi sevince boğulup sonra herşeyin bitmesi, çok zor yaşayan bilir ancak...çevremdekilerin soruşları, her defasında olur acele etmiyoruz deyişlerim nereye kadar bilemiyorum....Bunun yanı sıra bu zor süreçlerimizde bir de görümcemin 2.ye hamile oluşunu öğrenişim ve artan sinir katsayım...neden bizim bu hassas dönemlerimizde çocuk yaptılar ki neden bizi dşünmeden buna kalkıştılar ki diye içten içe yıpranışım....benim abim aynı durumda olsa asla 2.çocuğu düşünmezdim diye kendi kendime konuşmalarım...doğumuna,doğacak çocuğun üstüne titremelerine nasıl dayanacağım diye kendi kendime soruşlarım.....
artık gözyaşlarıma engel olamıyorum.bu mübarek günler hürmetine dindir içimdeki acıyı güldür artık yüzümüzü ya Rabbim....
nasıl olayım be cnm kanama devam edıyor işte gıttım kan verdım 3 gıbı sonuç çıkacak.yuregımın bı köşesi bı umut dıyor ama dıger tarafımda herşey bıttı dıyo....
sen nasılsın kuzular iidir inş.kendıne dıkkat et...inş sen kavuşursun bebişlerıne...
Cnm duayla, umutla bekliyorum haberini Rabbim büyük inşallah yaşatır mucizesini...
cnmmm allah razı olsun dılerım senın bebıişlerın sımsıkı tutunur sana.
merkezden aramalarını beklıyorum ben aramak ıstemıyorum cesaretım yok yanı(
slm kislarrr
nasilsiniz?
masallah bi suru hamis arkadas var,allahim saglikla kucaklarina almayi ve buyutmeyi nasip etsin..
transferi olanlarada hayirli haberler almayi nasip etsin
negatif arkadaslar allahim yardimciniz olsun,herzaman herseyde vardir bi hayir diyorum..
benim durum ise aralik adetimi bekliyorum insallah basliyacagim hemen
kismet nasip.allahim hayirlisya ver..
merkezden aramalarını beklıyorum ben aramak ıstemıyorum cesaretım yok yanı([/QUOT
insallah guzel haberlerle gelirsin tatlim,allahim yaninda olsun
minecan hayrlısı olsun senın içiinde sen dondurulmuş mu deniceksin galiba biz senınle aynı zaman da başlıcaz bende aralık adetıni bekliyorum benim dondurulmş transfer olucak bugun de genetik mutasyonlar için kan verdim yaa bana da dua edin
slm meryem cim ben de aynı durumları yaşadım 2 kimyasal gebelik ve etrafımdaki herks hamile kaldı bu süreçte şaka gibi ama benden sonra evlenen ve öncesi evlenen 11 tane arkadşm hamile kaldı ben her hbr alışımda onlar adına çok sevmdim ama kendi içimde hep üzüldüm açıkça ama yapıcak hiç birşey yok herşey rabbimin elinde açık içimize bebek koyamayızki beklemekten başka çare yok cnm lütfen üzme kendini aynı duyguları hepimiz yaşıyoruz rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah
cnm kardeşim inşallah senden de güsel hbrler alırız hamileyim diyeee yazmanı bekliyorummmm
merkezden aramalarını beklıyorum ben aramak ıstemıyorum cesaretım yok yanı([/QUOT
insallah guzel haberlerle gelirsin tatlim,allahim yaninda olsun
herkese çok teşekkür ederım desteklerınız dualarınız için ama malesef başaramadık biz .sonuç 0,1 çıktı yanı gebelığin g si yok arkadaslar ...
ağlayamıyorum bıle şuan. belkı bı umut dıye beklıyordum bugun ama içimde son kalan ışık da söndu gıttı....
herkese çok teşekkür ederım desteklerınız dualarınız için ama malesef başaramadık biz .sonuç 0,1 çıktı yanı gebelığin g si yok arkadaslar ...
ağlayamıyorum bıle şuan. belkı bı umut dıye beklıyordum bugun ama içimde son kalan ışık da söndu gıttı....
kafam okadra karışık kı başlığı bıle nasıl yazmışım(((
canım hayrlısı böylemiş demek lazım bilmiyorumki ne yazılır benm değerim de gebelk çıktı ama 2 gün sonra kimyasalda kaldı inan ki daha zor aslında ağlaaaaaaaa hemde bağıra bağıra ben hiç ağlayamadım eşimi sakinleştrdim o daha üzgündü ben den. ben hep dik durdum aman umrumda değilki dedim ama acısı ben den 2 hafta sonra kötü çıktı şimdi danışmana gitmeye başladım aslında kendimi farkında olmadn bastırmışm lütfen rahat ol ne yapmak istiyorsan onu yap. hatta bütün arkadaşlarım ben şuanda canlı kabeyi izliyorum inanınki çok rahatlatıyor insanı lütfen sizde, açın netten ve hep beraber dua edelim hepimize ellerimiz buluşşsun rabbimin katında dua dua beraber olalım rabbim hepimize en kısa zaman da nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?