2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Herkese slmlar kızlar test sonucumu aldım negatif kısmet değilmiş bn de başımı eğip evime döndüm neyapayım yaktım bir sigara kırdım dizimi oturdum ...

Cnmmm şimdi gördüm çok uzuldum,allahım hayırlısını bilen, vardır bunda da bir neden. İnancını kaybetme bir gün gelecek bebeğin. Rabbim yanında olsun.

Herkese meraba...
Artık hiç bişeyden ne umudum nede hevesim kaldıneredeyse 2 ay önce umut tüp bebeğe gittik tüp bebeğe başlamak için o zamana kadar bi şekilde regl oluyordum polikiistik over olduğum için genelde günleri düzensizdi hep başlıycagmız tarihi konuşup biraz aglaşıp çıktık doktordan yaklaşıkta 3,5 aydır glukophace ve folik asit kullanıyorum bunların düzenleyici olabilceğini duyunca feci gaza gelmiştim gelgelelim regl tarihi 1,5 ay geçti ben her zamanki umut ve heycanla acaba hamilemiyim sendromlarında olduğum için cok dert etmedım ama ya dıılsemı yıne yasamamak için test de yaptıramadım malum sonuç yine hüsran tokat üstüne tokat ne regl oluyorum ne hamile offf offf doktoru aradım ve farlutal kulllanmamı söyledi onuda kullandım biteli 5 gün oldu hala tık yok deliricem artık her gittiğim yerde cocuk yokmu hala lafını duymaktan yok biz daha dusunmuyoruz yanıtını vermekten bıktımmmmmmmm benden sora ewlenıp cocugu olan arkadaslarımın sende arkadas yap bıze dıye sahte laf sokmalarından bıktım cok canım yanıyor resımlerını gorunce duzene gırsın dıye kullandıgım bu salak ılacların yan etkıleını 7\24 yasayıp bı sonuc alamamaktan da bıktım dertleşirken bile hissettiklerimi söyleyemiyorum kendi kendime dertleşmekten çok acı ama bebişi olan herkesi kıskanmaktan25 yaşındayım ama anladım kı herkes anne olacak ama ben asla!!!!

canım benim 6 haftalıkken alttan muyene ettiği halde duymamıştı..göz kırpması gibi görmüştük..1 hafta sonra tekrar bakmıştı..senin göbekten muayenede duymaması gayet normal cnm..endişelenme...hatta bende bir hafta sonra tekrar çağarınca senin gibi endişelenmiştim...

Canım neden böyle düşünüyorsun allahın hkmeti cok büyük daha 25 yaşındasın kaçyıllık evisin bilmiyorum ama sabırla bekliyecegiz ...benim bugün test günüm dü negatif soucunu aldım kendime dedim ki yola devam kısmetse 2.sefere artık...

Cnm iyi duşun iyi olsun, su gercek ki beynimiz hormonlarimizi yöneten tek organ. Hayırlısı ile olsun,hayırlı son bulsun. Dualarımız seninle.

Ohhh maşallah annesi, Rabbim hiç ayırmasın sizi. Bugün beraber ilk gunünüz konus onunla bol bol bak nasıl sarılacak sana) gerçi bir iki gün sonra sen de alışmış olacaksın varlığına)) allahım o hastane odasında bir sonraki yatışını doğumun icin nasip etsin. Gözünaydin arkadasım sen de kavuştun minigine.

slm kızlar pazartesi transferim var
Az kaldı buluşmaya desene, ayyy ne güzel bir heyecan. Hayirla gelsin bebeğin gobegine cnm

Cnmmm çok meraklandim okuyunca, şimdi nasılsın? Yarın mutlaka test yaptır arkadasım. Dua ediyorum sana cnm, Rabbim inşallah korktuğunu yaşatmasın.

poyraz canım 25 yaşında böyle düşünürsen olmaz hiç moralini bozma elbet bir gün olur olmazsa da sağlık olsun herkesin çocukları olcak diye bir şey yok...ben uzun süre böyle düşündüm çalışıyodum da kaptırdım gittim kendimi ani bir kararla yaptırdık...ne zaman ne yaşıycaz belli olmuyor kii
mina herşeyin hayırlısı dondurulmuşların varmıydı arkadaşım...

Son düzenleme:
Canım benım dondurulmuş yok ya zaten 2 tane dollanmiştı onlada kalite olarak 2. Kalıteydı o yüzden 2 sinide transfer ettiler onlarda yandı bitti kül olduuuu.....

Slm
kızlar ben 6senelik evliyim 27 yaşındayım eşim29 yşda ilk evlendimiz günden beri bekliyoruz bi evladımız olsun diye ama olmuyo çok doktora gitimben sayısını unutum 7,8 bilmiyorum şehir dışında yaşıyorum durda sadece kdn dğ dkt var 2 sene ilaç tedavisi gördüm 4defa aşılamayaptırdım yok olmadı bi sorunumuz yok eşimde bende çok saglıklıymışız ama olmuyo elden be gelir ilk tüp bebegimde kıredi çekip yaptırdım çok umutluydum 5 yunurta toplandı 3 dölendi 1 aldı ama tutmadı aradan tam bisene gecti borcumuz var yaptıramayız dedik oanda aylem çok deyil ama biraz yardım deriz dediler süprizdi bizim için olduda yaptırdık ve yavrum tutu tam tanışıcaz görcem bebişimi derken beni bırakıp giti sevincimiz hevesimiz yarım kaldı şimdi tekrar yaptırmaya güçümüz yok neyapıcam rabime sıgınmaktan başka dokt hiç ama hiç birşey demiyo sebep yok siz söyleyin ne yapayım kendimi yıkılmış malup hisediyorum günlerdir dışarı çıkamıyoru insanlar bana bakıyo diye düşünyorum çıkmazlık içindeyim hani derlerya düşük yapan çok çabuk hamile kalır diye belki olur diyorum rabime yalvarıyorum yani anlıycanız sorunu olanda olmayanda aynı bazen diyorum disorunum olsa çaresine bakarım içim rahat olur benimde busorunum var derim amayok her ayadet olcanı diye beklemek çok zor kızlar sizi üzmek istemezdim ama içimdekileri yazdım yüce rabim hepimizin yanında olsun bize güc kuvet sabır versi öptm

abadi böyle yapmak inan sadece seni ve eşini yıpratır biz 5 yıllık evliyiz inan uzun süre hiç takmadık sonra yaşımızın geçip gittiğini farkettik ani bi kararla yaptırdık olmadı ne yapalım yine deniycez inşallah ama yine olmayabilir herkesin çocuğu olcak diye bir şart yok tabi olsa güzel olur büyük mutluluk olur ama Allah sağlık versin kader kısmet bunlar ne yapalım diyip toparlanmak zorundayız...

allah yardımcın olsun canım inşallah tedaviye gerek kalmadan verir rabbim yavrunu
bol bol dua et ve bekle elbet birgün bende anne olacağım de kafana da takma madem sorunun yok inşallah en kısa zamanda anne olursun

Canım bizler ne söylesek te boş canım yaratan ne zaman ol derse o zaman olucak oyuzden bızlerde sabırla bekleyeceğiz ...ama bir de bunun maddi yönü var tabiki inan ki benim ılk denemem ve dondurulmuşlarım yok ve ben 2. Tedavi için biraz beklemek zorundayım....

kyra seni okuyunca gözlerim doldu ama mutluluktan evet çok az kaldı nazar boncuğu kaldı değilmi cnm bende polikistik overim glukophage kullanıyorum kaç yıldır benim reglimi düzenlemiyo ama tedavideyken yumurtalarım güzel gelişiyo artık hapı midem almıyo bugün doktoruma dedimki midem almıyo kullanmasam olmazmı dedim yok kullanman gerekiyo dedi bu ilaçla hamile kalan var evet ama hepimiz şanslı değiliz kimimiz tedavi olmak durumundayız keşke olsa tedaviyle olsa ben normal yoldan olması umudunu kestim çoktan hem bence biraz daha bekle farlutalda içmişsin olmazsan tekrar kan testi yaptırırsın belki geç döllenme olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…