Herkese meraba...
Artık hiç bişeyden ne umudum nede hevesim kaldı
neredeyse 2 ay önce umut tüp bebeğe gittik tüp bebeğe başlamak için o zamana kadar bi şekilde regl oluyordum polikiistik over olduğum için genelde günleri düzensizdi hep başlıycagmız tarihi konuşup biraz aglaşıp çıktık doktordan yaklaşıkta 3,5 aydır glukophace ve folik asit kullanıyorum bunların düzenleyici olabilceğini duyunca feci gaza gelmiştim gelgelelim regl tarihi 1,5 ay geçti ben her zamanki umut ve heycanla acaba hamilemiyim sendromlarında olduğum için cok dert etmedım ama ya dıılsemı yıne yasamamak için test de yaptıramadım malum sonuç yine hüsran tokat üstüne tokat ne regl oluyorum ne hamile offf offf doktoru aradım ve farlutal kulllanmamı söyledi onuda kullandım biteli 5 gün oldu hala tık yok deliricem artık her gittiğim yerde cocuk yokmu hala lafını duymaktan yok biz daha dusunmuyoruz yanıtını vermekten bıktımmmmmmmm benden sora ewlenıp cocugu olan arkadaslarımın sende arkadas yap bıze dıye sahte laf sokmalarından bıktım cok canım yanıyor resımlerını gorunce duzene gırsın dıye kullandıgım bu salak ılacların yan etkıleını 7\24 yasayıp bı sonuc alamamaktan da bıktım dertleşirken bile hissettiklerimi söyleyemiyorum kendi kendime dertleşmekten çok acı ama bebişi olan herkesi kıskanmaktan
25 yaşındayım ama anladım kı herkes anne olacak ama ben asla!!!!