• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

cnm ben sana 2 gun önce yazdım görmedin galiba umarımm iyisindir merak ettim seni

çok saol canım görmemişim fazla girmiyorum çünkü dayanamayıp yazıyorum arkadaşlarımında morellerini bozmak istemiyorum sizleri ençok morele ihtiyacınız var bende canınızı sıkarım diye korkuyorum çok şükür iyiyim diyelim deli gibi araştırılorum neler okudum şusıralar neler var duvalar kürler dogal yoldan hamile kalmak için ama daha karar veremedim acep neyapsam işyok güçyok tedavi için iştende çıktım şimdide bulamıyorum işte evde olunca böyle takılıyorum

canım benim umudunu kaybetme yarın ola gün doğa inşallah bebişin sana kötü bi oyun oynudur umarım senledir sende doğunca beni çok korkutmuştun annecim deyip bi ıstırk alırsın poposundan herşey yolunda gider inşallah canım dualrımız senle

:) cnm benım guldurdun beni.allah razı olsun senden.inş öyledir. şuan ezan okunuyor ,bu okunan ezanların hikmetıne Allahım inş sesımızı duyarda hepimizn gönlündekı yavrusunu bıran once kucagına verır.

çok saol canım görmemişim fazla girmiyorum çünkü dayanamayıp yazıyorum arkadaşlarımında morellerini bozmak istemiyorum sizleri ençok morele ihtiyacınız var bende canınızı sıkarım diye korkuyorum çok şükür iyiyim diyelim deli gibi araştırılorum neler okudum şusıralar neler var duvalar kürler dogal yoldan hamile kalmak için ama daha karar veremedim acep neyapsam işyok güçyok tedavi için iştende çıktım şimdide bulamıyorum işte evde olunca böyle takılıyorum

cnm ben gecen hafta ist la geldim 1 hafta kaldım senın tam krıtık dönemindi cesaret edemedim seni ziyaret etmeye.walla abadicm yalan yok ben de bunalımdayım ne yapsam bilmiyrm dondurulmşlar var ama denemek bir istiyrm bir gun istemiyorum iyi bir danışmana ihtiyacm var galiba benim::5::5:etrafımdaki herkese dalaşıyorum eşim başta onun çocugu olduğu için kendimi yanlız hissediyorum bu yolda karışık duygularım var yani bugun bir dr ben den kanda pıhtilaşma olabir diye test istedi sabah hastane gittim dr ücretini ödedim kan test istek kağıdını yırttım çıktım..çaok kurcalamak bilmiyorum ki ne kadar doğru sen moral lazım bize diyorsun ama ben dağılmış durumdayım istediğini yaz bana benim kendimde sorun var deprasyna mı girdim acaba ben :5::5::5:sen de rahat ol lütfen ben inanıyorum ki bizim bebeklerimz tedavisiz gelicek hepimzin inşallah rabbimin izniyle

Herkese slmlar kızlar test sonucumu aldım negatif kısmet değilmiş bn de başımı eğip evime döndüm neyapayım yaktım bir sigara kırdım dizimi oturdum ...

cnm ben gecen hafta ist la geldim 1 hafta kaldım senın tam krıtık dönemindi cesaret edemedim seni ziyaret etmeye.walla abadicm yalan yok ben de bunalımdayım ne yapsam bilmiyrm dondurulmşlar var ama denemek bir istiyrm bir gun istemiyorum iyi bir danışmana ihtiyacm var galiba benim::5::5:etrafımdaki herkese dalaşıyorum eşim başta onun çocugu olduğu için kendimi yanlız hissediyorum bu yolda karışık duygularım var yani bugun bir dr ben den kanda pıhtilaşma olabir diye test istedi sabah hastane gittim dr ücretini ödedim kan test istek kağıdını yırttım çıktım..çaok kurcalamak bilmiyorum ki ne kadar doğru sen moral lazım bize diyorsun ama ben dağılmış durumdayım istediğini yaz bana benim kendimde sorun var deprasyna mı girdim acaba ben :5::5::5:sen de rahat ol lütfen ben inanıyorum ki bizim bebeklerimz tedavisiz gelicek hepimzin inşallah rabbimin izniyle

canım özelde yazdım ama gelmedi galida ben istb yaşamıyorum genede çok sagol düşündügün için ya bukadarda yıpratna kendini herşeyin bi kolayı bulunur kararsızlıklar yaşamakta haklısın ama kendini suçlama bence o testi yaptırmalısın hiçdeyilse kafan rahatlar emin ol önce kafanda bitirmelisin bunu depresyonda olucanı düşünmek yerine olmadını düşünmen daha iyi olur canım öyle şeyler düşünme kendini toparla

kızlar benim yarın 9.30 opum var malesef e2 6215 olmuş ve buda ohss riski yaratıyo Dr ilaç verdi
bu günden itibaren kullanıcam ve e2 düşücek dedi Dr endişelenmene gerektirecek bir durum yok dedi
ama yinede çok çıkması canımı sıktı her neyse rabbim herşeyin en doğrusunu bilir
buna kesinlikle kafamı takmak istemiyorum herşey allahtan
bana dua edin

herkese slmlar kızlar test sonucumu aldım negatif kısmet değilmiş bn de başımı eğip evime döndüm neyapayım yaktım bir sigara kırdım dizimi oturdum ...

geçmiş olsun canım neyapalım kısmet deyilmiş haktan hayırlısı inan benin gibi olupta 3haftada kaybetmek tese böyle daha iyi bende yaktım bi vcigara bak hem bırakmaya çalışıyorum hemde canımı cektiriyosu:1:

Merhaba kizlar.
Hastanedeyim ve cepten giriyorum,gecmise bakamadim umarim herkes iyidir.
Kizlar bugun transferim oldu,bebisim gobisimde artik cok sukur.
1.kalite tek embriyo transfer edildi, 1 tanede 1.kalite embriyo donduruldu.
Oda bebegimin kardesi.
Test gunum 8 aralik kizlar.
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.

Herkese slmlar kızlar test sonucumu aldım negatif kısmet değilmiş bn de başımı eğip evime döndüm neyapayım yaktım bir sigara kırdım dizimi oturdum ...

slm mina cm hepimiz aynıyız walla ben de sonucu öğrendiğm gun kimyasl olarak hemen eve gelince kahve çay sigara ne var ise yaptım yani ne yapalım arkadşm hayrlısı inşallah var bizimkinin vakti çok nazlılar bence hakkında hayrlı olsun rabbim kendiliğin dn versin inşallah doğal yoldan tedavisiz

Merhaba kizlar.
Oda bebegimin kardesi.

süper cnm bebeğin içinde ne mutlu size tadını çıkarın buanlarn rabbim inşallah 9 ay sonra kucağınada almayı nasip etsin

canım özelde yazdım ama gelmedi galida ben istb yaşamıyorum genede çok sagol düşündügün için ya bukadarda yıpratna kendini herşeyin bi kolayı bulunur kararsızlıklar yaşamakta haklısın ama kendini suçlama bence o testi yaptırmalısın hiçdeyilse kafan rahatlar emin ol önce kafanda bitirmelisin bunu depresyonda olucanı düşünmek yerine olmadını düşünmen daha iyi olur canım öyle şeyler düşünme kendini toparla

evet haklısın cnm yarın gidip yaptırıcm şimdi eşimde fırça attı içimz rahatlasın yaptır diyor sigara konusun dan ben de zayıfım walla hep bırıkcm diyorm ama yine yakıyorum önce bundn kurtulmak lazım ben ce

canım çook geçmiş olsun.inşlh kendiliğnden bebişin olur.biliyorum üzülme demek kolay değil ama kendini en kısa zamanda toparla; Rabbim sana kolaylıklar versin. eşine ve sana sabır versin arkadaşım..

Merhaba kizlar.
Oda bebegimin kardesi.

hayırlı uüurlu olsun canım inşlh 9 ay boyunca seninle olur. bende gün sayıyorum transfer için pazartesi inşlh test tarihlerimiz yakın inşlh benimde 10 aralıkta Rabbim kolaylıklar versin inşlh

allah sabır versın cnm benımde dunden berı kanamam var test gunum cumartesıydı ama kanama olunca cumaya çektıler merkezden.yanı kısacası bende yarın negatıfı alıp oturcam senın gıbı.napalım kısmet böyleymiş.kendını uzme dıyemem çünkü ben çok üzgünüm....

Merhaba kizlar.
Oda bebegimin kardesi.

cnm allah hayırlı etsın.inş sonucun pozıtıf olsun.

Vallah ne bileyim sanki üzülmemişim kendimi bile anlayamıyorum oturup doya doya ağlayamadım inanırmısınız sanki ben kendimi bu sonuca çoktan hazırlamışım da vaktıyle üzülmüşüm de ağlamışım da bağırıp çagırmışım da yani bilemiyorum kan verdik ten sonra ağladım birde sonucu aldıktan sonra 2.3. Saat sonra biraz ağladım içim bomboş beynim çalışmıyor yani anlayacağınız kızlar bir garip hallerdeyim....

:43:canım geçmiş olsun arkadaşlarında dedigi gibi test yaptır ama genede hazırlıklı ol bende aynısın dedim annesini sevmedi diye 3hafta kaldı benimle sonra bırakıp giti benide babasınıda yıktı :43:öyle istedik öyle sevinmiştiki tsrifi yok bunun ama bide şöle düşündüm ya benimle olsaydı 6.7.9 taşıyıp kaybetseydim onu ozaman ne yapardım onun kıpırtısını hisetikten sonra yaşaya bilirmiydim yani canım herşey haktan sabır rabim bizede vericek sakin ol yıpratma kendini demiyorum çünkü daha benbile toparlanamadım masuz insanlara iyiyim diyorum ama yüregimi bilen yok dün akşan eşime tekrar nezaman gideriz dedim oda anca1,sene sonra dedi daha kıredimiz bitmedi dondurulmuşta yok bian okadar kötü oldumki sanki yıkıldım kızdım darıldım sonra dedimki adam neyapsın yok işte malesef ben bekliycem :43:umarım rabim bize normal yoldan verir sorun yok bişey yok neden olmuyo bende anamış deyilim bumilet nasıl beceriyo yaaaaa:43::43:
cnm 1sene beklemen gerekiyosa bu zamanı değerlendir cnm kendin için bişeyler yapabilirsin banada eşim 2.cisi negatif olunca denemiycez diyodu aradan zaman geçti diyetisyene başladım 11kilo verdim sonra eşim birden bire başlayalım tadaviye dedi senin eşinde beklemez 1sene belki cnm

hadi hayırlısı olsun tuanacım sende hambilibiş olacaksın pzrts ne güzelll:))
canım burada hepimiz bir şeyler paylaşıyoruz eğer beni yalnış anlamazsan sana naçizane tavsiyem lütfen sakin ol. geçen tedavide çok stresliydin hemde çok. bak panik olmaması çok önemli cidden canım nasıl olacak inan bilemiyorum ama unut transferi iyi güzel şeyler düşün tabi aklına kötü şeylerde gelecek hemen dua okumaya başla sana numaramı vereyim beni ara ben sana moral veririm:)) ne olur canım stres yok güzel başlayacak güzel olacak herşey anlaştık mı? :))
evet hambiliş olucam bende:21:evet stresliydim kanama başlayınca hepten kopmuştum ama elimde değildi düşün eşimde kızıyodu üzülüyorum diye bi an kötü oluyodum bi an gülücükler saçarken bile bi söz bile yetiyodu ağlamam için ama bu sefer umutluyum doktorumda aklımda kalmasın diye genetik ve pıhtılaşmayla ilgili testlerimi yaptırdı ve güzel çıktı sorun yok yani bide bebişlerim sağlıklı çözülür inşaallah numaranı isterim tabiiki sakıncası yoksa arada konuşuruz busefer pozitif olucam anlaştık :17:ben bugün siyah kuru üzüm bide kayısı aldım transferden sonra atıştırmak için başka tavsiyen varmı geçen tedavide ananas yemiştim bikaçgün oda zararlıymış diye duydum

beraber gün sayıcaz desen cnm ohhh ne güzel inşlh hayırlı sonuçaları yazarız:46::46:
ayyy evet sonrada kese kalp atışları için gün sayıcaz cnm

ne yapayım oyle kotuyum kı isyan etmıyorum ama üzülüyorum işte.bı taraftanda bı umut, kanaması olup hamıle olan varmı dıye arastırıyorum benım gıbı adet gıbı olup hamıle olan arkadaslarada rastladım baska topıcte ta 2009 da adet gıbı çok kanaması olup sonra hamıle olan ve hamılelıği 4.ayda olan kişilerde var.allahtan bı umut yarını beklıyom işte cnm.bızım burda özel bı yer yapıyor aradım sonucu akşam 7 gıbı verırız dedı o saate kadar bekledıkten sonra yarın sabahıda beklerım artık :((

inş cnm ya çok umutluydum bu durum benı perışan ettı...

inş hayırlı saglıklı bebişini alırsın kucagına.inş bukez olur cnm .

çok zor bı durum insan dünyası başına yıklımış gıbı oluyor.kanamam hala devam edıyor.kendımı bı boşlukta hıssdıyorum bı tarftanda sonucu bıle bılmıyorum daha.tuhaf karmaşık duygular içindeyim.çok umutlu olmsam belkı bu kadar koymazdı.41 gun meryem suresı okuttum kendım 72.000 fatıha okuyordum hergun allahıma dua edıyordum yanı bukadr dua ustune hep umut bagladım kı anlatamam.çok ıstedım rabbımden ama bılmıyorum.bazen dıyorum kı baskalarına 2 şer 3 er veren rabbım 1 tanecıkde olmayanlara versen ne olur dıyorum çok bışey ıstemıyorum kı ya evlat ıstıyrom.bazen bakıyorum bu sanatçılar mankenler nıkahsız ordan burdan adamlardan çocuk yapıyor nikahsız falan allahım onlar kadardamı anne olmayı haketmıyoruz bız yarabbım.....
cnm inşaallah bebeğin seninledir eğer değilsede bidahaki denemende gelir bebeğin cnm meryem suresini bende okudum cnm ve birsürü kişinin duası vardı üzerimizde ben buna rağmen olmadıysa hayırlısı buymuş demekki dedim senin düşüncelerin benimde aklıma geliyo cnm çöpe atılan bebekleri görünce yada anneliği haketmeyen insanlar anne olunca demekkii bizimde sınavımız buymuş inşaallah sınavımız biterde gelir kuzularımızz

tuana Allah yardımcın olsun inşallah hamile kalırsın arkadaşım...
baby lütfen öyle düşünme bizim için hayırı şeri bilemeyiz Allah bilir dün dolaşıyoduk annemle birbirimize bakıp ağlamaklı olduk olmadı neyapalım derken karşıdan özürlü bir kız çocuğu annesi babası geliyor öyle üzüldük kü görünce ...herşeyin hayırlısı Allah ayarlar biz bilemeyiz kuzucum öyle düşün rahatlamaya çalış...
evet cnm sadece evlat sahibi olmak değil mesele hayırlı sağlıklı olsun önemli olan bu

çok üzüldüm cnm inşaallah bebeğin fazla bekletmeden gelir hayırlısıyla

kızlar benim yarın 9.30 opum var malesef e2 6215 olmuş ve buda ohss riski yaratıyo Dr ilaç verdi
bu günden itibaren kullanıcam ve e2 düşücek dedi Dr endişelenmene gerektirecek bir durum yok dedi
ama yinede çok çıkması canımı sıktı her neyse rabbim herşeyin en doğrusunu bilir
buna kesinlikle kafamı takmak istemiyorum herşey allahtan
bana dua edin
cnm inşaallah bebişlerin gelir bu tedavinde cnm kaç yumurtan var banada serum verilmişti ohssden dolayı

Merhaba kizlar.
Oda bebegimin kardesi.
ohhh çok şükürrr inşaallah sıkı tutunur bebeğin sırayla patlatırız güzel haberleri :21::21::21:

Vallah ne bileyim sanki üzülmemişim kendimi bile anlayamıyorum oturup doya doya ağlayamadım inanırmısınız sanki ben kendimi bu sonuca çoktan hazırlamışım da vaktıyle üzülmüşüm de ağlamışım da bağırıp çagırmışım da yani bilemiyorum kan verdik ten sonra ağladım birde sonucu aldıktan sonra 2.3. Saat sonra biraz ağladım içim bomboş beynim çalışmıyor yani anlayacağınız kızlar bir garip hallerdeyim....

uzuldum canim,allah icine serinlik versin,insallah en yakin zamanda kavusursun bebisine,,,,

yaaaaa olmaz ama sen bebeleri aldın bizleri unuttun merak ettim seni nasıl gidiyor bebişler le yaşam kardeşim rabbim yüzünü güldürsün inşallah kucağını doldursun öptüm seni kocaman

yaaaaa olmaz ama sen bebeleri aldın bizleri unuttun merak ettim seni nasıl gidiyor bebişler le yaşam kardeşim rabbim yüzünü güldürsün inşallah kucağını doldursun öptüm seni kocaman
Geldik, geldik teyzesi, unutur muyuz sizi, bugün bir arkadasım geldi sohbet, muhabbet giremedim nete. O kapıdan çıktı ben size bakmaya geldim, gecmisi okumadan daha sana cvp yazıyorum ;))) iyiyiz valla bugün sabah biraz keyifsiz uyandim, sonra kendime geldim ama. Ayyy benim ilk günlerim hamilelikte malum etkiliyor insanı;))) sabah çok midem bulanıyordu, esime diyorum ki ayy bu hamilelik zor valla;))) nasıl gülüyor bana eyvahhh biz 9 ay yandık diyor. İste böyle arkadasım, ilk günlerimin keyfini çıkarıyorum full kapris;))) sen nasılsın?

Back