ne yapayım oyle kotuyum kı isyan etmıyorum ama üzülüyorum işte.bı taraftanda bı umut, kanaması olup hamıle olan varmı dıye arastırıyorum benım gıbı adet gıbı olup hamıle olan arkadaslarada rastladım baska topıcte ta 2009 da adet gıbı çok kanaması olup sonra hamıle olan ve hamılelıği 4.ayda olan kişilerde var.allahtan bı umut yarını beklıyom işte cnm.bızım burda özel bı yer yapıyor aradım sonucu akşam 7 gıbı verırız dedı o saate kadar bekledıkten sonra yarın sabahıda beklerım artık
(
inş cnm ya çok umutluydum bu durum benı perışan ettı...
inş hayırlı saglıklı bebişini alırsın kucagına.inş bukez olur cnm .
çok zor bı durum insan dünyası başına yıklımış gıbı oluyor.kanamam hala devam edıyor.kendımı bı boşlukta hıssdıyorum bı tarftanda sonucu bıle bılmıyorum daha.tuhaf karmaşık duygular içindeyim.çok umutlu olmsam belkı bu kadar koymazdı.41 gun meryem suresı okuttum kendım 72.000 fatıha okuyordum hergun allahıma dua edıyordum yanı bukadr dua ustune hep umut bagladım kı anlatamam.çok ıstedım rabbımden ama bılmıyorum.bazen dıyorum kı baskalarına 2 şer 3 er veren rabbım 1 tanecıkde olmayanlara versen ne olur dıyorum çok bışey ıstemıyorum kı ya evlat ıstıyrom.bazen bakıyorum bu sanatçılar mankenler nıkahsız ordan burdan adamlardan çocuk yapıyor nikahsız falan allahım onlar kadardamı anne olmayı haketmıyoruz bız yarabbım.....