• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

canım aynen herşey kan pıtısı kormozon tes testoron sana nediyimki önüne geleni yaptırdım her ay yenilendi yetmedi rahim filimi 2.yasakken onuda 2defa cektirdim beni yoranlarda bunlar oldu ben sizler kadar kapsamlı bişehirde deyilim ama elimden geldigi kadar yaptırnaya calışıyorum bugün gitsem sonucu 2.4 haftada aldıgım günler oldu

Iyi onlari yaptirdiysan en azindan icin rahattir guzelim .
Gercekten psikolojik de olabilir elbet ama ben basima geldigi icin uyarmak istedim.
Burada da oyle izmirde yani ancak en erken 2 haftada cikiyor ozelde bu tip testlerin sonuclari. Geride degilsin yani o acidan guzelim .

sabahları progesteron crinone jel kullanan varmı arkadaşlar ben transferden bir kaç gün başladım ve yarın itibariyle 22. günüm halen kullanıyorum tuvaletteyken elime böyle yeşil erimiş halde afedersiniz bebek kakası gibi vajinadan geri geliyo az önce baya bi yarı avuç dolusuna yakın geldi böyle şey yaşayan varmı sizden de geliyomu? acil cvp lütfen

Evet, tamamiyle normal bir olay. Herkeste oluyor. Yeşil olması biraz değişik, genelde beyaz olur. Endişe edecek birşey yok, ama doktorunuza da danışın yeşil renkte oluşunu. Mantar olabilir. (Bu crinone mantar enfeksiyonuna da sebep olabiliyor)

sabahları progesteron crinone jel kullanan varmı arkadaşlar ben transferden bir kaç gün başladım ve yarın itibariyle 22. günüm halen kullanıyorum tuvaletteyken elime böyle yeşil erimiş halde afedersiniz bebek kakası gibi vajinadan geri geliyo az önce baya bi yarı avuç dolusuna yakın geldi böyle şey yaşayan varmı sizden de geliyomu? acil cvp lütfen

slm cnm düne kadar bende kullanıyodum ama bende mantar yaptı iğneye geçtik (progynex)
bendende parça parça geri geliyodu ama yeşil değil geri atması normalmiş
doktoruna sor istersen benimki rahimi biraz dinlendirelim dedi 1hafta 10gün iğne kullan dedi sonra tekrar jel
belki sanada iğne yada hap verir

slm cnm düne kadar bende kullanıyodum ama bende mantar yaptı iğneye geçtik (progynex)
bendende parça parça geri geliyodu ama yeşil değil geri atması normalmiş
doktoruna sor istersen benimki rahimi biraz dinlendirelim dedi 1hafta 10gün iğne kullan dedi sonra tekrar jel
belki sanada iğne yada hap verir

tam böyle yeşil değilde çok açık yeşil gibi ama beyaz değil canım jeli sıktıktan sonra 10-15 dk yat demişti hemşire ben garanti olsun diye bazen 30dk bazense 1 saat yattığım oluyo bikaç yerde okudum çok yatmak da iyi değilmiş yürümek emilimini arttıyomuş yarın 3.kan testim var sorayım bakalım ne diyecekler

tam böyle yeşil değilde çok açık yeşil gibi ama beyaz değil canım jeli sıktıktan sonra 10-15 dk yat demişti hemşire ben garanti olsun diye bazen 30dk bazense 1 saat yattığım oluyo bikaç yerde okudum çok yatmak da iyi değilmiş yürümek emilimini arttıyomuş yarın 3.kan testim var sorayım bakalım ne diyecekler

hadı hayırlısı cnm
jeli günde 1 defa mı kullanıyodun?ben sabah akşam
sabahları sıkıp hemen kalkıyodum ama akşamları bazen yatarken sıkıyodum
hemşirenin dediğine göre iğne daha etkiliymiş sor istersen

hadı hayırlısı cnm
jeli günde 1 defa mı kullanıyodun?ben sabah akşam
sabahları sıkıp hemen kalkıyodum ama akşamları bazen yatarken sıkıyodum
hemşirenin dediğine göre iğne daha etkiliymiş sor istersen

evet cnm sadece sabahları sıkıyorum sende hiç lekelenme oldumu canım ya baştan beri bende transferden sonra bir defa bile kanama lekelenme olmadı yarın 22.günüm olacak herşeyin bu kadar yolunda gitmesi şaşırtıyor beni şu tickerden bende istiyorum canım ya yarın itibariyle bende 5+0 ım :) banada yaparmısın bende beceremedim

evet cnm sadece sabahları sıkıyorum sende hiç lekelenme oldumu canım ya baştan beri bende transferden sonra bir defa bile kanama lekelenme olmadı yarın 22.günüm olacak herşeyin bu kadar yolunda gitmesi şaşırtıyor beni şu tickerden bende istiyorum canım ya yarın itibariyle bende 5+0 ım :) banada yaparmısın bende beceremedim

benimde hiç lekelenmem olmadı çok şükür
aman nazar değnesin:nazar:şaşırma sükür et:)))
tabi yaparım canım tahmini doğum tarihini ayz bana

benimde hiç lekelenmem olmadı çok şükür
aman nazar değnesin:nazar:şaşırma sükür et:)))
tabi yaparım canım tahmini doğum tarihini ayz bana

aslında 19 ekimdi sat ama tüp bebekte 3 gün sonraya attı hesabı hemşire yani trabsferin 15.günü 4 hafta bugün oldu dedi onun hesabına göre söylüyorum yani yarın (cuma) 5 +0 olacak şekilde 27 temmuza geliyo galiba canım , senin ki nasıl hesaplandı

ayyy canım bilg konusunda iyiyimdir ama bunu beceremedim o yazının üstüne sağmı tıklıycam neye tıklıycam canım ya anlamadım :(

yaaaaa olmaz ama sen bebeleri aldın bizleri unuttun merak ettim seni nasıl gidiyor bebişler le yaşam kardeşim rabbim yüzünü güldürsün inşallah kucağını doldursun öptüm seni kocaman

yaaa evet katılıyorum KRY arkadaşım nerelerdesin yaa bebişleri aldın bizleri unuttun şaka şaka cnm sen iyi olda inşlh...

Back