• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

ben hasta olduğumu bildim ama beni hemşire umutlandırdı tutunma kanaması olabilir diye baby kaçıncı gün adet oluyosun ben tam 28günde hastaydım her zamanki gibi ...ordan anladım...

:6:
canım lütfen kan testi yaptırmadan üzme kendini , doktorunla görüştün mü, lütfen böyle düşünme

saol arkadaşım cevabın için dr bana adetin 1. günü haber ver dedi gelmene gerek yok 15. gün gelirsin transferini yaparız dedi bilmiyorum daha erken tabi yaptırmak için..
bu arada hala antalyadayım abimin oğluşu rahatsız bırakıp gitmek istemedik...
baby 2007 lütfen tatlım kendini böyle yıpratma herşey bizim için bende aynı durumdayım Allah büyük zamanı gelmedi demek ki kendine üzülme canım hemen toparlan en iyi yolu bu bence...

arkadaşım neolur üzme kendini güçlü ol ama lütfen test yaptırdın mı? ondan sonra kara verer. lütfen toparla kendini... Allahım senin yüzünü güldürsün inşlh

ben hasta olduğumu bildim ama beni hemşire umutlandırdı tutunma kanaması olabilir diye baby kaçıncı gün adet oluyosun ben tam 28günde hastaydım her zamanki gibi ...ordan anladım...

testi yarın yapacaklar bence sonuç belli tabi :( merkeze haber verdım.
gecen ay 26 ekimde adet oldum, ben daha önce düzensız oluyodum.buda adet zaten belli yani.bıde böyle minik parça gıbı şeylerde geliyor....

cnm nasılsın??bebeğin de sen de iyisin herhalde...ne zaman gidi
ceksin birdaha dr a??
hambilibişimmmm bennn yuppiiiii:))
cmrts gideceğim canım dün gittim doktora kanama alanı beyaza dönmüş ama genede yatmam gerekiyomuş yatıyorum bende dün baktı doktor üstten
göremedi kalp atışını üstten görmemesi normalmi bilemiyorum dün 6+1 moral vermeye çalışıyorum kendime normal diye ama bilemiyorum
cmrts gidince alttan bakar diye korkuyorum yine kanamam olur diye ama kalp atışını duyamamaktanda korkuyorummm
sanırım biraz kötüyümm justing bilemiyorum...

testi yarın yapacaklar bence sonuç belli tabi :( merkeze haber verdım.
gecen ay 26 ekimde adet oldum, ben daha önce düzensız oluyodum.buda adet zaten belli yani.bıde böyle minik parça gıbı şeylerde geliyor....
canım git yaptır bugün testini bekleme boşuna üzme kendini kuzumm

selam kızlar birkaç gündür yazamıyorum kardeşim pc yi ele geçirdi :( transferi olacak arkadaşlar rabbim tamamına erdirsin inşallah benimde test günüme çok az kaldı heyecanla sonucu bekliyorum herşey gönlümüzce olur inşallah
hadi bakalım listemize yeni bi hambilibiş geliyr inşallah:))

yarın yapıcaklar testı 10.gun yarın.aradım merkezı cuma gel dedıler. ama neye yararkı sonuç belli işte yok bebegım falan yok işte...
sevmedı annesını istemedı benı......................
kuzuum deme öyle ne olur deme olur mu hiç istemedi sen anne omaya o kadar layıksın ki. bebeğinin nefesini hissetmek için o denli mücadele ediyosun ki. sadece biraz daha zaman belki bilemiyorum . bitmemiş demekki sınavın ne olur kendini harap etme lütfen...

dondurulmuşlarla tedavi süreci nasıl oluyor yaptıran kimler vardı arkadaşlar hatırlamıyorum...
kyra tatlım çok güzel hevesli başlamışın ne güzel inşallah hamile kalırsın Allah yardımcın olsun...
pınarcım sana da maşallah (ama nazar boncuklarını yapıştıramadım çıkmıyolar nedense)
bende tedavideyim cnm 1ay ara vermek yeterliymiş benim 1buçuk ay oldu arası ben estrofem hap kullandım yarın jele başlıyorum

cnm bırak ev dağınık olsun, hiçbirşeyi kafana takma. benimde transferden sonra ilk bir hafta eşim olucak sonra oda işe başıycak sonrasında kimsem olmıycak. annemlere söylemedik bile hiç kimsye söylemek istemdik cnm benim eşimde dağınıktır ama olsun ev dağılsın umrumda değil. :1:Allahım sonucta hayırlısını versinde inşlh
mecbur dağınık kalacak cnm yapacak bişey yok bizim yaramazlar tutunsun yeterki

herşeyin sonu oldu dün gece.umutlarım heyecanlarım hayallerım hepsi yok oldu.lekelenmem kanamaya hemde şakır şakır kanamaya döndü...ben bebeklerimi çok istemiştim ama onlar beni annelerini istemediler gelmediler tutunmadılar bana.
2 negatif aşılama 1 negatif tüp den sonra cesaretim yok artık.yaşayamam aynı şeyleri...asla isyan etmiyorum sadece kaderime aglıyorum tabi allahın bildiği vardır dedıgı olur ama keşke benımde yavruma ol deseydı....
ben şimdi napıcam allahım napıcam......................................
inşaallah bidahaki sefere kavuşursun cnm pesetme biliyorum çok zor ama bak o bu derken 4.denemedeyim biz elimizden geleni yapıyoruz cnm mevlam vericek inş bebeklerimizi

hayela bant ne oluyor arkadaşım birde ne kadara mal oldu konuşurken dr sormamışım o an...Allah sağlıkla sağlıklı bebişlerini doğurmak nasip etsin maşallah sana tatlım darısı bizlerin başına...
birde dondurulmuşların bozulma ihtimali var mı açılınca...
beren saol arkadaşım desteğin için Allah yardımcımız olsun...

rahmi kalınlaştırmak için benim dr um bant kullandırdı ama bazı dr lar farklı şeyler kullanıyo dondurulmuş transfer ücreti 750 dolar dı ama benim dr um 500 indirdi hastaneyle konuşarak evet bozulma ihtimali var ama embriyolog un dediğine göre benim yumurtalar çözüldükten sonra taze gibiymiş aynı ama zaten çoğunlukla 1. kalitedeki yumurtaları dondururlar ozamanda bozulma ihtimali çok az olur içini rahat tut merak etme inş bu sefer bebişlerine kavuşursun

Günaydın arkadaşlar, epeyden işlere daldığımdan giremiyordum. Olumsuz sonuç alan arkadaşlara sabır, Hamişlere Allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah.

6. denemede negatif sonuçtan sonra kendi kendime bazı kararlar aldımm. Neden olarak hiçbir sebep yok ama kendi kendimi bugünlerde dinliyorum galiba. Herşeyin çok büyük önemi var benim burnumda eğrilik var ve nefes alıp verişlerim ağız yolu ile burnumdan rahat nefes alamadığım için, daha önce dr ameliyatla düzeltelim rahat nefes al ver demişti. Bu sorunumu çözmeye karar verdimm. Nerden çıktı diyebilirsiniz arıyorum tarıyorum herşey bu kadar iyi iken neden tutmuyor düzenli nefes alıp veremediğimden yeterli oksijen belkide vücuduma girmiyor saçmalıyor da olabilirim ama bu şekilde düşünüyorum ve burnumdan ameliyat olarak bu sorunu kaldıracağım. 2. olarak şuan 72 kilodayım boyum 157 cm ve 50 kiloya düşmeyi hedefliyorumm. yapacak çok işim var. Ne bileyim saçmalıyormuyum bilmiyorum ama 7. denerken aklıma takılanları yok edecem.

slm arkadşm aslında hiçte saçmalamıyorsun ben ce bebekten önce senın sağlıgın diyorum mutlaka o durum seni rahatsız ediyrdur.hepimizin gel gitleri var bu süreçler hiç normal değil çünkü bizi yıpratıyr farkında olmasakta insaşşal bu süreçte kendiliğinden rabbim sana nasip eder bebeğini çok üstelememek lazım galiba bu konuları herşey gönlünce olsun herşeyden daha değerli olan sensin bunu unutma

herşeyin sonu oldu dün gece.umutlarım heyecanlarım hayallerım hepsi yok oldu.lekelenmem kanamaya hemde şakır şakır kanamaya döndü...ben bebeklerimi çok istemiştim ama onlar beni annelerini istemediler gelmediler tutunmadılar bana.
2 negatif aşılama 1 negatif tüp den sonra cesaretim yok artık.yaşayamam aynı şeyleri...asla isyan etmiyorum sadece kaderime aglıyorum tabi allahın bildiği vardır dedıgı olur ama keşke benımde yavruma ol deseydı....
Ben şimdi napıcam allahım napıcam......................................

:43:canım geçmiş olsun arkadaşlarında dedigi gibi test yaptır ama genede hazırlıklı ol bende aynısın dedim annesini sevmedi diye 3hafta kaldı benimle sonra bırakıp giti benide babasınıda yıktı :43:öyle istedik öyle sevinmiştiki tsrifi yok bunun ama bide şöle düşündüm ya benimle olsaydı 6.7.9 taşıyıp kaybetseydim onu ozaman ne yapardım onun kıpırtısını hisetikten sonra yaşaya bilirmiydim yani canım herşey haktan sabır rabim bizede vericek sakin ol yıpratma kendini demiyorum çünkü daha benbile toparlanamadım masuz insanlara iyiyim diyorum ama yüregimi bilen yok dün akşan eşime tekrar nezaman gideriz dedim oda anca1,sene sonra dedi daha kıredimiz bitmedi dondurulmuşta yok bian okadar kötü oldumki sanki yıkıldım kızdım darıldım sonra dedimki adam neyapsın yok işte malesef ben bekliycem :43:umarım rabim bize normal yoldan verir sorun yok bişey yok neden olmuyo bende anamış deyilim bumilet nasıl beceriyo yaaaaa:43::43:

slm kızlar pazartesi transferim var:21::21::21::21:
hadi hayırlısı olsun tuanacım sende hambilibiş olacaksın pzrts ne güzelll:))
canım burada hepimiz bir şeyler paylaşıyoruz eğer beni yalnış anlamazsan sana naçizane tavsiyem lütfen sakin ol. geçen tedavide çok stresliydin hemde çok. bak panik olmaması çok önemli cidden canım nasıl olacak inan bilemiyorum ama unut transferi iyi güzel şeyler düşün tabi aklına kötü şeylerde gelecek hemen dua okumaya başla sana numaramı vereyim beni ara ben sana moral veririm:)) ne olur canım stres yok güzel başlayacak güzel olacak herşey anlaştık mı? :))

:43:canım geçmiş olsun arkadaşlarında dedigi gibi test yaptır ama genede hazırlıklı ol bende aynısın dedim annesini sevmedi diye 3hafta kaldı benimle sonra bırakıp giti benide babasınıda yıktı :43:öyle istedik öyle sevinmiştiki tsrifi yok bunun ama bide şöle düşündüm ya benimle olsaydı 6.7.9 taşıyıp kaybetseydim onu ozaman ne yapardım onun kıpırtısını hisetikten sonra yaşaya bilirmiydim yani canım herşey haktan sabır rabim bizede vericek sakin ol yıpratma kendini demiyorum çünkü daha benbile toparlanamadım masuz insanlara iyiyim diyorum ama yüregimi bilen yok dün akşan eşime tekrar nezaman gideriz dedim oda anca1,sene sonra dedi daha kıredimiz bitmedi dondurulmuşta yok bian okadar kötü oldumki sanki yıkıldım kızdım darıldım sonra dedimki adam neyapsın yok işte malesef ben bekliycem :43:umarım rabim bize normal yoldan verir sorun yok bişey yok neden olmuyo bende anamış deyilim bumilet nasıl beceriyo yaaaaa:43::43:
canım benim acın çok taze inşallah en kısa zamanda yaraların kapanır krediniz biter hemen yaparsın tüp bebek. inşlallah tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden gelir bebeğin inşallah...

cmrts gideceğim canım dün gittim doktora kanama alanı beyaza dönmüş ama genede yatmam gerekiyomuş yatıyorum bende dün baktı doktor üstten
göremedi kalp atışını üstten görmemesi normalmi bilemiyorum dün 6+1 moral vermeye çalışıyorum kendime normal diye ama bilemiyorum
cmrts gidince alttan bakar diye korkuyorum yine kanamam olur diye ama kalp atışını duyamamaktanda korkuyorummm

canım git yaptır bugün testini bekleme boşuna üzme kendini kuzumm

hadi bakalım listemize yeni bi hambilibiş geliyr inşallah:))

kuzuum deme öyle ne olur deme olur mu hiç istemedi sen anne omaya o kadar layıksın ki. bebeğinin nefesini hissetmek için o denli mücadele ediyosun ki. sadece biraz daha zaman belki bilemiyorum . bitmemiş demekki sınavın ne olur kendini harap etme lütfen...

ne yapayım oyle kotuyum kı isyan etmıyorum ama üzülüyorum işte.bı taraftanda bı umut, kanaması olup hamıle olan varmı dıye arastırıyorum benım gıbı adet gıbı olup hamıle olan arkadaslarada rastladım baska topıcte ta 2009 da adet gıbı çok kanaması olup sonra hamıle olan ve hamılelıği 4.ayda olan kişilerde var.allahtan bı umut yarını beklıyom işte cnm.bızım burda özel bı yer yapıyor aradım sonucu akşam 7 gıbı verırız dedı o saate kadar bekledıkten sonra yarın sabahıda beklerım artık :((

bende tedavideyim cnm 1ay ara vermek yeterliymiş benim 1buçuk ay oldu arası ben estrofem hap kullandım yarın jele başlıyorum

mecbur dağınık kalacak cnm yapacak bişey yok bizim yaramazlar tutunsun yeterki

inşaallah bidahaki sefere kavuşursun cnm pesetme biliyorum çok zor ama bak o bu derken 4.denemedeyim biz elimizden geleni yapıyoruz cnm mevlam vericek inş bebeklerimizi

inş cnm ya çok umutluydum bu durum benı perışan ettı...

slm kızlar pazartesi transferim var:21::21::21::21:

inş hayırlı saglıklı bebişini alırsın kucagına.inş bukez olur cnm .

çok zor bı durum insan dünyası başına yıklımış gıbı oluyor.kanamam hala devam edıyor.kendımı bı boşlukta hıssdıyorum bı tarftanda sonucu bıle bılmıyorum daha.tuhaf karmaşık duygular içindeyim.çok umutlu olmsam belkı bu kadar koymazdı.41 gun meryem suresı okuttum kendım 72.000 fatıha okuyordum hergun allahıma dua edıyordum yanı bukadr dua ustune hep umut bagladım kı anlatamam.çok ıstedım rabbımden ama bılmıyorum.bazen dıyorum kı baskalarına 2 şer 3 er veren rabbım 1 tanecıkde olmayanlara versen ne olur dıyorum çok bışey ıstemıyorum kı ya evlat ıstıyrom.bazen bakıyorum bu sanatçılar mankenler nıkahsız ordan burdan adamlardan çocuk yapıyor nikahsız falan allahım onlar kadardamı anne olmayı haketmıyoruz bız yarabbım.....

canım çok sevindim kanama alanı beyaza dönmüş harika bir hbaer pınarım, canım daha 6 haftalık üstten kalp atışlarını duyamaman bene normal , ben duydum çok kısa ama vajinal baktılar bana, doktoruna cumartesi korkularını anlatırsın, hem belki gerek kalmadan göbişinden duyarsın pıt pıtları :)))

ne yapayım oyle kotuyum kı isyan etmıyorum ama üzülüyorum işte.bı taraftanda bı umut, kanaması olup hamıle olan varmı dıye arastırıyorum benım gıbı adet gıbı olup hamıle olan arkadaslarada rastladım baska topıcte ta 2009 da adet gıbı çok kanaması olup sonra hamıle olan ve hamılelıği 4.ayda olan kişilerde var.allahtan bı umut yarını beklıyom işte cnm.bızım burda özel bı yer yapıyor aradım sonucu akşam 7 gıbı verırız dedı o saate kadar bekledıkten sonra yarın sabahıda beklerım artık :((

Inş hayırlı saglıklı bebişini alırsın kucagına.inş bukez olur cnm .

çok zor bı durum insan dünyası başına yıklımış gıbı oluyor.kanamam hala devam edıyor.kendımı bı boşlukta hıssdıyorum bı tarftanda sonucu bıle bılmıyorum daha.tuhaf karmaşık duygular içindeyim.çok umutlu olmsam belkı bu kadar koymazdı.41 gun meryem suresı okuttum kendım 72.000 fatıha okuyordum hergun allahıma dua edıyordum yanı bukadr dua ustune hep umut bagladım kı anlatamam.çok ıstedım rabbımden ama bılmıyorum.bazen dıyorum kı baskalarına 2 şer 3 er veren rabbım 1 tanecıkde olmayanlara versen ne olur dıyorum çok bışey ıstemıyorum kı ya evlat ıstıyrom.bazen bakıyorum bu sanatçılar mankenler nıkahsız ordan burdan adamlardan çocuk yapıyor nikahsız falan allahım onlar kadardamı anne olmayı haketmıyoruz bız yarabbım.....
cok haklısın canım ama işhe rabim oldedigi zaman olucak ümidini kırma ilk tedavimde bende aynı oldum dondurulmuşlar kulanırken dedimki yaaa olmaz 1 sene geçti üstünden buda tutmaz rabim yardım eti tutu ama gene annesini bıraktı kuzum artık şuna inanıyorum olucak verecek bana bi ışık gösterdi sadece zamanı vae bekle diyor sende sabret canım ayakta kalmaya calış gelecek allahım bizi bizden iyi tanıyo bekle belki ben annemi çok üzdüm ona bi muçize gönderiyim der gelir yavrularmız nedersin canım

tuana Allah yardımcın olsun inşallah hamile kalırsın arkadaşım...
baby lütfen öyle düşünme bizim için hayırı şeri bilemeyiz Allah bilir dün dolaşıyoduk annemle birbirimize bakıp ağlamaklı olduk olmadı neyapalım derken karşıdan özürlü bir kız çocuğu annesi babası geliyor öyle üzüldük kü görünce ...herşeyin hayırlısı Allah ayarlar biz bilemeyiz kuzucum öyle düşün rahatlamaya çalış...

inş hayırlı saglıklı bebişini alırsın kucagına.inş bukez olur cnm .

ay cnm benım ne güzel yazmışşın ama inanki herşeyn bir vakti var ben de aynen 2 aşılama 1 tup deneme sonuçlar hep aynı ve 2 tanesı biokimyasal gebelik te kaldı ama ben inanıyorum ki rabbim bize de nasip edicek anne olmayı bunlar bu geçiçi dünyanın imtihanları bir gun okudum birkitapta cennet ucuz değil cehennemde lüzümsüz değil diye ve anladım ki gönülden bu dunya imtihan yeri ve buda bizlerin imtihanı kabul ettim yani!!inşallah başka denemeler olmadan hamile kalırsın ben buna duacıyım dondurulmuşlarım var fakat herşey tekrar sil baştan ben galiba bu tedavi sürecini iyi geçiriyorum ama sonuç gelincve oanda hiç birşey olmamaış canım acımamış gibi davranıyorum acı bendn sonradn çıkıyor rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah dua edelim hepimiz için k d et

canım benim umudunu kaybetme yarın ola gün doğa inşallah bebişin sana kötü bi oyun oynudur umarım senledir sende doğunca beni çok korkutmuştun annecim deyip bi ıstırk alırsın poposundan herşey yolunda gider inşallah canım dualrımız senle

cok haklısın canım ama işhe rabim oldedigi zaman olucak ümidini kırma ilk tedavimde bende aynı oldum dondurulmuşlar kulanırken dedimki yaaa olmaz 1 sene geçti üstünden buda tutmaz rabim yardım eti tutu ama gene annesini bıraktı kuzum artık şuna inanıyorum olucak verecek bana bi ışık gösterdi sadece zamanı vae bekle diyor sende sabret canım ayakta kalmaya calış gelecek allahım bizi bizden iyi tanıyo bekle belki ben annemi çok üzdüm ona bi muçize gönderiyim der gelir yavrularmız nedersin canım

tuana Allah yardımcın olsun inşallah hamile kalırsın arkadaşım...
baby lütfen öyle düşünme bizim için hayırı şeri bilemeyiz Allah bilir dün dolaşıyoduk annemle birbirimize bakıp ağlamaklı olduk olmadı neyapalım derken karşıdan özürlü bir kız çocuğu annesi babası geliyor öyle üzüldük kü görünce ...herşeyin hayırlısı Allah ayarlar biz bilemeyiz kuzucum öyle düşün rahatlamaya çalış...

ay cnm benım ne güzel yazmışşın ama inanki herşeyn bir vakti var ben de aynen 2 aşılama 1 tup deneme sonuçlar hep aynı ve 2 tanesı biokimyasal gebelik te kaldı ama ben inanıyorum ki rabbim bize de nasip edicek anne olmayı bunlar bu geçiçi dünyanın imtihanları bir gun okudum birkitapta cennet ucuz değil cehennemde lüzümsüz değil diye ve anladım ki gönülden bu dunya imtihan yeri ve buda bizlerin imtihanı kabul ettim yani!!inşallah başka denemeler olmadan hamile kalırsın ben buna duacıyım dondurulmuşlarım var fakat herşey tekrar sil baştan ben galiba bu tedavi sürecini iyi geçiriyorum ama sonuç gelincve oanda hiç birşey olmamaış canım acımamış gibi davranıyorum acı bendn sonradn çıkıyor rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah dua edelim hepimiz için k d et

hepinize çok teşekkür ederim.destegınız yazdıklarınız için hepinizden allah razı olsun.bizler sonuçta aciz kullarız bu yüzden çok dayanıklı olamaya biliyor ve aglamadan duramıyoruz.hep söyledıgım gıb asla ısyan degıl sadece acızlıgımden aglıyorum ve üzülüyorum.inş bende atlatacagım bu durumu.allahım hepimizın yar ve yardımcısı olsun...
benım olmadı sanırım net olarak yarın belli olacak ama olanlarınkini allahım daim etsin inş.benım gıbı hala yavrusuna kavuşmayı bekleyenlerınkı de bıran once gelsin inş.....

Back