2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

cnm ben sana 2 gun önce yazdım görmedin galiba umarımm iyisindir merak ettim seni

çok saol canım görmemişim fazla girmiyorum çünkü dayanamayıp yazıyorum arkadaşlarımında morellerini bozmak istemiyorum sizleri ençok morele ihtiyacınız var bende canınızı sıkarım diye korkuyorum çok şükür iyiyim diyelim deli gibi araştırılorum neler okudum şusıralar neler var duvalar kürler dogal yoldan hamile kalmak için ama daha karar veremedim acep neyapsam işyok güçyok tedavi için iştende çıktım şimdide bulamıyorum işte evde olunca böyle takılıyorum

:) cnm benım guldurdun beni.allah razı olsun senden.inş öyledir. şuan ezan okunuyor ,bu okunan ezanların hikmetıne Allahım inş sesımızı duyarda hepimizn gönlündekı yavrusunu bıran once kucagına verır.

cnm ben gecen hafta ist la geldim 1 hafta kaldım senın tam krıtık dönemindi cesaret edemedim seni ziyaret etmeye.walla abadicm yalan yok ben de bunalımdayım ne yapsam bilmiyrm dondurulmşlar var ama denemek bir istiyrm bir gun istemiyorum iyi bir danışmana ihtiyacm var galiba benim:etrafımdaki herkese dalaşıyorum eşim başta onun çocugu olduğu için kendimi yanlız hissediyorum bu yolda karışık duygularım var yani bugun bir dr ben den kanda pıhtilaşma olabir diye test istedi sabah hastane gittim dr ücretini ödedim kan test istek kağıdını yırttım çıktım..çaok kurcalamak bilmiyorum ki ne kadar doğru sen moral lazım bize diyorsun ama ben dağılmış durumdayım istediğini yaz bana benim kendimde sorun var deprasyna mı girdim acaba ben sen de rahat ol lütfen ben inanıyorum ki bizim bebeklerimz tedavisiz gelicek hepimzin inşallah rabbimin izniyle

Herkese slmlar kızlar test sonucumu aldım negatif kısmet değilmiş bn de başımı eğip evime döndüm neyapayım yaktım bir sigara kırdım dizimi oturdum ...

canım özelde yazdım ama gelmedi galida ben istb yaşamıyorum genede çok sagol düşündügün için ya bukadarda yıpratna kendini herşeyin bi kolayı bulunur kararsızlıklar yaşamakta haklısın ama kendini suçlama bence o testi yaptırmalısın hiçdeyilse kafan rahatlar emin ol önce kafanda bitirmelisin bunu depresyonda olucanı düşünmek yerine olmadını düşünmen daha iyi olur canım öyle şeyler düşünme kendini toparla

kızlar benim yarın 9.30 opum var malesef e2 6215 olmuş ve buda ohss riski yaratıyo Dr ilaç verdi
bu günden itibaren kullanıcam ve e2 düşücek dedi Dr endişelenmene gerektirecek bir durum yok dedi
ama yinede çok çıkması canımı sıktı her neyse rabbim herşeyin en doğrusunu bilir
buna kesinlikle kafamı takmak istemiyorum herşey allahtan
bana dua edin

herkese slmlar kızlar test sonucumu aldım negatif kısmet değilmiş bn de başımı eğip evime döndüm neyapayım yaktım bir sigara kırdım dizimi oturdum ...

geçmiş olsun canım neyapalım kısmet deyilmiş haktan hayırlısı inan benin gibi olupta 3haftada kaybetmek tese böyle daha iyi bende yaktım bi vcigara bak hem bırakmaya çalışıyorum hemde canımı cektiriyosu

Merhaba kizlar.
Hastanedeyim ve cepten giriyorum,gecmise bakamadim umarim herkes iyidir.
Kizlar bugun transferim oldu,bebisim gobisimde artik cok sukur.
1.kalite tek embriyo transfer edildi, 1 tanede 1.kalite embriyo donduruldu.
Oda bebegimin kardesi.
Test gunum 8 aralik kizlar.
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.

Herkese slmlar kızlar test sonucumu aldım negatif kısmet değilmiş bn de başımı eğip evime döndüm neyapayım yaktım bir sigara kırdım dizimi oturdum ...

slm mina cm hepimiz aynıyız walla ben de sonucu öğrendiğm gun kimyasl olarak hemen eve gelince kahve çay sigara ne var ise yaptım yani ne yapalım arkadşm hayrlısı inşallah var bizimkinin vakti çok nazlılar bence hakkında hayrlı olsun rabbim kendiliğin dn versin inşallah doğal yoldan tedavisiz

süper cnm bebeğin içinde ne mutlu size tadını çıkarın buanlarn rabbim inşallah 9 ay sonra kucağınada almayı nasip etsin

evet haklısın cnm yarın gidip yaptırıcm şimdi eşimde fırça attı içimz rahatlasın yaptır diyor sigara konusun dan ben de zayıfım walla hep bırıkcm diyorm ama yine yakıyorum önce bundn kurtulmak lazım ben ce

canım çook geçmiş olsun.inşlh kendiliğnden bebişin olur.biliyorum üzülme demek kolay değil ama kendini en kısa zamanda toparla; Rabbim sana kolaylıklar versin. eşine ve sana sabır versin arkadaşım..

hayırlı uüurlu olsun canım inşlh 9 ay boyunca seninle olur. bende gün sayıyorum transfer için pazartesi inşlh test tarihlerimiz yakın inşlh benimde 10 aralıkta Rabbim kolaylıklar versin inşlh

allah sabır versın cnm benımde dunden berı kanamam var test gunum cumartesıydı ama kanama olunca cumaya çektıler merkezden.yanı kısacası bende yarın negatıfı alıp oturcam senın gıbı.napalım kısmet böyleymiş.kendını uzme dıyemem çünkü ben çok üzgünüm....

cnm allah hayırlı etsın.inş sonucun pozıtıf olsun.

Vallah ne bileyim sanki üzülmemişim kendimi bile anlayamıyorum oturup doya doya ağlayamadım inanırmısınız sanki ben kendimi bu sonuca çoktan hazırlamışım da vaktıyle üzülmüşüm de ağlamışım da bağırıp çagırmışım da yani bilemiyorum kan verdik ten sonra ağladım birde sonucu aldıktan sonra 2.3. Saat sonra biraz ağladım içim bomboş beynim çalışmıyor yani anlayacağınız kızlar bir garip hallerdeyim....

cnm 1sene beklemen gerekiyosa bu zamanı değerlendir cnm kendin için bişeyler yapabilirsin banada eşim 2.cisi negatif olunca denemiycez diyodu aradan zaman geçti diyetisyene başladım 11kilo verdim sonra eşim birden bire başlayalım tadaviye dedi senin eşinde beklemez 1sene belki cnm

evet hambiliş olucam bendeevet stresliydim kanama başlayınca hepten kopmuştum ama elimde değildi düşün eşimde kızıyodu üzülüyorum diye bi an kötü oluyodum bi an gülücükler saçarken bile bi söz bile yetiyodu ağlamam için ama bu sefer umutluyum doktorumda aklımda kalmasın diye genetik ve pıhtılaşmayla ilgili testlerimi yaptırdı ve güzel çıktı sorun yok yani bide bebişlerim sağlıklı çözülür inşaallah numaranı isterim tabiiki sakıncası yoksa arada konuşuruz busefer pozitif olucam anlaştık ben bugün siyah kuru üzüm bide kayısı aldım transferden sonra atıştırmak için başka tavsiyen varmı geçen tedavide ananas yemiştim bikaçgün oda zararlıymış diye duydum

beraber gün sayıcaz desen cnm ohhh ne güzel inşlh hayırlı sonuçaları yazarız
ayyy evet sonrada kese kalp atışları için gün sayıcaz cnm

cnm inşaallah bebeğin seninledir eğer değilsede bidahaki denemende gelir bebeğin cnm meryem suresini bende okudum cnm ve birsürü kişinin duası vardı üzerimizde ben buna rağmen olmadıysa hayırlısı buymuş demekki dedim senin düşüncelerin benimde aklıma geliyo cnm çöpe atılan bebekleri görünce yada anneliği haketmeyen insanlar anne olunca demekkii bizimde sınavımız buymuş inşaallah sınavımız biterde gelir kuzularımızz

evet cnm sadece evlat sahibi olmak değil mesele hayırlı sağlıklı olsun önemli olan bu

çok üzüldüm cnm inşaallah bebeğin fazla bekletmeden gelir hayırlısıyla

cnm inşaallah bebişlerin gelir bu tedavinde cnm kaç yumurtan var banada serum verilmişti ohssden dolayı

ohhh çok şükürrr inşaallah sıkı tutunur bebeğin sırayla patlatırız güzel haberleri

uzuldum canim,allah icine serinlik versin,insallah en yakin zamanda kavusursun bebisine,,,,

yaaaaa olmaz ama sen bebeleri aldın bizleri unuttun merak ettim seni nasıl gidiyor bebişler le yaşam kardeşim rabbim yüzünü güldürsün inşallah kucağını doldursun öptüm seni kocaman

yaaaaa olmaz ama sen bebeleri aldın bizleri unuttun merak ettim seni nasıl gidiyor bebişler le yaşam kardeşim rabbim yüzünü güldürsün inşallah kucağını doldursun öptüm seni kocaman
Geldik, geldik teyzesi, unutur muyuz sizi, bugün bir arkadasım geldi sohbet, muhabbet giremedim nete. O kapıdan çıktı ben size bakmaya geldim, gecmisi okumadan daha sana cvp yazıyorum )) iyiyiz valla bugün sabah biraz keyifsiz uyandim, sonra kendime geldim ama. Ayyy benim ilk günlerim hamilelikte malum etkiliyor insanı)) sabah çok midem bulanıyordu, esime diyorum ki ayy bu hamilelik zor valla)) nasıl gülüyor bana eyvahhh biz 9 ay yandık diyor. İste böyle arkadasım, ilk günlerimin keyfini çıkarıyorum full kapris)) sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…