hayırlısı olsun canım işallah gerek kalmaz ege tüpe geçmeye dilerim bebeğin 2. denemnde seninle olur
herkese merhaba yarın 11:30 da transferim var dostlar :)
insallah hersey yolunda gider ve 12.gunun sonunda positif 9.ayin sonundada anne olursun tatlim..))
bız ıkı kere tup denedık ve tutmadı. bu sorun ıcınde tedavısı olmagı soylendı yanı hıcbır tedavı uygulanmadan esıme tup bebek denedık yanı merak edıyorum acaba tedavısı varmı bızım ebrıyolar cok yavas gelısıyo ve tarnsferden sonra gelısımlerı duruyo napıcamı bılmıyorum bıze de ferıjın dıye bı tup bebek merkezı tavsıye ettıler sımdı bır de orayı denıycez
arkadaslar az once dus yapmistim,dusta soylemesi ayip afedersiniz ama akintiyla birlikte resmen parcalar geldi
acayip sasirdim,elim ayagim titredi resmen
size soyle tarif edebilirim akintinin icinde fasulye buyuklugunde parcalardi ya
acaba boyle bisey yasadinizmi?
doktoruda arayamam bu saate korktum valla
korkma canım korkma banada olmuştu....arkadaslar az once dus yapmistim,dusta soylemesi ayip afedersiniz ama akintiyla birlikte resmen parcalar geldi
acayip sasirdim,elim ayagim titredi resmen
size soyle tarif edebilirim akintinin icinde fasulye buyuklugunde parcalardi ya
acaba boyle bisey yasadinizmi?
doktoruda arayamam bu saate korktum valla
banada aynısı oldu canım kca koca et parcası gıbı adet oldum
ciddimisin canim
niye oldugunu sordunmu doktoruna
acaba tutundularda vucut gerimi atti diye dusunuyorum:44:
ayyy aşk olsun eğer gidersen çok üzülürüm bi sürü arkadaşımız var kasım aralık ayında sende bizimle kalacaksın ona göre:))pinarcim nasilsin tatlim,mutlu sona yaklasiyorsun ..))
aklima ne geldi biliyormusun malum eylul-ekim topigini sen actin ya
benim transferde kasim sonu-aralik basi gibi denk geliyor,bu durumda ben burda devam edebilirmiyim musade varmi..))))
isin sakasindayim maksat halini hatrini sormakti bu soruyuda oyle araya skistirdim..))
ne mutlu heyecanlar bunlar sağlıkla duy inşallah pıt pıtlarını...canlar merhabalar.. bugün haber yok sanırım.. herkesin tedavisi yolunda gidiyordur inşallah.. bende yarın kontrole gidicem inşallah kalp atışlarını duyarız, bebeğimizi görürüz.. dualarınızı bekliyorumm çok heyecanlıyımmm :18:
canlar merhabalar.. bugün haber yok sanırım.. herkesin tedavisi yolunda gidiyordur inşallah.. bende yarın kontrole gidicem inşallah kalp atışlarını duyarız, bebeğimizi görürüz.. dualarınızı bekliyorumm çok heyecanlıyımmm :18:
ayyy aşk olsun eğer gidersen çok üzülürüm bi sürü arkadaşımız var kasım aralık ayında sende bizimle kalacaksın ona göre:))
inşallah hepimiz için mutlu son olsun:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?