sizin gibi tatli insanlari birakip gidermiyim hic ,asla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizin gibi tatli insanlari birakip gidermiyim hic ,asla
arkadaslar az once dus yapmistim,dusta soylemesi ayip afedersiniz ama akintiyla birlikte resmen parcalar geldi
acayip sasirdim,elim ayagim titredi resmen
size soyle tarif edebilirim akintinin icinde fasulye buyuklugunde parcalardi ya
acaba boyle bisey yasadinizmi?
doktoruda arayamam bu saate korktum valla[/QUO.
Minecan gecmis olsun bu benim 2.kimyasal gebeligim oldu bende 2seferde ayni seyleri yasadim parca parca atiyor bunyen cok arastirdim ben kimyasl gebelik diger adi sessiz dusuk dr mun dedigi birseyler oluyor tutunuyor fakat ilerlemiyor organ gelisimi olmuyor ve rahim atiyr dedi ilkinde ama mutlaka kendi doktrnla gorus. İceri bakmk isteyebilir hakkinda hayrli olsun raht ol endiselenme dinlen guzelce gecmis olsun
canım arkadaslarım
ve ben bugun aksam dayanamayıp testımı yaptırdım
Rabbime binlerce kez sukurler olsun ki 90,1 cıktı bhcg.
Darısı bu satırları okuyan tum arkadaslarımın basına.
kocam da ben de cok endıselıyız. cumartesı katlanacak mı dıye stres sardı sımdı de. doktorum hemen sevınmeyelım takıp edelım bakalım dedı. hep temkınlıdır zaten
Rabbim hepımızın yardımcısı olsun
yarın sabah ıstanbul yolcusuyum kocam keske gıtmeseydın dıyor ama yapacak bırsey yok. cuma aksamı evımıze donuyoruz.
o zamana kadar telf dan gırmeye devam edecegım
hepınızı opuyorum guzel anne adayları
tebrik ederim canım çok sevindim allah tamamına erdirsin
sağ sağlim kucağına alırsın inşallah
darısı bizlere artık
Amin cnm bnm
emin olamıyorum ki
bu 11. gun degerım. dusuk mu bılemedım. gercı doktorum 70 ustu guzel sonuc 11. gun ıcın dedi.
hayırlısı. Rabbim insallah en kısa surede sizlere de nasip etsin. anladım ki bebekleri kucagına almadan stresın bıtmıyor
derencim hayırlısı olsun işallah bebeğin sana sımsıkı tutunur canım bol şanslar
canım arkadaslarım
ve ben bugun aksam dayanamayıp testımı yaptırdım
Rabbime binlerce kez sukurler olsun ki 90,1 cıktı bhcg.
Darısı bu satırları okuyan tum arkadaslarımın basına.
kocam da ben de cok endıselıyız. cumartesı katlanacak mı dıye stres sardı sımdı de. doktorum hemen sevınmeyelım takıp edelım bakalım dedı. hep temkınlıdır zaten
Rabbim hepımızın yardımcısı olsun
yarın sabah ıstanbul yolcusuyum kocam keske gıtmeseydın dıyor ama yapacak bırsey yok. cuma aksamı evımıze donuyoruz.
o zamana kadar telf dan gırmeye devam edecegım
hepınızı opuyorum guzel anne adayları
:)))))))))))))) tebriler anne adayı hayırlı olsun canım iki katına çıkar inş değerin tatlım ,sana da sorayım canım ya transfer sonrası duş almışmıydın ,yarın transferim var da :)
Cnm doktor karar veriyor kaçının dondurulacagina, ben Nisan ayında 850 tl ödedim dondurma işlemi için. Her transfer için de 550 tl istiyorlardı.arkadaşlar çok sorum var size transferdne sonra kalanları dondurmak istiyoruz kaçının dondurulacağını onlar mı söylüyo biz mi diyoruz şu kadarını dondurun diye bide dondurma ücreti ne kadar istiyolar tecrübeli arkadaşlarım yardımcı olurmusunuz lütfen
Alias çok sevindim, allahım bebeğini korusun. Katlansın degerin her gecen gün. Şükürler olsun bu hafta 3.güzel haberimiz de geldi. Hepimize nasip olsun.
slm arkadaşlar bir şey sormak istiyorum adetm her ay 28 günde gelirdi bu gün adetimden 4 gün geçti cumartesi idrar testi yaptım ama negatifti gecen ay olumsuz tüp bebek denemesi geçirdim bu ay neden gecikti böyle bişey yaşayan var mı? tekrar hayal kırıklığı yaşıyacağım diye test yapmaya kkorkuyorum lütfen bana yardımcı olun stres oldum
Alias çok sevindim, allahım bebeğini korusun. Katlansın degerin her gecen gün. Şükürler olsun bu hafta 3.güzel haberimiz de geldi. Hepimize nasip olsun.
Cnm doktor karar veriyor kaçının dondurulacagina, ben Nisan ayında 850 tl ödedim dondurma işlemi için. Her transfer için de 550 tl istiyorlardı.