• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

bugün transferimin 3. günü ve yatmaktan sıkıldım
transfer gününü de sayıyoruz dimi?kasıklarımdaki ağrı geçmedi hala yum.toplamadan beri devam ediyo
birazdan eltim evi süpürmeye gelcek ben yavaş yavaş toparladım etrafi bide tozları alırsam süper olcak
benim hemşire test gününü transferin 13. gününe vermiş daha önce yapsam olmazmı kı mesela 10 ,11.günde?

pınarcım ya istemeden heyecanlandırdım mı ben seni kuzum özür dilerim ya :(((
nasılsın iyi misin tatlım? benim arasıra kasık ağrım oluyor adet olacakmışım gibi ama çok hafif....bazen de hiç bir şey yok ... bilmiyorum karışık... his desen hiç bir şey hissetmiyorum
evet heyecanlandırdın ama çok iyi oldu ben iyice ruhsuzlaşmışım sen olmasan nasıl hatırlıcam salı günü test olduğunu aşk olsun özür dileyecek ne var bunda iyi yapıyosun kuzum:))
bende o kasık ağrısıda kalmadı:))
kendi adıma herşeye hazırım ben yukarıda Allah biliyo olmadı gibi hissediyorum öncesi deneyimlerde buna biraz sebep tabi. sonra içimden bi ses neden bi mucize olmasın diyo evet Rabbim neden vermesin mucizesini bana:))
yani bende karışığım anlayacağın düşünmemeye çalışıyorum olumsuz bi şey geldiğimde aklıma kendimi oyalıyorum ilk 2 denemede bu benim için hiç mümkün olmamıştı zamanla alıştım:))
iyi düşünelim iyi olsun:))

evet heyecanlandırdın ama çok iyi oldu ben iyice ruhsuzlaşmışım sen olmasan nasıl hatırlıcam salı günü test olduğunu aşk olsun özür dileyecek ne var bunda iyi yapıyosun kuzum:))
kendi adıma herşeye hazırım ben yukarıda Allah biliyo olmadı gibi hissediyorum öncesi deneyimlerde buna biraz sebep tabi. sonra içimden bi ses neden bi mucize olmasın diyo evet Rabbim neden vermesin mucizesini bana:))
yani bende karışığım anlayacağın düşünmemeye çalışıyorum olumsuz bi şey geldiğimde aklıma kendimi oyalıyorum ilk 2 denemede bu benim için hiç mümkün olmamıştı zamanla alıştım:))

canım benim haklısın iyi düşünelim iyi olsun, her şey allahtan rabbim ol desin yeter, her daim mucizeler de insanoğlu için..... sen yine de olumlu düşün olur mu tatlım abuşlarına iyi bak annesi :)

bugün transferimin 3. Günü ve yatmaktan sıkıldım
transfer gününü de sayıyoruz dimi?kasıklarımdaki ağrı geçmedi hala yum.toplamadan beri devam ediyo
birazdan eltim evi süpürmeye gelcek ben yavaş yavaş toparladım etrafi bide tozları alırsam süper olcak
benim hemşire test gününü transferin 13. Gününe vermiş daha önce yapsam olmazmı kı mesela 10 ,11.günde?

10.günde çıkar diye düşünüyorum kanda.bence de erken yaptır ama bir iki gün erken.fazla erken olması zarar.boş yere üzülürsün.

benim hemşire test gününü transferin 13. gününe vermiş daha önce yapsam olmazmı kı mesela 10 ,11.günde?

Slm arkadsm hayrlisi olsun insallh yerlesme agrisidir bunlar bebisinin bak sikildiysan yatmktan yatma otur dinlen yorma sadece kendini yeter hatta yarin cik biraz disari gezin ben cok stres yapmistm hic aliskin degildm cunki yatmaya kafayada cok takmstim hicrahat degildim son zamnlar sabaha kadar uyumadim lutfen pozitf ol unut transfer yaptrdigini sureci dogal yasa benimgibi kasmayin kendimizi benim bebegimi stresn etkiledigini dusunuyorum dr bisey olmus ve sonlanmis diyor biz esimle benim o surecte yasadigm sikintiya bagliyrz kimyasal gebeligi

selam kızlarr :3::3:

pınarcımmm geçen topiğimi ziyarete geldin görünce çok sevindim hatta hemen sana post yazdım ama görmeden gittin :50::50:

selam kızlarr :3::3:

pınarcımmm geçen topiğimi ziyarete geldin görünce çok sevindim hatta hemen sana post yazdım ama görmeden gittin :50::50:
canımm sen bıraktın gittin bizi:(( hiç uğramaz oldun bende merak etim seni..
bi bakayım dedim ama sohpet ilerlemiş rahatız etmek istemedim nasılsın nasıl gidiyor tedavin:))

Aa pinarcm stress yok unutma olumuzda dusunmek yok olucak insallah busefer bak 2asilama 2.tup denemem oluck aralikta ve daha superfresh bebislerimi almadan busefet oluck diyorum sende izmirdsn galiba biz kyr la irenbe dyz ege tp erdal diye bir dt onerdiler soyadini hatrlamyrm insallh bu denemden sonra gerek kalmz ama olurda tutmaz ise oneriyrmusn ege tp merkezini buarada unut tranfer yapildigini raht ol bencok kastim kendimi sigarada icmedim sonc yine olumsuz simdi diyormki bukadar stresd yapicagima keske 1tane icseydm belki rahat gecen bir surec olumlu olu::kk

canımm sen bıraktın gittin bizi:(( hiç uğramaz oldun bende merak etim seni..
bi bakayım dedim ama sohpet ilerlemiş rahatız etmek istemedim nasılsın nasıl gidiyor tedavin:))

canım yaa kasıma kalınca benim tedavi bnde bi topik açayım dedim.. sölemesi ayıp hep hayalimdi de :1::1:

ben geliyorum okuyorum çoğunuzdan haberim var.. mesela senin gün saydığından :34: salı günü inşallah güzel haberler vereceksin canım benimm :49::emir_bebek::nazar:

dün adet günümdü olmadım hala şu dk. oldu.. olsam da başlasam artık gerildim çokk ya :50::31::18:

ayrıca ne rahatsızlığı aşk olsun her zaman beklerim şekerimm :42:

Aa pinarcm stress yok unutma olumuzda dusunmek yok olucak insallah busefer bak 2asilama 2.tup denemem oluck aralikta ve daha superfresh bebislerimi almadan busefet oluck diyorum sende izmirdsn galiba biz kyr la irenbe dyz ege tp erdal diye bir dt onerdiler soyadini hatrlamyrm insallh bu denemden sonra gerek kalmz ama olurda tutmaz ise oneriyrmusn ege tp merkezini buarada unut tranfer yapildigini raht ol bencok kastim kendimi sigarada icmedim sonc yine olumsuz simdi diyormki bukadar stresd yapicagima keske 1tane icseydm belki rahat gecen bir surec olumlu olu::kk

haklısın canım olacak diye düşünmek lazım.stresli değilim merak etme. canım ben merkezden doktorumdan memnunum ama bu tdavi sonunda aslında cvp vermek isterim soruna yani özel ege tip bebeği tercih edip etmeme konusunda çünkü embriyologla alakalı ciddi soru işaretleri kaldı bu tedavide aklımda. geçen tedavide oluşmaya başlayan ve bu tedavide artan soru işaretlerim var bu nedenle ne desem olmaz...doktorlar gerçekten iyi ama bu işin asıl kaynağı labratuar ve embriyolog biz aslında bunu atlıyoruz biraz. doktor ii güler yüzlü olunca başlıyoruz ama aslında alt yapısı,bu işin mutfağı çok daha önemli...

canım yaa kasıma kalınca benim tedavi bnde bi topik açayım dedim.. sölemesi ayıp hep hayalimdi de :1::1:

ben geliyorum okuyorum çoğunuzdan haberim var.. mesela senin gün saydığından :34: salı günü inşallah güzel haberler vereceksin canım benimm :49::emir_bebek::nazar:

dün adet günümdü olmadım hala şu dk. oldu.. olsam da başlasam artık gerildim çokk ya :50::31::18:

ayrıca ne rahatsızlığı aşk olsun her zaman beklerim şekerimm :42:
ohh ne güzel yapmışsın hayırlı olsun sayfan gelirim tabi gelmem mi sayfana:)). gün sayıyoruz az kaldı Allahın izni ile. seninde az kaldı ne güzel tedavine başlamana bu 9 ay boyunca son adetin olsun nşallah lütfen stres yapma...

karasu ege tüp bebek te erdal aktan var kendisi benim doktorumdur, bir de aynı merkezde kaan bey var. ikisi de iyi doktorlar bence ... aynı zamanda ablamın da tüp bebek doktoruydu, ablam 6 yıl önce evladına kavuştu, şimdi benim sonucumu bekliyoruz, ben kendisinden memnunum ama tabi doktor kavramı göreceli bana göre, yine de görüşmeni öneriririm ne kaybedersi ki? işallah canım evladına en yakın zamanda hayırlısı ile kavuşursun

Slm arkadsm hayrlisi olsun insallh yerlesme agrisidir bunlar bebisinin bak sikildiysan yatmktan yatma otur dinlen yorma sadece kendini yeter hatta yarin cik biraz disari gezin ben cok stres yapmistm hic aliskin degildm cunki yatmaya kafayada cok takmstim hicrahat degildim son zamnlar sabaha kadar uyumadim lutfen pozitf ol unut transfer yaptrdigini sureci dogal yasa benimgibi kasmayin kendimizi benim bebegimi stresn etkiledigini dusunuyorum dr bisey olmus ve sonlanmis diyor biz esimle benim o surecte yasadigm sikintiya bagliyrz kimyasal gebeligi

saol canım benim bende yarın işe başlamayı düşünüyorum biraz kafam dağılır(Kendi işimiz yorucu dğil)
saolsun eltim geldi evi süpürdü bende şimdi silcem tozları alcam yavaş yavaş.
inşallah seninde bebişlerin tez zamanda gelir :nazar:

cnm hani e2 yüksek dıye tek embrıyo transfer oldu demiştın ya e2 degerın kaçtı senın?
5000lerdeydi cnm seninkidemi yüksek cnm:44:

KYR-ALIASBLUE-PINAR1202-ABADI-MERLN-NEC86-BABY 2007 ismini sayamadigim arkadaslar
hepinizden allah razi olsun,desteginiz icin saolun kizlar,ayri ayri tesekkur ediyorum sizlere

kan testi malesef burda yapilmiyor(hollandadayim ),hamilelik testi negatifse birde adet olduysan bakmazlar
ekstra bi durum olursa oyle bakiyorlar kana..
neyse bende eminim hamile olmadigima,kanamam cok ,normal adetten bile fazla diyebilirim..saglik olsun
kendimi yipratmiyacagim,yapacak birsey yok kendimi yerden yere vursamda durumu degistirmez artik
allahimin vardir bildigi diyorum,o vakti ve saati gelince mutlaka hepimize verecektir.

oglen insallah tekrar tedavi icin randevu alacagim 4.deneme icin..
dondurulmusum yoktu,tekrar hersey sil bastan basliyacak,,
tek tesellim dondurulmuslarla tedavimde hic bi sekilde ilac tedavisi kullanilmadi ve vucuduma hormon yuklenmedi onun icin vucudum dinlengin,4.tedavime gonul rahatligiyla baslayabilirim insallah...

kislar benim ve esimin hic bi sorunu yok,tuplerim iyi,rahim kalinlasmasi super,esimin sperm sayisi super,adetim cok duzenlidir,vs.vs
ama olmayinca olmuyor,hepimiz icin vakti saati nezamansa ozamandir.

cok konustum :1: kusura bakmayin sizleri fiziksel olarak tanimiyorum ama manevi olarak hepinizi seviyorum
sizlerle sohbet iyi geliyor optum hepinizi gorusmek uzere
çok üzgünüm cnm inşaallah bidahaki tedavinde gelir bebeğin bidahaki tedavi için plan yapmak insanı motive ediyo benim buseferki negatif olduğunda üzüldüm ama tekrar başlıyacağım için umutluyum senin dondurulmuş embriyoydu değilmi inşaallah bu seferki tedavilerimizde yüzümüz güler :48:

transfer günü sayılmıyo cnm inşaallah günler su gibi akıp geçer ve pozitif sonucunu alırsın inşaallah evet yatmak çok sıkıcı gerçekten :19:

abuşların seninledir inşaallah cnm ve seninle kalırlar doğunca resimlerini ekliyeceksin değilmi :16:

bende gece uyuyamıyordum çekyat hertarafımı ağrıtmıştı bide sıcak basıyodu gece camı açıyodum ayaklarımı yıkıyodum gece serinlesin diye:44:

Slm arkadasim hosgeldin aramiza burdaki butun arkadslar hepimiz ayni sorunlari yasiyorz herks birbirini anliyor kiskanclik yok dedikodu yok cevremizde bizi taniyan ve igneli laflar sokan kan bagi olan akraba ve yalinci dost gibi gorunun bos insanlar yok burda raht raht konusanilirsin icinden geceni neden bebegn olmuyr aa cok beklediniz hadi bebek yapin sevelimde diyen yok neyse Sen simdi rahat ol benim2.deme olucak aralikta 1.denememde 15yumirta toplandi 12embriyo olustu benim 1.kalite tek transfer yapildi ama olmadi sen sdidn kasma kendini bakkeyfine inan rabbim hersryi yoluna koyuyr hayrlisi olsun mumkunse 2tane transfer yaptir ben 1tane kabl etmekle hata yaptim ama hayrlisi

sağol canım bende sıkıldım nezaman çocuk diye ben 4 yıllık evliyim 2yıl biz istemedik

eşim şehir dışında işe girdi iki haftadangeliyodu

sonra eşimin fmf vardı gen ayıklama yaptıralım dedik ben hasta
olmadığım için yapılmadı testlerde ilaçlardan dolayı eşimde sperm hareketsizliği
çıktı nerden nereye .......çok heyecanlıyım yarın opum var allah ve melekler
bizimle olsun inşaallah kızlar

Cnm hosgeldin aramıza,denemen hayırlı uğurlu ve sonu da bebekli olsun. Bilgisayara geçince eklerim seni de listemize. Burada herkes gercekten içten duygularla yazısıyla. Dert ortağı, sırdaşı, aynı yolun arkadaşlarıyla biz, dayanışma güç veriyor insana. Sen de mavi boncuklularimizdan ol inşallah.
Kasigindaki ağrı da normal cnm, yumurtaliklari çok büyüyor bu süreçte o yapıyormuş ağrıyı.

teşekkür ederim benide aranıza aldığınız için bilgilerimi sizi okuyarak geliştirdim ilk olduğu için dr
ne soru soracağımı sizden öğrendi minnettarım size kızlar :)

hayırlısı olsun berencim al gel kuzularını sıkı sımsıkı tutunsunlar sana inşallah..

lütfe kan tahlili yaptırmadan karar verme hakkında hayırlısı olsun..

evet bozduk niyeti:))

ohh ne güzel güzel sağlıklı yumişler olsun inşallah ben her iğne yapışımda RABBİ HEB LİMİNES SALİHİN (anlamı bana hayırlı sağlıklı evlat ver gibiydi sanırım yalnış olablir)
sende oku istersen canım bol bol...

hadi canım hayırlı haberlerle inşallah...

meliscimm kuzummm sağlıklı yumişlerin olsun.eşnin spermleriyle aşk yapıp aşk embriyoların olsun inşallah:)) ayy ne güzelll:))

tubacım bi listemiz var orada yazıyo sorunlar..

cloudy
cloudy
cloudy
ben ne güel sakin sakin yatıyommm sen beni çokk heyecanlandırıyon....

rüzgarım sefalar getirdinhayırlısı olsun işallah aklında ilk denemede tutan o kadar çok arkadaşımız var ki sen bile şaşıracaksın:))
l
tfen iyi düşün iyi olsun:34:

pınarım allah sana sabır versin 10 kasımı seninle birlikte heyecanla
beklicez inşaallah mutlu haberlerini alırız allah yanında meleklerinde
elleri karnında olsun :) :)

Back