2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

canım arkadaslarım

ve ben bugun aksam dayanamayıp testımı yaptırdım

Rabbime binlerce kez sukurler olsun ki 90,1 cıktı bhcg.

Darısı bu satırları okuyan tum arkadaslarımın basına.

kocam da ben de cok endıselıyız. cumartesı katlanacak mı dıye stres sardı sımdı de. doktorum hemen sevınmeyelım takıp edelım bakalım dedı. hep temkınlıdır zaten

Rabbim hepımızın yardımcısı olsun

yarın sabah ıstanbul yolcusuyum kocam keske gıtmeseydın dıyor ama yapacak bırsey yok. cuma aksamı evımıze donuyoruz.

o zamana kadar telf dan gırmeye devam edecegım

hepınızı opuyorum guzel anne adayları

tebrik ederim canım çok sevindim allah tamamına erdirsin
sağ sağlim kucağına alırsın inşallah
darısı bizlere artık

tebrik ederim canım çok sevindim allah tamamına erdirsin
sağ sağlim kucağına alırsın inşallah
darısı bizlere artık

Amin cnm bnm
emin olamıyorum ki

bu 11. gun degerım. dusuk mu bılemedım. gercı doktorum 70 ustu guzel sonuc 11. gun ıcın dedi.

hayırlısı. Rabbim insallah en kısa surede sizlere de nasip etsin. anladım ki bebekleri kucagına almadan stresın bıtmıyor

hamilesin işte canım tadını çıkar sevin ohhh ne güzel yaa inşallah kat kat katlanır değerin
eğer yapabilirsen cuma tekrarla testi istanbul da özel klinikten bol ne var

Son düzenleme:
derencim hayırlısı olsun işallah bebeğin sana sımsıkı tutunur canım bol şanslar

saol canım hem mutluluk hem heyecan hem korku ya tutmassa korkusu hepsini birarada yaşıyorum transferden sonra eve gelince duş aldınız mı acaba ben hastaneden gelince duş almazsam çok rahatsız oluyorum ya üstümde koca bi yük varmış gibi ılık bi duş alsam ne olur?

:)))))))))))))) tebriler anne adayı hayırlı olsun canım iki katına çıkar inş değerin tatlım ,sana da sorayım canım ya transfer sonrası duş almışmıydın ,yarın transferim var da :)

deren bence duş alma sıcak su spermleri öldürüyomuş ben 3gün yıkanmamayı düşünüyorum saçımı yıkarım abdest bozulur ama öyle düşünüyorum bilmem sizler nasıl yaptınız
ne güzel bir arkadaş daha hamile çok gözün aydın darısı bizlerin başına...

arkadaşlar yarın transferim var ben vajinit geçiriyorum yaaa yumurtaların toplancağı günden bir önceki gün başladı ve her geçen gün arttı pazarden beridir yani hemşire bişey olmaz diyo ama ya tutunmasını engellerse şeyimin içi vajina girişi kıpkırmızı deli gibi kaşınıyo kızlar ya çok kötüyüm ya moralimi de çok bozdu bu durum ((((((((((

:)))))))))))))) tebriler anne adayı hayırlı olsun canım iki katına çıkar inş değerin tatlım ,sana da sorayım canım ya transfer sonrası duş almışmıydın ,yarın transferim var da :)

cnm merhaba

oncelıkle tşk ler. darısı ıns bu tedavıde basına olsun

ben cnm o gun almadım ama merkez alabılırsın demıstı. ertesi gun kalkıp almıstım dusumu.

bana sadece alt bolge temızlıgını sadece su ıle yap demıslerdi. sanırım kımyasal kokusu sorun yaratıyor. forumda da okumustum bunu.

bencede duş alma bana doktor transfer günü duş alma ertesi günde kısa ve ılık suyla duş al fazla kalma dedi sıcak embriyolara iyi deilmiş

arkadaşlar çok sorum var size transferdne sonra kalanları dondurmak istiyoruz kaçının dondurulacağını onlar mı söylüyo biz mi diyoruz şu kadarını dondurun diye bide dondurma ücreti ne kadar istiyolar tecrübeli arkadaşlarım yardımcı olurmusunuz lütfen

slm arkadaşlar bir şey sormak istiyorum adetm her ay 28 günde gelirdi bu gün adetimden 4 gün geçti cumartesi idrar testi yaptım ama negatifti gecen ay olumsuz tüp bebek denemesi geçirdim bu ay neden gecikti böyle bişey yaşayan var mı? tekrar hayal kırıklığı yaşıyacağım diye test yapmaya kkorkuyorum lütfen bana yardımcı olun stres oldum

Alias çok sevindim, allahım bebeğini korusun. Katlansın degerin her gecen gün. Şükürler olsun bu hafta 3.güzel haberimiz de geldi. Hepimize nasip olsun.

Cnm doktor karar veriyor kaçının dondurulacagina, ben Nisan ayında 850 tl ödedim dondurma işlemi için. Her transfer için de 550 tl istiyorlardı.

Alias çok sevindim, allahım bebeğini korusun. Katlansın degerin her gecen gün. Şükürler olsun bu hafta 3.güzel haberimiz de geldi. Hepimize nasip olsun.

Amin cnm arkadasım

insallah katlanarak artar gider.

Allahım bekletmeden gondersın hepımızın melegını ınsallah

Korkma cnm denemeden sonra gecikme normalmiş. Keske bebeğin gelse ama degilse de normal gecikmesi. Normal bir gebelik için idrar testi bu sürede çıkmaz zaten. Topla gücünü, olmayacağını düşünerek git kan ver bence. En azından kafan rahatlar. Böyle kendini çok yıpratıyor insan, benim 1 gün gecikse adetim yüreğim pirpir etmeye başlıyordu. Kimselere diyemesem de için yalvarıyordu Tanrı'ya hamile olayım diye. Bu da çok girişmiyor insanı. Tabii sen bilirsin, uzme kendini boş yere diye diyorum.

kyrcım saol canım bilgin için bi de vajinit (mantar) ile ilgili bilgin varmı canım ya şu an var bende ve yarın transferim var bebişimin tutunmasına engel olurmu?

Cnm, cicegi burnunda annemiz, mavi boncukların yanına yazmak için sabirsizlaniyirum ama maalesef disardayim. Geç donerim eve, telefondan giriyorum nete, sabah ilk isim listeyi guncellemek olacak. Coook sevindim cnmmm, esim yanımda arkadaşıyla tavla oynuyor duşun halımı yazarken donmuş bana" kuzum ne sırıtıyorsun kendi kendine" diyor. Öpüyorum seni ve bebeğini)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…