2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

pınarım allah sana sabır versin 10 kasımı seninle birlikte heyecanla
beklicez inşaallah mutlu haberlerini alırız allah yanında meleklerinde
elleri karnında olsun :) :)
rüzgarımmm sağol kuzum hep birlikte sevinelim inşallah.. insanın hayaında bazı işaretler vardır:)) sen farkında olmadan beklediğim o işaretlerden birini verdin bana anlatmak isterdim ama biraz uzun bi hikaye..Allahımm Meleklerimiz heppp yanımızda olsun inşallah:))

Kızlar slmmm şimd geldim hastaneden e2 testim yapıldı ve ulturason muayenem yapıldı herşey süpermiş dr. sen çok mükemmel bi hastasın dio :)) merak yok çok soru yok ve herşeyin süper gidiyo dedi koltuklarım kabardı :))) yumurtalarım çok ii gelişmiş ve birazdan cetrotide iğnemi olmaya başlıycam cuma yeniden kontrol var e2 testi hayırlısı bakalım...

ahhh ne güzel inşallah doğunca bıdıklar yine kabartsınlar koltuklarını:))

saol pınarcım bende edicem birde tefriciye okuyorum Allah kabul etsin hepimizinkini...
e2 ne oluyor ki

saol pınarcım bende edicem birde tefriciye okuyorum Allah kabul etsin hepimizinkini...
e2 ne oluyor ki

bende bu gün öğrendim yumurtlama testiymiş yani hormona bakılıyo ve sonuca göre iğnelere devam ediliyo benimki 652 çıktı cuma tekrar yapılcakmış çok ii bir sonuç dedi dr.

kızlar benım gıbı esınde sperm sayısı azlıgı hareket azlıgı ve sekıl bozuklugu olan varmı lutfen paylasırsanız sevınırım merak edıyorum varsa esıne tedavı verılen varmı

kızlar benım gıbı esınde sperm sayısı azlıgı hareket azlıgı ve sekıl bozuklugu olan varmı lutfen paylasırsanız sevınırım merak edıyorum varsa esıne tedavı verılen varmı

Merhabalar tuba53,
Bizim de aynı durum söz konusu morfoloji 0 .Biz Ankara'dayız.İnternetten bu konuyu çok araştırdım ve bu konudan muzdarip birçok kişinin yorumlarını okudum ve çoğunluğu Prf.Dr.Kaan Aydos Hocadan bahsediyorlardı.Biz de ona gitmeye karar verdik ve mail yoluyla bizi yönlendirdi sperm ve kan tetkikleri yaptırdık,spermin dna hasar oranına bakacak ona göre tedavi uygulamasına başlanacak.Bu ayın sonunda da kendisiyle randevumuz var sonuçları değerlendirecek bakalım hayırlısı...

merhaba canlarım dün doktora gittik ve iğnelere başladık. bugün ikinci gün ama bir şiştim pir şiştim
benim daha önceden dondurulmuşlarım vardı biri iyi diğeri orta kalite diye biliyoduk ama meğer iyi bildiğimizde ikinci kalitedeymiş. nasıl çözücez bu sorunu bilmiyorum. neler neler yiyip içiyorum yok yani olmuyo bi türlü doktora dhea kullanayım o zaman dedim hayır kesinlikle kullanma diyor. sabah akşam 1 kaşık bal,tarçın,çörek otu,polen ve arı sütü yiyorum bakalım onların faydası olacak mı. cumartesi kontrolum var hadi hayırlısı olur da inşallah Rabbim bu sefer yüzümüze güler.

[SUP][/SUP]

evet canim hemde nasil zor,ben cogu seyi burdan ogrendim,burda istedigin an doktora ulasman imkansiz
hersey randevu,nebilim zor yani
tam istedigin sekilde duygularini ifade edemiyorsun,tryi de dusundum kafam karisik :44:
trde yaptirirsam izmirde olur buyuk ihtimal ailenin cogu orada
kismet tatlim

hayırlısı olsun cnm birazda kendi haline bırakmaya çalış emin ol ozaman işler yolunda gidiyo elinden geleni yap tabii ama birazda kafan rahat davranınca işler böle yolunda gidiyo emin ol ben her ay bıkmıştım artık zaten bu yüzden tüp bebek istiyorum hiç bi sorunum yok ama pisikolojim bozuldu die artık dedim tüp bebek her ay yok kasıklarım ağrıyo yok göğüslerimmi şişti yok onum yok bunum ve hep hüsran bak şimdi tadavim başladı ve hiç bişey düşünmemeye çalışıyorum herşey çok şükür yolunda gidiyo hakkında hayırlısı....

guzel dileklerin icin tesk.ederim canim,evet plan yapmak iyi geliyor..))) ve bu cumaya aldim bile randevuyu
cok hizliyim dimi..)))) yilmak yok yola devam

benimde 4.gun 2 tane dondurulmus tranferim oldu,simde sen oyle yazinca bende heyecan yaptim acaba 9 gun falan yapsammi test diye..
peki belirtilerin neydi canim,biraz anlatirmisin? benim hic belirtim olmayinca meraktan olecem..)))

Canım biraz ve ara ara kasıklarımda ağrılarım oldu ama belli belirsiz gibi,birde iştahım çok açık.Onun dışında diğer arkadaşların dediği gibi tutunma lekelenmesi yada bulantı gibi değişiklikler yok,herkeste farklı oluyor çünkü..Ğöğüslerimde gerginlik vardı ama aşırı değildi..Hakkınde hayırlısı olsun...

bız ıkı kere tup denedık ve tutmadı. bu sorun ıcınde tedavısı olmagı soylendı yanı hıcbır tedavı uygulanmadan esıme tup bebek denedık yanı merak edıyorum acaba tedavısı varmı bızım ebrıyolar cok yavas gelısıyo ve tarnsferden sonra gelısımlerı duruyo napıcamı bılmıyorum bıze de ferıjın dıye bı tup bebek merkezı tavsıye ettıler sımdı bır de orayı denıycez

Kızlar kimsenin testi yokmu bu gün yaa...insan pozitifi duydukça duyası geliyor...

cnm ben adetimin 3.günü baktırdım e2 ye 24.59 çıktıda 50 nin altında olmasını ıstıyoruz dedı merkez benımkı iyiymiş yani.o sırada şehir dışındaydım merkeze gıdemedım
adetımın 6.gunude merkeze gıdebıldım ve iğnelerime başladım bugun iğnelerımın 3.gunu.
cumartesı tekrar gıdıcem...tekrar bakarlar herhalde ???

insallah cnm dediğin gibi en kısa zaman da hepimiz kavusuruz bebeklerimize..ben aralıkta dondurulmuş denıcm irenbe de 2.de aynı sonuç olur ise ege tup e geçmeyi planlıyrm tekrar dondurulmşlarla rabbim hepimize hayrlar nasip etsin

cnm benimde adetin 2. günü e2 1. küsürdü şu anda adetimin 8. günü ve tedavimin 6. günü e2 sonucum 652 dendi dr. çok çok ii dedi

hayırlısı olsun canım işallah gerek kalmaz ege tüpe geçmeye dilerim bebeğin 2. denemnde seninle olur

inşallah herşey güzel olucak yarınıda sorunsuz geçirmeni dilerim. malesef bazı şanslı grup insan hemen hamile kaldığı için konuşmak kolay geliyr bu durum beni ve eşimi çok rahtsız ediyor tabi o erkek oldugu için daha rahat ben çok kafaya takıyorum insanların dangalaklıgını.bu tedavimi herkesle paylaşmama rağmen saçma şeyler söylüyrlar aman sen de çok ugraşıyorsun bebek için bırak diye neyse inşallah rabbim isteyen herkese vericek ben buna inanıyorum sen rahat ol lütfen herkonuda stress yapma şimdi ben 15 ekime geri gidebilsem transfer sonrası hiç kendimi kasmaz rahat rahat dinlenirdim malesef bu iş keşkelerle olmuyorgeçti zamanı geri gelmiyor birsonrakinde inşallah rahat olucam sıkıntı yapma süreci doğal haline bırak..bizde herkadın gibi doğal yoldan hamile kalsak hiç birşeye dikkat etmicz adet geçene kadar onun için unut transfer yaptırdıgını bak keyfine bebeklerinle ve mümkünse 2 tarnsfer yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…