rüzgarımmm sağol kuzum hep birlikte sevinelim inşallah.. insanın hayaında bazı işaretler vardır:)) sen farkında olmadan beklediğim o işaretlerden birini verdin bana anlatmak isterdim ama biraz uzun bi hikaye..Allahımm Meleklerimiz heppp yanımızda olsun inşallah:))pınarım allah sana sabır versin 10 kasımı seninle birlikte heyecanla
beklicez inşaallah mutlu haberlerini alırız allah yanında meleklerinde
elleri karnında olsun :) :)
ahhh ne güzel inşallah doğunca bıdıklar yine kabartsınlar koltuklarını:))Kızlar slmmm şimd geldim hastaneden e2 testim yapıldı ve ulturason muayenem yapıldı herşey süpermiş dr. sen çok mükemmel bi hastasın dio :)) merak yok çok soru yok ve herşeyin süper gidiyo dedi koltuklarım kabardı :))) yumurtalarım çok ii gelişmiş ve birazdan cetrotide iğnemi olmaya başlıycam cuma yeniden kontrol var e2 testi hayırlısı bakalım...
ahhh ne güzel inşallah doğunca bıdıklar yine kabartsınlar koltuklarını:))
saol pınarcım bende edicem birde tefriciye okuyorum Allah kabul etsin hepimizinkini...
e2 ne oluyor ki
kızlar benım gıbı esınde sperm sayısı azlıgı hareket azlıgı ve sekıl bozuklugu olan varmı lutfen paylasırsanız sevınırım merak edıyorum varsa esıne tedavı verılen varmı
herşeyde vardır bir hayır zamanı değilmis dediğin gibi
inşallah son denemen olur canım bu sefer kavuşursun bebeğine
gurbette daha da zor dur bu tedavi süreci allah yardımcın olsun
her istediğinde gidip kan testi yaptıramıyosun illa doktor gönderecek keşke tr de olsaydın son tedavini
burdaki doktorlar daha iyi ve anlayışlı
merhaba canlarım dün doktora gittik ve iğnelere başladık. bugün ikinci gün ama bir şiştim pir şiştim
benim daha önceden dondurulmuşlarım vardı biri iyi diğeri orta kalite diye biliyoduk ama meğer iyi bildiğimizde ikinci kalitedeymiş. nasıl çözücez bu sorunu bilmiyorum. neler neler yiyip içiyorum yok yani olmuyo bi türlüdoktora dhea kullanayım o zaman dedim hayır kesinlikle kullanma diyor. sabah akşam 1 kaşık bal,tarçın,çörek otu,polen ve arı sütü yiyorum bakalım onların faydası olacak mı. cumartesi kontrolum var hadi hayırlısı olur da inşallah Rabbim bu sefer yüzümüze güler.
5000lerdeydi cnm seninkidemi yüksek cnm:44:
çok üzgünüm cnm inşaallah bidahaki tedavinde gelir bebeğin bidahaki tedavi için plan yapmak insanı motive ediyo benim buseferki negatif olduğunda üzüldüm ama tekrar başlıyacağım için umutluyum senin dondurulmuş embriyoydu değilmi inşaallah bu seferki tedavilerimizde yüzümüz güler
transfer günü sayılmıyo cnm inşaallah günler su gibi akıp geçer ve pozitif sonucunu alırsın inşaallah evet yatmak çok sıkıcı gerçekten
abuşların seninledir inşaallah cnm ve seninle kalırlar doğunca resimlerini ekliyeceksin değilmi
bende gece uyuyamıyordum çekyat hertarafımı ağrıtmıştı bide sıcak basıyodu gece camı açıyodum ayaklarımı yıkıyodum gece serinlesin diye:44:
benimde 4.gun 2 tane dondurulmus tranferim oldu,simde sen oyle yazinca bende heyecan yaptim acaba 9 gun falan yapsammi test diye..
peki belirtilerin neydi canim,biraz anlatirmisin? benim hic belirtim olmayinca meraktan olecem..)))
Merhabalar tuba53,
Bizim de aynı durum söz konusu morfoloji 0 .Biz Ankara'dayız.İnternetten bu konuyu çok araştırdım ve bu konudan muzdarip birçok kişinin yorumlarını okudum ve çoğunluğu Prf.Dr.Kaan Aydos Hocadan bahsediyorlardı.Biz de ona gitmeye karar verdik ve mail yoluyla bizi yönlendirdi sperm ve kan tetkikleri yaptırdık,spermin dna hasar oranına bakacak ona göre tedavi uygulamasına başlanacak.Bu ayın sonunda da kendisiyle randevumuz var sonuçları değerlendirecek bakalım hayırlısı...
karasu ege tüp bebek te erdal aktan var kendisi benim doktorumdur, bir de aynı merkezde kaan bey var. ikisi de iyi doktorlar bence ... aynı zamanda ablamın da tüp bebek doktoruydu, ablam 6 yıl önce evladına kavuştu, şimdi benim sonucumu bekliyoruz, ben kendisinden memnunum ama tabi doktor kavramı göreceli bana göre, yine de görüşmeni öneriririm ne kaybedersi ki? işallah canım evladına en yakın zamanda hayırlısı ile kavuşursun
cnm ben adetimin 3.günü baktırdım e2 ye 24.59 çıktıda 50 nin altında olmasını ıstıyoruz dedı merkez benımkı iyiymiş yani.o sırada şehir dışındaydım merkeze gıdemedım
adetımın 6.gunude merkeze gıdebıldım ve iğnelerime başladım bugun iğnelerımın 3.gunu.
cumartesı tekrar gıdıcem...tekrar bakarlar herhalde ???
insallah cnm dediğin gibi en kısa zaman da hepimiz kavusuruz bebeklerimize..ben aralıkta dondurulmuş denıcm irenbe de 2.de aynı sonuç olur ise ege tup e geçmeyi planlıyrm tekrar dondurulmşlarla rabbim hepimize hayrlar nasip etsin
sağol canım bende sıkıldım nezaman çocuk diye ben 4 yıllık evliyim 2yıl biz istemedik
eşim şehir dışında işe girdi iki haftadangeliyodu
sonra eşimin fmf vardı gen ayıklama yaptıralım dedik ben hasta
olmadığım için yapılmadı testlerde ilaçlardan dolayı eşimde sperm hareketsizliği
çıktı nerden nereye .......çok heyecanlıyım yarın opum var allah ve melekler
bizimle olsun inşaallah kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?