kyrcım saol canım bilgin için bi de vajinit (mantar) ile ilgili bilgin varmı canım ya şu an var bende ve yarın transferim var bebişimin tutunmasına engel olurmu?
Ahhh cnm benim hiçbir fikrim yok maalesf. Ama birsey olsa, risk olsa doktorun mutlaka müdahale ederdi diye düşünüyorum. Normalde bende de çok olur, mutlaka bilirsin mantar için vajinal kremler var onları kullanırım. Ama suan durumun farklı ilaç olmaz sanırım, sen yarın sor yine doktoruna. Sakın sabun sürme, temizlik için sadece su kullan. Bir de hep kuru kalması lazım, iç çamaşırına sevmemesi için sürekli selpak koy sık sık değiştir. Bir de mantar ısla ve sıcak ortamları seviyor diye biliyorum. Ben bu fdurumlarda soğuk suyla yikayorum. Bunların faydası olur inşallah.
Cnm nolur bebeğin için aklını ferahlat, derin derin nefes al, vücudun oksijene doysun. Rahatlatın tüm hücrelerini, senin aklindaki her soru işareti vücudunu geriyor, bu da yarın alacağın bebeğin için çok kötü. Sakın ol nolur, birsey olmaz bebeğine de kendi kendine, Allaha guven, dua et. Ben de dua edeceğim senin için bu gece...
İyi varsınız kızlar, her gece bir niyetle dua etmeme vesile oluyorsunuz, bu da beni manevi olarak çok doyuruyor. Allah sizlerden razı olsun, gönlünüzün muradını nasip etsin her birinize