• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

kyrcım saol canım bilgin için bi de vajinit (mantar) ile ilgili bilgin varmı canım ya şu an var bende ve yarın transferim var bebişimin tutunmasına engel olurmu?

Ahhh cnm benim hiçbir fikrim yok maalesf. Ama birsey olsa, risk olsa doktorun mutlaka müdahale ederdi diye düşünüyorum. Normalde bende de çok olur, mutlaka bilirsin mantar için vajinal kremler var onları kullanırım. Ama suan durumun farklı ilaç olmaz sanırım, sen yarın sor yine doktoruna. Sakın sabun sürme, temizlik için sadece su kullan. Bir de hep kuru kalması lazım, iç çamaşırına sevmemesi için sürekli selpak koy sık sık değiştir. Bir de mantar ısla ve sıcak ortamları seviyor diye biliyorum. Ben bu fdurumlarda soğuk suyla yikayorum. Bunların faydası olur inşallah.
Cnm nolur bebeğin için aklını ferahlat, derin derin nefes al, vücudun oksijene doysun. Rahatlatın tüm hücrelerini, senin aklindaki her soru işareti vücudunu geriyor, bu da yarın alacağın bebeğin için çok kötü. Sakın ol nolur, birsey olmaz bebeğine de kendi kendine, Allaha guven, dua et. Ben de dua edeceğim senin için bu gece...

İyi varsınız kızlar, her gece bir niyetle dua etmeme vesile oluyorsunuz, bu da beni manevi olarak çok doyuruyor. Allah sizlerden razı olsun, gönlünüzün muradını nasip etsin her birinize

canım arkadaslarım

ve ben bugun aksam dayanamayıp testımı yaptırdım

Rabbime binlerce kez sukurler olsun ki 90,1 cıktı bhcg. :nazar: :nazar:

Darısı bu satırları okuyan tum arkadaslarımın basına.

kocam da ben de cok endıselıyız. cumartesı katlanacak mı dıye stres sardı sımdı de. doktorum hemen sevınmeyelım takıp edelım bakalım dedı. hep temkınlıdır zaten

Rabbim hepımızın yardımcısı olsun

yarın sabah ıstanbul yolcusuyum kocam keske gıtmeseydın dıyor ama yapacak bırsey yok. cuma aksamı evımıze donuyoruz.

o zamana kadar telf dan gırmeye devam edecegım

hepınızı opuyorum guzel anne adayları :16:
akşam akşam ağlattın beni çok çok tebrik ederim çokkkk sevindimmm hemde çokkk hayırlısı olsun sakın stres yapma ne olur git gel Allahıma emanet miniğin hiç bişey olmaz Allahın izni ile benn nasıl anlatayım bilemedim ama inan çokkk sevindim:))
ne olur dua et bizede darısı bizede olsun...

Cnm, cicegi burnunda annemiz, mavi boncukların yanına yazmak için sabirsizlaniyirum ama maalesef disardayim. Geç donerim eve, telefondan giriyorum nete, sabah ilk isim listeyi guncellemek olacak. Coook sevindim cnmmm, esim yanımda arkadaşıyla tavla oynuyor duşun halımı yazarken donmuş bana" kuzum ne sırıtıyorsun kendi kendine" diyor. Öpüyorum seni ve bebeğini;))))

Benim güzel bebisimin güzel teyzesi :)
Allahım insallah sana da yaşatsın bu sevinci. Canı gönülden dua ediyorum hepinize yemin ederim
İnsallah izmir grubu koca göbeklerimizin buluşuruz yüz yüze
Bizde seni öpüyoruz

akşam akşam ağlattın beni çok çok tebrik ederim çokkkk sevindimmm hemde çokkk hayırlısı olsun sakın stres yapma ne olur git gel Allahıma emanet miniğin hiç bişey olmaz Allahın izni ile benn nasıl anlatayım bilemedim ama inan çokkk sevindim:))
ne olur dua et bizede darısı bizede olsun...

Ah pınarım
İnan 1 saat ağladım sonucuma bakarak.oyle böyle değil bağıra bağıra ağladım
Sonra hastaneyi arayıp hata yoktur dimi bile dedim :(
Allahım sana da müjdelesin bebeğini güzel yürekli arkadasım
Bende umarım saglikla alırım kucağıma minikimi
En içten dualarım sizlerle :)
Benim minikimin arkadas haberlerini bekliyoruz

Benim güzel bebisimin güzel teyzesi :)
Allahım insallah sana da yaşatsın bu sevinci. Canı gönülden dua ediyorum hepinize yemin ederim
İnsallah izmir grubu koca göbeklerimizin buluşuruz yüz yüze
Bizde seni öpüyoruz

Ayyyy ayyyy ne güzel olur, pek de güzel olur. Evet yaaa kızlar (pınar ve cloudly) sıra sizde izmir grubunun tatlı anne adayları, sonra daaa ben. Ayyy coook heyecan yaptım şimdi. Oturmusuz kordonda denize karsı, elimizde portakal suları( kahve çay olmaz hamileyiz ya;))) ) eller koca göbeklerin üstünde oyyyyyyy oyyyyyyy oyyyyyyy değmeyin keyfimize;)))

canım arkadaslarım

ve ben bugun aksam dayanamayıp testımı yaptırdım

Rabbime binlerce kez sukurler olsun ki 90,1 cıktı bhcg. :nazar: :nazar:

Darısı bu satırları okuyan tum arkadaslarımın basına.

kocam da ben de cok endıselıyız. cumartesı katlanacak mı dıye stres sardı sımdı de. doktorum hemen sevınmeyelım takıp edelım bakalım dedı. hep temkınlıdır zaten

Rabbim hepımızın yardımcısı olsun

yarın sabah ıstanbul yolcusuyum kocam keske gıtmeseydın dıyor ama yapacak bırsey yok. cuma aksamı evımıze donuyoruz.

o zamana kadar telf dan gırmeye devam edecegım

hepınızı opuyorum guzel anne adayları :16:

alias canım ağlattın beni ya nasıl sevindim anlatamam, özellikle benim için büyük umut oldu, demekki çikolata kistiyle de hamilş olunabiliyormuş....işallah cnaım değerlenrin katlanarak artacak hiç merak etme sakinliğini korumaya çalış annesi, ayy gece gece süper bir haber :)))))) oleyyyyyyyyyyyyyy :)))))))

Ahhh cnm benim hiçbir fikrim yok maalesf. Ama birsey olsa, risk olsa doktorun mutlaka müdahale ederdi diye düşünüyorum. Normalde bende de çok olur, mutlaka bilirsin mantar için vajinal kremler var onları kullanırım. Ama suan durumun farklı ilaç olmaz sanırım, sen yarın sor yine doktoruna. Sakın sabun sürme, temizlik için sadece su kullan. Bir de hep kuru kalması lazım, iç çamaşırına sevmemesi için sürekli selpak koy sık sık değiştir. Bir de mantar ısla ve sıcak ortamları seviyor diye biliyorum. Ben bu fdurumlarda soğuk suyla yikayorum. Bunların faydası olur inşallah.
Cnm nolur bebeğin için aklını ferahlat, derin derin nefes al, vücudun oksijene doysun. Rahatlatın tüm hücrelerini, senin aklindaki her soru işareti vücudunu geriyor, bu da yarın alacağın bebeğin için çok kötü. Sakın ol nolur, birsey olmaz bebeğine de kendi kendine, Allaha guven, dua et. Ben de dua edeceğim senin için bu gece...

İyi varsınız kızlar, her gece bir niyetle dua etmeme vesile oluyorsunuz, bu da beni manevi olarak çok doyuruyor. Allah sizlerden razı olsun, gönlünüzün muradını nasip etsin her birinize

canım benim çok saol sende iyiki varsın can dostlarım benim ne iyi oldu sizleri bulmam inş bende 15 kasımda sizlere iyi haberi vereceğim teyzeleri eskiden aldığım bi kız bebek ayakkabım vardı onları çıkardım bu akşam üstü yatağımın üstünde kuranı kerim asılı onun üstüne koyuverdim girip çıkıp bakıyorum yarın bebeğimi alıp gelcem ya ayakkabılarını görsüm de sıkı sıkı tutunsun anneciğine diye :(((((

Ayyyy ayyyy ne güzel olur, pek de güzel olur. Evet yaaa kızlar (pınar ve cloudly) sıra sizde izmir grubunun tatlı anne adayları, sonra daaa ben. Ayyy coook heyecan yaptım şimdi. Oturmusuz kordonda denize karsı, elimizde portakal suları( kahve çay olmaz hamileyiz ya;))) ) eller koca göbeklerin üstünde oyyyyyyy oyyyyyyy oyyyyyyy değmeyin keyfimize;)))

ayyy işallah kızlar işallah ne güzel olur, kyracım hayal ettim de, ne kadar güzl olur, sohbet konumuz belli zaten "NAZLI BEBEKLERİMİZ" allahım ne olur göstersin bize o günleri hayırlısı ile işallah :))))

İnsallah canlarım
Haberleriniz gelsin beraber bebek alışverişine bile gideriz
Tabi bnm de bı aksilik çıkmasın ins

arkadaşlar çok sorum var size transferdne sonra kalanları dondurmak istiyoruz kaçının dondurulacağını onlar mı söylüyo biz mi diyoruz şu kadarını dondurun diye bide dondurma ücreti ne kadar istiyolar tecrübeli arkadaşlarım yardımcı olurmusunuz lütfen

merhaba derencim benimde bugün oldu 1 tane transfer ettiler geriye kalan kalitelileri donduruyolarmış ama yarın haber vericez dediler donmalarıyla ilgili bende onu anlamadım 6 tane kaldı acaba azalıcakmı bilmiyorum bide bir yıl ücretsizmiş seninde tedavin hayırlı olsun canım...

Ah pınarım
İnan 1 saat ağladım sonucuma bakarak.oyle böyle değil bağıra bağıra ağladım
Sonra hastaneyi arayıp hata yoktur dimi bile dedim :(
Allahım sana da müjdelesin bebeğini güzel yürekli arkadasım
Bende umarım saglikla alırım kucağıma minikimi
En içten dualarım sizlerle :)
Benim minikimin arkadas haberlerini bekliyoruz
akşam akşam benide hem güldürdün hem ağlattın ya Allah binlerce kere razı olsun senden mis kokulu kuzundan. ne diyeyim al kuzunu kucağına bitsin bu hasret
Rabbim dindirsin hasretimizi......

canım benim çok saol sende iyiki varsın can dostlarım benim ne iyi oldu sizleri bulmam inş bende 15 kasımda sizlere iyi haberi vereceğim teyzeleri eskiden aldığım bi kız bebek ayakkabım vardı onları çıkardım bu akşam üstü yatağımın üstünde kuranı kerim asılı onun üstüne koyuverdim girip çıkıp bakıyorum yarın bebeğimi alıp gelcem ya ayakkabılarını görsüm de sıkı sıkı tutunsun anneciğine diye :(((((

Cnmm benim, Allahım mınızın ayaklarına giydirmeyi nasip etsin o ayakkabıları. Ahhh teyzeleri yesin onun yumuk ayaklarını, biz hep burda beraberiz. Yolumuz aynı, umudumuz aynı, dileğimiz aynı. Bugün olmazsa yarın mevlam herbirimizi güldürecek inşallah. Gülerek git yarın bebeğini almaya, sonra da sıkı sıkı saril ona. Allahım izin versin o da sarılsın sıcacik annesine insallah

kızlar selam,

aliasın hamilelik haberini aldım gözü yaşlı burnumu çeke yazıyorum sizlere....:))) ( umarım hepimiz kendimiz için de böyle sevinç gözyaşları dökeriz)

bu sabah itibariyle bana bir şeyler olmaya başladı, belim ve kasıklarım ağrıyor, ve inanılmaz gazım var, ilaçlardan mı yoksa minik yerleşti de sinyal mi veriyor annesine bilemiyorum, ama içim kıpır kıpır oldu :))))

bir de kayınvalidem 2 gündür yüzün bir tuhaf diyor, yaşlı kadın yorumları da vardır ya...

bilmiyorum umarım bebeğim benimledir....umarım rabbim bize de mucizelerinden birini yaşatır ol der ve oluverir........

merhaba derencim benimde bugün oldu 1 tane transfer ettiler geriye kalan kalitelileri donduruyolarmış ama yarın haber vericez dediler donmalarıyla ilgili bende onu anlamadım 6 tane kaldı acaba azalıcakmı bilmiyorum bide bir yıl ücretsizmiş seninde tedavin hayırlı olsun canım...

berencim hayırlı olsun canım bebişin allahım onu sana bağışlasın herkesin yavrusunu anasına babasına bağışlasın canım benimde 8 yumurta toplandı 7 si işleme alınmış kaçı döllendi bilmiyorum ama 7 side döllendiyse 1 ni verecekler bana da 6 sı kalacak 2 tane vermiyolar konuştum da ikisi de tutarsa başları derde girer kurumumuzu kapatmaya kadar gider dedi sorumlu sekreter o yüzden tek transfer olacak canım bana da şimdi senin test tarihin ne transferin yapıldığı gün ayılıyomu

ben hayal edemiyorummmm kötüyüm üzgünüm olmuyo dinmiyo göz yaşlarım olmuyo olmuyo

alias canım ağlattın beni ya nasıl sevindim anlatamam, özellikle benim için büyük umut oldu, demekki çikolata kistiyle de hamilş olunabiliyormuş....işallah cnaım değerlenrin katlanarak artacak hiç merak etme sakinliğini korumaya çalış annesi, ayy gece gece süper bir haber :)))))) oleyyyyyyyyyyyyyy :)))))))

Tatlım hem sagda hem solda çikolata kıstım vardı bnm tedavi basında.aylarca geçsin diye dkh kullandım baktık geçmedi başladık tedaviye
Allahıma şükür 2.gun embriyosu olmasına rağmen tutunmuş annesine minigim
İnsallah güzel haberlerinizi alacağım ben inanıyorum siz de inanın
Ve koca göbeklerde buluşacağımız gunü bekliyorum :)

çok üzgünüm kimseyi üzmek değil amacım affola aliasss özellikle seni canıımm güzel annecik sadece çok ihtiyacım var dualarınıza
üzgünüm çıkıyorum...

akşam akşam benide hem güldürdün hem ağlattın ya Allah binlerce kere razı olsun senden mis kokulu kuzundan. ne diyeyim al kuzunu kucağına bitsin bu hasret
Rabbim dindirsin hasretimizi......

Âmin pinarcim
Ben de cok umutsuzdum hatırlarsan o yüzden Ltf siyril kötü duygulardan
Hatta esim götürmese ben yapmayacaktım test üzülmeyelim 2 gun daha diye
İyi duşun iyi olsun tatlım
Bak bnm de 2. Gun embriyosu farkımız tok. Neden olmasın senin minigim icinde?

Tatlım hem sagda hem solda çikolata kıstım vardı bnm tedavi basında.aylarca geçsin diye dkh kullandım baktık geçmedi başladık tedaviye
Allahıma şükür 2.gun embriyosu olmasına rağmen tutunmuş annesine minigim
İnsallah güzel haberlerinizi alacağım ben inanıyorum siz de inanın
Ve koca göbeklerde buluşacağımız gunü bekliyorum :)

amin canım işallah işallah, bak gördünmü ilk başta üzülmüştün 2. gün embryosu diye bak nasıl oldu...

rabbim yeterki istesin...kendine ve bebişine çok iyi bak canım, öpüyorum seni ve kuzunu ;:)))

pınarcım can yoldaşım sakın ama sakın moralini bozma abuşları üzüyorsun bak, ben inanıyorum olacak rabbimin izniyle bu kez son olacak..

ne kadar üzmüştün kendini transfer günü bak aliasın da 2. gündü transferi şükürler olsun aldık güzel haberi ondan şimdi sıra bizde ......lütfen umudunu yitirme olur mu????

Back