• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

hayırlısı olsun canım işallah gerek kalmaz ege tüpe geçmeye dilerim bebeğin 2. denemnde seninle olur

inşallah cnm benim inşallah umarım ki sizden pınarla birlikte güzel hbrler alırız ve mutlu oluruz.. bakalım dondurulmuşlarla nasıl geçicek tedavi ben kendimi allahtan çabuk topladım üzüntüm 1 gun sürdü buarada irenbenin embryalog alman hastanesinin ilk tup bebek ekibnden transfer olmuş izmir e inşallah hepimz adına güzel günler yakındır ...

slm arkadaslar
bugunki negatiften sonra biraz kendime geldim,iyiyim sukur
ise gittim calistim,cok yogundu allahtan ki kafam dagildi
bu arada hastaneden hemen bi randevu kopardim bu cuma icin..))
cuma gunu belli olacak

KYR canim lutfen beni aralikta basliyacak olarak degistirirmisin? simdiden tesk.ederim canim

insallah hersey yolunda gider ve 12.gunun sonunda positif 9.ayin sonundada anne olursun tatlim..))

çok saol tatlım hepimiz için inşallah .8 yumurtam toplanmıştı 7 si işleme alınmış ve herşeyin çok güzel gittiğini söylediler bugün yarın bekliyoruz dediler çok heyecanlıyım :))))))))))

bız ıkı kere tup denedık ve tutmadı. bu sorun ıcınde tedavısı olmagı soylendı yanı hıcbır tedavı uygulanmadan esıme tup bebek denedık yanı merak edıyorum acaba tedavısı varmı bızım ebrıyolar cok yavas gelısıyo ve tarnsferden sonra gelısımlerı duruyo napıcamı bılmıyorum bıze de ferıjın dıye bı tup bebek merkezı tavsıye ettıler sımdı bır de orayı denıycez

Hakkınızda hayırlısı olsun.Kaan Hoca spermin yapısının ve kalitesinin, yumurtayı döllemede, oluşan embriyonun tutunmasında ve oluşan gebeliğin düşükle sonuçlanma durumlarında önemli etkisinin olduğunu söyledi. Zaten çok zor süreçlerden geçiyoruz o nedenle bir de bu duruma baktırmak istiyoruz.

arkadaslar az once dus yapmistim,dusta soylemesi ayip afedersiniz ama akintiyla birlikte resmen parcalar geldi
acayip sasirdim,elim ayagim titredi resmen
size soyle tarif edebilirim akintinin icinde fasulye buyuklugunde parcalardi ya
acaba boyle bisey yasadinizmi?
doktoruda arayamam bu saate korktum valla

arkadaslar az once dus yapmistim,dusta soylemesi ayip afedersiniz ama akintiyla birlikte resmen parcalar geldi

banada aynısı oldu canım kca koca et parcası gıbı adet oldum

korkma canım korkma banada olmuştu....

pinarcim nasilsin tatlim,mutlu sona yaklasiyorsun ..))
aklima ne geldi biliyormusun malum eylul-ekim topigini sen actin ya
benim transferde kasim sonu-aralik basi gibi denk geliyor,bu durumda ben burda devam edebilirmiyim musade varmi..)))):1::1::1::1:

isin sakasindayim maksat halini hatrini sormakti bu soruyuda oyle araya skistirdim..)):16::16::16:

canlar merhabalar.. bugün haber yok sanırım.. herkesin tedavisi yolunda gidiyordur inşallah.. bende yarın kontrole gidicem inşallah kalp atışlarını duyarız, bebeğimizi görürüz.. dualarınızı bekliyorumm çok heyecanlıyımmm :18:

pinarcim nasilsin tatlim,mutlu sona yaklasiyorsun ..))
aklima ne geldi biliyormusun malum eylul-ekim topigini sen actin ya
benim transferde kasim sonu-aralik basi gibi denk geliyor,bu durumda ben burda devam edebilirmiyim musade varmi..)))):1::1::1::1:

isin sakasindayim maksat halini hatrini sormakti bu soruyuda oyle araya skistirdim..)):16::16::16:
ayyy aşk olsun eğer gidersen çok üzülürüm bi sürü arkadaşımız var kasım aralık ayında sende bizimle kalacaksın ona göre:))
inşallah hepimiz için mutlu son olsun:))

canlar merhabalar.. bugün haber yok sanırım.. herkesin tedavisi yolunda gidiyordur inşallah.. bende yarın kontrole gidicem inşallah kalp atışlarını duyarız, bebeğimizi görürüz.. dualarınızı bekliyorumm çok heyecanlıyımmm :18:
ne mutlu heyecanlar bunlar sağlıkla duy inşallah pıt pıtlarını...

ayy ne guzel heyecanlisindir ,insallah kalp atisinida duyacaksin,tepik atisinida hissedeceksin,dogum sansinida cekeceksin veeee kucaginada alacaksin allahin izniyle tatlim
dualarim seninle nec86

Back