2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

canım tebrik ederim birgünle farklı bir sonuç çıkmaz gözün aydın inşallah darısı hepimizin başına rabbim tamamına erdirsin herkesin sonucu pozitif olsun inşallah

canım inşallah bugün olduğu gibi yarında pozitifi grürsün...

[QUOTE=tuana022
Canim cok sagol,ugrastiricak anlasilan bizi bu kuzucuklar:)cuma kntrole gidicem cnm insallah hersey yoluna giricek,sagolasin

[QUOTE=tuana022
Canim cok sagol,ugrastiricak anlasilan bizi bu kuzucuklar:)cuma kntrole gidicem cnm insallah hersey yoluna giricek,sagolasin

pınarcım minişlerine verdiğin isim çok sevimli nasıl gidiyor beklemek bende sabırsızlanıyorum artık rabbim cümlemize sabır versin

pınarcım minişlerine verdiğin isim çok sevimli nasıl gidiyor beklemek bende sabırsızlanıyorum artık rabbim cümlemize sabır versin
:)) sağol canım değişik bi isim oldu aşkım sağlsun...şimdilik bişey yok sanırım son günler hareketli heyecanlı geçer. sen nasılsın senin nasıl gidiyor...

Neccim ben isteydim,ogle yemegi donusu wcye ugrayinca gordum,ama agrili bi hsonu gecirmistim acikcasi,stres yapmamaya gayret ediyorum ben de yonetici pozisyonundayim yani benim de buyuk cocuklarim var:)ama bence oolacagi varmis ya,igne oldum,prsembe bi daha olucam,bhcg 17 bin kusur cikti,sen benden daha ileridesin,sen yasamayacaksin bence korkma ltfn,oyle iste...

Valla haklisin cnm aciyo ama umrumda degil:)resmen igneden snra bacagim tutuldu:)
Abuslara kivi yedir diyorlarki pek faydali imis ben de alicam yrn:)

Bugün transferimin 10. günü ve dayanamayıp kan testi yaptırdım. Sonuç negatif.
Dünya yıkıldı da altında kaldım sanki...

Canim cokk uzuldum Allah sabir versin druna hbr verdin mi

Haber vermedim. Normalde test günüm Çarşamba günüydü. Daha 2 gün vardı yani. Çarşamba günü hastaneye, doktorumun yanına gideceğim. Mecburen tekrar yaparlar sanırım testi. İkinci kez negatifi görür, sonra da doktorla bundan sonra ne yapılacak konusunda konuşuruz sanırım..

Bugün transferimin 10. günü ve dayanamayıp kan testi yaptırdım. Sonuç negatif.
Dünya yıkıldı da altında kaldım sanki...

Slm arkdsm walla bravo sana dur bakalim daha erken bende yaptrmk istedim fakat dr kizdi yaa hamile isen ve sen kendini uzuyrsun belkide bosyere 10.gun sonucu yaniltabiliyorms drm soylemisti bal nenim de ilk denemem ve negatf simdi buay tekrar dondrlms denicem sakin ol ilkgunbenim de dunya basima yikildi resmn ama 5.gun bugn kendimi cok iyo hissediyorm stress yok rabbim hakkimzda hayrlisini versin 2gun sonra tekrar baktir hamile olabilirsn raht ol

Çok sağol desteğin için arkadaşım ama iki gün sonra pozitif çıkması mucize falan olur sanırım. Mucizeler de genelde beni pek bulmazlar...
Sana bir şey sormak istiyorum. Benim 1 adet dondurulmuş embriyom var. Dondurulmuşları hemen bir sonraki ay koyuyorlar mı, yoksa bir süre bekletiyorlar mı? Yazdığından anladığım kadarıyla hemen bu olacağım adetin arkasından koyabilirler sanırım?

cnm uzme kendını neler okudum kk da ben. crs yaptır tekrar testını. şnsallah pozitif cıksın

İnşallah ama hiçbir şey umut etmek istemiyorum. Hayal kırıklığı mahvediyor beni. Nasıl tarif edeyim bilemiyorum.

Ne güzel bak su gibi geçmiş, geçer arkadaşım kalan da geçer. Dualarımızdasın, Allahım sabır versin...

Arkadasm dr la tlfnla gorstuk ok hemn baslayabilirz dedi istnbldaki dr da ayni seyi soyledi hic bekleme dondurulmslari dene dedi bakalim aralbey carsmba ne der kontrlden sonra bilmiyrm eger hersy normal ise benim transfer 16 17 kasm gibi olur insallh bu sefer yuzumz guler buarada benm 2.denemem senve beklemekmi dogru birkac ay??buara da sadece ilac icicekmism igne yok yani irenbenin iyibir merkz oldugunu soyleyen cok benim etrafmda umarim bu sefer olur arkadsm!!buarada ben cok stress yaptim herks o kadar merakli ki amlatamam yaa etrafmda tuhf insanlar var aa biz kornmayi birktik ilk denemede hamile kaldim diyen kimseye soylememe ragmen tedavide oldugumu cok meraklilar cok silildm ben arkadaslarm bu sacma insanlardn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…