brnde bir izmirli olarak üstüme alındımTedavin hayırlı olsun cnm, listedeki durumunu değiştidim.
Cnm sıkma canını bunu yaşayan çok anne var, doğuma kadar yaşayanlar bile var. Sen olumlu düşünmeye, bebeğine destek olmaya çalış. Bütün hormonlarımız beynimiz tarafından kontrol ediliyor. Nolur moralini yüksek tut. İyi haberlerini yaz ki biz de rahatlayalım.
Kyrcim cok sagol canim kan testim iyiymis ben pek anlayamiyorum ama dr oyle dedi,cuma kontrole cagirdi.bu arada benim tum ailem izmirde ben de izmir dogumluyum,hemsehriyiz demi:) senin bana yakin gelmenin sebebi bu olsa gerek:)
kızlarrr ıdrar testı yaptım vee pozıtıf cıktııııııı dogrumudur sızce herkese soruyorum cok merak edıyorummm cunku kan tahlılı gunum yarın ama dayanamadım yaptım.ılaclardan fln boyle cıkmazz dımı???????nolur cevap yazınnn
kızlarrr ıdrar testı yaptım vee pozıtıf cıktııııııı dogrumudur sızce herkese soruyorum cok merak edıyorummm cunku kan tahlılı gunum yarın ama dayanamadım yaptım.ılaclardan fln boyle cıkmazz dımı???????nolur cevap yazınnn
:)) sağol canım değişik bi isim oldu aşkım sağlsun...şimdilik bişey yok sanırım son günler hareketli heyecanlı geçer. sen nasılsın senin nasıl gidiyor...pınarcım minişlerine verdiğin isim çok sevimli nasıl gidiyor beklemek bende sabırsızlanıyorum artık rabbim cümlemize sabır versin
tubacım Allah sabır versin inşallah bebeğin seni bekletmeden gelir..
eloncum canım stres yapmamaya çalış elbette zor bir durum.. kesinlikle testin pozitif çıkmasıyla heyecan korku bitmiyormuş kucağımıza alana kadar devam.. inşallah sorun çıkmamıştır.. kan tahlilin sonucu nasıl.. kanama birden mi oldu? sinirlenip gerildin mi? bende öğretmenim bazen çocuklara kızıyorum sonra da korkuyorum ya bişey olursa diye :s
beydam 8 yumurta iyi cnm yeterki kaliteleri iyi olsun inşallah öyledir..
alias, pınar, cloudy ve transferi olan diğer arkadaşlar ha gayret inşallah bebişlerinizin anneleriyle olduğunu öğreneceksiniz.. çok dikkat edin kendinize..
coooook sevındım Rabbım 9 ay senı ve melegını korusun ve saglıkla kavustursun ınsallah
asıl ben senin yaramaz sıpanı yerimmmmm:))) bırakmayacaksın tabi kuzunda seni bırakmayacak Allahın izni ile için ferah olsun ne olur....
toton biraz acıyacak ama değer ne güzel randevunda öne çekilmiş ayy çok mutlu cidden...
bizim abuşlarda yüzümüzü güldürür inş.
isim babaları babaları:))
canım inşallah bugün olduğu gibi yarında pozitifi grürsün...
Bugün transferimin 10. günü ve dayanamayıp kan testi yaptırdım. Sonuç negatif.
Dünya yıkıldı da altında kaldım sanki...
Canim cokk uzuldum Allah sabir versindruna hbr verdin mi
Slm arkdsm walla bravo sana dur bakalim daha erken bende yaptrmk istedim fakat dr kizdi yaa hamile isen ve sen kendini uzuyrsun belkide bosyere 10.gun sonucu yaniltabiliyorms drm soylemisti bal nenim de ilk denemem ve negatf simdi buay tekrar dondrlms denicem sakin ol ilkgunbenim de dunya basima yikildi resmn ama 5.gun bugn kendimi cok iyo hissediyorm stress yok rabbim hakkimzda hayrlisini versin 2gun sonra tekrar baktir hamile olabilirsn raht ol
cnm uzme kendını neler okudum kk da ben. crs yaptır tekrar testını. şnsallah pozitif cıksın
Ne güzel bak su gibi geçmiş, geçer arkadaşım kalan da geçer. Dualarımızdasın, Allahım sabır versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?