Kızlar, hastalandım. Bu akşam itibari ile 3. denemem fiziksel olarak başladı. 3kasımda doktorcuğumla görüşeceğiz, muayene edip iğnelere başlatacak. Ayyy 2 gün sonra başlasın cnm yumurtalarımın büyüme telaşı:)))
Allahım inşallah bu 9 ayımın son adeti olur... Bu gece bunu düşünerek edeceğim dualarımı...
ALLAHIM EVLATLARIMIZI HAYIRLA, SAĞLIKLA, HUZURLA BAĞIŞLA BİZLERE...
SEN OL DEMEDEN OLMAZ HİÇ BİRŞEY, SEN İZİN VERMEDEN KAVUŞMAZ GECE SABAHA, DOĞMAZ GÜNEŞ...
İZİN VER RABBİM GECEMİZ SABAH OLSUN, SANA AÇILAN ELLERİMİZ BEBEKLERİMİZE DOKUNSUN...
haydi gözün arkadaşım regl olmuşsun çok sevindim, işallah bu 9 ay boyunca göreceğin son regl olur. ayyy heyecanlandım vallaha aktif tedavi dönemi başlamış HAYDİ BAKALIM BÜYÜSÜN GÜZEL GÜZEL KYRANIN YUMOŞLARI :)) sonra güzel güzel döllenip, embryo olsunlar sonra da sımsıkı tutunsunlar anneciklerine hiç bırakmasınlar kyramızı ... :)
canım benim üzerimde senin de hakkın çok gerçekten .... dularımız seninle, çıkacağın bu yolculukta rabbimin sürekli senin yanında olmasını dilerim. allah yardımcın olsun sonu bebekli olsun İŞALLAHHHHH ..........
PINARRRRRRRR HAYDİ KYRANIN BAŞININ ETİNİ YİYELİM :))))))))