2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Ne güzel bak su gibi geçmiş, geçer arkadaşım kalan da geçer. Dualarımızdasın, Allahım sabır versin...

Arkadasm dr la tlfnla gorstuk ok hemn baslayabilirz dedi istnbldaki dr da ayni seyi soyledi hic bekleme dondurulmslari dene dedi bakalim aralbey carsmba ne der kontrlden sonra bilmiyrm eger hersy normal ise benim transfer 16 17 kasm gibi olur insallh bu sefer yuzumz guler buarada benm 2.denemem senve beklemekmi dogru birkac ay??buara da sadece ilac icicekmism igne yok yani irenbenin iyibir merkz oldugunu soyleyen cok benim etrafmda umarim bu sefer olur arkadsm!!buarada ben cok stress yaptim herks o kadar merakli ki amlatamam yaa etrafmda tuhf insanlar var aa biz kornmayi birktik ilk denemede hamile kaldim diyen kimseye soylememe ragmen tedavide oldugumu cok meraklilar cok silildm ben arkadaslarm bu sacma insanlardn

İnşallah arkadaşlar. Çok teşekkür ederim. Ne diyeyim bilmiyorum. Kendimi saçmasapan, bomboş hissediyorum. Her şey gönlünüzce olsun inşallah.

Bugün transferimin 10. günü ve dayanamayıp kan testi yaptırdım. Sonuç negatif.
Dünya yıkıldı da altında kaldım sanki...

canım uzulme bende bugun aldım olumsuz sonucu ne yapalım kısmet degılmıs zamanı gelmemıs daha demek kı yıne denıycez yılmak yok

bende bugün itibariyle ignelere basladim hayirlisiyla bu benim 4.denemem 6 yil önce 3. denememde bi kizim oldu simdi ikincisi icin yine yola ciktik allahtan önce hic olmayanlar icin sonrada kizima kardes icin herzaman dua ediyorum insallah hepimizin actigi eller bos dönmez bende 6 yil aradan sonra baya heyecanliyim sonuclari buraya yazacagim dualarinizda benide unutmayin ben öncelikle annelik duygusunu herkese tattirmasini diliyorum allahtan sonrada kendim icin diliyorum allah yar ve yardimciniz olsun

Evet tatlım ama sabah 8 de ist a gidiyorum merkez ist da yaptir dedi ama imkansız direk otele egitime gireceğim .4 u aksamı da otelden havaalanına
Doktorum da o zaman 5 ini bekle dedi
3ünde yaptırsan cnm olmazmı?inşaallah pozitiftir inşaallah bebeğin seninledir

cnm tedavin için erken değilmi bende dondurulmuşlarla başlıcam d.kontrol hapınıda uzatıcam biraz kasım sonuna denk gelicek transfer büyük ihtimalle doktor bana 1ay yeterli demişti

canım cok saol ınsallah rabbım ısteyen herkese versın
inşaallah bizde kavuşucaz hayırlısıyla bebeklerimize cnm

slm kızlar ben kk ya yeni üye oldum 9 yıllık evlıyım ve tedavıye bu ay sonu başladım çok ama çok heyecanlıyım ALLLAH herkesin gönlüne gore vrsin
aramıza hoşgeldin inşaallah bu tedavinle gelir bebeğin

çok sevindim cnm yaramaz biraz üzdü seni ama seninle kalıcak inşaallah bırakmıcak hayırlısıyla

Ayyyy inşallah doğrudur. Şöyle yaaa yaşayın kızlar... yarın sabah heyecanla gireceğim nete kan testlerinizin de pozitif olduğunu duymak için. Allahım sana şükür...

çok üzüldüm cnm inşaallah bidahaki denememizde kavuşuruz bebeklerimize

aramıza hoşgeldin cnm inşaallah bu seferki tedavindede kızının kardeşi gelir hayırlısıyla

Kızlar, hastalandım. Bu akşam itibari ile 3. denemem fiziksel olarak başladı. 3kasımda doktorcuğumla görüşeceğiz, muayene edip iğnelere başlatacak. Ayyy 2 gün sonra başlasın cnm yumurtalarımın büyüme telaşı:)))

Allahım inşallah bu 9 ayımın son adeti olur... Bu gece bunu düşünerek edeceğim dualarımı...

ALLAHIM EVLATLARIMIZI HAYIRLA, SAĞLIKLA, HUZURLA BAĞIŞLA BİZLERE...
SEN OL DEMEDEN OLMAZ HİÇ BİRŞEY, SEN İZİN VERMEDEN KAVUŞMAZ GECE SABAHA, DOĞMAZ GÜNEŞ...
İZİN VER RABBİM GECEMİZ SABAH OLSUN, SANA AÇILAN ELLERİMİZ BEBEKLERİMİZE DOKUNSUN...

benim kuzular iyi...büyüğü zaten okula gidiyo..defne ise beni çok yoruyo...bütün günüm onunla geçiyo..hadi senin kuzularda hayırlısıyla gelsinde büyümelerinide buradan konuşalım inşallahhhh....

canım hayırlı olsun tedavin inş herşey çok güzel olur.RABBİM bu yolda el açanların dualarını kabul etsin inş bende bu ay dinlenip önümüzdeki ay 2 tane dondurulmuşum inş sağlıklı bir şekilde çözülürlerse yoluma onunla devam edeceğim.

canım tedavin hayırlı olsun...inş rabbim sesini duyar dualarını kabul eder sana hayırlı bir evlat nasip eder...tüm isteyen harkesede inş...

canım lütfen bozma moralini diğer topikte bir arkadaş vardı senin gibi 10. yaptırdı negetif çıktı çok üzüldü sonra 12.gün tekrar yaptırdı sonuç pozitif oda çok şaşırdı şimdinen moralini bozma canım herşey değişebilir.

kyrcım çok güzel bir haber bu:)çok heyecanlı çok güzel bir döneme giriyorsun,inşallah yumurtaların da güzel güzel büyür serpilir,zaten her zaman konuştuğumuz gibi kaç tane toplandığının kaç tane döllendiğinin hiç bir önemi yok,Allah ona can verecekse tek embriyo da olsa veriyor(bknz:ben:) )Bu tedavinle hasretini çektiğimiz bebiklerine kavuşmanı diliyorum Allahtan canım,biz de seni öpüyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…