canımmm eveet test günümüzde aynı dimi?? 14. güne denk geliyor.. ayy ne güzell.. inşallah tek farkımız olur benim bebeğim 1 tane, senin 2 tane :))
nec pınarla ben de senin gibi sonuç alırız işallah bugün 5. günü bitirmek üzereyiz o halde :))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımmm eveet test günümüzde aynı dimi?? 14. güne denk geliyor.. ayy ne güzell.. inşallah tek farkımız olur benim bebeğim 1 tane, senin 2 tane :))
nec pınarla ben de senin gibi sonuç alırız işallah bugün 5. günü bitirmek üzereyiz o halde :))))
aboww 5 denince ne çok geliyo. ben hiç anlamadım çok çabuk geçti hoş asl daha yeni başlyo heyecannec pınarla ben de senin gibi sonuç alırız işallah bugün 5. günü bitirmek üzereyiz o halde :))))
tubacım Allah sabır versin inşallah bebeğin seni bekletmeden gelir..
eloncum canım stres yapmamaya çalış elbette zor bir durum.. kesinlikle testin pozitif çıkmasıyla heyecan korku bitmiyormuş kucağımıza alana kadar devam.. inşallah sorun çıkmamıştır.. kan tahlilin sonucu nasıl.. kanama birden mi oldu? sinirlenip gerildin mi? bende öğretmenim bazen çocuklara kızıyorum sonra da korkuyorum ya bişey olursa diye :s
beydam 8 yumurta iyi cnm yeterki kaliteleri iyi olsun inşallah öyledir..
alias, pınar, cloudy ve transferi olan diğer arkadaşlar ha gayret inşallah bebişlerinizin anneleriyle olduğunu öğreneceksiniz.. çok dikkat edin kendinize..
aboww 5 denince ne çok geliyo. ben hiç anlamadım çok çabuk geçti hoş asl daha yeni başlyo heyecan
Hoşgeldin, haklısın başlarda hep böyle. Ama bizimle unutursun heyecanını... Bilgilerini yazarsan ekleyelim seni de listemize. Bu arada denemen hayırlı uğurlu olsun...slm kızlar ben kk ya yeni üye oldum 9 yıllık evlıyım ve tedavıye bu ay sonu başladım çok ama çok heyecanlıyım ALLLAH herkesin gönlüne gore vrsin
Oleyyyyyy ayyyy süper hadi inşallah arkadaşım. Günlerdir o kadar hasretiz ki hamiş haberi almaya bize silik çizgi de yeter:))))herkese iyi akşamlar kızlar yarın test gunum evde idrar testi yaptım 2 çızgi çıktı biri biraz silikti çok heycanlıyım sabah nasıl olucak merak ediyorum
ahh canım benim ne iyi yaptın nasıl kuzucukların umarım iyilerdir. ben 5 günü çok rahat geçirdim şükür dileğim kaln günleriminde böyle geçmesi ve sonra gelsin ikizler ayyyy bak şimdi çok heyecanlandımpınarcım selam tatlım..sırf seni merak ettiğimden bir bakayım dedim..sanırım transferin olmuş..test günün de 10 kasımmış..hadi hayırlısı bakalım..stress yok..sakın haa..kendini de çok dinleme..inşallah bu sefer bebeğin seninle canım...
amin çok teşekkürler...cok saol canım ınsallah ocak dakı denemem den olumlu sonuc alırım sonuc bekleyen arkadaslarda ınsallah pozıtıf sonuclar alırlar
Ne güzel bak su gibi geçmiş, geçer arkadaşım kalan da geçer. Dualarımızdasın, Allahım sabır versin...aboww 5 denince ne çok geliyo. ben hiç anlamadım çok çabuk geçti hoş asl daha yeni başlyo heyecan
inş kuzumm öle olsun su gibi geçsin su gibi temiz coşkulu bi haber vereyim sizlere. DUALARINIZ İÇİN BİNLERCE KERE AMİNN DİYORUM HEPİMİZ İÇİN...ALLAH RAZI OLSUN.....Ne güzel bak su gibi geçmiş, geçer arkadaşım kalan da geçer. Dualarımızdasın, Allahım sabır versin...
herkese iyi akşamlar kızlar yarın test gunum evde idrar testi yaptım 2 çızgi çıktı biri biraz silikti çok heycanlıyım sabah nasıl olucak merak ediyorum
alias canım nasılsın, ağrıların varmış işallah tutunma ağrısıdır canım benim senin de test günün sarkmış biraz geç oldun güç olmasın canım, işallah iyi haberler verirsin bizlere
tubacım Allah sabır versin inşallah bebeğin seni bekletmeden gelir..
eloncum canım stres yapmamaya çalış elbette zor bir durum.. kesinlikle testin pozitif çıkmasıyla heyecan korku bitmiyormuş kucağımıza alana kadar devam.. inşallah sorun çıkmamıştır.. kan tahlilin sonucu nasıl.. kanama birden mi oldu? sinirlenip gerildin mi? bende öğretmenim bazen çocuklara kızıyorum sonra da korkuyorum ya bişey olursa diye :s
beydam 8 yumurta iyi cnm yeterki kaliteleri iyi olsun inşallah öyledir..
alias, pınar, cloudy ve transferi olan diğer arkadaşlar ha gayret inşallah bebişlerinizin anneleriyle olduğunu öğreneceksiniz.. çok dikkat edin kendinize..
elon canım sakin ol Allahıma emanet kuzucuğun . hiç bir şey olmaz Allahın izni ile kanama ço normal iğneyle dinlenmeyle geçiyo .geçmese bile kanaması olup doğum yapan çok insan var bu sitede içini ferah tut ne olur.
elon canım sakin ol Allahıma emanet kuzucuğun . hiç bir şey olmaz Allahın izni ile kanama ço normal iğneyle dinlenmeyle geçiyo .geçmese bile kanaması olup doğum yapan çok insan var bu sitede içini ferah tut ne olur.
Pinarcim sen ne kadar icten ve pozitifsin,cok sagol,sarsici bir gundu ama kan testim 17bin kusur cikti,dr iyi dedi 2 tane igne verdi,bir de11 kasim olan kontrol gunumu bu cumaya cekti,kuzucugumu birakmayacagim canim:)senin de abuslarin gozlerinden operim:))bayildimm super isim olmus:))
asıl ben senin yaramaz sıpanı yerimmmmm:))) bırakmayacaksın tabi kuzunda seni bırakmayacak Allahın izni ile için ferah olsun ne olur....Pinarcim sen ne kadar icten ve pozitifsin,cok sagol,sarsici bir gundu ama kan testim 17bin kusur cikti,dr iyi dedi 2 tane igne verdi,bir de11 kasim olan kontrol gunumu bu cumaya cekti,kuzucugumu birakmayacagim canim:)senin de abuslarin gozlerinden operim:))bayildimm super isim olmus:))
Tedavin hayırlı olsun cnm, listedeki durumunu değiştidim.
Cnm sıkma canını bunu yaşayan çok anne var, doğuma kadar yaşayanlar bile var. Sen olumlu düşünmeye, bebeğine destek olmaya çalış. Bütün hormonlarımız beynimiz tarafından kontrol ediliyor. Nolur moralini yüksek tut. İyi haberlerini yaz ki biz de rahatlayalım.
Kyrcim cok sagol canim kan testim iyiymis ben pek anlayamiyorum ama dr oyle dedi,cuma kontrole cagirdi.bu arada benim tum ailem izmirde ben de izmir dogumluyum,hemsehriyiz demi:) senin bana yakin gelmenin sebebi bu olsa gerek:)