slm arkadaslar 10 gündür falan yazamadım şehır dısındaydım.herkez iyidir umarım geçmişi okuyamadım ...
ben bugun merkeze gıttım ve iğnelere başladım bı yaramazlık yok şimdilik çok şükür...
herkesi öpüyorummm
Tedavin hayırlı olsun cnm, listedeki durumunu değiştidim.
Arkadaslar mrb
Oncelikle negatif sonuc alan tum arkadaslarima kolaylik ve sabir diliyorum,pozitiflere de hayirli olsun diyorum.
Ben suan hastanedeyim,kanama gibi bisey oldu,tam olarak kanama degil pembe-kirmizi lekelenme.drum bhcg istedi,simdi de bi igne yazicaklar ama dru bekliyorum yemekte imis.kani verdim 2saate cikicak,dusunme yetenegimi kaybetmis durumdayim suan,yok ya saglikla kucagina alana kdr bana huzur yok,suan 6hftaligim,iste bende hbrler boyle...
Cnm sıkma canını bunu yaşayan çok anne var, doğuma kadar yaşayanlar bile var. Sen olumlu düşünmeye, bebeğine destek olmaya çalış. Bütün hormonlarımız beynimiz tarafından kontrol ediliyor. Nolur moralini yüksek tut. İyi haberlerini yaz ki biz de rahatlayalım.
Slm arkadaslrm benim gibi sonuc negatf olan butun arkadaslarima gecmis olsun !sonuc bekleyen ve tedaviye baslayn herkesede hayrli olsn insallah..kizlar ben carsmba gunu tekrar basliyrm tedaviye buayda dondurulmslari denicez ilk anda cokuzulmustum ama dondrlmuslar oldugu icin biraz rahatim acikca ilk tedavidn sonra 4gun yattim annem ve esim cok sikti beni stres fazlaydi bunda daha raht olucm insallh sizden dua istiyrm benide unutmayn !!Buarada kyr cm srnin trnsfer nezaman ben yine irenbede deniyorm 2.oluck busefer 2transferde anlastik rabbim hepimizn yuzunu guldursun kucaklarimizi doldursun
Cnm maşallah bu ne hız. Hayırlı olsun, doktorun elbet en iyisini bilir ama bu kadar çabuk normalmiymiş? Ben de çoook hızlı hareket ettim bu süreçte, hep kafama takılıyor, acaba daha mı çok ara vermeliydim diye. Ne dedi doktorun bu konuda. Gerçi senin dondurulmuş denenecek, ilaçları az o denemenin ama sordun mu doktoruna, vücudun hemen olmasına hazır mı diye? İrenbede olmana da sevindim, hakkında hayırlısı, eee sen çarşamba başlayacaksan aynı zamana gelecek süreçlerimiz sanırım. Ben bugün yarın hastalanacağım bekliyorum. 3kasımda randevumuz var Ahmet Beyle, muayeneden sonra sanırım iğnelere başlarız. Geçen görüşmemizde 20 kasım gibi herşey bitmiş olur dedi. Bakalım yaşayıp göreceğiz.
hımm seninde bizim gibi uzamış tarih aslınsa ayın 8 de benim test tarihi ama bayram nedeni ile doktor 10 da yaptır dedi.biz hep testleri buradaki hastanede yaptırmıştık ilk defa merkezde yaptıralım dedik onlara ayın 10 u dedi:)) eşim bekleyelim diyo ama bakalımmm bekleyebilecek miyiz .hakkımızda hayırlısı...
Amin en hayırlısı hakkımızda, naber cnm benim? Nasılsın? Yazdıklarını okudum, iyisin anladığım kadarıyla, abuşlar da iyi maşallah:)))) Öpüyorum sizi çoooookkkk...
saol canım inş bi engel olmaz bebişimin tutunmasına çarşamba veya cuma transfer olcam haber vereckler sabahtan ,bugün hemen döllemeye başlıyolar ya bugün 1.gün mü yoksa yarın mı 1.gün olarak sayılıyor acaba?
Cnm embriyonun oluştuğu zamana göre değişir, gerçi çoğu klinik microenjeksiyon uyguluyor ama normalde onları kendi haline bırakıyorlar ve oluşum zamanına göre başlanır saymaya. Yani kaç günlük olduklarını bizim dışardan sayma şansımız yok. Yaşam başladığı an 0 olarak düşün ertesi gün o saatlerde 1 günlük olur.
kızlar bısey sorucam.. bılgısı olanlar cvp verırse sevınıcem
tup te negatıf aldıktan saonra bıkez hastalandık ya..dıger ay adet olmanız kac gun surdu...erken ya da gec mı oldu yoksa zamanında mı oldunuz adetınızı?
bayagıdır aklımda bu soru...en guzel sızler bılırsınız.....
Hayırdır arkadaşım? Yoksa gecikmen mi var? Ben ilk denememden sonra hemen adet gördüm, çoook normal sürdü. Bir sonraki adetim de tam zamanında oldu, tek fark adet süresiydi, 15 gün sürdü. Bu da normalmiş doktor öyle demişti.
Sen niye sordun cnm?