• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Ne güzel bak su gibi geçmiş, geçer arkadaşım kalan da geçer. Dualarımızdasın, Allahım sabır versin...

Arkadasm dr la tlfnla gorstuk ok hemn baslayabilirz dedi istnbldaki dr da ayni seyi soyledi hic bekleme dondurulmslari dene dedi bakalim aralbey carsmba ne der kontrlden sonra bilmiyrm eger hersy normal ise benim transfer 16 17 kasm gibi olur insallh bu sefer yuzumz guler buarada benm 2.denemem senve beklemekmi dogru birkac ay??buara da sadece ilac icicekmism igne yok yani irenbenin iyibir merkz oldugunu soyleyen cok benim etrafmda umarim bu sefer olur arkadsm!!buarada ben cok stress yaptim herks o kadar merakli ki amlatamam yaa etrafmda tuhf insanlar var aa biz kornmayi birktik ilk denemede hamile kaldim diyen kimseye soylememe ragmen tedavide oldugumu cok meraklilar cok silildm ben arkadaslarm bu sacma insanlardn:41:

İnşallah arkadaşlar. Çok teşekkür ederim. Ne diyeyim bilmiyorum. Kendimi saçmasapan, bomboş hissediyorum. Her şey gönlünüzce olsun inşallah.

Bugün transferimin 10. günü ve dayanamayıp kan testi yaptırdım. Sonuç negatif.
Dünya yıkıldı da altında kaldım sanki...

canım uzulme bende bugun aldım olumsuz sonucu ne yapalım kısmet degılmıs zamanı gelmemıs daha demek kı yıne denıycez yılmak yok

bende bugün itibariyle ignelere basladim hayirlisiyla bu benim 4.denemem 6 yil önce 3. denememde bi kizim oldu simdi ikincisi icin yine yola ciktik allahtan önce hic olmayanlar icin sonrada kizima kardes icin herzaman dua ediyorum insallah hepimizin actigi eller bos dönmez bende 6 yil aradan sonra baya heyecanliyim sonuclari buraya yazacagim dualarinizda benide unutmayin ben öncelikle annelik duygusunu herkese tattirmasini diliyorum allahtan sonrada kendim icin diliyorum allah yar ve yardimciniz olsun

Evet tatlım ama sabah 8 de ist a gidiyorum merkez ist da yaptir dedi ama imkansız direk otele egitime gireceğim .4 u aksamı da otelden havaalanına
Doktorum da o zaman 5 ini bekle dedi
3ünde yaptırsan cnm olmazmı?inşaallah pozitiftir inşaallah bebeğin seninledir

Slm arkadaslrm benim gibi sonuc negatf olan butun arkadaslarima gecmis olsun !sonuc bekleyen ve tedaviye baslayn herkesede hayrli olsn insallah..kizlar ben carsmba gunu tekrar basliyrm tedaviye buayda dondurulmslari denicez ilk anda cokuzulmustum ama dondrlmuslar oldugu icin biraz rahatim acikca ilk tedavidn sonra 4gun yattim annem ve esim cok sikti beni stres fazlaydi bunda daha raht olucm insallh sizden dua istiyrm benide unutmayn !!Buarada kyr cm srnin trnsfer nezaman ben yine irenbede deniyorm 2.oluck busefer 2transferde anlastik rabbim hepimizn yuzunu guldursun kucaklarimizi doldursun
cnm tedavin için erken değilmi bende dondurulmuşlarla başlıcam d.kontrol hapınıda uzatıcam biraz kasım sonuna denk gelicek transfer büyük ihtimalle doktor bana 1ay yeterli demişti:34:

canım cok saol ınsallah rabbım ısteyen herkese versın
inşaallah bizde kavuşucaz hayırlısıyla bebeklerimize cnm :16:

slm kızlar ben kk ya yeni üye oldum 9 yıllık evlıyım ve tedavıye bu ay sonu başladım çok ama çok heyecanlıyım ALLLAH herkesin gönlüne gore vrsin
aramıza hoşgeldin inşaallah bu tedavinle gelir bebeğin :emir_bebek:

Pinarcim sen ne kadar icten ve pozitifsin,cok sagol,sarsici bir gundu ama kan testim 17bin kusur cikti,dr iyi dedi 2 tane igne verdi,bir de11 kasim olan kontrol gunumu bu cumaya cekti,kuzucugumu birakmayacagim canim:)senin de abuslarin gozlerinden operim:))bayildimm super isim olmus:))
çok sevindim cnm yaramaz biraz üzdü seni ama seninle kalıcak inşaallah bırakmıcak hayırlısıyla :emir_bebek::nazar:

kızlarrr ıdrar testı yaptım vee pozıtıf cıktııııııı dogrumudur sızce herkese soruyorum cok merak edıyorummm cunku kan tahlılı gunum yarın ama dayanamadım yaptım.ılaclardan fln boyle cıkmazz dımı???????nolur cevap yazınnn:53::53:
Ayyyy inşallah doğrudur. Şöyle yaaa yaşayın kızlar... yarın sabah heyecanla gireceğim nete kan testlerinizin de pozitif olduğunu duymak için. Allahım sana şükür...

Tedavin hayırlı olsun cnm, listedeki durumunu değiştidim.
Cnm sıkma canını bunu yaşayan çok anne var, doğuma kadar yaşayanlar bile var. Sen olumlu düşünmeye, bebeğine destek olmaya çalış. Bütün hormonlarımız beynimiz tarafından kontrol ediliyor. Nolur moralini yüksek tut. İyi haberlerini yaz ki biz de rahatlayalım.
Kyrcim cok sagol canim kan testim iyiymis ben pek anlayamiyorum ama dr oyle dedi,cuma kontrole cagirdi.bu arada benim tum ailem izmirde ben de izmir dogumluyum,hemsehriyiz demi:) senin bana yakin gelmenin sebebi bu olsa gerek:)
Ahhh cnm benim benim de tüm ailem İstanbulda, ben İzmirli sayılırım ama 13senedir burda yaşıyorum. Yakın geldiğime sevindim, suyundan, havasından İzmirli olmuşum demek:)))
Allahım korusun bebeğini, kuzum annesine sarılmış sıkı sıkı maşallah. Değerin de iyi çıkmış, koca bir ohhhh çektim. Öpüyorum sizi...

Cnm haklısın üzülmemek elde değil ama hayat ne mucizeler yaşatıyor insana, hakkında hayılısı ne ise o olsun.

Çok sağol desteğin için arkadaşım ama iki gün sonra pozitif çıkması mucize falan olur sanırım. Mucizeler de genelde beni pek bulmazlar...
Sana bir şey sormak istiyorum. Benim 1 adet dondurulmuş embriyom var. Dondurulmuşları hemen bir sonraki ay koyuyorlar mı, yoksa bir süre bekletiyorlar mı? Yazdığından anladığım kadarıyla hemen bu olacağım adetin arkasından koyabilirler sanırım?
Benim 2.denemem dondurulmuşla oldu. Bana doktorum en az 2 ay ara vermeliyiz demişti. Ama farklı bakan doktorlar da var. Sen bunu doktorunla görüş cnm en doğrusunu o söyler sana.

Arkadasm dr la tlfnla gorstuk ok hemn baslayabilirz dedi istnbldaki dr da ayni seyi soyledi hic bekleme dondurulmslari dene dedi bakalim aralbey carsmba ne der kontrlden sonra bilmiyrm eger hersy normal ise benim transfer 16 17 kasm gibi olur insallh bu sefer yuzumz guler buarada benm 2.denemem senve beklemekmi dogru birkac ay??buara da sadece ilac icicekmism igne yok yani irenbenin iyibir merkz oldugunu soyleyen cok benim etrafmda umarim bu sefer olur arkadsm!!buarada ben cok stress yaptim herks o kadar merakli ki amlatamam yaa etrafmda tuhf insanlar var aa biz kornmayi birktik ilk denemede hamile kaldim diyen kimseye soylememe ragmen tedavide oldugumu cok meraklilar cok silildm ben arkadaslarm bu sacma insanlardn:41:
Süper ne mutlu hemen deneyebileceksen. Ben 2.denememi dondurulmuşla denedim, doktorum 2 ay istedi vücudum dengesini bulsun diye. Ama bence en önemli faktör benim halimdi. Ben ilk denemeden sonra derbeder oldum. Çok kötüydüm, kendime gelmem 1 ay sürdü. Neredeyse 1 ay ağladım. 2.denemeden sonra ise çok farklıydım:)) 2 günde döndüm hayatıma. İnsanoğlu böyle çabuk alışıyor:))
İnşallah olur arkadaşım, inşallah bu seferler sondur. Bu süreçler sonunda kavuşuruz evlatlarımıza.
Benim etrafımda kimse bilmiyor, 2 denemem de sır gibi geldi geçti. Ailelerimiz, arkadaşlarımız bir haber durumdan, o yüzden kimseye açıklayacağım hiçbir şey yok. Bu çok konforlu... Tabii "eee ne zaman bebek" diyen zevzek bir dünya. Ben de istemiyoruz erken daha diyip geçiyorum. Ne yapalım cnm bu da bu işin sıkıntılı bir yanı, dayanacağız yapacak birşey yok. Allahım hepimize sabır versin.

bende bugün itibariyle ignelere basladim hayirlisiyla bu benim 4.denemem 6 yil önce 3. denememde bi kizim oldu simdi ikincisi icin yine yola ciktik allahtan önce hic olmayanlar icin sonrada kizima kardes icin herzaman dua ediyorum insallah hepimizin actigi eller bos dönmez bende 6 yil aradan sonra baya heyecanliyim sonuclari buraya yazacagim dualarinizda benide unutmayin ben öncelikle annelik duygusunu herkese tattirmasini diliyorum allahtan sonrada kendim icin diliyorum allah yar ve yardimciniz olsun
Hayırlı olsun denemen,ahhh ne güzel bir kızın var, inşallah kardeşi de gelir bu denemede. Listemizde olmak istersen bilgilerini yaz ekleyelim.

çok üzüldüm cnm inşaallah bidahaki denememizde kavuşuruz bebeklerimize

aramıza hoşgeldin cnm inşaallah bu seferki tedavindede kızının kardeşi gelir hayırlısıyla

Kızlar, hastalandım. Bu akşam itibari ile 3. denemem fiziksel olarak başladı. 3kasımda doktorcuğumla görüşeceğiz, muayene edip iğnelere başlatacak. Ayyy 2 gün sonra başlasın cnm yumurtalarımın büyüme telaşı:)))

Allahım inşallah bu 9 ayımın son adeti olur... Bu gece bunu düşünerek edeceğim dualarımı...

ALLAHIM EVLATLARIMIZI HAYIRLA, SAĞLIKLA, HUZURLA BAĞIŞLA BİZLERE...
SEN OL DEMEDEN OLMAZ HİÇ BİRŞEY, SEN İZİN VERMEDEN KAVUŞMAZ GECE SABAHA, DOĞMAZ GÜNEŞ...
İZİN VER RABBİM GECEMİZ SABAH OLSUN, SANA AÇILAN ELLERİMİZ BEBEKLERİMİZE DOKUNSUN...

ahh canım benim ne iyi yaptın nasıl kuzucukların umarım iyilerdir. ben 5 günü çok rahat geçirdim şükür dileğim kaln günleriminde böyle geçmesi ve sonra gelsin ikizler ayyyy bak şimdi çok heyecanlandım:34:

amin çok teşekkürler...

benim kuzular iyi...büyüğü zaten okula gidiyo..defne ise beni çok yoruyo...bütün günüm onunla geçiyo..hadi senin kuzularda hayırlısıyla gelsinde büyümelerinide buradan konuşalım inşallahhhh....:55::55:

Kızlar, hastalandım. Bu akşam itibari ile 3. denemem fiziksel olarak başladı. 3kasımda doktorcuğumla görüşeceğiz, muayene edip iğnelere başlatacak. Ayyy 2 gün sonra başlasın cnm yumurtalarımın büyüme telaşı:)))

Allahım inşallah bu 9 ayımın son adeti olur... Bu gece bunu düşünerek edeceğim dualarımı...

SEN OL DEMEDEN OLMAZ HİÇ BİRŞEY, SEN İZİN VERMEDEN KAVUŞMAZ GECE SABAHA, DOĞMAZ GÜNEŞ...
İZİN VER RABBİM GECEMİZ SABAH OLSUN, SANA AÇILAN ELLERİMİZ BEBEKLERİMİZE DOKUNSUN...

canım hayırlı olsun tedavin inş herşey çok güzel olur.RABBİM bu yolda el açanların dualarını kabul etsin inş bende bu ay dinlenip önümüzdeki ay 2 tane dondurulmuşum inş sağlıklı bir şekilde çözülürlerse yoluma onunla devam edeceğim.

canım tedavin hayırlı olsun...inş rabbim sesini duyar dualarını kabul eder sana hayırlı bir evlat nasip eder...tüm isteyen harkesede inş...

canım lütfen bozma moralini diğer topikte bir arkadaş vardı senin gibi 10. yaptırdı negetif çıktı çok üzüldü sonra 12.gün tekrar yaptırdı sonuç pozitif oda çok şaşırdı şimdinen moralini bozma canım herşey değişebilir.

kyrcım çok güzel bir haber bu:)çok heyecanlı çok güzel bir döneme giriyorsun,inşallah yumurtaların da güzel güzel büyür serpilir,zaten her zaman konuştuğumuz gibi kaç tane toplandığının kaç tane döllendiğinin hiç bir önemi yok,Allah ona can verecekse tek embriyo da olsa veriyor(bknz:ben:) )Bu tedavinle hasretini çektiğimiz bebiklerine kavuşmanı diliyorum Allahtan canım,biz de seni öpüyoruz:)

Ayyyy inşallah doğrudur. Şöyle yaaa yaşayın kızlar... yarın sabah heyecanla gireceğim nete kan testlerinizin de pozitif olduğunu duymak için. Allahım sana şükür...

Ahhh cnm benim benim de tüm ailem İstanbulda, ben İzmirli sayılırım ama 13senedir burda yaşıyorum. Yakın geldiğime sevindim, suyundan, havasından İzmirli olmuşum demek:)))
Allahım korusun bebeğini, kuzum annesine sarılmış sıkı sıkı maşallah. Değerin de iyi çıkmış, koca bir ohhhh çektim. Öpüyorum sizi...

Cnm haklısın üzülmemek elde değil ama hayat ne mucizeler yaşatıyor insana, hakkında hayılısı ne ise o olsun.

Benim 2.denemem dondurulmuşla oldu. Bana doktorum en az 2 ay ara vermeliyiz demişti. Ama farklı bakan doktorlar da var. Sen bunu doktorunla görüş cnm en doğrusunu o söyler sana.

Süper ne mutlu hemen deneyebileceksen. Ben 2.denememi dondurulmuşla denedim, doktorum 2 ay istedi vücudum dengesini bulsun diye. Ama bence en önemli faktör benim halimdi. Ben ilk denemeden sonra derbeder oldum. Çok kötüydüm, kendime gelmem 1 ay sürdü. Neredeyse 1 ay ağladım. 2.denemeden sonra ise çok farklıydım:)) 2 günde döndüm hayatıma. İnsanoğlu böyle çabuk alışıyor:))
İnşallah olur arkadaşım, inşallah bu seferler sondur. Bu süreçler sonunda kavuşuruz evlatlarımıza.
Benim etrafımda kimse bilmiyor, 2 denemem de sır gibi geldi geçti. Ailelerimiz, arkadaşlarımız bir haber durumdan, o yüzden kimseye açıklayacağım hiçbir şey yok. Bu çok konforlu... Tabii "eee ne zaman bebek" diyen zevzek bir dünya. Ben de istemiyoruz erken daha diyip geçiyorum. Ne yapalım cnm bu da bu işin sıkıntılı bir yanı, dayanacağız yapacak birşey yok. Allahım hepimize sabır versin.

Hayırlı olsun denemen,ahhh ne güzel bir kızın var, inşallah kardeşi de gelir bu denemede. Listemizde olmak istersen bilgilerini yaz ekleyelim.

ınsallah canım ben de ocak da 3. denemeye baslıcam ınsallah bu sefer olacak

Back