2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

canımmm eveet test günümüzde aynı dimi?? 14. güne denk geliyor.. ayy ne güzell.. inşallah tek farkımız olur benim bebeğim 1 tane, senin 2 tane :))

nec pınarla ben de senin gibi sonuç alırız işallah bugün 5. günü bitirmek üzereyiz o halde :))))

pınarcım selam tatlım..sırf seni merak ettiğimden bir bakayım dedim..sanırım transferin olmuş..test günün de 10 kasımmış..hadi hayırlısı bakalım..stress yok..sakın haa..kendini de çok dinleme..inşallah bu sefer bebeğin seninle canım...

cok saol canım ınsallah ocak dakı denemem den olumlu sonuc alırım sonuc bekleyen arkadaslarda ınsallah pozıtıf sonuclar alırlar

slm kızlar ben kk ya yeni üye oldum 9 yıllık evlıyım ve tedavıye bu ay sonu başladım çok ama çok heyecanlıyım ALLLAH herkesin gönlüne gore vrsin
Hoşgeldin, haklısın başlarda hep böyle. Ama bizimle unutursun heyecanını... Bilgilerini yazarsan ekleyelim seni de listemize. Bu arada denemen hayırlı uğurlu olsun...

herkese iyi akşamlar kızlar yarın test gunum evde idrar testi yaptım 2 çızgi çıktı biri biraz silikti çok heycanlıyım sabah nasıl olucak merak ediyorum
Oleyyyyyy ayyyy süper hadi inşallah arkadaşım. Günlerdir o kadar hasretiz ki hamiş haberi almaya bize silik çizgi de yeter:))))
Şaka bir yana, inşallah cnm, yarın da kanda çıksın rahat rahat sevinelim.

ahh canım benim ne iyi yaptın nasıl kuzucukların umarım iyilerdir. ben 5 günü çok rahat geçirdim şükür dileğim kaln günleriminde böyle geçmesi ve sonra gelsin ikizler ayyyy bak şimdi çok heyecanlandım

cok saol canım ınsallah ocak dakı denemem den olumlu sonuc alırım sonuc bekleyen arkadaslarda ınsallah pozıtıf sonuclar alırlar
amin çok teşekkürler...

Ne güzel bak su gibi geçmiş, geçer arkadaşım kalan da geçer. Dualarımızdasın, Allahım sabır versin...
inş kuzumm öle olsun su gibi geçsin su gibi temiz coşkulu bi haber vereyim sizlere. DUALARINIZ İÇİN BİNLERCE KERE AMİNN DİYORUM HEPİMİZ İÇİN...ALLAH RAZI OLSUN.....

alias canım nasılsın, ağrıların varmış işallah tutunma ağrısıdır canım benim senin de test günün sarkmış biraz geç oldun güç olmasın canım, işallah iyi haberler verirsin bizlere

ah tatlım sorma. adet agrım var. ama sabırla beklıyorum. hayırlısı olsun ınsallah
5 kasıma sarktı evet ama dayanamazsam 3 kasım gecesı de yaptırabılırım. emın degılım yanı.
sen nasılsın? agrın sızın var mı cnm?

nec tatlım. insallah dedıgın gıbı olur. senın pozıtıf enerjın ınsallah bızı de etkıler cnm

Pinarcim sen ne kadar icten ve pozitifsin,cok sagol,sarsici bir gundu ama kan testim 17bin kusur cikti,dr iyi dedi 2 tane igne verdi,bir de11 kasim olan kontrol gunumu bu cumaya cekti,kuzucugumu birakmayacagim canim:)senin de abuslarin gozlerinden operim:))bayildimm super isim olmus:))

Pinarcim sen ne kadar icten ve pozitifsin,cok sagol,sarsici bir gundu ama kan testim 17bin kusur cikti,dr iyi dedi 2 tane igne verdi,bir de11 kasim olan kontrol gunumu bu cumaya cekti,kuzucugumu birakmayacagim canim:)senin de abuslarin gozlerinden operim:))bayildimm super isim olmus:))

coooook sevındım Rabbım 9 ay senı ve melegını korusun ve saglıkla kavustursun ınsallah

asıl ben senin yaramaz sıpanı yerimmmmm:))) bırakmayacaksın tabi kuzunda seni bırakmayacak Allahın izni ile için ferah olsun ne olur....
toton biraz acıyacak ama değer ne güzel randevunda öne çekilmiş ayy çok mutlu cidden...
bizim abuşlarda yüzümüzü güldürür inş.
isim babaları babaları:))

kızlarrr ıdrar testı yaptım vee pozıtıf cıktııııııı dogrumudur sızce herkese soruyorum cok merak edıyorummm cunku kan tahlılı gunum yarın ama dayanamadım yaptım.ılaclardan fln boyle cıkmazz dımı???????nolur cevap yazınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…