2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

tatlim hayirli olsun yumoslarin,insallah hepsi seni uzmiyecek akilli uslu embriyolar olusacak

pınar hoşgeldin:)artık tedavinin en zevkli aşamasındasın bence,transfer en mükemmeli:)İnşallah hayırlı haberlerle sonuçlanır cnm
:)

pınarcım geri sayım başlıyo yani inşaaallah güzel haberlerini almaya az kaldı

kızlar ben dayanamadım merkezi aradım. 8 yumurtadan 4 tanesi döllenmiş, yarın sabah arayıp transfer günü hakkında bilgivereceklermiş, sizce iyi mi?

bence super canim,benim 25 tane yumurtadan 3 tanesi dollenmisti
rakamlara takilma lutfen
veren allahim bi taneyle bile cift ikiz veriyor dimi ama
kafani vucutunu positif energiyle depolamaya basla sen,ilerde lazim olacak

safak 3 teyiz nasil geciyor canim
bende halen tik yok..))
nete takilmayim diyorum ama duramiyorum
keske ise gitseydim,dosyalarimla,toplantilarimla zaman akip gitseydi..))
evde izinliyim ama boyle daha stresli geciyor sanki

bende halen tik yok..))

arkadaşım sitres yapmayın hep umutlu olun bebişleriniz tutunsun ...allaha bol bol dua edin çıkıp gezin alışveriş yapın evde kapanıp kalmak kötü oluyor insan

bende halen tik yok..))

Cnm evet bugün 3.gun Allahım ne zormuş beklemek
Bende surekli telefondan giriyorum ama buna bile esim laf ediyor radyasyon nedeniyle :) ama net te olmasa hiç vakit geçmez. Ben ise gitmedigime memnunum açıkcası. İsim gun ici cok yogun sürekli telefon surekli mail insanlar... Evde kafamı dinliyorum acikcasi haftaya pzt ise dönüş

Kaldı 9 gun tatlım :)

arkadaşım sitres yapmayın hep umutlu olun bebişleriniz tutunsun ...allaha bol bol dua edin çıkıp gezin alışveriş yapın evde kapanıp kalmak kötü oluyor insan

aslinda haklisiniz
benim 1.tup tedavimden 1 oglusum var,ozamanlar acemilikmi desem hicbisey bilmeden tedavi oldum ve 1. tuttu cunki transfer oldum ve ertesi ise gittim
ne yattim,ne dinlendim,deli gibi is guc gecmisti gunler ama dediginiz gibi stres olmadigim icin tuttu belkide..)))

gerci suanda pek yatmiyorum,evde mavisim var onunla ilgileniyorum derken dinlenme imkanimda olmadi

kızlar ben dayanamadım merkezi aradım. 8 yumurtadan 4 tanesi döllenmiş, yarın sabah arayıp transfer günü hakkında bilgivereceklermiş, sizce iyi mi?
Cnm gözünaydın, iyi bir sayı elbet 4 embriyo. 4>1 ve 1= bebeğin sakın sıkma canını.

Bebeğin haylaz olacak desene, sağlıkla büyütsün içinde, bize de haber ver doktorla görüşünce..

HOŞGELDİNNNN... Bebeğinin yumurtasını bırakmışsın merkeze, şimdi sıra onda sağlıkla, dirençle ilk anları olacak varlığının. Ayy ben böyle düşününce çok duygusallaşıyorum. Hayırlı olsun, uğurlu olsun, güzel, sağlıklı emriyolar olsun, sonra da bebeğin gelsin cnmm...

Dilerim Allah'tan gönlünüzden geçtiği gibi olsun inşallah. Bu samimi duyguların karşılığını evladınızı kucağınıza alarak alasınız.

canım bende senin ilki gibi oldum yatamadım bakacak kimsem bile yoktu...evde bi çocuk...yaşadıklarım pınarınki gibi
eşimin ilk eşinden çocugu vardı benimse yok günlerce ağladım eşim çocuk yapmaktan kaçıyodu tam boşanmaya kadar getirdim işi...bide sorun eşimde sperm azlığı...2 kez intihar ettim.. allahım ki,mseyi çocuksuz bırakmasın yani ben hem çocukla hem eşimle mücadele verdim... o yüzden pınarı daha iyi anlıyom

bütün arkadaşlara allahım birer evlat nasip etsin .yaşayan bilir bu duyguları...allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın.düşmanımın bile...

bende tüp bebek yaptım.26 agustos transfer günüm..innın sadece 2 yumurtam vardı yaşda 37 ama hep ümitle baktım...

Hoşgeldin aramıza, yaşadıkların çok zor ama bak ikinci kez denemişsin, demek ki sen kazanmışsın mücadeleyi. İnşallah bebeğin de sana sımsıkı sarılıyordur şuanda, onun gelişi unutturur tüm sıkıntılarını.

Son düzenleme:

canim ya zor gunler gecirmissin,
allahim dayanma gucu versin
.

çilgın yorumcumuz kyracım yine yaptı yapacağını 4>1 SÜPERSİN YA , arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum moral verdiğiniz için. çok sağolun :))))
hepinizi kocaman öpüyorum

Sağol canım,haklısın,iki gün sonra işe başlıycam,yani sonucu almaya iki gün kala, neyse son 48 saat daha çabuk geçer böylece, umarım:44:

Dilerim Allah'tan gönlünüzden geçtiği gibi olsun inşallah. Bu samimi duyguların karşılığını evladınızı kucağınıza alarak alasınız.

bütün arkadaşlara allahım birer evlat nasip etsin .yaşayan bilir bu duyguları...allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın.düşmanımın bile...

tatlim hayirli olsun yumoslarin,insallah hepsi seni uzmiyecek akilli uslu embriyolar olusacak

pınar hoşgeldin:)artık tedavinin en zevkli aşamasındasın bence,transfer en mükemmeli:)İnşallah hayırlı haberlerle sonuçlanır cnm
:)

pınarcım geri sayım başlıyo yani inşaaallah güzel haberlerini almaya az kaldı

Pinarcim gecmis olsun arkadasım güzel güzel embriyolar olsun İnsallah

arkadaşlar Allah bin kere razı olsun iyi dilekleriniz içn dünya dua üstünde dururmuş inşallah hepimiin duaları kabul olsun. benim yumişler sağlıklı embriyolara dönüşsün sımsıkı tutunsunlar bana. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…