- 3 Ocak 2011
- 1.394
- 300
- 123
Bu hastalığa karşı bağışıklığın var demek,yani iyi bir şey
teşekkür ederim,iyi birşey olması beni rahatlattı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu hastalığa karşı bağışıklığın var demek,yani iyi bir şey
Benim biraz canım sıkkın, bugün 8. günüm, adet belirtilerim fazlalaştı sanki :2: dayanamadım idrar testi yaptım bu sabah,tabii ki bariz negatif test yapmak için erken olduğunu bilsem de yine de umutlarımı azalttı:26:
benim biraz canım sıkkın, bugün 8. Günüm, adet belirtilerim fazlalaştı sanki :2: Dayanamadım idrar testi yaptım bu sabah,tabii ki bariz negatif Test yapmak için erken olduğunu bilsem de yine de umutlarımı azalttı:26:
sağolasın...kyr sen de başlamışsın, tedavin hayırlı olsun canım,
sen de sağol cnm..slm canım hayırlı olsun inşallah tedavin
Çok erken ssakın inanıp da üzme kendini de bebeğini de boş yere...Benim biraz canım sıkkın, bugün 8. günüm, adet belirtilerim fazlalaştı sanki :2: dayanamadım idrar testi yaptım bu sabah,tabii ki bariz negatif test yapmak için erken olduğunu bilsem de yine de umutlarımı azalttı:26:
ablam 3 aylık hamileydi çok silik çıkıyordu.üç aydan önce de hiç çıkmadı...bu kadarını söyleyeyim sana canım...
Benim biraz canım sıkkın, bugün 8. günüm, adet belirtilerim fazlalaştı sanki :2: dayanamadım idrar testi yaptım bu sabah,tabii ki bariz negatif test yapmak için erken olduğunu bilsem de yine de umutlarımı azalttı:26:
cnm 8 gunu cıkmaz anca kanda cıkar sıkma canını bebişınıde uzersn benım 7 gunu kanda 9 gunude ıdrarda cıktı su pozıtıf ıns sen dıkkat et yarın bı kan testı yaptr ıstersen
dondurulmuş embriyo transferiyle ilgili bir bilgim yok fakat 2 saatten fazla yol gideceksen transferden 1 gün sonra akşam çıkabilirsin yola demişlerdi. şimdiden hayırlısı olsun bol bol dinlen iş yapmamaya çalış. birde bu dönemde maydanozu yasaklıyorlar kabızda olmamalısın tabii :)Kızlar bana yardımcı olurmusunuz benim yarin transferim galiba doktorla öyle konuşmuştuk salı çözdürüz demişti yolum çok uzak onlar beni aramadan ben gidicem yarin çözdürceklerine göre tıransferde olurdimi bana yazar mısınız 3günü orda kalmay düşünüyorum yolum uzak diye neler yapmalıyım tecrübelerinizi yazarmısınız çok korkuyorum tutmıycak diye başka enbiroyum yok neler yemeliyim neler yapmalıyım lütfeeeennnnnnnn :18::18::18::18::18::18::18:
merhaba elon jel bende kullanıyorum sabah ve akşam olmak üzere 1er tane uyguluyorum. benim önceki tedavimde de uzun bir süre büyük kalmıştı yumurtalıklarım o yüzden ağrı konusunda rahat ol (şiddetli olmadığı sürece) 3 hafta off zaman geçsede görsek bebeklerimizimyracım ben drun yüzünü göremedim ki:)telde konuştuk,folik asit ve aspirin içiyorum,bir de crinonine gel kullanıyorum bunların hepsi günde tek.Bana hiç bir şey demedi başka,3 hafta sonraya randevu al dedi o kadar.Ben de bu kasık ağrılarından muzdaripim ama senin yazdıklarınla içim rahatladı.Çok teşekkürler canım.:)
çoookk tebrik ederim sağlıkla büyüsün inşallahkızlarrr bugun 9uncu günüm test yaptrdım ve 131 cıktı yanı hamıleyım hala ınanamıyorum Allah tamıma erdirir inş herkese nasip etsin darısı sıiz cicişlerin başına
inş bu son olur kavuşursun bebeğine yada bebeklerine sonra istersen kardeş için yatarsın o masaya dualarım seninle cnmgünaydın herkese geçmişi okuyamıyorum önemli bir şey varsa affola. hazırlandım evden çıkıyorum biraz sonra tüm metanetimi, tüm soğukkanlılığım kaldı bir yerlerde. gözlerim dolu dolu. Rabbim kaç defa yattım ben bu masaya kaç defa aldım olumsuzu bilmiyorum. aslında o kadar hazırdım ki her türlü sonuca, yoksa değilmiyim. neyse toparlayacağım kendimi sadece 5 dk ihtiyacım var. lütfen sizden istediğim benden eksik etmeyin dualarınızı Allah rızası için Rabbim hepimize ve banada bağışlasın bu sefer evladımı alayım onu kucağıma sağlıcakla. bu göz yaşları onun doğumunda akıtıığım sevinç göz yaşlarına dönüşsün dileğim bu...
Sağol cnm hepimizin hayırlı, bebişli tedavileri olsun. Hep beraber gülelim.slm canım tedavin hayırlı olsun Rabbim yüzünü güldürsün inşlh
Rahatla cnm gerçekten öyle, çoook ender 8.9.gün idrarda gören oluyor ama onlar istisna, görülmemesi çok normal. Sakın takılma, yapma bir daha da nolur. Kanı bekle cnm az kaldı, az daha dayan, Allahım sabrının mükafatını elbet verecek.Aman Allah'ım benimki biraz erkenüstü olmuş hatta ya ne bileyim erken olduğunu bilmeme rağmen üzülüyo insan
bbeydam, kyr sağolun,insan başkaalrından da duymak istiyor bazen bildiklerini,daha bir rahatlıyor o zaman sanki teşekkür ederim
çok sağol canım, 7. günü kanda kaç çıkmıştı??
cnm 47 cıkmıstı benım ama cok ınanmak ıstemedım ama 9 uncu gunu yaptrdım katlanınca Allaha sükür sevındık ınss senınde bebişin göbüşündedir
arkadaşlar pınar arkadaşımızla az önce telefonda görüştüm. opusu bitmiş, kendisi gayet iyiymiş taburcu oldu hastaneden çok şükür atlatmış :))) nurtopu gibi 13 yumoşumuz var:)))))işallah sağlıklı sağlıklı embryoları olsun tutunsunlar arkadaşıma sımsıkı ...........