• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Hoşgeldin aramıza, yaşadıkların çok zor ama bak ikinci kez denemişsin, demek ki sen kazanmışsın mücadeleyi. İnşallah bebeğin de sana sımsıkı sarılıyordur şuanda, onun gelişi unutturur tüm sıkıntılarını.

sağol canım evdeki eşimin çocugu benim daha ilk olacak allaha şükür ilk denemede oldu....

çilgın yorumcumuz kyracım yine yaptı yapacağını 4>1 SÜPERSİN YA , arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum moral verdiğiniz için. çok sağolun :))))
hepinizi kocaman öpüyorum
Moral lazım sana, hazırla kendini bak bebeğin sana gelmek için hazırlanıyor, moral şart.

Sağol canım,haklısın,iki gün sonra işe başlıycam,yani sonucu almaya iki gün kala, neyse son 48 saat daha çabuk geçer böylece, umarım:44:
Çok heyecanlı dimi? Sabır cnm az kaldı. bekliyoruz güzel haberlerini.

arkadaşlar Allah bin kere razı olsun iyi dilekleriniz içn dünya dua üstünde dururmuş inşallah hepimiin duaları kabul olsun. benim yumişler sağlıklı embriyolara dönüşsün sımsıkı tutunsunlar bana. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
AMİNNN

pınarcım inşallah yumoşların sana tutunurlar bu sefer ama içimde güzel bi duygu var sana karşı bu sefer bebeğin seninle olcak canım...dualarımda seninle olacak aynı kaderi paylaşıyoz biz.....allahm sanada verecek bi bebek...çektiğn acıyı anlayabiliyorum...

Slm arkadaslar ben yeni katiliyorm araniza benimde son
2 gunum transfer sonrasi ama kendimi 5gndur adet olucak

Gibi hissediyorum bilgisib olan varmi belirtilerle ilgili
Birazda bugun midem bir tuhaf lutfen bana yardim edin
Bana 8 hucreli tek transfer edildi
Rabbim bekleyen herkesin kucagini doldursun insallah

canım hoşgeldin ramaıza bende bugün katıldım ancak ben 26 agustosta tranferle hamile kalanlardanım.ben sadece tek belirti yaşadım kasıklarımda 10.günden itibaren seyirme batma gibi bişey olmuştu başka hiçbir belirtim yoktu

pınarcım inşallah yumoşların sana tutunurlar bu sefer ama içimde güzel bi duygu var sana karşı bu sefer bebeğin seninle olcak canım...dualarımda seninle olacak aynı kaderi paylaşıyoz biz.....allahm sanada verecek bi bebek...çektiğn acıyı anlayabiliyorum...
canım okudum yazdıklarını çok benziyo acılarımız ne güzel şimdigöbüşnde bebişin Rabbim sana bağışlasın inşallah zamanı geldiğinde sıkıca kucakla bebeğini:)iyi dileklerin için teşekkür ederim inşallah isteyen herkezin benimde sağlıklı bir bebeğim olur..

pınarcım ananas al ye tıranfer gününe kadar canım ben öyle yapmıştım.hemen bugün al tranfer olana kadar ye sonra bırak
alıcam canım sağol hatırlattığın için..

karasu merhaba vaşşa ben de adet olcakmışım gibi hissediyorum ama şuan 5 haftalık hamleyim,drum beni umuyorumki saat 5:30 dan sonra arayacak,öyle dediler,ben de ona sorucam,aldığım cevabı yarın sabahtan sizlerle paylaşırım,ama bence normal bunlar.dert etmemeye çalış lütfen,bu durumda sen yarın mı test yaptırıcan ben anlayamadım?

canım hoşgeldin ramaıza bende bugün katıldım ancak ben 26 agustosta tranferle hamile kalanlardanım.ben sadece tek belirti yaşadım kasıklarımda 10.günden itibaren seyirme batma gibi bişey olmuştu başka hiçbir belirtim yoktu

Cok t.ederim cevb icin ben de ara ara adet belirtisi var kasiklarda sanci olarak birde midem bulaniyor gibi son
48 saat test icin doktr cok emin konusyor ama rabbim bilir ne olucak
İnsallah vakti geldiginde saglikla lkucagina alirsin bebegini hayirlisi olsun buarada ananas ne ise yariyor merak ettim

karasu merhaba vaşşa ben de adet olcakmışım gibi hissediyorum ama şuan 5 haftalık hamleyim,drum beni umuyorumki saat 5:30 dan sonra arayacak,öyle dediler,ben de ona sorucam,aldığım cevabı yarın sabahtan sizlerle paylaşırım,ama bence normal bunlar.dert etmemeye çalış lütfen,bu durumda sen yarın mı test yaptırıcan ben anlayamadım?

Slm elon ben persembe sabah kan vericem cok stresliym surekli kalbim tiktik carpiyr agzimdan cikicak sanki adet oluck gibi sancilar var bugun mide bulantim oldu saniyelik ama halen kotu midem dua edin lutfen bana bu 12 gun inanilmaz uzun bugun 10.gun bitiyor sukur hayrlisi olsun senin icin de kucagina al saglikla insallah

pınarcımmm 13 yumoş çok güzelllmaşallah canım inşallah kaliteleri de sayıları gibi harika olur.. ayyy sona yaklaştınız artık :))

heerkeze merhaba şükür geldim. iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin lütfen dualarınızı esirgemeyin bende. opu güzel geçti çok şükür 13 yumişim olmuş sayı değil aslında kaliteli olsunlar yeter karın ağrım malum ağrı kesici yaptırmak istemedim nedense vücuduma farklı yabancı bişeyler girsin istemiyorum aman saçmalıyorum belkide ama dayanılmaz bi ağrı değil sonuçta. sanırım 1-2 güne arayıp embriyoların durumu hakkında bilgi verirler umarım herşey güzel olur...hepinize çok teşekkür ederim...

ayy çok güzel canım herşeyin yolunda gitmesine sevindim 13üde sağlıklı olur inşallah hayırlısı olsun :nazar:

pınarcımmm 13 yumoş çok güzelllmaşallah canım inşallah kaliteleri de sayıları gibi harika olur.. ayyy sona yaklaştınız artık :))
nec kuzucuğun annesi sağol canımmm inşallah sonuda gzel olsun

ayy çok güzel canım herşeyin yolunda gitmesine sevindim 13üde sağlıklı olur inşallah hayırlısı olsun :nazar:
ahh başka bi kuzucuğun annesi . myram sağol canımm Allah razı olsun hamişlerin duası kabul olur bizi unutmayın olur mu??

Merhaba kızlar , ben bugün 5. lucrini vuruldum (daha doğrusu kendim vuruyorum), perşembe günü konrolüm var ..
Şu sıralar adet olmam lazım , doğum kontrol hapı biteli 3 gün oldu ..
Adet olunca mı puregona başlıyorduk kızlar ?

merhaba kızlar;
polikistik over hastası olduğum için doktorum tüp bebeğe baslamadan önce glucophage ve folik asit vermişi yaklaşık bir buçuk aydır kullanıyorum yan etkilerinin bir kısmını 2 3 hafta kadar yasadım tam düzeldi yoluna girdi diyordumki son bir haftadır mide sıkıntılarım yine basladı içinizde glucophage kullanan ve benzer sıkıntıları yaşayan varmı çok merak ediyorum...bu sıkıntım daha ne kadar sürer acaba:43:

cnm inşallah 13 yumurtanda sağlıklı döllenir güzel güzel embrioların olur
işlem nekadar sürdü uyuyup uyanman?

canım arkadaşlarım nasılsınız umarım iyisinizdir.güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.hepiniz için dua ediyorum.benim ailem istda oturyo.ama ben ist dışında yaşıyorum.eşimin işi sebebiyle.ben iki gündür nete giremedim.pazar günü sonucu aldık.o gün toplandık dün de evimize geldik ancak bu saate girebildim....pınarcım güzel adaşım iyiki böyle bi sayfa açtın.bu sayfaya ilk girdiğimde buranın bi uğuru var demiştim...pınarın elektriği sayesinde...yumurtaların toplanmış galiba güzel güzel bebişler olsun inşallah....hepinizi çok seviyorum.birbirimizi tanımıyoz ama derler ya amaç aynı yol aynı....bizi bizden başka kimse anlamaz....inşallah herkesin kucakları bebişlerle dolsun....

merhaba kızlar;
polikistik over hastası olduğum için doktorum tüp bebeğe baslamadan önce glucophage ve folik asit vermişi yaklaşık bir buçuk aydır kullanıyorum yan etkilerinin bir kısmını 2 3 hafta kadar yasadım tam düzeldi yoluna girdi diyordumki son bir haftadır mide sıkıntılarım yine basladı içinizde glucophage kullanan ve benzer sıkıntıları yaşayan varmı çok merak ediyorum...bu sıkıntım daha ne kadar sürer acaba:43:

canım bende glucophage kullanıyorum midem hala alışamadı bu ilaca midem bulantılarım hala oluyo yemek yemeğe korkuyorum.2 tane kullanıyordum geçen hemşireye tlf açtım şuan bire düşürdüm

benim sonuç almama 3 gün kaldı inş hayırlı sonuç alırım.canım ilaçlara göre değişiyorum ben ist bahçeci fulya ya gidiyorum benim gittiğim klınıkte 4000tl tüp bebek ücreti artı ilaçlar ilaç 1,500 ta tutabilir 2000 de orası değişiyor

Çook masraflı :( :( :( :( :2: Umarım iyi sonuclar alırsın.

Sayfadaki arkadaşların yardımına ihtiyacım var.Aynı durumu yaşayanlar varsa veya konuda fikri olan varsa..

4gün gecikmeli regl oldum buay.Ve bu yılda 1-2 defa olur yani sürekli gecikmeli regl yaşayan biri değilim.5gün sürdü herzaman 5gün sürer.5gün sürüp bitti fakat, regl bittikten 2 gün sonra yeniden regl oldum.Ve parça parça kan geliyor.Normal kan gelmiyor.Bu nedendir nedir kızlar?

Son düzenleme:
Back