• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

heerkeze merhaba şükür geldim. iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin lütfen dualarınızı esirgemeyin bende. opu güzel geçti çok şükür 13 yumişim olmuş sayı değil aslında kaliteli olsunlar yeter karın ağrım malum ağrı kesici yaptırmak istemedim nedense vücuduma farklı yabancı bişeyler girsin istemiyorum aman saçmalıyorum belkide ama dayanılmaz bi ağrı değil sonuçta. sanırım 1-2 güne arayıp embriyoların durumu hakkında bilgi verirler umarım herşey güzel olur...hepinize çok teşekkür ederim...

tatlim hayirli olsun yumoslarin,insallah hepsi seni uzmiyecek akilli uslu embriyolar olusacak

cloudly,benden 9 yumurta alınmıştı,6 sını işleme sokabilmişlerdi ve bunlardan sadece 2 tanesi döllenmişti,fakat kalitesi nedir vs bilmiyorum,o iki taneden de 1 tanesi transfer edildi 1 tanesi donduruldu,yani seninki çok güzel bir rakam hiç takılma,sağlıklı bir şekilde döllensinler o yeter.[/QUOT

ay yanlış mı anladım ben, 4 tanesini işleme soktuk bekliyoruz dediler, mikro yapıldı..ben de 4 tanesini döllenmiş anladım.. neyse kızlar moral verdiğiniz için hepinize teşekkürler...

yarın öğlene kadar arayıp bilgi verecekler, allahım hepimizizn yüzünü güldürsün:)
4tanesi döllenmiştir cnm gelişimini takip ediceklerdir şimdi döllenen yumurtanın gelişimini gözlemmlicekler inşaallah sağlıkla devam ederler ve inşaallah sımsıkı tutunur bebişin sana cnm

pınar hoşgeldin:)artık tedavinin en zevkli aşamasındasın bence,transfer en mükemmeli:)İnşallah hayırlı haberlerle sonuçlanır cnm
:)

kızlar ben dayanamadım merkezi aradım. 8 yumurtadan 4 tanesi döllenmiş, yarın sabah arayıp transfer günü hakkında bilgivereceklermiş, sizce iyi mi?

bence super canim,benim 25 tane yumurtadan 3 tanesi dollenmisti
rakamlara takilma lutfen
veren allahim bi taneyle bile cift ikiz veriyor dimi ama
kafani vucutunu positif energiyle depolamaya basla sen,ilerde lazim olacak

safak 3 teyiz nasil geciyor canim
bende halen tik yok..)):1:
nete takilmayim diyorum ama duramiyorum
keske ise gitseydim,dosyalarimla,toplantilarimla zaman akip gitseydi..))
evde izinliyim ama boyle daha stresli geciyor sanki

arkadaşım sitres yapmayın hep umutlu olun bebişleriniz tutunsun ...allaha bol bol dua edin çıkıp gezin alışveriş yapın evde kapanıp kalmak kötü oluyor insan

Cnm evet bugün 3.gun Allahım ne zormuş beklemek
Bende surekli telefondan giriyorum ama buna bile esim laf ediyor radyasyon nedeniyle :) ama net te olmasa hiç vakit geçmez. Ben ise gitmedigime memnunum açıkcası. İsim gun ici cok yogun sürekli telefon surekli mail insanlar... Evde kafamı dinliyorum acikcasi:9: haftaya pzt ise dönüş

Kaldı 9 gun tatlım :)

arkadaşım sitres yapmayın hep umutlu olun bebişleriniz tutunsun ...allaha bol bol dua edin çıkıp gezin alışveriş yapın evde kapanıp kalmak kötü oluyor insan

aslinda haklisiniz
benim 1.tup tedavimden 1 oglusum var,ozamanlar acemilikmi desem hicbisey bilmeden tedavi oldum ve 1. tuttu cunki transfer oldum ve ertesi ise gittim
ne yattim,ne dinlendim,deli gibi is guc gecmisti gunler ama dediginiz gibi stres olmadigim icin tuttu belkide..)))

gerci suanda pek yatmiyorum,evde mavisim var onunla ilgileniyorum derken dinlenme imkanimda olmadi

kızlar ben dayanamadım merkezi aradım. 8 yumurtadan 4 tanesi döllenmiş, yarın sabah arayıp transfer günü hakkında bilgivereceklermiş, sizce iyi mi?
Cnm gözünaydın, iyi bir sayı elbet 4 embriyo. 4>1 ve 1= bebeğin sakın sıkma canını.

saol canım,iyiyim,sadece kasık ağrılarım endişelendiriyor beni,dru arayacağım saat 3 ten sonra müsait oluyorlarmış,aslında eminimki çok normal bir sancı ama devamlı ağrıdığı için hiçbirşeye konsantre olamıyorum:(
Bebeğin haylaz olacak desene, sağlıkla büyütsün içinde, bize de haber ver doktorla görüşünce..

heerkeze merhaba şükür geldim. iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin lütfen dualarınızı esirgemeyin bende. opu güzel geçti çok şükür 13 yumişim olmuş sayı değil aslında kaliteli olsunlar yeter karın ağrım malum ağrı kesici yaptırmak istemedim nedense vücuduma farklı yabancı bişeyler girsin istemiyorum aman saçmalıyorum belkide ama dayanılmaz bi ağrı değil sonuçta. sanırım 1-2 güne arayıp embriyoların durumu hakkında bilgi verirler umarım herşey güzel olur...hepinize çok teşekkür ederim...
HOŞGELDİNNNN... Bebeğinin yumurtasını bırakmışsın merkeze, şimdi sıra onda sağlıkla, dirençle ilk anları olacak varlığının. Ayy ben böyle düşününce çok duygusallaşıyorum. Hayırlı olsun, uğurlu olsun, güzel, sağlıklı emriyolar olsun, sonra da bebeğin gelsin cnmm...

günaydın herkese geçmişi okuyamıyorum önemli bir şey varsa affola. hazırlandım evden çıkıyorum biraz sonra tüm metanetimi, tüm soğukkanlılığım kaldı bir yerlerde. gözlerim dolu dolu. Rabbim kaç defa yattım ben bu masaya kaç defa aldım olumsuzu bilmiyorum. aslında o kadar hazırdım ki her türlü sonuca, yoksa değilmiyim. neyse toparlayacağım kendimi sadece 5 dk ihtiyacım var. lütfen sizden istediğim benden eksik etmeyin dualarınızı Allah rızası için Rabbim hepimize ve banada bağışlasın bu sefer evladımı alayım onu kucağıma sağlıcakla. bu göz yaşları onun doğumunda akıtıığım sevinç göz yaşlarına dönüşsün dileğim bu...

Dilerim Allah'tan gönlünüzden geçtiği gibi olsun inşallah. Bu samimi duyguların karşılığını evladınızı kucağınıza alarak alasınız.

aslinda haklisiniz
benim 1.tup tedavimden 1 oglusum var,ozamanlar acemilikmi desem hicbisey bilmeden tedavi oldum ve 1. tuttu cunki transfer oldum ve ertesi ise gittim
ne yattim,ne dinlendim,deli gibi is guc gecmisti gunler ama dediginiz gibi stres olmadigim icin tuttu belkide..)))

gerci suanda pek yatmiyorum,evde mavisim var onunla ilgileniyorum derken dinlenme imkanimda olmadi

canım bende senin ilki gibi oldum yatamadım bakacak kimsem bile yoktu...evde bi çocuk...yaşadıklarım pınarınki gibi
eşimin ilk eşinden çocugu vardı benimse yok günlerce ağladım eşim çocuk yapmaktan kaçıyodu tam boşanmaya kadar getirdim işi...bide sorun eşimde sperm azlığı...2 kez intihar ettim.. allahım ki,mseyi çocuksuz bırakmasın yani ben hem çocukla hem eşimle mücadele verdim... o yüzden pınarı daha iyi anlıyom

bütün arkadaşlara allahım birer evlat nasip etsin .yaşayan bilir bu duyguları...allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın.düşmanımın bile...

bende tüp bebek yaptım.26 agustos transfer günüm..innın sadece 2 yumurtam vardı yaşda 37 ama hep ümitle baktım...

canım bende senin ilki gibi oldum yatamadım bakacak kimsem bile yoktu...evde bi çocuk...yaşadıklarım pınarınki gibi
eşimin ilk eşinden çocugu vardı benimse yok günlerce ağladım eşim çocuk yapmaktan kaçıyodu tam boşanmaya kadar getirdim işi...bide sorun eşimde sperm azlığı...2 kez intihar ettim.. allahım ki,mseyi çocuksuz bırakmasın yani ben hem çocukla hem eşimle mücadele verdim... o yüzden pınarı daha iyi anlıyom

Hoşgeldin aramıza, yaşadıkların çok zor ama bak ikinci kez denemişsin, demek ki sen kazanmışsın mücadeleyi. İnşallah bebeğin de sana sımsıkı sarılıyordur şuanda, onun gelişi unutturur tüm sıkıntılarını.

Son düzenleme:

canim ya zor gunler gecirmissin,
allahim dayanma gucu versin:16:
.

4tanesi döllenmiştir cnm gelişimini takip ediceklerdir şimdi döllenen yumurtanın gelişimini gözlemmlicekler inşaallah sağlıkla devam ederler ve inşaallah sımsıkı tutunur bebişin sana cnm

işallah tuanacım işallah canım,
bence super canim,benim 25 tane yumurtadan 3 tanesi dollenmisti
rakamlara takilma lutfen
veren allahim bi taneyle bile cift ikiz veriyor dimi ama
kafani vucutunu positif energiyle depolamaya basla sen,ilerde lazim olacak

haklısın minecim bol moral değil mi , kend kendime telkinde bulunuyorum :))))

çilgın yorumcumuz kyracım yine yaptı yapacağını 4>1 SÜPERSİN YA , arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum moral verdiğiniz için. çok sağolun :))))
hepinizi kocaman öpüyorum

denizceren01 canım ben inaki şuan bile adet belirtileri gösteriyorum,sonucum pozitif çıktığı halde,seni inan çok iyi anlıyorum insan çok huzursuz oluyor ama yapabildiğin kadar başka şeylerle uğraşıp bunu düşünmemeye çalış,çalışıyormusunb bilmiyorum ama eğer evdeysem de tv falan izle kafanı dağıtmaya çalış.Ayrıca idrar testi bu erken dönenmde negatif sonuçtan başka birşey vermiyor biliyorsun,çook az kalmış sadece 4 gün,hep böyle düşün ve bence bir daha test yapma tatlım,stres olup kendini de embriyonu da üzme:(

Sağol canım,haklısın,iki gün sonra işe başlıycam,yani sonucu almaya iki gün kala, neyse son 48 saat daha çabuk geçer böylece, umarım:44:

Cnm gözünaydın, iyi bir sayı elbet 4 embriyo. 4>1 ve 1= bebeğin sakın sıkma canını.

Bebeğin haylaz olacak desene, sağlıkla büyütsün içinde, bize de haber ver doktorla görüşünce..

HOŞGELDİNNNN... Bebeğinin yumurtasını bırakmışsın merkeze, şimdi sıra onda sağlıkla, dirençle ilk anları olacak varlığının. Ayy ben böyle düşününce çok duygusallaşıyorum. Hayırlı olsun, uğurlu olsun, güzel, sağlıklı emriyolar olsun, sonra da bebeğin gelsin cnmm...

Dilerim Allah'tan gönlünüzden geçtiği gibi olsun inşallah. Bu samimi duyguların karşılığını evladınızı kucağınıza alarak alasınız.

bütün arkadaşlara allahım birer evlat nasip etsin .yaşayan bilir bu duyguları...allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın.düşmanımın bile...

tatlim hayirli olsun yumoslarin,insallah hepsi seni uzmiyecek akilli uslu embriyolar olusacak

pınar hoşgeldin:)artık tedavinin en zevkli aşamasındasın bence,transfer en mükemmeli:)İnşallah hayırlı haberlerle sonuçlanır cnm
:)

pınarcım geri sayım başlıyo yani inşaaallah güzel haberlerini almaya az kaldı:emir_bebek:

Pinarcim gecmis olsun arkadasım güzel güzel embriyolar olsun İnsallah

pınar1202 inşallah canım bende pozitif sonuçu görürüm Allahımın izniyle ama önce senin görmeni çok istiyorum. buradan başka biryere istesemde gidemiyorum ki....sizlerin yaşadıkları bana çok yakın geldiği için başka biryerlere gitmem canım
arkadaşlar Allah bin kere razı olsun iyi dilekleriniz içn dünya dua üstünde dururmuş inşallah hepimiin duaları kabul olsun. benim yumişler sağlıklı embriyolara dönüşsün sımsıkı tutunsunlar bana. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...

Back