2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

evet canım maaşallah güzel yumoşu oldu pınarın işallah kaliteli ve güzel güzel bebişler olur, benim transfer tarihibelli değil kyracım, merkezden arayacaklarmış.embryolog çarşamba günü olacağını sanmıyorum ama yine de belli olmaz dedi...bakalım telelfon çalınca yüreğim hopluyor :))))

aliascım sen opudan sonraki gün merkeziarayıp bilgialabilmiş miydin? yani arasam kaçı döllenmiş ne olmuş öğrenebilir miyim acaba?

kyracım listeyi de güncellemişsin hemen arkadaşım, "transfer olacak" yazısını görünce heyecanlandım vallahi, ayyy birkaç gün sonrada test tarihi mi yazacak şimdi???

maşşaallah çok güzel inşaallah doğum haberlerinide alırız böyle

cnm sende heyecanlısındır bende telefon beklerken baya heyecan yapmıştım kaçtanesi döllenmiş onun içindemi aramadılar:44:

kızlar ben dayanamadım merkezi aradım. 8 yumurtadan 4 tanesi döllenmiş, yarın sabah arayıp transfer günü hakkında bilgivereceklermiş, sizce iyi mi?

aliascım sen opudan sonraki gün merkeziarayıp bilgialabilmiş miydin? yani arasam kaçı döllenmiş ne olmuş öğrenebilir miyim acaba?

Cnm onlar beni aramayinca ben 2 gibi aramıştım kaçı dollendi ne oldu diye .
Meraktaysan ara bence sende :) merkezde herkes beni tanıyordu artık surekli soru sorduğum için :)

Cnm onlar beni aramayinca ben 2 gibi aramıştım kaçı dollendi ne oldu diye .
Meraktaysan ara bence sende :) merkezde herkes beni tanıyordu artık surekli soru sorduğum için :)

canım senin 4 yumurta vardı değil mikaç tanesi döllenmşti, 4 tanesini işleme koayabilmişler benimkinin dilek hanımla görüştüm yarın sabah embryoların durumu hakkındaarayıp bilgi verecekmiş.

günaydın eloncum teşekkür ederimmmm.. nasılsın cnm?

saol canım,iyiyim,sadece kasık ağrılarım endişelendiriyor beni,dru arayacağım saat 3 ten sonra müsait oluyorlarmış,aslında eminimki çok normal bir sancı ama devamlı ağrıdığı için hiçbirşeye konsantre olamıyorum

canım senin 4 yumurta vardı değil mikaç tanesi döllenmşti, 4 tanesini işleme koayabilmişler benimkinin dilek hanımla görüştüm yarın sabah embryoların durumu hakkındaarayıp bilgi verecekmiş.

Cnm benim 4un 3u dollendi ben hep esın hnm la görüştüm Dilek hnm la hiç görüşmedim
8de 4 cok iyi hiç panik olma :) 1 tane lazım değil mı bize annesi :)

Cnm benim 4un 3u dollendi ben hep esın hnm la görüştüm Dilek hnm la hiç görüşmedim
8de 4 cok iyi hiç panik olma :) 1 tane lazım değil mı bize annesi :)

işallah canım ya, ne biliyim 4 diyice bi tuhaf oldum gerçi kaliteli 1 tane olması yeterli değil mi? işallah hepimiz için mutlu sonolur aliascım

denizceren01 canım ben inaki şuan bile adet belirtileri gösteriyorum,sonucum pozitif çıktığı halde,seni inan çok iyi anlıyorum insan çok huzursuz oluyor ama yapabildiğin kadar başka şeylerle uğraşıp bunu düşünmemeye çalış,çalışıyormusunb bilmiyorum ama eğer evdeysem de tv falan izle kafanı dağıtmaya çalış.Ayrıca idrar testi bu erken dönenmde negatif sonuçtan başka birşey vermiyor biliyorsun,çook az kalmış sadece 4 gün,hep böyle düşün ve bence bir daha test yapma tatlım,stres olup kendini de embriyonu da üzme

kızlar ben dayanamadım merkezi aradım. 8 yumurtadan 4 tanesi döllenmiş, yarın sabah arayıp transfer günü hakkında bilgivereceklermiş, sizce iyi mi?

cloudly,benden 9 yumurta alınmıştı,6 sını işleme sokabilmişlerdi ve bunlardan sadece 2 tanesi döllenmişti,fakat kalitesi nedir vs bilmiyorum,o iki taneden de 1 tanesi transfer edildi 1 tanesi donduruldu,yani seninki çok güzel bir rakam hiç takılma,sağlıklı bir şekilde döllensinler o yeter.

heerkeze merhaba şükür geldim. iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin lütfen dualarınızı esirgemeyin bende. opu güzel geçti çok şükür 13 yumişim olmuş sayı değil aslında kaliteli olsunlar yeter karın ağrım malum ağrı kesici yaptırmak istemedim nedense vücuduma farklı yabancı bişeyler girsin istemiyorum aman saçmalıyorum belkide ama dayanılmaz bi ağrı değil sonuçta. sanırım 1-2 güne arayıp embriyoların durumu hakkında bilgi verirler umarım herşey güzel olur...hepinize çok teşekkür ederim...

pınar1202 tekrar hayırlı olsun canım yumoşların iyi güzel sayısı inşlh kalitelide olur ve Rabbim seni bu yolda tamamına erdirir.Allahım hakkında hayırlısını versin inşlh pozitif haberlerini yazarsın. Bende bidaha ki ay hecanla bekliyorum

canım çok sağol inş sağlıkla görürüz pozitifi seninde güzel haberlerini bekliyoruz kasım diye bir yerlere gitmek yok ona göre.

pınar1202 inşallah canım bende pozitif sonuçu görürüm Allahımın izniyle ama önce senin görmeni çok istiyorum. buradan başka biryere istesemde gidemiyorum ki....sizlerin yaşadıkları bana çok yakın geldiği için başka biryerlere gitmem canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…