Harika haber, maşallah 13 yumurta çok güzel, sen de sağol cnm haber verdin bize, birkaç güne kalmaz o yumurtalardan biri bebeği olacak. Çok şükür rabbimize...
Seninkilerden haber var mı ne alemdeler? Kısmetse ne zaman transfer?
maşşaallah çok güzel inşaallah doğum haberlerinide alırız böylearkadaşlar pınar arkadaşımızla az önce telefonda görüştüm. opusu bitmiş, kendisi gayet iyiymiş taburcu oldu hastaneden çok şükür atlatmış :))) nurtopu gibi 13 yumoşumuz var:)))))işallah sağlıklı sağlıklı embryoları olsun tutunsunlar arkadaşıma sımsıkı ...........
cnm sende heyecanlısındır bende telefon beklerken baya heyecan yapmıştım kaçtanesi döllenmiş onun içindemi aramadılar:44:evet canım maaşallah güzel yumoşu oldu pınarın işallah kaliteli ve güzel güzel bebişler olur, benim transfer tarihibelli değil kyracım, merkezden arayacaklarmış.embryolog çarşamba günü olacağını sanmıyorum ama yine de belli olmaz dedi...bakalım telelfon çalınca yüreğim hopluyor :))))
aliascım sen opudan sonraki gün merkeziarayıp bilgialabilmiş miydin? yani arasam kaçı döllenmiş ne olmuş öğrenebilir miyim acaba?
Cnm onlar beni aramayinca ben 2 gibi aramıştım kaçı dollendi ne oldu diye .
Meraktaysan ara bence sende :) merkezde herkes beni tanıyordu artık surekli soru sorduğum için :)
günaydın eloncum teşekkür ederimmmm.. nasılsın cnm?
canım senin 4 yumurta vardı değil mikaç tanesi döllenmşti, 4 tanesini işleme koayabilmişler benimkinin dilek hanımla görüştüm yarın sabah embryoların durumu hakkındaarayıp bilgi verecekmiş.
Cnm benim 4un 3u dollendi ben hep esın hnm la görüştüm Dilek hnm la hiç görüşmedim
8de 4 cok iyi hiç panik olma :) 1 tane lazım değil mı bize annesi :)
Benim biraz canım sıkkın, bugün 8. günüm, adet belirtilerim fazlalaştı sanki :2: dayanamadım idrar testi yaptım bu sabah,tabii ki bariz negatiftest yapmak için erken olduğunu bilsem de yine de umutlarımı azalttı:26:
işallah canım ya, ne biliyim 4 diyice bi tuhaf oldum gerçi kaliteli 1 tane olması yeterli değil mi? işallah hepimiz için mutlu sonolur aliascım
kızlar ben dayanamadım merkezi aradım. 8 yumurtadan 4 tanesi döllenmiş, yarın sabah arayıp transfer günü hakkında bilgivereceklermiş, sizce iyi mi?
cloudly,benden 9 yumurta alınmıştı,6 sını işleme sokabilmişlerdi ve bunlardan sadece 2 tanesi döllenmişti,fakat kalitesi nedir vs bilmiyorum,o iki taneden de 1 tanesi transfer edildi 1 tanesi donduruldu,yani seninki çok güzel bir rakam hiç takılma,sağlıklı bir şekilde döllensinler o yeter.[/QUOT
ay yanlış mı anladım ben, 4 tanesini işleme soktuk bekliyoruz dediler, mikro yapıldı..ben de 4 tanesini döllenmiş anladım.. neyse kızlar moral verdiğiniz için hepinize teşekkürler...
yarın öğlene kadar arayıp bilgi verecekler, allahım hepimizizn yüzünü güldürsün:)
canım çok sağol inş sağlıkla görürüz pozitifi seninde güzel haberlerini bekliyoruz kasım diye bir yerlere gitmek yok ona göre.pınar1202 tekrar hayırlı olsun canım yumoşların iyi güzel sayısı inşlh kalitelide olur ve Rabbim seni bu yolda tamamına erdirir.Allahım hakkında hayırlısını versin inşlh pozitif haberlerini yazarsın. Bende bidaha ki ay hecanla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?