Hoşgeldin aramıza, yaşadıkların çok zor ama bak ikinci kez denemişsin, demek ki sen kazanmışsın mücadeleyi. İnşallah bebeğin de sana sımsıkı sarılıyordur şuanda, onun gelişi unutturur tüm sıkıntılarını.
Moral lazım sana, hazırla kendini bak bebeğin sana gelmek için hazırlanıyor, moral şart.çilgın yorumcumuz kyracım yine yaptı yapacağını 4>1 SÜPERSİN YA , arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum moral verdiğiniz için. çok sağolun :))))
hepinizi kocaman öpüyorum
Çok heyecanlı dimi? Sabır cnm az kaldı. bekliyoruz güzel haberlerini.Sağol canım,haklısın,iki gün sonra işe başlıycam,yani sonucu almaya iki gün kala, neyse son 48 saat daha çabuk geçer böylece, umarım:44:
AMİNNNarkadaşlar Allah bin kere razı olsun iyi dilekleriniz içn dünya dua üstünde dururmuş inşallah hepimiin duaları kabul olsun. benim yumişler sağlıklı embriyolara dönüşsün sımsıkı tutunsunlar bana. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
Slm arkadaslar ben yeni katiliyorm araniza benimde son
2 gunum transfer sonrasi ama kendimi 5gndur adet olucak
Gibi hissediyorum bilgisib olan varmi belirtilerle ilgili
Birazda bugun midem bir tuhaf lutfen bana yardim edin
Bana 8 hucreli tek transfer edildi
Rabbim bekleyen herkesin kucagini doldursun insallah
canım okudum yazdıklarını çok benziyo acılarımız ne güzel şimdigöbüşnde bebişin Rabbim sana bağışlasın inşallah zamanı geldiğinde sıkıca kucakla bebeğini:)iyi dileklerin için teşekkür ederim inşallah isteyen herkezin benimde sağlıklı bir bebeğim olur..pınarcım inşallah yumoşların sana tutunurlar bu sefer ama içimde güzel bi duygu var sana karşı bu sefer bebeğin seninle olcak canım...dualarımda seninle olacak aynı kaderi paylaşıyoz biz.....allahm sanada verecek bi bebek...çektiğn acıyı anlayabiliyorum...
alıcam canım sağol hatırlattığın için..pınarcım ananas al ye tıranfer gününe kadar canım ben öyle yapmıştım.hemen bugün al tranfer olana kadar ye sonra bırak
Slm arkadaslar ben yeni katiliyorm araniza benimde son
2 gunum transfer sonrasi ama kendimi 5gndur adet olucak
Gibi hissediyorum bilgisib olan varmi belirtilerle ilgili
Birazda bugun midem bir tuhaf lutfen bana yardim edin
Bana 8 hucreli tek transfer edildi
Rabbim bekleyen herkesin kucagini doldursun insallah
canım hoşgeldin ramaıza bende bugün katıldım ancak ben 26 agustosta tranferle hamile kalanlardanım.ben sadece tek belirti yaşadım kasıklarımda 10.günden itibaren seyirme batma gibi bişey olmuştu başka hiçbir belirtim yoktu
karasu merhaba vaşşa ben de adet olcakmışım gibi hissediyorum ama şuan 5 haftalık hamleyim,drum beni umuyorumki saat 5:30 dan sonra arayacak,öyle dediler,ben de ona sorucam,aldığım cevabı yarın sabahtan sizlerle paylaşırım,ama bence normal bunlar.dert etmemeye çalış lütfen,bu durumda sen yarın mı test yaptırıcan ben anlayamadım?
heerkeze merhaba şükür geldim. iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin lütfen dualarınızı esirgemeyin bende. opu güzel geçti çok şükür 13 yumişim olmuş sayı değil aslında kaliteli olsunlar yeter karın ağrım malum ağrı kesici yaptırmak istemedim nedense vücuduma farklı yabancı bişeyler girsin istemiyorum aman saçmalıyorum belkide ama dayanılmaz bi ağrı değil sonuçta. sanırım 1-2 güne arayıp embriyoların durumu hakkında bilgi verirler umarım herşey güzel olur...hepinize çok teşekkür ederim...
nec kuzucuğun annesi sağol canımmm inşallah sonuda gzel olsunpınarcımmm 13 yumoş çok güzelllmaşallah canım inşallah kaliteleri de sayıları gibi harika olur.. ayyy sona yaklaştınız artık :))
ahh başka bi kuzucuğun annesi . myram sağol canımm Allah razı olsun hamişlerin duası kabul olur bizi unutmayın olur mu??ayy çok güzel canım herşeyin yolunda gitmesine sevindim 13üde sağlıklı olur inşallah hayırlısı olsun
Merhaba kızlar , ben bugün 5. lucrini vuruldum (daha doğrusu kendim vuruyorum), perşembe günü konrolüm var ..
Şu sıralar adet olmam lazım , doğum kontrol hapı biteli 3 gün oldu ..
Adet olunca mı puregona başlıyorduk kızlar ?
merhaba kızlar;
polikistik over hastası olduğum için doktorum tüp bebeğe baslamadan önce glucophage ve folik asit vermişi yaklaşık bir buçuk aydır kullanıyorum yan etkilerinin bir kısmını 2 3 hafta kadar yasadım tam düzeldi yoluna girdi diyordumki son bir haftadır mide sıkıntılarım yine basladı içinizde glucophage kullanan ve benzer sıkıntıları yaşayan varmı çok merak ediyorum...bu sıkıntım daha ne kadar sürer acaba
benim sonuç almama 3 gün kaldı inş hayırlı sonuç alırım.canım ilaçlara göre değişiyorum ben ist bahçeci fulya ya gidiyorum benim gittiğim klınıkte 4000tl tüp bebek ücreti artı ilaçlar ilaç 1,500 ta tutabilir 2000 de orası değişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?