• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

canım cok gecmiş olsun yumoşların toplanmış hemde 13 tane hadi bakalım hayırlısı olsun güzel güzel gelişsinler orda sonrada hooop annelerinin yanına.
gerisi çok iyi gececek buna inanıyorum bizim sana bağlandığımız gibi onlarda sımsıcak anneleriniden hiç ayrılmayacaklar.
Allahım bundan sonra yüzünü hep güldürsün sen bu topiğinle bize şans getirdin o şanslar şimdide seninle olsun dualarım hep seninle cnm.

epeydir giremiyorum siteye geçmişi okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir?
opu olan arkadaslar çok geçmiş olsun
transfer olanlar bol bol sabır diliyorum sizlere Allah yardımcınız olsun olumlu sonuclar almanız dileğiyle.
tedaviye yeni baslayan arkadaslar tedavileriniz hayırlı olsun.
kyr canım hadi bakalım hayırlısı tedavinin her asaması için bol sans diliyorum hersey yolunda gider inşallah.
ve son olarak dualarım hep sizlerle kendinize çok iyi bakın.iyi geceler.

arkadaşlar bende 11 gündür igne vuruyorum dün gittim 18 tane yumurtam vardı perşembe toplanıcaktı bugün gittim cuma yada ctesi olabilir dedi yarın yıne çagırdı yumurtalar istedigi büyüklüge gelmemiş sizin kaç gün sonra topladılar bide hemşireye sordum kaçıncı gün tansfer olur diye 3. yada 5. gun dedi 5.gün trasferinin tutma şansı daha yuksekmiş.allahım hepimize hayılısını versin.

hamile arkadaşları tebrik ediyorum darısı bizlere inşallah bende hasta olmayı bekliyorum coraspirin ve vitamin içiyorum şu an 3gün sonra hastalanırım inşallah...

arkadaşlar bende 11 gündür igne vuruyorum dün gittim 18 tane yumurtam vardı perşembe toplanıcaktı bugün gittim cuma yada ctesi olabilir dedi yarın yıne çagırdı yumurtalar istedigi büyüklüge gelmemiş sizin kaç gün sonra topladılar bide hemşireye sordum kaçıncı gün tansfer olur diye 3. yada 5. gun dedi 5.gün trasferinin tutma şansı daha yuksekmiş.allahım hepimize hayılısını versin.

günaydın canım,ben 7 ya da 8 gün dü sanırım gonal f vuruldum 300 unite,9 yumurta gelişti ama 6 sı işleme alındı,opudan sonra da 5. günde transfer edildi,aslında beni 4. gün çağırdılar ama çok ani aradıkları için biz gidemedik,ertesi gün gidip aldım embriyomu:)

herkese günaydınn,ben işe başlayalı yarım saatten fazla oluyor:)dün doktorum aradı nihayet,kasıklarımdaki sancıyı anlattım ve günde tek kullandığım crinonine jeli 2 ye çıkardı,sanırım hakkatten rahatlattı beni bu jel.Yalnız arkadaşlar ben bu tedavi esnasındaki hormonlardan,ilaçlardan ötürü çok kilo aldım,hiç de yediklerime dikkat etmedim açıkçası,şuan 1 aydan bu yana toplam 3,5 kilo almış durumdayım,nelere dikkat etmemi,neler yememi tavsiye edersiniz?

canım cok gecmiş olsun yumoşların toplanmış hemde 13 tane hadi bakalım hayırlısı olsun güzel güzel gelişsinler orda sonrada hooop annelerinin yanına.
gerisi çok iyi gececek buna inanıyorum bizim sana bağlandığımız gibi onlarda sımsıcak anneleriniden hiç ayrılmayacaklar.
Allahım bundan sonra yüzünü hep güldürsün sen bu topiğinle bize şans getirdin o şanslar şimdide seninle olsun dualarım hep seninle cnm.
canım güzel zehranın, zehranın kardeşinin güzel annesi, asıl ben sizsiz yapamaz durumdayım dün yumurta toplamadan geldim hafif kasık ağrısı ve sersemlikle inan yaptığım ilk şeydi topiğimize girmek, siz olmasaydınız bu kadar keyifli geçmeeyecekti bu tedavi, iyi ki varsınız asıl sizler benim şansımsınız....inşallah güzel keyifli başlayan bu tedavi sürecim 12 gün sonrada böyle keyifle devam eder. hamişlerin duası kabul olurmuşşş . dualarına yürekten amin diyorumm canımmm

oohh bir sürü yumişin var ne güzl inşallah sağlıklı güzel embriyolar olurlar sonrada sımsıkı tutunurlar sana...benim 9. gün topladılar canım..

hamile arkadaşları tebrik ediyorum darısı bizlere inşallah bende hasta olmayı bekliyorum coraspirin ve vitamin içiyorum şu an 3gün sonra hastalanırım inşallah...
hadi hayırlısı olsun yeni bir yol arkadaşı daha. hoş geldin gülsu...

Günaydın kızlar yumurta toplamaya gidiyorum. Allah hayırlısını versin hepimiz için
hazirancım inşallah sağlıklı güzel yumişlerin olsun:))
herkese günaydınn,ben işe başlayalı yarım saatten fazla oluyor:)dün doktorum aradı nihayet,kasıklarımdaki sancıyı anlattım ve günde tek kullandığım crinonine jeli 2 ye çıkardı,sanırım hakkatten rahatlattı beni bu jel.Yalnız arkadaşlar ben bu tedavi esnasındaki hormonlardan,ilaçlardan ötürü çok kilo aldım,hiç de yediklerime dikkat etmedim açıkçası,şuan 1 aydan bu yana toplam 3,5 kilo almış durumdayım,nelere dikkat etmemi,neler yememi tavsiye edersiniz?
canım benim benimde tüm tedavilerden üzerimde hep 2-3 kilo kalmıştı. sonra tedaviler olumsuz olunca diyet yapıp verdim ne hikmetse bu tedavimde çok şükür çok kilo almadım. eloncum canım benim bak şimdi sen artık anne adayısın önce bebeğini düşünmelisin, kilolar nasıl olsa yapışıp kalmıyo üzerine doğumdan sonra güzelce verirsin. yalnız ağır hamur işi ürünlerden, şerbetli tatlılardan, kızartmalardan kaçınmaya çalış canım bildiğim kadarıyla bunların bebeğede pek faydası yok.zaten ilk 3 ay sadece kandan besleniyo bebek. ve lütfen takma kiloları kafana. sen şuan dünyadaki en kutsal şeye evladına sahipsin:))

Merhaba kızlar , ben bugün 5. lucrini vuruldum (daha doğrusu kendim vuruyorum), perşembe günü konrolüm var ..
Şu sıralar adet olmam lazım , doğum kontrol hapı biteli 3 gün oldu ..
Adet olunca mı puregona başlıyorduk kızlar ?
slm bilgem ever canım adetinin 2. günü başlıyosun iğnelere hayırlısı olsun inşallah...

merhaba kızlar;
polikistik over hastası olduğum için doktorum tüp bebeğe baslamadan önce glucophage ve folik asit vermişi yaklaşık bir buçuk aydır kullanıyorum yan etkilerinin bir kısmını 2 3 hafta kadar yasadım tam düzeldi yoluna girdi diyordumki son bir haftadır mide sıkıntılarım yine basladı içinizde glucophage kullanan ve benzer sıkıntıları yaşayan varmı çok merak ediyorum...bu sıkıntım daha ne kadar sürer acaba:43:
ahh ahh o ilacın bana yapmadığı kalmadı bende çözümü yarım yarım almakta buldum yani sabah dozunu 2 ye bölüyodum, aynen akşam dozunuda çok ükür şimdi alıştım ama çok keyifsizdi gerçekten. belki sende bu şekilde yapabilirsin tatlım...

cnm inşallah 13 yumurtanda sağlıklı döllenir güzel güzel embrioların olur
işlem nekadar sürdü uyuyup uyanman?
canım sadece 20 dk sonra hooppp yatağındasın:))

canım arkadaşlarım nasılsınız umarım iyisinizdir.güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.hepiniz için dua ediyorum.benim ailem istda oturyo.ama ben ist dışında yaşıyorum.eşimin işi sebebiyle.ben iki gündür nete giremedim.pazar günü sonucu aldık.o gün toplandık dün de evimize geldik ancak bu saate girebildim....pınarcım güzel adaşım iyiki böyle bi sayfa açtın.bu sayfaya ilk girdiğimde buranın bi uğuru var demiştim...pınarın elektriği sayesinde...yumurtaların toplanmış galiba güzel güzel bebişler olsun inşallah....hepinizi çok seviyorum.birbirimizi tanımıyoz ama derler ya amaç aynı yol aynı....bizi bizden başka kimse anlamaz....inşallah herkesin kucakları bebişlerle dolsun....
pınarcım canım benim ben ilk açtığımda bu sayfayı yol arkadaşlarım demiştim hepinize ama bu artık yol arkadaşlığını açıp güzel dostluklara dönüştü ne mutlu bizlere. asıl sizler benim uğurumsunuz. umarım bu tedavinin sonunda evettt bende Hamileyimm diye yazabilirim.. dualarını eksik etme. Allah razı olsun canım..

arkadaşlar narkozdan ancak kendime gelebildim iyi dilekleri için dualarınız için çok çok teşekkür ederim. eğer atladığım cvp yazamadığım arkadaşlarım varsa affola. hepinize çok teşekkür ederim. bu yolda benimle olduğunuz beni yalnız bırakmadığınız için yüreğiniz dert görmesinn.. koca göbüşlü anneler olalım hepimiz..dilerim ki hepimiz tek tek alalım nazar boncuklarımızı:))

canım başlamış tedavin kaçırdım sanma ayılmayı bekliyodum:))şimdiden çoookkkk tebrik ederim inşallah bu bebeğini kucağına alacağın son tedavin olsun :))

kızlarrrrrrrr merkezden aradılar, 4 işlem gören yumoşun dördü de döllenmiş çok şükür :)) embryolog görünümlerinin gayet iyi olduğunu söyledi,:))) yarın tekrar arayacaklarmış....

ohhhhhhhh be rahatladım vallaha arkadaşlar dünkü desteğiniz için hepinize tekrar tekrar teşekkürler :)))))))))

kızlarrrrrrrr merkezden aradılar, 4 işlem gören yumoşun dördü de döllenmiş çok şükür :)) embryolog görünümlerinin gayet iyi olduğunu söyledi,:))) yarın tekrar arayacaklarmış....

ohhhhhhhh be rahatladım vallaha arkadaşlar dünkü desteğiniz için hepinize tekrar tekrar teşekkürler :)))))))))

hadi gozun aydin canim
demistik demiyecegim..)))

bugun transferimin 4.gunu
bu gun daha hic bisey hissetmiyorum,ne agrim var ne sizim.)) turp gibiyim hahaha:9:

sadece dun aksam 15 dakika karnim agridi,yuzum kizardi ve yuzum resmen yandi..
birsey daha akintim kesildi,cok az geliyor.iyimi kotumu bimiyorum:18:

oooo çook güzel canımmm inşallah sağlıkla bölünürler annelerine gelirler.. hayırlı olsunnnnn

çok sevindim canım hadi gözün aydın,Allah tamamına erdirsin İnşallah:)
Biz burada resmen tek yürek olmuş durumdayız birlikte sevinip birlikte üzülüyoruz,birbirimize içtenlikle dualarımızda yer veriyoruz,bizi birleştiren ortak dileğimiz olan bebklerimizi Allah hepimize en hayırlı en tez amanda kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah...
Amin:)

oyy kuzum benim çok şükürrr ne mutlu sana hayırlısı ile bide sımsıkı tutunsunlar oldu bitti inşallah:))

bugun transferimin 4.gunu
bu gun daha hic bisey hissetmiyorum,ne agrim var ne sizim.)) turp gibiyim hahaha:9:

sadece dun aksam 15 dakika karnim agridi,yuzum kizardi ve yuzum resmen yandi..
birsey daha akintim kesildi,cok az geliyor.iyimi kotumu bimiyorum:18:
iyi diyelim iyi olsun çünkü bu aşamada belirtilere takılmamak lazım:))

çok sevindim canım hadi gözün aydın,Allah tamamına erdirsin İnşallah:)
Biz burada resmen tek yürek olmuş durumdayız birlikte sevinip birlikte üzülüyoruz,birbirimize içtenlikle dualarımızda yer veriyoruz,bizi birleştiren ortak dileğimiz olan bebklerimizi Allah hepimize en hayırlı en tez amanda kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah...
Amin:)
aminnn inşallah:))

Pınar'cığım gözün aydın canım, hadi bakalım bu sefer hallet şu işi. Sanırım 5. güne bekletirler ve 29 Ekim de transferin olur. Yanılmıyorsam dün OPU vardı değil mi ?

Pınar'cığım gözün aydın canım, hadi bakalım bu sefer hallet şu işi. Sanırım 5. güne bekletirler ve 29 Ekim de transferin olur. Yanılmıyorsam dün OPU vardı değil mi ?
ahh karamelcimm ne kadar uzun bi yolculuk yaptık seninle az kahrımı çekmedin az avutmadın beni zor zamanlarımda .evet dün opu vardı canım. ben bu sefer hesap çok yapmadım ama hatırlıyosan geçen seferde 23 nisan vardı önemli günlerden şimdi 29 ekim:)) umarım güzel bi tesadüf olur karamelim umarım bu defa alırım evladımı kucağıma..

Slm berencm ben3 ekimde basladim tedaviye 12ekim sabahi 15 yumurta toplandi 12tane dollendi 15 ekimde 9 tane 1.kalite 8 hucreli embriyo vardi ama bana dr 1tane transfer yapti geri bebisler donduruldu. Hayrlisi olsun senin icin bence mumkunse 2tane transfr yaptir
Ben cok istedim 2transfer enazindan 1 i tutar diye dusunuyorm ben yarin sonuc alicm bakalim ne olucak dua edlim hepimiz icin rahat ol lutfen

Back