• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Sayfalar hızlı ilerledi,atlamışım canım,ekliyorum şimdi:17:
İyiyim canım ben,perşembeyi bekliyoruz heyecanla:10:
Sen nasılsın?

hayırlısı olur inşallah esrantcım....hayırlı haberleri alırız inşallah..

ben iyiyim...mide bulantıları hafifledi...bebeğimizde büyüyor daha ne olsun yaniiii:62:

geçmişteki sıkıntılarını bildiğim için sordum, ben de 7 aylık kaybettim ya bana böyle bir önlemle gelmedi doktorum.haftaya sorayım bakayım
sadece progestanı kesmiycem.

bu arada burda göbeğinden iğne yapan arkadaşlar vardı eminim sana yardımcı olurlar.
inşallah sonuna kadar her şeyimiz normal olur.

benim dr her şeyi didik didik inceliyor....

elevit yazdı bu arada progestanı bile kesmedi....

ilaç kolik olacak sonunda hayırlısı bakalım

ucu küçücük zaten battığını bile anlamıyosun inan hiiççç korkma bence bide biraz göbüşün varsa hayatta anlamazsın zaten aslında doktorun tarif etmesi gerekiyodu sana olmazsa ilkini hastanede hemşireye yaptırır öğrenirsin sonra kendin yaparsın kendim batıramam diyosan eşin bile yapabilir

eşim benden beter canım ya...

benimle ilgili bir şey olursa bakamıyor elimi kesmiştim mutfakta bakamadı hiç....

göbeğim olma mı moral verdin canım saol

amin canımm..

eşim sen nasıl yapacaksın diyor.sen yap diyorum.

benim içim parçalanır diyor.bayılırım diyor.sağlık ocağına gitmeye karar verdik....

ilk baştan onlar yapsalar olmaz mı...

hergün iğneni bir başkasına yaptırsan sakıncası mı var? iğne yapmayı bilmen gerek umarım biliyorsundur ve kolay bişeydir :((

eşim benden beter canım ya...

benimle ilgili bir şey olursa bakamıyor elimi kesmiştim mutfakta bakamadı hiç....

göbeğim olma mı moral verdin canım saol

rica ederim hayatım burada hepimiz kardeş gibi değilmiyiz birbirimize moral vermemiz gerek
ama inan aaaa bundanmı korkmuşum diyceksin

Back