Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sayfalar hızlı ilerledi,atlamışım canım,ekliyorum şimdi
İyiyim canım ben,perşembeyi bekliyoruz heyecanla
Sen nasılsın?
hayırlısı olur inşallah esrantcım....hayırlı haberleri alırız inşallah..
ben iyiyim...mide bulantıları hafifledi...bebeğimizde büyüyor daha ne olsun yaniiii![]()
pimeral çok görme beni... vallahi bilmiyordum,
bende tuzlu yiyorum biliyormusun..![]()
geçmişteki sıkıntılarını bildiğim için sordum, ben de 7 aylık kaybettim ya bana böyle bir önlemle gelmedi doktorum.haftaya sorayım bakayım
sadece progestanı kesmiycem.
bu arada burda göbeğinden iğne yapan arkadaşlar vardı eminim sana yardımcı olurlar.
inşallah sonuna kadar her şeyimiz normal olur.
hayırlısı olur inşallah esrantcım....hayırlı haberleri alırız inşallah..
ben iyiyim...mide bulantıları hafifledi...bebeğimizde büyüyor daha ne olsun yaniiii![]()
ben hem tuzlu hem tatlı yiyorum benimki ne olcak :))
ucu küçücük zaten battığını bile anlamıyosun inan hiiççç korkma bence bide biraz göbüşün varsa hayatta anlamazsın zaten aslında doktorun tarif etmesi gerekiyodu sana olmazsa ilkini hastanede hemşireye yaptırır öğrenirsin sonra kendin yaparsın kendim batıramam diyosan eşin bile yapabilir
canım yaaa çok görebilir miyim annecik:)her şeyi ordan burdan duyup öğreniyoruz pratiğe dökebiliriz umarım doğduklarında
amin canımm..
eşim sen nasıl yapacaksın diyor.sen yap diyorum.
benim içim parçalanır diyor.bayılırım diyor.sağlık ocağına gitmeye karar verdik....
ilk baştan onlar yapsalar olmaz mı...
Süperr
Güle güle kullan canım![]()
Şimdi ekliyorum canım
Tamam canım,senin de bilgilerini ekliyorum şimdi![]()
hergün iğneni bir başkasına yaptırsan sakıncası mı var? iğne yapmayı bilmen gerek umarım biliyorsundur ve kolay bişeydir(
eşim benden beter canım ya...
benimle ilgili bir şey olursa bakamıyor elimi kesmiştim mutfakta bakamadı hiç....
göbeğim olma mı moral verdin canım saol
yapmadığım için bilmiyorum canım..
Deneyecez artık
yapmadığım için bilmiyorum canım..
deneyecez artık