Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rica ederim hayatım burada hepimiz kardeş gibi değilmiyiz birbirimize moral vermemiz gerek
ama inan aaaa bundanmı korkmuşum diyceksin
mrb kızlar, bende 8 haftalık hamileyim. benide aranıza alır mısınız?
kızlar benim bilgilerim sat 17 aralık.
eskişehir liyim. kalp atışını duyduk. muhmetemel doğum tarihi 23 eylül.
hoşgeldin canım hayırlı olsun bebeğin![]()
HOŞGELDİN SAĞLIKLI VE MUTLU BİR HAMİLELİK DİLİYORUM CANIM![]()
benim daha önceden 2 kere hamileliğim oldu, ikisinide 18. ve 21. haftada erken doğumla kaybettim. o yüzden bu sefer 13. haftada rahim ağzına dikiş atılacak.
benim daha önceden 2 kere hamileliğim oldu, ikisinide 18. ve 21. haftada erken doğumla kaybettim. o yüzden bu sefer 13. haftada rahim ağzına dikiş atılacak.
canım neden kullanıyosunuz bu iğneleri:44:
canım bence hergün bilen birine yaptır yeni bişeyler öğrenmek güzeldir ama gene de riske atmaa kendinii
geçmiş olsun canım benide bi bebeğim düştü zor...allah bu bebeğine sağlık sıhhat versin
bi arkadaş vardı bu topikte değil ama oda 12. haftada dikildi rahım agzı sımdı 20 haftalık olması lazım gayet ıyı gıdıyodu gebeliği merak etme iyi olucak inş
inşallah canım iyi olur. dikişten sonra sürekli yatmam gerekecek zaten. inşallah o günleri görürüz. kalp atışını bugün duyduk. aslında bi ay öncesinden öğrendim hamileliğimi ama kimseye söylemedik, daha annemler bilmiyor. buakşam söyleyeceğiz inşallah.
kızlarrr 1 marta randevum var 11,hafta dolmuş oluyor 2li testde olacak.. Ne dersiniz cinsiyetini öğrenebilir miyim ki?
canım çok zor bir ihtimal benimki normalden 1 hafta büyük 13 hafta bitiyor yinede yanılma payım çok yüksek dedi düşün![]()
hadi yaaaaolsuun napalım bi daha ki kontrole inşallahh
boşver canım sen sağlıklı haberlerini alda cnsiyet kolay hem ne güsel bidahaki kontrle kadar o heyecanı yaşarsın![]()