• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet gittim

geçmişi okumaktan yazmadım.

minoş gayet iyi.kalp atışlarını görmüştüm ama bugün dinledim...her anne gibi ben de duygulandım...
5 martta tekrar gideceğim....
iğne verdi doktorum 9 ay boyunca karnımdan iğne yapıcam.her ihtimale karşı yapıyoruz bunu...
genetik testimde iyi çaıktı her şey yolunda yani....
ben kahvaltı yapmamaıştım.bizim ki horul horul uyuyordu...
:nazar::nazar::nazar::21:

maşallah minnoşuna :))
çok sevindim canım gözün aydın, genetik testinin de iyi çıkması çok güzel.
iğneler için de Allah kolaylık versin, neden böyle bir durum oluştu?

maşallah minnoşuna :))
çok sevindim canım gözün aydın, genetik testinin de iyi çıkması çok güzel.
iğneler için de Allah kolaylık versin, neden böyle bir durum oluştu?

:nazar::nazar:

benim daha öncesine 7 aylık ölü doğum ve 9 haftalık kalbi duran vardı...

doktorum böyle bir durum oluşmasın diye iğne veriyor...çocuk düşmesin diye...şu an da her şey normal.

nasıl yapıcam bu iğneleri bilmiyorum.acıyormuş galiba...:53:

mymel testlerin guzel olmasına sevındım darısı basımıza canım
iğneler zor tabi kolay değil ama şeker iğnesi gibi kolaylıkla sende eşinde yapabilir allah yardımcın olsun canım

mymel testlerin guzel olmasına sevındım darısı basımıza canım
iğneler zor tabi kolay değil ama şeker iğnesi gibi kolaylıkla sende eşinde yapabilir allah yardımcın olsun canım

amin canım...

ya yanlış yaparsam diye korkuyorum...görmedim daha öncesine....hatta daha iğneler elime gelmedi..eczacı getirecek tarif eder herhal...

:)aş ererken yediğin yani tuzlu şeyler yeyip tatlı yiyemiyosan erkek diyolar ben de öyleyim annem de benim gibi aş ererken tuzlu yeyince oğlu olmuş o yüzden canım

pimeral çok görme beni... vallahi bilmiyordum,
bende tuzlu yiyorum biliyormusun..:1:

esrant canım görmedin galiba ben de kız hissetttiğimi yazmıştım....

tahmine yazarsan sevinirim...:62:

nasılsın bu arada canım

pimeral çok görme beni... vallahi bilmiyordum,
bende tuzlu yiyorum biliyormusun..:1:

canım yaa:))ben de başkalarından duyuyorum o kadar komiğim ki her gün arı gibi çalışıyorum anneliğe hazırlık ama bakalım pratikte ne yapcaz:)ben de baştan beri hiç tatlı bişey yemedim hep ekşi ve tuzlu şeyler yiyorum bakalım ne olacak

esrant canım görmedin galiba ben de kız hissetttiğimi yazmıştım....

tahmine yazarsan sevinirim...:62:

nasılsın bu arada canım

Sayfalar hızlı ilerledi,atlamışım canım,ekliyorum şimdi:17:
İyiyim canım ben,perşembeyi bekliyoruz heyecanla:10:
Sen nasılsın?

peki.. ama inşallah herkes herşey yanılır kızımm olurr :1::emir_bebek:

Hayırlısı bakalım:1:

:nazar::nazar:

benim daha öncesine 7 aylık ölü doğum ve 9 haftalık kalbi duran vardı...

doktorum böyle bir durum oluşmasın diye iğne veriyor...çocuk düşmesin diye...şu an da her şey normal.

nasıl yapıcam bu iğneleri bilmiyorum.acıyormuş galiba...:53:

geçmişteki sıkıntılarını bildiğim için sordum, ben de 7 aylık kaybettim ya bana böyle bir önlemle gelmedi doktorum.haftaya sorayım bakayım
sadece progestanı kesmiycem.

bu arada burda göbeğinden iğne yapan arkadaşlar vardı eminim sana yardımcı olurlar.
inşallah sonuna kadar her şeyimiz normal olur.

ahh kıyamam mymel işin ne zor, ALLAH sabır versin canım.

amin canımm..

eşim sen nasıl yapacaksın diyor.sen yap diyorum.

benim içim parçalanır diyor.bayılırım diyor.sağlık ocağına gitmeye karar verdik....

ilk baştan onlar yapsalar olmaz mı...

amin canım...

ya yanlış yaparsam diye korkuyorum...görmedim daha öncesine....hatta daha iğneler elime gelmedi..eczacı getirecek tarif eder herhal...

ucu küçücük zaten battığını bile anlamıyosun inan hiiççç korkma bence bide biraz göbüşün varsa hayatta anlamazsın zaten aslında doktorun tarif etmesi gerekiyodu sana olmazsa ilkini hastanede hemşireye yaptırır öğrenirsin sonra kendin yaparsın kendim batıramam diyosan eşin bile yapabilir

Back