tesekkur ederim eğer hersey normal giderse bende eylul annesi olucam sizin gibi :))) birbirimize dua edelim :))
Yemekteyizi izliyorum,canım inanılmaz ıspanaklı börek istedi.
Kalkıp yapayım bari
Görüşürüz kızlar..
Hayırlı olsun bebişiniz
ben de onu izledim bu aksam benim de canim dondurma cekti.. esim biraz once geldi ve basinin etini yiyiyorum ben dondurma istiyorum diye:84:
bence biz bir sure yemek programlarindan uzak duralim. zaten yeni iyilestim bakalimmm bu istege karsi durabilecek miyim
tesekkur ederim insallah hepimize hayırlı olur bebislerimiz ve sağ salim kucagımıza alabiliriz.sizin ne kadarlık?
bence bulantilariniz ara verdigi icin cok endiselenmeyin benim de bir kac gun ara verdiler ve eskisinden daha kuvvetli geldiler guc toplamislar herhalde
yemek yiyiyorum ve hooooooooooop yatiyorum
ama insan tek noktada teselli oluyor bir seylerin yolunda gittigini gosteren bir belirti obur turlu acabalarla yasiyor insan
bence bulantilariniz ara verdigi icin cok endiselenmeyin benim de bir kac gun ara verdiler ve eskisinden daha kuvvetli geldiler guc toplamislar herhalde
yemek yiyiyorum ve hooooooooooop yatiyorum
ama insan tek noktada teselli oluyor bir seylerin yolunda gittigini gosteren bir belirti obur turlu acabalarla yasiyor insan
ne yapalim annelik zor zanaatmis
bunlar daha iyi ve rahat gunlerimizmis ya:44:
inşallah rahat geçiririz..dün rüyamda hastanedeydim doğum yapmıştım bi kızım olmuştu ama çok büyüktü yeni doğmuş gibi değildi çoktaa güzel bi bebekti ama ben kesin hastanede karıştırdılar bu çocuk çok büyük diye panik oluyodumm
Benim de rüyamda oğlum olmuştu dün
Genelde tersi çıkar,kızım mı olacak ne
inşallah rahat geçiririz..dün rüyamda hastanedeydim doğum yapmıştım bi kızım olmuştu ama çok büyüktü yeni doğmuş gibi değildi çoktaa güzel bi bebekti ama ben kesin hastanede karıştırdılar bu çocuk çok büyük diye panik oluyodumm
sağlıklı olsunlarda erkek kız farketmez amaa insan merak ediyor tabii bi yandan
Sağlıklı olsunlar evet..
Eşim dün soruyor hiç mi bir şey hissetmiyorsun diye.
Ben önceden kız bebekleri çok severdim.
Hep bir kızım olsun isterdim.
Ama şimdi ne kız ne erkek..
Hiç bir şey hissetmiyorum,sadece sağlıklı olsun dedim.
sağlıklı olsunlarda erkek kız farketmez amaa insan merak ediyor tabii bi yandan
Bende hiç hissetmiyorum böyle şeylerdede hislerim pek kuvetli değildir zaten başkalarınada tahminlerimi hiç tutturamam
oyyy oyyy...bundan önceki hamileliimde bende öyleydim. siyah sele zeytini...tuzluu tuzluuu sabah gözümü onunla açıyordum, gece yatana kadar...oğlum olmuştuuu... bakalım sende ne çıkacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?