2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tesekkur ederim eğer hersey normal giderse bende eylul annesi olucam sizin gibi :))) birbirimize dua edelim :))

Son düzenleme:
Yemekteyizi izliyorum,canım inanılmaz ıspanaklı börek istedi.
Kalkıp yapayım bari
Görüşürüz kızlar..

ben de onu izledim bu aksam benim de canim dondurma cekti.. esim biraz once geldi ve basinin etini yiyiyorum ben dondurma istiyorum diye:84:

bence biz bir sure yemek programlarindan uzak duralim. zaten yeni iyilestim bakalimmm bu istege karsi durabilecek miyim

Dondurma mı hıımmmmmmm

tesekkur ederim insallah hepimize hayırlı olur bebislerimiz ve sağ salim kucagımıza alabiliriz.sizin ne kadarlık?

İnşallah..
Benim 7+3 oldu
Kalp atışlarını da duyduk meleğimin

bence bulantilariniz ara verdigi icin cok endiselenmeyin benim de bir kac gun ara verdiler ve eskisinden daha kuvvetli geldiler guc toplamislar herhalde

yemek yiyiyorum ve hooooooooooop yatiyorum

ama insan tek noktada teselli oluyor bir seylerin yolunda gittigini gosteren bir belirti obur turlu acabalarla yasiyor insan

Hımmm..
O zaman biz hiç sızlanmayalım değil mi

Benimde 2 gün hafiflemişti bulantım vardı ama kusmamıştım dün tekrar başladı ve bugün beni çok yıprattı dönüşü muhteşem oldu yani ıyy

ne yapalim annelik zor zanaatmis
bunlar daha iyi ve rahat gunlerimizmis ya:44:

inşallah rahat geçiririz..dün rüyamda hastanedeydim doğum yapmıştım bi kızım olmuştu ama çok büyüktü yeni doğmuş gibi değildi çoktaa güzel bi bebekti ama ben kesin hastanede karıştırdılar bu çocuk çok büyük diye panik oluyodumm

Hala içimizde korkularımız olduğu için aslında bu kadar çok panik yapıyoruz.
Her şey biraz daha ilerleyince tadını çıkarmaya başlarız

Benim de rüyamda oğlum olmuştu dün
Genelde tersi çıkar,kızım mı olacak ne

ayyy ben de 1-2 gun once gordum dogum yapmisim ama dedigin gibi bebek buyuk annem diyor ki 1kilokusur gram .....ama cok tatli bir oglan cocuguydu.....aklima geldikce seviyrum

sağlıklı olsunlarda erkek kız farketmez amaa insan merak ediyor tabii bi yandan

Sağlıklı olsunlar evet..
Eşim dün soruyor hiç mi bir şey hissetmiyorsun diye.
Ben önceden kız bebekleri çok severdim.
Hep bir kızım olsun isterdim.
Ama şimdi ne kız ne erkek..
Hiç bir şey hissetmiyorum,sadece sağlıklı olsun dedim.

Bende hiç hissetmiyorum böyle şeylerdede hislerim pek kuvetli değildir zaten başkalarınada tahminlerimi hiç tutturamam

oyyy oyyy...bundan önceki hamileliimde bende öyleydim. siyah sele zeytini...tuzluu tuzluuu sabah gözümü onunla açıyordum, gece yatana kadar...oğlum olmuştuuu... bakalım sende ne çıkacak...

aynen mis gibi siyah sele

kısmet be güzelim sağlıklı olsunlar da gerisi hiç önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…