2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ne zamandır iştahsızlık sonucunda kahvaltı yapamıyordum.
Sadece simitti yiyebildiğim..
Ama gün marketten nestle nesfit'in
vitamin ve demir takviyeli karışımdan aldım.
İçinde kuru üzüm,kuru meyveler falan var.
Hem faydalı hem de bu sayede sütü de içmiş oluyorum.
Eğer kahvaltı sorunu yaşayan varsa önerebilirim bu tarz bir şey.

selamm kıslaaar beni de ekleeyiinn bizde 5+1 olduk SAT 15 aralık ayy hepinizi tebrik ederim buaradaaa:)):nazar:

arkadaşlar merhaba ben de bugün öğrendim hamiş olduğumu inanılmaz bir duygu 5 haftalık burası 2011 eylül anneleri topiği değilmi ? beni de alırmısınız aranıza? birlikte paylaşalım bu özel zamanlarımızı...

Ne zamandır iştahsızlık sonucunda kahvaltı yapamıyordum.
Sadece simitti yiyebildiğim..
Ama gün marketten nestle nesfit'in
vitamin ve demir takviyeli karışımdan aldım.
İçinde kuru üzüm,kuru meyveler falan var.
Hem faydalı hem de bu sayede sütü de içmiş oluyorum.
Eğer kahvaltı sorunu yaşayan varsa önerebilirim bu tarz bir şey.

canim ben kahvalti sorunu degil deyemek sorunu yasiyorum yedigim bir cesidi bir defa yiyebiliyorum sonrasinda bulanti cektigim icin bir daha yiyemiyorum..zaten kis ayindayisz sebze cesidi az yapacak yemek bulamiyorummmmmmmmm:14:

arkadaşlar benide ekleyin tablonuza SAT 12 aralık bebiş 5+1:nazar: öpüyorum hepinizi:16:

oslemim 35
yaş 24
sat 15 aralık
tahmini doğum 22 eylül
kilo 65
cinsiyet ve isim henüz yok
izmir
bhcg en son 2347 (adetten 1 hafta sonra)

arkadaşlar merhaba ben de bugün öğrendim hamiş olduğumu inanılmaz bir duygu 5 haftalık burası 2011 eylül anneleri topiği değilmi ? beni de alırmısınız aranıza? birlikte paylaşalım bu özel zamanlarımızı...

Merhaba hayırlı olsun bebişiniz:71:
Tabii ki,hoşgeldiniz aramıza..

göremedim canım ben söyleyebilir misin? söylersen hemen yazarım..

Sat
Beklenen doğum tarihi
Güncel bilgi

canim ben kahvalti sorunu degil deyemek sorunu yasiyorum yedigim bir cesidi bir defa yiyebiliyorum sonrasinda bulanti cektigim icin bir daha yiyemiyorum..zaten kis ayindayisz sebze cesidi az yapacak yemek bulamiyorummmmmmmmm:14:

Ben de aynen canım işte en azından kahvaltıyı böyle atlatıyorum.
Bu tarz kahvaltılıklara hiç hayır diyemezdim zaten.
Şimdi de kurtarıcım oldu.

kızlaar birşey sormak istiyorum size adetten 1 hafta sonra bhcg yaptıran var mı varsa değerini söyleyebilir mi?

esrant özeline gönderdim canım aldın mı? bu arada ben yeni katıldığım için biraz acemiyim bana yardımcı olursanız çok sevinirim öpücükler....:16:

ayyy çok teşekkürler tatlımmm..
buarada keseyi gördük kalp atışları 3 şubatta inşallahh:7:

bizde keseyi gördük ancak kalp atışlarının ne zaman duyulduğunu bilmiyordum teşekkürler.:66: bana dr. şubatın ilk haftası gel dedi sadece:44: birde ben bu konuda biraz endişeleniyorum ama bir sorun olmaz değil mi?

Back