2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaar birşey sormak istiyorum size adetten 1 hafta sonra bhcg yaptıran var mı varsa değerini söyleyebilir mi?

Ben sanırım 3 ya da 4 gün sonra yaptırdığımda
4000 falan çıkmıştı.
2 günde bir 2'ye katlanıyor diye biliyorum :44:

esrant özeline gönderdim canım aldın mı? bu arada ben yeni katıldığım için biraz acemiyim bana yardımcı olursanız çok sevinirim öpücükler....:16:

Aldım ve ekledim listeye canım.
Tabii ki her zaman burdayız.
Herhangi bir durumda özelden ya da burdan yazabilirsin.

bizde keseyi gördük ancak kalp atışlarının ne zaman duyulduğunu bilmiyordum teşekkürler.:66: bana dr. şubatın ilk haftası gel dedi sadece:44: birde ben bu konuda biraz endişeleniyorum ama bir sorun olmaz değil mi?

aynenn canıım bende öyleyim çok korkuyorum minicik kalbinin atması için her dakka dua ediyorum ama her annede oluyormuş böyle pozitif düşünelim.dr bana 3 şubata randevu verdi kalp atışı için

beni yalnız bırakmayın sakın kızlar mesajlarınız için de çok teşekkürler:16: iyi ki varsınız. umarım sağllıklı bir şekilde alırız bebişlerimizi:emir_bebek: kucağımıza :nazar::emir_bebek:esrant seni okuyamadım ben bebeğin ne kadarlık ?

ya benim kahverengi akıntım oldu. kesemiz duruyor ama düşük tehlikesi için progestan verdi dinlen dedi. yarın da müfettiş gelecekti okuldakiler de müfettişten kaçtı diyecek :D

ya benim kahverengi akıntım oldu. kesemiz duruyor ama düşük tehlikesi için progestan verdi dinlen dedi. yarın da müfettiş gelecekti okuldakiler de müfettişten kaçtı diyecek :D

boşveer canım bebeğin herşeyden değerli progestanını al uzan dinlen gerisini düşünme...ama birşey olmaz progestan güçlü bir ilaç içini de ferah tut.:21:

bugün benimde 1 damla oldu k.rengi lekelenme..
senin ne kadar ve nasıldı?
amann kim ne derse desin canım bebişin seni bırakmasın o yeter..

bugün benimde 1 damla oldu k.rengi lekelenme..
senin ne kadar ve nasıldı?
amann kim ne derse desin canım bebişin seni bırakmasın o yeter..

benim de 1-2 damlaydı çok değil bildiğin sütlü kahve renginde normal zamanlarda gelen beyaz akıntılarımız gibiydi.
evet ne derlerse desinler artık kötü bişey olmasın da... kimsenin olmasın bu yola çıkmışken inşallah sonuna kadar sağlıkla gidebilelim.

benim de 1-2 damlaydı çok değil bildiğin sütlü kahve renginde normal zamanlarda gelen beyaz akıntılarımız gibiydi.
evet ne derlerse desinler artık kötü bişey olmasın da... kimsenin olmasın bu yola çıkmışken inşallah sonuna kadar sağlıkla gidebilelim.

aa benim de aynı dr u aradımm uzan dedi 1 damla dahi gelse hemen gel dedi. birşey olur mu ki ya korktum şimdi bende...:18:

Ben geldiiiiiimmmmmm!

Bebişimin pıt pıtlarını, daha doğrusu gümbürtüsünü duydummmmmm! Darısı herkesin başına:) Haftamızla uyumluyuz ve miniğim 0.84 cm!

5 hafta sonra gidicem ve ikli test yapılacak. Arada kötü hissedersen kendini gel dinleyelim kalbini dedi, önceden kalp atışları olmadığı için bebeğimi kaybetmiştim, onun için bunu teklif etti. Bu arada benim bebiş sağda duruyor, sağda durursa kız mı oluyodu erkek mi, neydi o efsane?

Bu arada aile hekimine bildirmem gerekiyor, onlar da ara sıra dopler ile kontrol ediyorlarmış. 5 hafta nasıl beklicem diyodum, arada oraya giderim artık:)

aa benim de aynı dr u aradımm uzan dedi 1 damla dahi gelse hemen gel dedi. birşey olur mu ki ya korktum şimdi bende...:18:

gitmekte fayda var belki sana da ilaç verir. hani riske atmamak için hem de için rahat etmiş olur bu evham dediğin şey çok kötü çünkü insanın fizyolojisini bile etkileyip belki de olmayacak şeyi olduruveriyo.

gitmekte fayda var belki sana da ilaç verir. hani riske atmamak için hem de için rahat etmiş olur bu evham dediğin şey çok kötü çünkü insanın fizyolojisini bile etkileyip belki de olmayacak şeyi olduruveriyo.

yaa du bakalım tedirgin takipteyim eğer 1 damladan az bile gelse sbhtan dr dayım :((

Back