ahhh ahhh benim dün akşamdan beri istiyoyemekteyizde de gördüm kapak olddu bana
kızlar teşekkürler yaa iyi ki varsınız en iyisi yeni doktor bulmak( artık memlekete gidince birde orda gideyim doktora
kızlar hürremde akşam altın saçtılar yaaaa, mahidevran hamile diyeeeee... ben orda takıldım kaldım
yaaa az önce boğazım bi gıcıklandı bi öksürük tuttu durduk yere anlatamam....başka zaman böyle bişy hiç başıma gelmez...çok korktum yaaa hafif karnım sancıdı sonrasında ama şimdi iyiyim...üffff sakınan göze çöp batar misali...umarım ona zarar vermemişimdir....
Ne heybetli bir kutlamaydı ama değil mi
bizde mi atsak bişilerrr.... hahaaayyt! yakut kolye hediye etti bide sülüman...
bize bişii yok vallahiiii...
öksürürken ayaklarını gerdirmeden öksürmeye dikkat et ben ayaklarımı toplayıpta öksürüyom bütüngün bebiş hop hop yani :)))yaaa az önce boğazım bi gıcıklandı bi öksürük tuttu durduk yere anlatamam....başka zaman böyle bişy hiç başıma gelmez...çok korktum yaaa hafif karnım sancıdı sonrasında ama şimdi iyiyim...üffff sakınan göze çöp batar misali...umarım ona zarar vermemişimdir....
bende düşük yaptığı sahneyi çıkaramadım aklımdankızlar hürremde akşam altın saçtılar yaaaa, mahidevran hamile diyeeeee... ben orda takıldım kaldım
Neyse ki evde malzemeler vardı da yaptım yedim
Hemen paket yapıp göndereyim canım
Ne demek canım benim,birlikte aşacağız bu stresli günleri inşallah..
yaaa az önce boğazım bi gıcıklandı bi öksürük tuttu durduk yere anlatamam....başka zaman böyle bişy hiç başıma gelmez...çok korktum yaaa hafif karnım sancıdı sonrasında ama şimdi iyiyim...üffff sakınan göze çöp batar misali...umarım ona zarar vermemişimdir....
Neyse ki evde malzemeler vardı da yaptım yedim
Hemen paket yapıp göndereyim canım
Ne demek canım benim,birlikte aşacağız bu stresli günleri inşallah..
wayyyy pek bi beceriklisin maşallah....ne güzel canın bişy istemiş yapıp yemişsin..ben olsam erinirdim...benim evde bişy yapıp yiyesim gelmiyor...özellikle salçalı,yağlı yemekler aklıma gelince kötü oluyorum...tost,yumurta kuru şeyler öyle şeyler istiyor canım...bugün tavuk yieyim dedim canım istemiyor...bende eşime dışardan pişmiş tavuk söyledim sırf yemek için...yedim ama çok iştahli yemedim...şuan midemde anki bi ekşime var sulu sulu gibi....
Becerikliyim becerikliyim de 2 haftadır hiçbir yiyemiyordum.
Hazır canım istemişken kaçırmayayım dedim
Normalde ben de üşenirim,çok yemek delisi değilimdir.
Ama çok özlemişim iştahla yemek yemeyi yahu
Düne kadar simitle,krakerle besleniyordum:)
asıl ben üşengecim ... annemde koğuşlandım vallahiiii... torununa bakıyor anneannesi şimdiden. mutfağa giremiyorum benn,kokuyoooo herşeyyyy
kalp atışını dinlemeye gidecek olan arkadaşlardan ses çıkmadı hala???hadi kızlar gelinnnnnnn bizede anlatın azıcık pıt pıtları.....
Dur o zaman nazarımız değmesin maşallah....
asıl ben üşengecim ... annemde koğuşlandım vallahiiii... torununa bakıyor anneannesi şimdiden. mutfağa giremiyorum benn,kokuyoooo herşeyyyy
keşke benim de annem yanımda olsaydı ya da ben izmir'de onun yanında olsaydım..
geçen gün bana koli göndermiş içinde bir sürü şey var ama ben gönderdiği zeytinin içine düştüm.
mutfağa girdikçe bir parça ekmek koparıp zeytinle yiyorum.
aklımda sürekli zeytin ve ekmek var :))
arkadaşlar merhaba adet tarihimi 1 gün geçti bugün kan tahlili yaptırdım sonucum 500 çıkmış sizce nasıl..çok heyecanlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?