kızlar ben akşam 9da yatıp sabaha kadar aralıksız uyuyorum saat 10-11 e kadar hamileliğim uykuyla geçicek sanırım.gündüz uykularım yok ama
kızlar cuma gününe randevu aldım kalp atışını duymak için erkenmi sizce? tahmini 6+5 olucam
canım ben dün duydum şükürler olsun! benimki de 6+4 tü sorun olmaz inşallah bebiişinin kalp atışlarını duyarsın çok güzel bir duyguu çoook
arkadaşlar bide doktorum bana istediğin herşeyi yiyebilirsin dedi kızartmalar dışında! ben istediğim herşeyi yersem kilocukları alırım deli gibi çikolata yiyorum yaa offf.beslenmeleniz nasıl???
baharatlı ve acı salam sucuk sosis karides midye fast food hazır meyve suyu kesin yenilmeyecekler. hamurişi ve tatlılarda dikkat edilecekler...
karaciğeri az yorman gerekir dedi, bebeğin ihtiyacı var senin karaciğerine dedi, ben acı niye deyince...
off ya pembedana canım istedi.doktorumda bana istediğini ye dedi ya anlamadım ben bu adamı.hiç test falan da yaptırtmıyor bana.kimi arkadaşlar kan idrar testi falan yaptırmış daha şimdiden
13 tane tahlil yaptırdım ben :))))
doktor özel mi istedi senden pembedana yoksa genel yapılan tahliller mi???
doktor istedi şekerm. şeker aids kızamıkçık toksoplazma troidler...
sanırım doktor değiştirmem gerekiyor en iyiisi başka bir doktora daha görüneyim ben bebişim için bana da tuhaf geldi zatenteşekkür ederim pembe danacımmm
Yemekteyizi izliyorum,canım inanılmaz ıspanaklı börek istedi.
Kalkıp yapayım bari
Görüşürüz kızlar..
Sevalcim bence de sen doktorunu değiştir ya da iyice konuş.
Gebeliğin başında testler herkesten istenir.
Ben de 15 tane test yaptırdım.
Gebeliğin ilerleyen dönemlerinde bunlara bakarak kıyaslama yapacağız dedi doktorum.
meraba kızlar.ben ancak akşam bakabiliyorum yazdıklarınıza.akşama kadarda baya sayfa birikiyo.belirtilerden bahsetmişsiniz.benim de hiç mide bulantım yok.kasıklarım batıyo ara sıra.onun dışında pek belirti yok gibi.ben de korkuyorum bazen.ama Rabbimize emanet yavrularımız,O korur inşallah.iyi düşünmek gerekiyo
meraba kızlar.ben ancak akşam bakabiliyorum yazdıklarınıza.akşama kadarda baya sayfa birikiyo.belirtilerden bahsetmişsiniz.benim de hiç mide bulantım yok.kasıklarım batıyo ara sıra.onun dışında pek belirti yok gibi.ben de korkuyorum bazen.ama Rabbimize emanet yavrularımız,O korur inşallah.iyi düşünmek gerekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?