2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım öyle olması lazım altıncı haftada duyulabiliyomuş bile

Evet en önemlisi sağlıkları ama
bizi de çok bekletmezlerse iyi olur yani

vallah kendi secimleri bekletirlerse kucagimiza alinca soraris o zaman bir bir hihi

saka bi yana herseyleri normal olur insallah ve o sekilde de devam eder insallah

Belki vardır ama gene de hata payını unutmamak gerekir.
En iyisi o zamana kadar beklemek
Sağlıklı olsunlar da,çok önemli değil cinsiyet..

öyle canım herkes bize erkek diyo öyle dendikçe ben daha çok meraklanıyorum:44:

sagol canim cevabin icin evet bende oyle duydum gibiydi sanki dogruymus demekki, ama ben 8. haftada gidicem ilk kontrole ozaman duyarim insallahhhh

inşallah canım göbüşümüz bi büyüyüverse de daha iyi anlasak karnımızda bebişimiz olduğunu hem naz yapma da daha kolay olur o zaman kocişlere

inşallah canım göbüşümüz bi büyüyüverse de daha iyi anlasak karnımızda bebişimiz olduğunu hem naz yapma da daha kolay olur o zaman kocişlere

evet ya dogru bende dort gozle bekliyom o gunleri :) zaten ben simdiden basladimda

ne zaman cikmaya baslarki gobuslerimiz ?

kızlar bugün kontrolü olan kim vardı ben mi yanlış hatırlıyorsam birileri görse artık şu kesecikleri bizede umut olsa benimde perşembe ilk muayenem hadi hayırlısı bakalım kan testi yaptırmadım idrar testinden sonra muayene olcam direkt sonra herkes gibi benimde kafam karışcak nie öle çıkmış azmı çokmu değerler neyse halim çıksın ultrasonimm

Bugün lithium gidecekti kontrole canım.
yarın ben,perşembe de sen ve dmlonr

Kızlar şu anda sanki regl olacakmışım gibi hissediyorum
Çok korkutucu bu ya

ee zaten hamilelik belirtisiyle adet belirtisi ayni diyolar ya, hamilesin canim ne adeti..

ama su var banada oluyo bazen ya wc den cikinca sukrediyorum Allah a cogu zaman kirmizilar yok diye. ayyy canim ya korkutma benide hamileyiz biz niye oyle diyon

selam canim, kolay gelsin ve bence koyma ben hamilelikten once birakmistim bulyon kullanmayi zararli oldugunu bende duydum. dogali en iyisi hasladigin tavugun suyu varsa kullan digerini bence kullanma sen bilirsin yinede ne pisiriyon ?

sagol tatlım koymadım bende. yesil mercimek yemegi yaptım domates corbam var yanına da bulgur pilavı yapıcaktım bulgurumun tarihi gecmis 4 aydır yurt dısındaydım bende domatesli pirinc pilavına cevirdim :)

Canım biliyorum normal olduğunu ama
gene de korkuyor insan işte:26:
ahhh yarın olsun artık ya:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…