tabi ya bebisimi kucagima alsam kokusunu icime ceksem o bile yeter ya insallah o gunleri goruruz :)
evet dogru tadini cikaralim ama sabirsizim sanki biraz hihi :) 2011 sans getirdi bize sukurler olsunnn,
bu arada bisey sorucam 6. haftada mi basliyodu kalp atislari ? oyle duydum sanki
Evet en önemlisi sağlıkları ama
bizi de çok bekletmezlerse iyi olur yani
Belki vardır ama gene de hata payını unutmamak gerekir.
En iyisi o zamana kadar beklemek
Sağlıklı olsunlar da,çok önemli değil cinsiyet..
evet canım öyle olması lazım altıncı haftada duyulabiliyomuş bile
sagol canim cevabin icin evet bende oyle duydum gibiydi sanki dogruymus demekki, ama ben 8. haftada gidicem ilk kontrole ozaman duyarim insallahhhh
öyle canım herkes bize erkek diyo öyle dendikçe ben daha çok meraklanıyorum:44:
inşallah canım göbüşümüz bi büyüyüverse de daha iyi anlasak karnımızda bebişimiz olduğunu hem naz yapma da daha kolay olur o zaman kocişlere
Ayy hemen de nasıl bilip tahminde bulunurlar ki:26:
kızlar bugün kontrolü olan kim vardı ben mi yanlış hatırlıyorsam birileri görse artık şu kesecikleri bizede umut olsa benimde perşembe ilk muayenem hadi hayırlısı bakalım kan testi yaptırmadım idrar testinden sonra muayene olcam direkt sonra herkes gibi benimde kafam karışcak nie öle çıkmış azmı çokmu değerler neyse halim çıksın ultrasonimm
teyzem rüyasında görmüş benim bebişi doğmuş seviyolarmış erkek dedi kardeşimin öteki teyzelerimin de içinden öyle geçmiş
evet ya dogru bende dort gozle bekliyom o gunleri :) zaten ben simdiden basladimda
ne zaman cikmaya baslarki gobuslerimiz ?
evet ya dogru bende dort gozle bekliyom o gunleri :) zaten ben simdiden basladimda
ne zaman cikmaya baslarki gobuslerimiz ?
dördüncü aya doğru çıkar herhalde
İşte bunu ben de çok merak ediyorum
bende bi üç aylık göbek var şimdilik
Kızlar şu anda sanki regl olacakmışım gibi hissediyorum
Çok korkutucu bu ya
selam canim, kolay gelsin ve bence koyma ben hamilelikten once birakmistim bulyon kullanmayi zararli oldugunu bende duydum. dogali en iyisi hasladigin tavugun suyu varsa kullan digerini bence kullanma sen bilirsin yinedene pisiriyon ?
ee zaten hamilelik belirtisiyle adet belirtisi ayni diyolar ya, hamilesin canim ne adeti..
ama su var banada oluyo bazen ya wc den cikinca sukrediyorum Allah a cogu zaman kirmizilar yok diye. ayyy canim ya korkutma benide hamileyiz biz niye oyle diyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?