• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Gerçekten de ne kadar zormuş ilk haftalar.
Ben de bu ara yalnızca endişe,korku hissediyorum.
Lithium ne güzel senin randevun bugün.
Benim yarın 11.00'de..
Allah'ım inşallah güzel haberleri alırız inşallah..:18:

aminnn inşallah!senin kilo ne kadar esrant?

:81:
Boy 170,kilo 69 canım:78::77::17:

KIZ SEN tam olması gerekendesin vücut kitle index hesaplamasına göre ne takıyorsun kafaya.asıl zayıflar düşünsün zayıflar hamilelikte normal kiloda olanlara göre daha çok kilo alırmış genelde ve kolay veremezlermiş.benim boy 1.60 kg 48 ben de herhalde kilolu olurum.

yok valla bende tık daha hatta çok ilginç bir şekilde normalde ben de gastrit var hamile değilken her gün muhakkak midem bulanırdı özellikle akşam ve geceleri ondan bile eser kalmadı:)aaaa bir de ne dicem size hamile kalmadan 1 ay önce ben de ara ara ağzma balık tadı gelmeye başlamıştı htta mide doktoruna gidip hamile kaldığım ay ilaç kullandım 1kaç tane sonra her zmaanki gibi unuttum bıraktım.ama rennie duo baya içtim şurup.gerçi o zararsız.aslında benim de gönlüm erkekten yana gibi:)))sevgiso 6bucuk 7 haftalık kalp atışı duyulur canım

benim de içimden kız geçiyo allahım sağlık versin tabiki en önce ama bilmiyom sürekli kızım diye sesleniyom farkında olmadan Allah söyletiyo herhalde

:81:

KIZ SEN tam olması gerekendesin vücut kitle index hesaplamasına göre ne takıyorsun kafaya.asıl zayıflar düşünsün zayıflar hamilelikte normal kiloda olanlara göre daha çok kilo alırmış genelde ve kolay veremezlermiş.benim boy 1.60 kg 48 ben de herhalde kilolu olurum.

kilo alma işi bünye meselesi benim tanıdıklar var 50 kilo yokturlar belki de birinin iki birinin üç çocuğu var ama her hamilelik sonrası eski kilolarına dönüyolar bizde öyle oluruz inşallah şimdiden göbek çıktı zaten :61:

canlarımm iyi haftalarrrr herkesin keyifleri yerindedir inşallahhh :64:

lithium bugun gidiyosun doktora demek merakla güzel haberlerini bekliyoruz off benim daha cok var persembeye kadar nasıl geçicek bilmiyorum fazla iş yapamıyorum çok çabuk yorulmaya başladım vakit geçmek bilmiyor :6:

lithium tablo yapıyormussun benim boy 168 kilo 53 istanbul beylikdüzü sat 27 aralık beklenen dogum tarihi 03 eylül ( inşallaaahhh:nazar:)

canlarımm iyi haftalarrrr herkesin keyifleri yerindedir inşallahhh :64:

lithium bugun gidiyosun doktora demek merakla güzel haberlerini bekliyoruz off benim daha cok var persembeye kadar nasıl geçicek bilmiyorum fazla iş yapamıyorum çok çabuk yorulmaya başladım vakit geçmek bilmiyor :6:

lithium tablo yapıyormussun benim boy 168 kilo 53 istanbul beylikdüzü sat 27 aralık beklenen dogum tarihi 03 eylül ( inşallaaahhh:nazar:)

Sağol canım amin! Evet tablo yapıyordum unuttum kızlara sormayı:)Hemen ekliyorum.Sen en mantıklısını yapıyorsun aslında ben de perş cuma gitsem daha iyiydi ama geceleri artık uyuyamıyorum.şansımı deneyip buguün gidicem canım.EEE kızlar hadi bakalım şehirler boylar kilolar ve beklenen doğum traihleri yazın da ekliyim tabloya

NICK............... SAT................YAŞ......ŞEHİR....... KG .......... DOĞUM
schatzi87.........25 Kasim......... ...... ...... ..........
sevgiso............25 Kasim......... ...... ...... ..........
sebatt..............26 Kasim......... ...... ....... ...........
dmlonr..............27 Kasim.......... 29 İST ........ 53 ...........3 EYLÜL
kalbimiz............27 Kasim.......... ...... ........ ...........
esrant...............28 Kasim......... ...... ....... ...........4 EYLÜL
lithium84...........28 Kasim.......... 27 .......BLKSR.......48 ........4 EYLÜL
nehirinannesi......28 Kasim......... 28 .......İST ....... ..........4 EYLÜL scuba ...............????............. ....... ....... .........
pembedana........05 Aralık........ ....... ...... ..........
lightlife..............05 Aralık........ ...... ........ ........
asktutkunu.........10 Aralık........ ........ ........ .........

NICK............... SAT................YAŞ......ŞEHİR....... KG .......... DOĞUM
sevgiso............25 Kasim......... ...... ...... ..........
dmlonr..............27 Kasim.......... 29 İST ........ 53 ...........3 EYLÜL
nehirinannesi......28 Kasim......... 28 .......İST ....... ..........4 EYLÜL scuba ...............????............. ....... ....... .........

yaş 21 şehir antalya kilo 54 doğum tarihi 1 eylül

sevgiso............25 Kasim......... 21 .....ANTALYA .....54 .....1 EYLÜL
dmlonr..............27 Kasim.......... .29........ İST ........ 53..........3 EYLÜL

Son düzenleme:
kızlar bulantıların cinsiyetle hiç bi ilgisi yok benim ilkindede hiç bulantım aşermem olmamıştı erkek demişlerdi kız oldu yine yok bakalım yine kızmı olcak annem 9 ay midesi ağzına gelmiş ben olmuşum yani kız kocakarı laflarına pek aldırış etmeyin kalp atışlarını ne zaman duyarız acaba ben kızımınkini 5.haftadaa duymuştuk ama acıbademde tabi oranın cihazları daha modern ama şimdi heralde 2 hafta bekleriz gibime geliyo türkiye hastanesine gidicem oraya giden varmı aranızda

kızlar bulantıların cinsiyetle hiç bi ilgisi yok benim ilkindede hiç bulantım aşermem olmamıştı erkek demişlerdi kız oldu yine yok bakalım yine kızmı olcak annem 9 ay midesi ağzına gelmiş ben olmuşum yani kız kocakarı laflarına pek aldırış etmeyin kalp atışlarını ne zaman duyarız acaba ben kızımınkini 5.haftadaa duymuştuk ama acıbademde tabi oranın cihazları daha modern ama şimdi heralde 2 hafta bekleriz gibime geliyo türkiye hastanesine gidicem oraya giden varmı aranızda

öyle tabi canım hayırlısı olsun

kızlar evde cinsiyet belirleyen bi test varmış 10.haftada %80 garantiliymiş duyan haberi olan varmı aranzda yada çevresinde kullanan falan

bakın bide ne buldum

Mısır’da 1898 yılında Sir Flinder Petrie adlı bilim adamının ortaya çıkarttığı Kahoun Papirüsü ile 1862 yılında bulunan Smith Papirüsü ve 1873 yılında bulunan Ebers Papirüsü’nde gebelik, idrar hastalıkları, varisler ve gebelik testleriyle ilgili bilgiler yer alıyor. Müzelerde sergilenen papirüslerde yer alan bilgilere göre, hamile şüphesi olan bir kadın her gün sabah idrarıyla biri buğday, diğeri arpa dolu iki torbayı sularmış. Hamilelik şüphesi olmayan bir başka kadın da yine ayrı ayrı buğday ve arpa torbalarını idrarıyla sularmış. Hamilelik şüphesi olan kadının idrarla suladığı buğday ve arpa dolu torbalar, diğer kadının suladığı torbalardan daha önce çimlenirse, hamile olduğu anlaşılırmış. İki kadının suladığı buğday ve arpalar aynı anda çimlenirse hamilelik olmadığı ortaya çıkarmış. Hamile olan kadınların sabah idrarlarında aşırı miktarda hormon bulunduğu için, buğday ve arpa torbaları diğer normal idrarlarla sul******rdan çok daha önce yeşerirmiş. Günümüzde meyve ve sebzenin daha erken sürede yetiştirilmesi için hormon kullanılması da aynı yöntemin bir benzeridir.Kaynakwh webhatti.com:

Bebeğin Cinsiyeti
Mısırlıların kullandığı yöntemde, doğacak bebeğin cinsiyeti de önceden tesbit edilebiliyordu. Hamile kadının idrarıyla sulanan tohumlardan, buğday taneleri daha önce filizlenirse bebeğin erkek, arpa taneleri daha önce filizlenirse bebeğin kız olacağı anlaşılıyordu.

Prof. Julias Manger, 1933 yılında laboratuvarda kutuların içerisinde kurutma kağıtları üzerine yerleştirdiği buğday ve arpa tanelerini, idrarla sulayıp, Mısırlıların kullandığı gebelik ve cinsiyet belirleme yönteminin doğruluğunu ispat etmiştir. Günümüzde kullanılan gebelik testleri de, kadının idrarındaki hormon sayısının yoğunluğuna göre sonuç verir ve aynı esaslara göre uygulanır.

Prof. Dr. Hulusi Köker de, Mısırlıların kullandığı gebelik testi yönteminin bilimsel olarak doğrulandığını ve hatta bebeğin cinsiyetinin de aynı yöntemle belirlenebildiğini onaylıyor.

Son düzenleme:
Back