hoşgeldin bengücük![]()
hoşbulduk canım,sayfalar şimdiden ilerlemiş doğrusu...
ben henüz bebişimi göremedim onun için sabırsızlanıyorum doğrusu.sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı diliyorum hepimize.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin bengücük![]()
merhaba kızlar bugün ilk defa kese için gidicem ama içimde kötü hisler var kötü haber alıcakmışım gibi geliyor çünkü hamilelik adına bi belirti yaşamıyorum ben ya ama düşük olsa kanama olurdu o da yok şükür göğüslerim bazen acıyor bazen acımıyor kasıklarım hiç acımıyor bulantım yok uyku halim oluyor sadece o da progestandan sanırım hamilemiyim değilmiyim anlamıyorum hiç
bide genital bölgemde nohut büyüklüğünde sivilce gibi bişey çıkmış sert çok değil ama kaşınır gibi acıyor bide onu göstericem dr.a ne acaba
hoşgeldin eylül anneleri artıyor maşallah
hoşgeldin aramıza..Hayırlısıyla inşallah alırsın meleğini kucağına..![]()
Burcucum hoşgeldin öncelikle:) SAT vb bilgilerini esrant'a özel mesaj ile gönder, ilk sayfadaki listemize eklesin.
slm kızlar bende geldim aranıza..inş eylül annesi olacağım :)))
Arkadaşlar beş haftalık hamileyim ve iki aylık evliyim eşim sürekli ilişki istiyor bana da doktorum kalp atışlarını duyana kadar ilişki yasak dedi ne yapıcam bilmiyorum bir sorun olurmu?![]()
![]()
selam talihsiz dün doktora gittim doktor bize de 3 hafta yasak koymuştu ilişki için.allah a şükür kalp atışını duyduk şuan 6+4 üm ama yasak hala devam ediyor 10 gün daha( umarım bir sorun olmaz bebiş içinde ilişkiniz için de.hayırlı olsun ayrıca bebişiniz.sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi
![]()
benimde kistim varmış dedigin gibi keseyi gördügünde söylemişti doktor çok üstünde durmadı zararı varmı tedavi gerektirecekmi vs senin doktor bişey söylemedimi peki
hamileliğin ilk aylarında büyür dedi doktorum daha sonra tekrar küçülmeye başlar dedi ama kist tehlikeli olanlardan değilse diye de ekledi.ama büyük ihtimalle zararsız bir kist.![]()
dört beş gündür girmedim foruma bayağı katılan arkadaşlar var öncelikle hepinize hayırlı olsun diyorum ve sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah ben son 5 gündür çok kötüyüm hiç yemek yiyemiyorum sürekli kusuyorum ciğerlerim dışarı çıkacak gibi bugün 8 haftaya girdim önceleri o kadar değildi doktora sordum normal dedi eğer çok sürerse serum falan verilecekmiş ama bende çok şükür halsizlik baygınlık falan olmadı midem baştan beri ara ara bulanıyordu ama son 5 gündür neredeyse su bile içemiyorum neyseki bugün biraz daha iyiyim limon yiyiyorum bulantı olunca o kesiyor biraz 12 haftaya kadar devam edermiş işte analarımız derdi bir anne olunda anlayın diye analrı hakkı ödenmez gerçekten
zannedersem hamileliğin en zor yanı mide bulantısı(
pembe danacım aşağıda görüyorum seni
nasılsın kardeşim, ikizlerin ne alemde, sen ne alemdesin
Hoşgeldin aramıza inşallah sağlıkla sıhhatle kucağmıza alacağız bebişlerimizi. Ben şu an İstanbul Bahçelievler'de oturuyorum ama yakında Büyükçekmeceye taşınacağım siz nerelerde oturuyorsunuz?
selam kızlar benimde midem 2 haftadır çok fenaa sabah kahvaltı yaptım masadan kalkar kalkmaz banyodaydım ve daha yeni ağzıma bişiler atabildim biraz hafiflese keşke artıkk..doktor bulantı için ilaç verdi ama bende kullanmak istemiyorum hiç ilaç,zaten ilaç yutma düşüncesi bile midemi ağzıma getiriyor