- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
hoşbulduk canım.daha önce büyükçekmece mimarobadaydım,çok güzel bir yer deniz manzaralı,havası temiz,ama işime uzak olduğu için avcılara taşındık.
hamileliğin ilk aylarında büyür dedi doktorum daha sonra tekrar küçülmeye başlar dedi ama kist tehlikeli olanlardan değilse diye de ekledi.ama büyük ihtimalle zararsız bir kist.
Offf çok fena ben kızımda böyleydim aman aman ne bulantı ne kusma...Bu hamişliğimde miğdemde bulantı var ama kusma yok yemek düşününce içim buruluyor fakat güzelce yiyorum yedikten sonra hafif bir bulantı oluyor sonra geçiyor.
Bir süre sonra artarmı onuda bilemiyorum
iyi diyelim iyi olsun canım. dün bugün pek keyfim yok. sanırım tansiyon düşük azcık. halimde yok. nasıl geçecek bu günler... sabah 5te midem bulanmaya başlıyorr...
sen nasılsın??
iyi diyelim iyi olsun canım. dün bugün pek keyfim yok. sanırım tansiyon düşük azcık. halimde yok. nasıl geçecek bu günler... sabah 5te midem bulanmaya başlıyorr...
sen nasılsın??
slm kızlar çok şükür dr.dan geldim keseyi gördük sata göre çok küçük benim takibe devam edicez dedi dr. 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi ultrasonda 6 haftalık gözüküyor satım 23 kasım baya var arada geç yumurtluyorum ben zaten öbür düşük yaptığımda satla uyumsuzdu
sivilce içinde geçer dedi kıl dönmesi gibi bişey dedi krem yazmak istemiyorum dedi bekle dedi zararlı değilmiş sonuçta progestanada 3. aya kadar devam dedi her ihtimale karşıymış
Ankara'daki Annecikler,
İlerleyen zamanlarda belki bir buluşma düzenler ve yüzyüze de tanışırız, ne dersiniz?
çok yaramaz bu erkekler yaaa...bizim velette tedaviyle oldu 1,5 yıl uğraştık eşime o günlere say ,dinlen şimdi diyorum...O zmanlar of pof derdi mecburiyet varya şimdide tam tersi yasak diye of pof ediyor:))dr. yasak mı koydu?bizimki saolsun haftada bir ilişki serbest dedi..ben diyorum riske atamam eşimde duydu tabi bak haftada bir bişey olmaz diye dolanıyo peşimde şimdi
Offf çok fena ben kızımda böyleydim aman aman ne bulantı ne kusma...Bu hamişliğimde miğdemde bulantı var ama kusma yok yemek düşününce içim buruluyor fakat güzelce yiyorum yedikten sonra hafif bir bulantı oluyor sonra geçiyor.
Bir süre sonra artarmı onuda bilemiyorum
kiste tanısı kondu mu ne kistiymiş:benimde çikolata kistim var tabi tedavisi yokmuş .ameliyat dedi.bebekle birlikte alınacak dedi doktorum
dr. yasak mı koydu?bizimki saolsun haftada bir ilişki serbest dedi..ben diyorum riske atamam eşimde duydu tabi bak haftada bir bişey olmaz diye dolanıyo peşimde şimdi
süper olur walla...:)))bu arada ne yaptın gittin mi doktora???senden haber bekliyorum...
Süper olur tabi de bakalım Ankara'daki arkadaşlardan ses çıkacak mı? Bi bakarsın senle ben bi başımıza kalmışız buluşacağımız yerde:)))
Benim büyük günüm yarın:) Yarın akşam 6 da, iş çıkışı. Gün bitmek bilmez artık:) senin de cumartesi miydi? sürekli soruyorum galiba unutup unutup:26: Kime ne soruyorum unutuyorum canım ya kusura bakma:26:
merhaba kızlar;bende siteye yeni üye oldum.inşaallah sitede hep birlikte iyi vakit geçiririz.Allah hepimize inşaallah sağıklı sıhhatli bebekler nasip eder.AMİN...
merhaba kızlar;bende siteye yeni üye oldum.inşaallah sitede hep birlikte iyi vakit geçiririz.Allah hepimize inşaallah sağıklı sıhhatli bebekler nasip eder.AMİN...
benim bundan önceki hamileliğimde ilk dr.a gidişimde eşim 10 gün şehir dışındaydı, geldi, içerde kanama var diye ilişki yasaklandı. oldu bebek 2,5 aylık hemen hemen. sonra cvs yaptırdık 15 gün yasaktı. biz 3 haftada sonuç çıkıyo bekleyelim ne olur ne olmaz dedik, korktuk. oldumu 16 hafta.....sonrada doğum. 1 ay yasak!!!! yazıkkkkk benim kocamaaaaaaa vallahi 5 ay hemen hemen kardeş kardeş yattıkkk yatağaa...
süper olur walla...:)))bu arada ne yaptın gittin mi doktora???senden haber bekliyorum...
Süper olur tabi de bakalım Ankara'daki arkadaşlardan ses çıkacak mı? Bi bakarsın senle ben bi başımıza kalmışız buluşacağımız yerde:)))
Benim büyük günüm yarın:) Yarın akşam 6 da, iş çıkışı. Gün bitmek bilmez artık:) senin de cumartesi miydi? sürekli soruyorum galiba unutup unutup:26: Kime ne soruyorum unutuyorum canım ya kusura bakma:26:
....hadi yaa ben bugün biliyordum doktora gidiceğini...oyyy yarın haa stres walla bu işler yaaa...benim de pazartesi sabah...İnşallah bi problem çıkmaz yaaa....sen ne yaptın iyisin demi bulantın falan herhangi bi sıkıntın yok demi???benim çok şiddetili değil ama başladı gibi..dün kötüydüm bugün daha iyiyim sanki...ama canım yemek hiç istemiyor...bu arada grip salgın faranjit gibi oldum boazımda yanma var ateş falan yok çok şükür ,3 gün evdeyim rapor aldım...ister istemez okuldan kaptım çok salgın bu ara....:26:
Doktorlar arasında ne kadar farklı görüşler var di mi? Herhangi bir tehlike yoksa genelde cinselliği yasaklamıyolar sanıyorum. Herkesinki farklı bişey söylemiş sanki. Bizimki hiç yasaklamadı, abartmamak kaydıyla
Doktorlar arasında ne kadar farklı görüşler var di mi? Herhangi bir tehlike yoksa genelde cinselliği yasaklamıyolar sanıyorum. Herkesinki farklı bişey söylemiş sanki. Bizimki hiç yasaklamadı, abartmamak kaydıyla
kızlar bu akşam doktoruma gittim..ama kalp atışını duyamadıkdaha 5.5 haftalık oldugundan cumartesi tekrar gidicez...bu arada tiroid değerlerim çok çıktı,endokroloji dr.a acil gitmen lazım dedi..aynı durumda olan var mı? surekli lac mi kullanicam napilir bilmiyorum hic... moralim bozuldu cok.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?