2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hoşbulduk canım.daha önce büyükçekmece mimarobadaydım,çok güzel bir yer deniz manzaralı,havası temiz,ama işime uzak olduğu için avcılara taşındık.

Bengu tebrik ederim canım.
Sen hamişmi olmuştun ayyyy benim heç haberim yok
Kızlara haber verdinmi?

hamileliğin ilk aylarında büyür dedi doktorum daha sonra tekrar küçülmeye başlar dedi ama kist tehlikeli olanlardan değilse diye de ekledi.ama büyük ihtimalle zararsız bir kist.

benim ki pek bir bilgi vermedi zaten ara ara olan pembe akıntımın sıkıntısı daha agır bastı

İnşallah artmaz böyle devam eder ve bir an önce biter seninkide bünyeden bünyeye değişiyor demekki bazı insanlar hiç hissetmezmiş bile ne güzelll

iyi diyelim iyi olsun canım. dün bugün pek keyfim yok. sanırım tansiyon düşük azcık. halimde yok. nasıl geçecek bu günler... sabah 5te midem bulanmaya başlıyorr...
sen nasılsın??

aynı işte nassı olsun, ben de canımdan bezdim, durmadan bulanarak dolaşıyorum, ne iştah kaldı ne afiyet, ama işte şükürler olsun halimize gene de , daha beterler var eminim bundan

iyi diyelim iyi olsun canım. dün bugün pek keyfim yok. sanırım tansiyon düşük azcık. halimde yok. nasıl geçecek bu günler... sabah 5te midem bulanmaya başlıyorr...
sen nasılsın??

aynı işte nassı olsun, ben de canımdan bezdim, durmadan bulanarak dolaşıyorum, ne iştah kaldı ne afiyet, ama işte şükürler olsun halimize gene de , daha beterler var eminim bundan

slm kızlar çok şükür dr.dan geldim keseyi gördük sata göre çok küçük benim takibe devam edicez dedi dr. 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi ultrasonda 6 haftalık gözüküyor satım 23 kasım baya var arada geç yumurtluyorum ben zaten öbür düşük yaptığımda satla uyumsuzdu

sivilce içinde geçer dedi kıl dönmesi gibi bişey dedi krem yazmak istemiyorum dedi bekle dedi zararlı değilmiş sonuçta progestanada 3. aya kadar devam dedi her ihtimale karşıymış

aman kullan canım progestanı. bendede aynı 4-5 gün geri kesemiz bebeğimiz. sanırım bende geç yumurtladımm. hoş 3 yumurtlamışım yaa ben tavuk gibii
hateketlerine dikkat et, 7.8. haftalar en riskli haftalarmış...

Ankara'daki Annecikler,
İlerleyen zamanlarda belki bir buluşma düzenler ve yüzyüze de tanışırız, ne dersiniz?

süper olur walla...:)))bu arada ne yaptın gittin mi doktora???senden haber bekliyorum...
dr. yasak mı koydu?bizimki saolsun haftada bir ilişki serbest dedi..ben diyorum riske atamam eşimde duydu tabi bak haftada bir bişey olmaz diye dolanıyo peşimde şimdi
çok yaramaz bu erkekler yaaa...bizim velette tedaviyle oldu 1,5 yıl uğraştık eşime o günlere say ,dinlen şimdi diyorum...O zmanlar of pof derdi mecburiyet varya şimdide tam tersi yasak diye of pof ediyor:))

benimde öyle sürekli değil, özellikle sabahları aç karnına...yemek falan yokken ortada iyiyyim , kokuya karşı bi sorun veya kusma yokta yemek yeme fikri canımı sıkar oldu içinm kalkıyor yada yemeğin ortasında öyle oluyorum..en sevdiğim şeyleri aklıma getiriyorum tık yok aynı tepki....iştah iyice gitti...folic asidi bile zorla içiyorum midem sulanıyor sanki....

kiste tanısı kondu mu ne kistiymiş:benimde çikolata kistim var tabi tedavisi yokmuş .ameliyat dedi.bebekle birlikte alınacak dedi doktorum

yok canım ya herhangi bir tanı koymadı sadece yazdıklarımı söyledi umarım hamileliğim boyunca büyümez

dr. yasak mı koydu?bizimki saolsun haftada bir ilişki serbest dedi..ben diyorum riske atamam eşimde duydu tabi bak haftada bir bişey olmaz diye dolanıyo peşimde şimdi

evet canım yasak koydu hafta da 1 de yok ( kocayı bırakıp gitcem zaten 3-4 hafta neyse ki doktorum yolculuğa bişey demiyor az yol değil gitceğim yol da :) ben dönünce adam ne hale gelmiş olacak merak ediyorum doğrusu

benim bundan önceki hamileliğimde ilk dr.a gidişimde eşim 10 gün şehir dışındaydı, geldi, içerde kanama var diye ilişki yasaklandı. oldu bebek 2,5 aylık hemen hemen. sonra cvs yaptırdık 15 gün yasaktı. biz 3 haftada sonuç çıkıyo bekleyelim ne olur ne olmaz dedik, korktuk. oldumu 16 hafta.....sonrada doğum. 1 ay yasak!!!! yazıkkkkk benim kocamaaaaaaa vallahi 5 ay hemen hemen kardeş kardeş yattıkkk yatağaa...

merhaba kızlar;bende siteye yeni üye oldum.inşaallah sitede hep birlikte iyi vakit geçiririz.Allah hepimize inşaallah sağıklı sıhhatli bebekler nasip eder.AMİN...

merhaba kızlar;bende siteye yeni üye oldum.inşaallah sitede hep birlikte iyi vakit geçiririz.Allah hepimize inşaallah sağıklı sıhhatli bebekler nasip eder.AMİN...

Hoşgeldin tubaaaa, SATın ne zaman, bebiş kaç haftalık?

hosgeldin canim bebisin hayirli ugurlu olsun ben de uzun zamandir giremiyodum simdi vakit bulabildim bisuru yeni arkadas katilmis aramiza oku oku bitiremedim valla herkese rahat bir hamilelik dilerim

Doktorlar arasında ne kadar farklı görüşler var di mi? Herhangi bir tehlike yoksa genelde cinselliği yasaklamıyolar sanıyorum. Herkesinki farklı bişey söylemiş sanki. Bizimki hiç yasaklamadı, abartmamak kaydıyla

şu bir gerçek, mesela son aylarda doğuma yakın ilişkiyi önerir doktorlar. rahim ağzı gevşesin açılmaya yardımcı olsun diye. eğer böyle düşünürsek, ilk 3 ay düşük tehlikesi olana yasak demesekte, sakıncalı olabilir. abartmamak bence en iyisi. ama kanama varsa ilaç kullanılıyorsa, birde tüp bebek tarzı bişeyse yasak şart sanki...

aynen oyle her doktor farkli konusuyor bizimkide yasaklamadi sadece cok hirpalamayin birbirinizi dedi
ama yine de ben kaciyorum surekli esimden icim rahat etmiyo bi turlu sanki bisi olucakmis gibi geliyo

canım geçmiş olsun öncelikle allah sağlık verir inşallah bebek için, ben de dün gitttim ben de duyamadım kalbini 6 haftalıkmış şu anda kendini gördük ama şükür,acaba kese boş mu diyodum bende sağlıklı bir süreç olur umarım hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…