2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

o duyglar hepimizde mevcut normal yani inşallah güzel haberlerle gelirsin ayşegül..

slm kızlar bende geldim aranıza..inş eylül annesi olacağım :)))

Hoşgeldin aramıza inşallah sağlıkla sıhhatle kucağmıza alacağız bebişlerimizi. Ben şu an İstanbul Bahçelievler'de oturuyorum ama yakında Büyükçekmeceye taşınacağım siz nerelerde oturuyorsunuz?

selamlar naislsiniz, oh ohhhh masallah kalabalik olmusuz giremiyorum fazla siteye, gecmise bi goz attim sadece

BelizBerkin cnm uzulme oyle kotu dusunme guzel haberlerle donersin insallah, vallah bendede fazla bulanti yok ben iyi guzel bi hamilelik yasiyoruz, ama arada kasik bolgeme igne batmasi gibi oluyo bel agrisi oluyo uyumak istiyorum surekli halsizlik ve goguslerim sis ve aciyo vs boyle seyler var. herkezde bulanti olacak diye bisey yok, cevremde tanidiklarimdan biliyorum bazilarinda hic olmuyomus, eh iyi oluyo bol bol yiyom kilo almaya basladim

Arkadaşlar beş haftalık hamileyim ve iki aylık evliyim eşim sürekli ilişki istiyor bana da doktorum kalp atışlarını duyana kadar ilişki yasak dedi ne yapıcam bilmiyorum bir sorun olurmu?

selam talihsiz dün doktora gittim doktor bize de 3 hafta yasak koymuştu ilişki için.allah a şükür kalp atışını duyduk şuan 6+4 üm ama yasak hala devam ediyor 10 gün daha ( umarım bir sorun olmaz bebiş içinde ilişkiniz için de.hayırlı olsun ayrıca bebişiniz.sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi

dr. yasak mı koydu?bizimki saolsun haftada bir ilişki serbest dedi..ben diyorum riske atamam eşimde duydu tabi bak haftada bir bişey olmaz diye dolanıyo peşimde şimdi

benimde kistim varmış dedigin gibi keseyi gördügünde söylemişti doktor çok üstünde durmadı zararı varmı tedavi gerektirecekmi vs senin doktor bişey söylemedimi peki

hamileliğin ilk aylarında büyür dedi doktorum daha sonra tekrar küçülmeye başlar dedi ama kist tehlikeli olanlardan değilse diye de ekledi.ama büyük ihtimalle zararsız bir kist.

hamileliğin ilk aylarında büyür dedi doktorum daha sonra tekrar küçülmeye başlar dedi ama kist tehlikeli olanlardan değilse diye de ekledi.ama büyük ihtimalle zararsız bir kist.

kiste tanısı kondu mu ne kistiymiş:benimde çikolata kistim var tabi tedavisi yokmuş .ameliyat dedi.bebekle birlikte alınacak dedi doktorum

dört beş gündür girmedim foruma bayağı katılan arkadaşlar var öncelikle hepinize hayırlı olsun diyorum ve sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah ben son 5 gündür çok kötüyüm hiç yemek yiyemiyorum sürekli kusuyorum ciğerlerim dışarı çıkacak gibi bugün 8 haftaya girdim önceleri o kadar değildi doktora sordum normal dedi eğer çok sürerse serum falan verilecekmiş ama bende çok şükür halsizlik baygınlık falan olmadı midem baştan beri ara ara bulanıyordu ama son 5 gündür neredeyse su bile içemiyorum neyseki bugün biraz daha iyiyim limon yiyiyorum bulantı olunca o kesiyor biraz 12 haftaya kadar devam edermiş işte analarımız derdi bir anne olunda anlayın diye analrı hakkı ödenmez gerçekten

sorma arkadaşım, 6. haftadan itibaren şiddetlenmişti bende de, ama hiç bu haftaki kadar olmamıştı, yani artık hiçbişey yiyemiyorum, 8. hafta en şiddetli olan haftaymış dedi bi arkadaşım inşallah doğrudur da artık gittikçe azalır, yoksa naparım bilmiyorum ben...

bendede boğazımdan mideme doğru bir yanma hissi var aşırı derecede rahatsız ediyor bulantılar henüz tam başlamadı sabah kalktığımda biraz bulanıyor o kadar umarım çok bulanmaz Allah kolaylık versin sizlere

selam kızlar benimde midem 2 haftadır çok fenaa sabah kahvaltı yaptım masadan kalkar kalkmaz banyodaydım ve daha yeni ağzıma bişiler atabildim biraz hafiflese keşke artıkk..doktor bulantı için ilaç verdi ama bende kullanmak istemiyorum hiç ilaç,zaten ilaç yutma düşüncesi bile midemi ağzıma getiriyor

pembe danacım aşağıda görüyorum seni
nasılsın kardeşim, ikizlerin ne alemde, sen ne alemdesin

iyi diyelim iyi olsun canım. dün bugün pek keyfim yok. sanırım tansiyon düşük azcık. halimde yok. nasıl geçecek bu günler... sabah 5te midem bulanmaya başlıyorr...
sen nasılsın??

hoşbulduk canım.daha önce büyükçekmece mimarobadaydım,çok güzel bir yer deniz manzaralı,havası temiz,ama işime uzak olduğu için avcılara taşındık.

Offf çok fena ben kızımda böyleydim aman aman ne bulantı ne kusma...Bu hamişliğimde miğdemde bulantı var ama kusma yok yemek düşününce içim buruluyor fakat güzelce yiyorum yedikten sonra hafif bir bulantı oluyor sonra geçiyor.
Bir süre sonra artarmı onuda bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…